tiistai 19. tammikuuta 2016

Tietokoneenrakentamisprojekti, osa 500 (=Pölinää)

Heipä hei, taas päivittelen vähän blogia tän tietokoneprojektin tiimoilta. Cdon.comilla oli vähän teknisiä ongelmia joulun alla, ja meikäläisen tilaus ei kirjautunu sinne kunnolla, jonka jälkeen selvis et sekä emo ETTÄ muistit oli loppunu varastolta. Kovalevy oli käsittelyn alla. Nyt tuo tilaus on kokonaan mitätöity noitten em. ongelmien takia ja uusi yritys. Prossaahan tuonne ilmesty vähän ekan tilauksen jälkeen ja sen tilasinkii sieltä heti - se onkii uudesta koneesta (kopan ja näyttiksen lisäks) ainut osa, joka löytyy nyt kotoa. Äsken lähti uus tilaus emosta ja kovosta ja valkkasin mukaan toisen muistikitin, koska se nyt on se ja sama minkä muistipaketin ostaa ku vaan määrä on oikee ja se on yhteensopiva emon kanssa.

Eli jos ei tuu enempää mutkia matkaan, pitäs näitten saapua postissa parin viikon sisällä. Mikä positiivisinta: kaikki nää mahtu meikäläisen budjettiin ja jäi vielä vähän yli! Ja iskä haluaa kustantaa jonkun tai jotkut näistä osista (en suostu ottamaan rahaa ku vaan yhestä koska raha), ni itelle jää sit sekii osuus omasta budjetista (kertokaa miulle, miten tähän voi typottaa ensin buhetista???) johonkii muuhun käyttöön. Ehkä ruokaan, ehkä työvaatteisiin (esim. turvakärkikumpparit (y)), tai ehkä ostankii pelinäppäimistön ja/tai -hiiren! Who knows.

Elikkä näissä tunnelmissa tänään. Nyt meen jatkamaan Life Is Strange'n pelaamista. Episode 4 loppu eilen ja en ehkä kestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)