lauantai 30. tammikuuta 2016

(Pölinä:) Welcome home, Rohjo!

ROHJO ON TÄÄLLÄ!


Eiks oo hiaaaaano? 8) Btw noi tarrat tuli prossan ja emon mukana joten läimäsin ne siihen kiinni, näyttää ammattimaisemmalta :D:D:D Eli siinä se nyt on! Ja alla Windows 7 64-bittisenä ja muistia 8G eli luulis riittävän.

Ja minä täällä simssinasennuspuuhissa:


Ollaan vasta keskivaiheilla, seuraavana lähtee Täyttä elämää. En malta oottaa, et pääsen testaamaan peliä ja esim. pelaamaan! ♥___♥

7 kommenttia:

 1. Oiiij...hieno ja mukavia hetkiä uuden koneen kanssa sitten kun on pelit asennettu :)!

  - Jadeleine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Pelit onkii jo asennettu ja kaikki muukin kohillaan, Windows vähän pelleilee omiaan (ei mm. suostu asentamaan kaikkia päivityksiä, ensin asenti niitä sammutuksen yhteydessä 2h ja sit käynnistyksen yhteydessä meni sama aika muutoksia peruessa...) ja Steam päätti heittää kaikki asennuskansiot käynnistysvalikkoon, mut muuten ihan hyvältä tuntuu :D Asennan Steamin kautta tuon yhen pelin vielä ja sit meinasin vähän et avaan simssin ja jännitän miten toimii ja toimiiko edes :D

   Poista
 2. Kuule, ethän asentanut sitä Originin kautta tulevaa 1.69-päivitystä? Sen kanssa kun ei toimi CaW, ja on saanut "yllättäen" muutakin tuhoa aikaan. Tämän takia on ehkä suositeltavampaa päivittää peli manuaalisesti patchiin 1.67, sen uusimman ominaisuudet kun saa halutessaan ja ennen kaikkea turvallisemmin peliin modilla. Kyllä, EA kerkesi vielä kerran sohaista ja kunnolla. Hitsin pimpulat. :(

  Oli tarkoitus varoitella jo aiemmin, mut en mie dementikko muistanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, luulin päivittäneeni pelin 1.69:iin mut nyt ku tsekkasin ni se on kuitenkii 1.67. En lataa patcheja koskaan (enää) TS3.comin kautta enkä myöskään Originista, sitä ei oo tällä hetkellä edes koneelle asennettuna; vaan lataan ne Simswikin/ModtheSimsin kautta ja yleensä superpatcherilla.

   Millasia ongelmia tuo on sitten aiheuttanu, muuta ku CaW:n toimimattomuuden?

   Itseasiassa nyt ku tsekkasin tuolta TS3.comista ni siellä ei edes näy koko 1.69-päivitystä olevankaan, kai se sit on poistettu, ainankii sieltä :o

   Poista
  2. Hyvä, että teet noin. Muistaakseni tämä oli saatavilla vain Originin kautta, jos oli sinne rekisteröinyt x-määrän Sims 3:n eri pelejä. Juju on siinä, et 1.69-päivityisellä pystyy päättämään, millä (rekisteröidyillä) kamaseteillä ja lisäosilla pelaa missäkin sessiossa.

   Tähän hätään löysin lähinnä seuraavan keskustelun: https://forums.thesims.com/en_us/discussion/861072/my-1-69-patch-nightmare-a-fun-tale , mutta muistan lukeneeni ennen ongelmattoman pelin törmänneen lagitukseen yms. Eli oikeastaan aika peruskauraa Sims-patch-rintamalla, niin hullulta kun se kuulostaa. Ei yllätä.

   EDIT: CaW on kuin onkin päivitetty (http://sims3.crinrict.com/en/2015/11/patch-1-69.html). Wou, EA... D: Oli miten oli, tämä patch ei kuitenkaan mitään bugeja tai aivopieruja vähennä itse pelistä, joten sen tarpeellisuus jääköön pelaajan harkinnan varaan.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)