lauantai 13. syyskuuta 2014

TS4: Quinzy - Osa 3: Kaikki on vaan illuusiota

Kolmas ja toistaseks viimenen postaus nelosesta. Pahottelen--- TAI EN, en pahottele paikoin karkeesta kielenkäytöstäni koska TÄMÄ PELI, se vaatii sen. Melko lame kokemus nimittäin.

↓↓↓ Muistakaa heittää kysymyksiä tohon alta löytyvään kysymyspostaukseen! Aikaa on ens perjantaihin asti. ↓↓↓


***
Jarkuu, ollaan heti vierailulla Terhakaisten luona.

Ei näin.

En jaksanu ootella ni ikäännytettiin Venla. On se notkee vauva :D Pikkukuvassa noi muuten näyttää ihan liekeiltä:
Ei, sitä ei saa suuremmaks :D

Sellanen siitä tuli. Pitkälti isänsä näkönen. Onkohan äitin näköä ollenkaan? Hiuksia lukuunottamatta.

"EN MAHU JUTTELEE NIINALLE!!!" Siinä mitään ole edessä stna... Niina vaan seiso liian lähellä sänkyä ja oli liian tyhmä osatakseen siirtyä tai kuullakseen ukkonsa huudot -.-"

Pääs ne lopulta sänkyyn asti. Kokeillaan tulisko sieltä vauva nr. 2.

Näköjään simit ei rupee huutaa enää jos meet niitten jääkaapille tai sänkyyn nukkumaan. Tai ainakaan, jos on niihin hyvät suhteet tai esim. yhteinen LAPSI. Kuitenkii löytyy niistä tavotepalkinnoista sellanen, millä voi estää sen et simit suuttuu asioista ku oot vierailulla, mut kertaakaan en sellaseen rageen oo vielä törmänny.

Syödään lisää. Enkä edelleenkään tiedä miks näitä ruokakuvia on näin paljon.

Tässä välissä tapahtu asiota, mitä en ilmeisesti muistanu kuvata (tai peli ei kuvannu? emt) ku olin niin kiireinen noitten ruokakuvien kanssa. MUTTA, mitä tapahtui?
- Almond jutteli ensin Toni Lorulan kanssa. Koitin saada siitä sille sitä 4:ttä ystävää mitä sen ura vaatii. Väsy yllätti joten paimensin Almondin hetkeks nukkumaan.
- Sit törmättiin tohon Niinan (teini?)siskoon, Tiinaan. Juteltiin ja flirttailtiin.
- Niina osu paikalle.
- Niina veti herneet nenään.
= Draamaa koska tää peli on niin TYLSÖÖÄÄÄÄMKNGKW


Ei tuu mitään. Niina on vihainen. Hyvin vihainen.

Sai juomatkii naamalle :D

Tää on ehkä ainut asia jossa simit oikeesti reagoi toisten puuhiin rankasti - ja se ominaisuus on ollu simssissä kautta aikain. Oliko jopa jo ykkösessä pettämistä? Kakkosessa ainakin ja se oli siinä ehkä se hienoin uus juttu sillon aikanaan kaikkine toiveineen ja pelkoineen ja muistoineen. Tsekkasin SimsWikiasta ja kyllähän sitä TS1:ssäkii tuli läpsäytetyks ja suhdepisteet putos 50:llä.

Ja Tiina vielä heittää vettä myllyyn tai kapuloita rattaisiin, miten vaan. Ärsyttää ku koitin oikeesti sopia Niinan kanssa mut en saanu mitenkään häädettyä Tiinaa pois keskustelusta. Ne vaan änkee takasin siihen vaikka käskisit pois, jos ne edes lähtee pois missään välissä. Kukaan löytäny tähän ratkasua?

Tolle ehkä repesin XD Mut ei voinu valita ku se oli edelleen ihan liian furious.

Tää ois ollu niiiiiin hieno jos se ois voinu suudella sitä siitä vihasta huolimatta, mut ei. Simit on jotain ennustajia nelosessakin, ne aina tietää mikä toiminto on tulossa seuraavana ja jos se ei miellytä niitä ni ne kerkee torjumaan sen. Ois ollu niin siisti sellanen tukehutan-sut-kielelläni-ragesuudelma joka ois sit voinu parantaa suhdetta vaan koska sim tajuais et ainiin, TÄMÄN takia ihastuin/rakastuin tähän simiin. Mut fuck realism, ei simssiin tälläsiä. Vaikka ne kuinka muka olis emotionaalisempia.

Niina raivoo ja Tiinan ilme on aika mahti :D "U serious?"

Kyl ruusun nyt luulis lepyttävän kenet tahansa naisellisen naisen mut ehei, ei koska VIHAISUUS MUR.
Toisaalta, ehkä ihan realistista siltä osin et ku se on vihanen ni se myös on vihanen. Ku miettii irl ni monella ihmisellä ei vihasena oo järjen häivääkään ja sit kettuillaan toiselle/toisille kaikesta, ennen ku ollaan rauhotuttu ja tajutaan et oooops olisin ehkä voinu käyttäytyä vähän eri tavalla.

Ois aika hienoa sekin, et jos Niina rauhotuttuaan kohtais Almondin jossain ja tajuais et ylireagoi liikaa ja suostus sopimaan vähän awkward fiiliksissä sen kanssa. Mut veikkaan, et tätä tapahtuu vaan tarinoissa, ei sims nelosessa. Damn. Ne noudattaa edelleen niin toukasti äh saakelin typot siis tiukasti sitä suhdepalkin...määrää ja omia emotioitaan, jotka ei kylläkään ole persoonallisia vaan muistuttaa vähän TS3 moodlettejen vaikutuksia, jonka ekstrana on uudet ilme- ja eleanimaatiot.

Kotona piti avautua siskolle vaikkei ei se näytä siltä. (Ja Hazel istuu taas Almondin huoneessa koneella.)

Tää näyttää siltä et Almond ois kauheen nolona ku kertoo juttuaan mut ei pie paikkaansa, taaskaan: sitä kusettaa, jälleen :DDD Ja Hazel on taas omissa maailmoissaan. Miksei ne voi tuntee myötätuntoa tai ainakaan näyttää sitä? Ne vaan suuttuu/kyllästyy jos joku vähättelee itteään.

Niin koska sinäkö niitten sammakoitten kanssa risteydyt? Et, joten ei se voi uuvuttaa noin samperin kauaa.

Hazel OIKEESTI on lihonu ihan kauheesti! :D Se liho niin vaivihkaa etten ensin ollu ees varma, onks se lihonu. Joten toi ufonnäkönen juttu on juoksumatto hassusta näkökulmasta.

U okay darling? Ei se oo ees sekopää tai mitään.

Toni tuli kylään ja voi luoja tätä ku simien lempihommaa on nykyään tää ryhmäkeskustelu -.-" Toinen raataa puutarhassa ni jätkät tulee selittää jotain, varmasti typeriä juttuja, ku tietää et molemmat on tollasia naistenmiehiä ja vähän hölmöjä.

Siinä on noita jotain alkuaineita. Edelleen pelin hauskin puoli on nää juttujen kuvaukset.

EXCUSE ME, VENLA??? Luulin et poistuit Tonin kanssa kerran yhtä matkaa tänne niin saavuittekii, mut et sit vissiin :DDDDDDDDD Tää on siis kans tosi annoying ku simit (taisin mainita viimeks) antaa ittelleen luvan tulla kylään ja ne vaan kävelee ovesta sisään ja melkein asettuu taloks, mut sit ku se ei riitä ni ne joskus raahaa mukanaan muitakii simejä ja sit ku ne ite lähtee pois ni ne toiset simit saattaa vielä jäähä tänne pyörimään ja hengaamaan omiaan. Hei vähän yksityisyyttä pls!

MIKSI tää seura laskee niin helkkarin nopeesti Hazelilla??? Joku sen piirre vissiin mut tuntuu et toi on koko ajan nollissa. Ja näätte, et siinä on tota palkkia jälellä reilu kolmasosa. SILTI se rupee reagoimaan siihen jo tässä vaiheessa! That sucks!

No mitä helkuttia nyt taas? Emt ees onks se menossa vai tulossa.

AI SAMPERI :D:D:D:D:D:D

Miksi, oi miksi juoksumaton kuvauksessa sanotaan et heitä sohva pois ja hanki tämä, sillä tästä lähtien telkkaria katotaan samalla ku liikutaan, KUN SIITÄ EI KUITENKAAN VOI KATTOO TELKKARIA! Ainakaan noin päin ei voi kattoo, mut jos se on eriperin ni simit ei mahu kiipeemään siihen koska niitten täytyy mahtua failaamaan sen taakse.

RAAAAAAAAAAAAAAH vihaan ja oon aina vihanny näitä töitä missä pitää hankkii ystäviä ku en todellakaan jaksa nähä vaivaa simien suhteitten eteen! Paitsi suhteitten, joista voi syntyä pikkusimejä. Jotka tässä pelissä on ihan tyhmiä ku ei oo sukupuutakaan. Eikä niitä taaperoita.
Mut niin, olin kaiken lisäks tyhmä ku en tajunnu et ku se Niina suuttuu ni Almond menettää yhen ystävä ja ollaan taas 2/4 eikä päästä etenemään uralla. Miks hitossa komediauralla ees tarttee ystäviä? Ei ystäviä tarvii olla ollakseen hauska! Ei miullakaan oo ja oon niin hiton hilarious. Ahem,  not :D:D:D:D:D:D:D:D Mennään eteenpäin eikä ragetella enempää (vielä) ->

Aijaa, bluescreen, rikoit sit koneen :DDD

No ois sen tietty voinu sammuttaakin! Kerran se savuaa ja kipinöi. Get your shit together, Almond! Btw, mitähän se tossa oikein jammailee? :DDD

NONI! Miehän sanoin et se oli lihonu! Nyt on parempi :D

Pelin kohokohta on nämä kirjekaverit.

Kuplia!!! :D

Toni kutsu ittensä kylään jälleen kerran. Enkä tiiä tän kuvan pointtia.

Hyvät keskustelut vissiin.

Tai sit ei. Ärsyttävää ettei ne puhekuplat näy. Sais revittyä ees jotain huumoria.

Ne nimittäin näytti tältä :D
T&H: "Sukkahiki haisee :s"
A: "SE OLEN MINÄ :)"

Oikeesti niillä rupes joku ruoka haisemaan jääkaapissa ja ne kaikki nuuhkutteli sitä yhessä ja Almond kertoili jotain randomjuttujaan.

Seems legit.

Tää pakkotanssiminen -.-"""""""""""""""""""""

Uuuuu, ne on tämänkii sisällyttäny tähän!

Joku random äijä puistossa. Piti jonkun kaa saada vähän haastella.

Ratikkakiskot! Mut yhtäkään en kyllä oo nähny eikä ne oiskaan ku koristeita. Junan kyllä näin kerran jossain taustalla.

HALUUN VAAN BASILIKAA MUT ÄITILUONTO EI SUOSTU ;_________;

Kalastetaan. Ärsyttää btw sekin, et ku tossa on tuo ilmotustaulu. Se on hirveen kätevä mikäli jäi joku teksti näkemättä ja haluut lukee/kuvata sen, mutta ku ne ilmestyy tohon sellasenaan ni se ruksin painaminen siirtää sen vaan tonne ilmotustauluun. Luulis et se poistuis kokonaan. LUOJAN KIITOS siinä on kuitenkii toi roskapöntön kuva millä saa poistettua ne kaikki kerralla.

Koska näin voi käydä.

Lukihärö :DDD Sit tuli ahaa-elämys.

Tossa puussa on oikeesti jotain... jotain. Sitä voi klikkailla joten sen täytyy olla jollain lailla erikoinen.

Mitä enemmän teki toimintoja, sitä mukaa avautu uusia.

Tutkitaan!

Hooooly shiiit, sinne avautu reikä!

Simin mentävä reikä!

Sinne se häviää.

Seurattiin valoa.

Haahaahaa :D:D:D:D:D:D

No mitvit--- mitä sie yksinään nolostelet ku kukaan ees nähny koko juttuu? -.- Ja onko eksyminen noloa? EI. Paitsi jos eksyt kotiin eiku---
MEHTÄAUKIO SAVVOOOO YAY :DDDDDD

ARE U SERIOUS? THE SIMS 4 + SALATONTTI = IS THIS REALLY HAPPENING???

Aika hieno, niinku miljöönä ja maisemallisesti. Taianomanen.

Sienipiiri pyöriiiii, itiöt siinä hyöriii---

Mut noi silmät (kaks punasta pistettä kuusikossa) on aika, hmm, lame :DDD Niitten pitäs olla jossain pimeessä eikä leijuu tossa nurtsin yllä :D
Ja to be honest, innostuin lievästi tästä tontista ja mahollisuudesta, mut sitten sitä huomas et ei se ookaan mitenkään erityinen. Se vaan näyttää siltä mut, niin, moni kakku päältä kaunis... Ei sieltä löytyny ees mitään erityisjuttuja, ihan samat basilikat ja päärynät ku muualtakii. Ja kaikki tollaset silmät ja muut on vaan rekvisiittaa. Se on ku kävelisit jossain elokuvan lavasteissa - mitään et voi tehdä koska kaikki on vaan illuusiota.

Kokeiltiin kalastusta. Tai siis jatkettiin.

Merilevää tai jotain, noi kyl heittää ne takas sinne mistä ne tulikii.

Arkku!

Jos toinenkin!

TS2:sta tutut lehmäkasvit teki paluun.

Ja toisessa arkussa oli omena. How sad. Mahtaa olla hyväkuntonen.

Kalat on erilaisia ku TS3. Ja muistin just etten osaa sanoo mitään TS2-kalastukseen koska en oo sitä vielä kokeillu niin paljoo ja tuli nyt sellanen fiilis et tekis miel avata TS2 ja lähtee kokeilee onkimista :D Mut en jaksa.

Harmi vaan se on tavallinen puutarhatonttu. No more Herra Hippulaa kumppaneineen :<

Missä sienissä nää pelin tekstivastaavat on ollu? :D

Siinä näkyy muutamia kaloja.
Järjestyksessä, keskirivi: monni, taistelukala ja tiapalasnalanfnwl.
Alarivi: Lehtikala, tetra, mutu, järviahven ja lohi.

Koska simit ja niitten yliluonnolliset voimat.

MIKÄ SE ON??? SE ON KEIJU!!!

Näättekö ton muodon? :D Kuuntelin ku kuuluu hihitystä aina ku toi valkonen juttu leijailee, ja tajusin et sehän on keiju. Mut älkää innostuko enempää - sekii on vaan rekvisiittaa eikä sille voi tehä mitään ;___;

Näitä tunneJUOMALASEJA se onki LAMMESTA varmaan kymmenen. Seems legit.

Vaihettiin myös tohon lampeen, mut näköjään järvissä ja lammissa on aina ne samat kalat, riippuu vaan taitotasosta mitä kaloja saa. Ja niitä voi myös onkia syötillä mut missään ei (kai) kerrota et mikä syötti on millekii kalalle ja kaikki syö kaikkia. Eli ei läheskään niin hauskaa ku TS3 ja sen kalanmetsästys ku joitain sai vaan merestä ja joitain järvestä, joitain vaan tietyistä lammikoista.

See this? Ne helekkarin kasvit... Päätin, etten hitto vie lähe tuolta ennen ku saan kerättyä ne kasvit. Miulla ei ollu enää mitään menetettävää. Menetin jo kiinnostukseni peliin päällisin puolin ja keskityin vaan asioitten keräilemiseen. Tuolla tontilla kasvit ilmesty sinne vasta ku saavuttiin sinne ja ne alotti sit siinä kehittymään sadonkerjuuikään. Siellä ei ole missään ruokaa, vessaa eikä lepopaikkaa. Laitoin testingcheatsilla tarpeet täysille ja muuttumattomiks ja vaan hengasin siellä, risteyttelin sammakoita ja kalastin.

3 päivää. KOLME PÄIVÄÄ, olin siellä...

...että sain kerättyä päärynöitä. Jossain sanottiin et noi kasvit kasvaa nopeesti. EI NE KASVA. Oon muutamaan kertaan hengaillu parikii päivää muilla alueilla ja en kertaakaan oo saanu muualta kerättyä kasveja.

Mut saatiin sentään kymmeniä kaloja ja toi merikrotti on hieno.

Ja koska oltiin se kolme päivää jossain hevon kuusessa ni 90% kaloista sen repussa pilaantu! Eli niitä ei voi siirtää jääkaappiin. Ne voi laittaa kyllä akvaarioon, jossa ne liikkuu piaantuneinakin. Zombiekaloja... Ja akvaariossa ne voi siirtää tavaraluetteloon ja nyt siellä on 40 maljaa kaloja. Näitä voi myös käyttää syöttinä mut ku toi inventaario on niin helkkarin sekava ku se järjestyy itestään koko ajan ja sitä ei voi edes ite järjestellä ni miulta palaa hermot sen kanssa ja haluun vaan kaiken ylimääräsen sieltä veke mut ku pitäs joko kalastaa kaikki syötteinä (ja saada lisää kaloja pilaantumaan, jee) tai sit vaan myydä ne pois. Enkä jaksa.

Ja kalamaljankii voi siirtää simin jalkaan.

Ja koitin tiristää vielä viimeset mehut itestäni ja pelistä irti ja ostin niillen koti-observatorion mut en jaksanu kauaa kokeilla sitäkään.

Ja saatiin kirjekaveri Dragon Valleysta ja siihen päätin lopettaa. This game sucks, so so bad.


11 kommenttia:

 1. Voisin mä kyllä tännekkin kommentoida koska sä oot kommannut mulle muutaman kerran niin kivahan se on antaa vastalahja :DD

  Mä ehdin tehä muutaman lapsen tossa nelosessa ja huomasin että ne lapset näyttää AINA joko isältään tai äidiltään - ainoa minkä peli arpoo on hiusten väri. JEEEE, LISÄÄ SYITÄ VIHATA NELOSTA!!!!1

  "Pyydä anteeksi....... sängyssä" XDDDDDDDD Ei helkatti, MIKS EAn huumori on parempaa kuin niiden simssintekotaidot XD

  Multitasking on ihan ok tiettyyn pisteeseen asti...... SE EI OO ENÄÄ KIVAA KUN MUN SIM YRITTÄÄ TEHÄ JOTAIN MUTTA SE TEKEMINEN KESKEYTYY KOKO AJAN KOSKA TULEE SIMKOLONNA JUTTELEMAAN SEN KANSSA DDDD:
  (Hyvänä esimerkkinä; mun sim maalas koska se oli maalarin uralla, yritti saada maalaustaitoaan ylöspäin. Mutta sitten siihen tulineljä naapuria JUTTELEMAAN ja MUUTENKIN HÄIRITSEMÄÄN mun simiä maalaamassa DD: Jäi sitten ylennys saamatta........

  JA JOO, toi tarpeiden aleneminen on ihan hirveetä, simin pitää käydä kerran sim-tunnissa vessassa ja syödä joka toinen sim-tunti, VAIKKA SE SIM OLIS NUKKUMASSA. Eihän me oikeessakaan elämässä normaalisti herätä nälkään yöllä jos ollaan syöty iltapalaa. EA, haloooooo?!

  Kiva ku simmssisäkin on oma bluescreen, jotenkin tutun näköistä............ ahem :D Mä en kyllä tossa tilanteessa jammaillut, pikemminkin raivosin XDDDD

  Mä oon kyllä nähny ratikan useempaankin otteeseen mutten junaa :o En tiennyt että siellä oli semmonenkin XDD No mut, en mä pelkä decór-junan takia lähe peliä asentamaan takas. :DDD

  Ja mäkin pääsin tonne salatontille, se oli kyllä tosi kaunis :o

  Huh huh, keijujaki, mutta nekin toimettomia rekvisiittoja ;____;

  Juuh, oli se kyllä kiva peli sen ekat 10 minuuttia jonka sitä pelas mutta sen jälkeen se alko muuttua kamalaksi D:

  Voisin käydä kokeilemassa että keksinkö sulle kysymyksiä tohon kyssäripostaukseen! (Oon ihan sikahuono keksimään mutta kokeilen!). Itsekkin voisin kyllä tehdä kyssäripostauksen jossain vaiheessa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaawww, ei kommentointi todellakaan oo pakollista varsinkaan vastalahjana, mut kiitän silti ku niin nyt kerran teit! :D

   Nonni, genetiikkakaan ei siis toimi oikein. Hienoa. Kolmosessa (ja kakkosessa!) hienointa on se et ne lapset oikeesti ON vanhempiensa geneettisiä välimuotoja. Ja joskus on niitä sisarusten tai vanhempien kopioita tai niitä, keistä ei ees nää vanhempia (esim. miun Corbin Roget ♥) mut ei se haittaa, silleen se on oikeestikin :D

   Ne on varmaan PANOstanu (jooanteeksXD) siihen huumoriin ku ei oo saatu muutakaan aikaan :D Enkä vieläkään tiedä ketä pitäs kumartaa: alkuperästä tiimiä vai suomentajia :D

   Toi sosiaalinen multitaskaus on kirous ja hieno juttu samaan aikaan. Just em. syystä. Omilleni ei onneks randomit naapurit tuu haastelemaan kaikkee maan ja taivaan väliltä mut kyl se on raivostuttavaa ku esim. Hazel säätää puutarhassa ja Almondilla ei oo tekemistä ni sit se pölähtää jostain siihen ku täytyy väkisin saada hali.

   Paitsi jos on oikein kova nälkä tai kusihätä ni ehkä sillon tulee herättyä yölläkin, mut ei tod siks et rakko on puoltäys :DDD

   Se juna näky siellä kauempana missä oli niitä jotain laiva...öö, en muista koskaan sen nimee. KONTTEJA! Niitä laivakontteja :D

   Mie jaksoin 4 päivää pelata ja sit vähitellen into sammu ja lopulta ei kiinnostanu enää yhtään. TS3, here I come! One day when I feel like bearing with your forever-lasting-puberty...

   Ja kyllähän sie keksit montakin kysymystä! Tekis miel vastata jo heti mut eeeeii, maltan mieleni ja teen postauksenkii vasta joskus ensviikonloppuna tai seuraavalla viikolla :D Ja tee ihmeessä! Ne on kivoja! (Vaikken itte keksi kysymyksiä ikinä XD)

   Poista
 2. Kiitän katsauksesta! Tämä riitti todistamaan, ettei nelosta hankita koneen muistia täyttämään, ellei ilmesty tajunnanräjäyttävää must-have lisäosaa. Mielipidettäni ei enää pysty kääntämään edes Radolan positiiviset kommentit. Tässä ei yksinkertaisesti ole mitään muuta kuin marginaalisia asioita, jotka kiinnostavat. Monet nelosen uudistuksista (esim. rintaruokinnan) saa kolmoseen modina, enkä innokkaana ympäristöjen ja julkisten tilojen luojana ilostu Maxisen linjasta tehdä naapurustosta sellainen kuin se tässä pelissä on. Ainoastaan simien ei-niin-pullaposkinen-olemus ja mahdollisuus luoda mutkattomammin muunkinlaisia kuin amerikkalaisen kauneusihanteen mukaisia kasvoja aiheuttavat huokailua, mutta ei auta muuta kuin elää asian kanssa.

  Vielä kerran: tämä anonyymi kiittää "uhrautumisestasi"! Me appreciates tihs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos itelles!

   Se on kyllä aikamoinen riman alitus. Se on vähän ku yhistelmä TS1:stä ja TS2:sta. Jos taaperot ja uima-altaat ja sukupuut (ja se ja se ja se...) unohetaan, se voi kakkosen pelaajalle olla tervetullu peli mut kolmosen pelaajalle jotain aivan muuta. Itteä kyrsii eniten just sukupuun ja taaperoitten uupuminen. Tai taaperot oisin kestäny jopa, mut ne sukupuut. Rakastan isoja sukuja ja on äärimmäisen sekavaa ku sukupuita ei ole. Joutuu olemaan aikamoinen Sherlock Holmes jos aikoo pelata pitkälle ja kartottaa isommankin sukupuun, vielä jos sekottaa pakkaa kaupungin muilla simeillä ja kenties pelaa niillekii sukuja eteenpäin.

   Ainuita hyviä puolia on nimenomaan CASin monipuolisuus (moinus CASTin puuttuminen) ja simien ehkä persoonallisempi ulkonäkö, vaikka se paikoin muistuttaa paljon TS2-simejä. Etenkii ilmeitten puolesta.

   Poista
 3. Voi kauhia :DDDD Käräytetään vaavi XD

  Huomasin iteki et mulla oli joku pakkomielle kuvata niitä ruokailuhetkiä! Mikä siinä nelosen aterioinnissa on niin kuvauksellista? XDDD

  OMG toi pyydä anteeksi.....sängyssä XD Ja oooh sellane suutelutoiminto olis ollu hjuva :c

  TOUKASTI XDDDDDDDDDDD miks kuolin

  Omg :D:D "sinäkö niitten sammakoiden kanssa risteydyt!" XDXD

  Tossa kuvassa, jossa Hazel hoitaa puutarhaa ja Almond + Toni Lorula juttelee, onko Almond laskenu alleen? :D

  "Ei mullakaan oo ja oon niin hiton hilarious" awww oot ihana :DDDDDDDDD

  Almond tarvitsee vessaN :DDdd

  Kui paljon se Almond näitä kirjekavereita saa :DDD

  No damn, oisin jo toivonu että sieltä puusta olis avautunu joku kauheen kiva huoneisto mut eeiii, miks odotin yhtään mitään koska EA on vaan niin laiska D:

  Mit... se löysi jonkun kauhean puusalakäytävän ja on NOLOSTUNUT? D: Vain simsissä...

  NONNI sieltä aukes viimein jotain!!1 EN ALIARVIOINU omg! Hyvä ku oon vaan lukijana jo täällä iha jännärissä ja ilmeellä O______O enkä edes ite oo pelannu :D

  Iha hyvä vaan että taikatontut on kuolleet sukupuuttoon :D:D Hirvityksiä.

  Ihana XDDD "Se haaveilee poliitikon urasta"!! Varsinki ottaen huomioon että edes simeille tällasta uravaihtoehtoa ei ole enää saatavilla...........

  Sims on taas looginen :D Koska pullot oli liian vaikeita toteuttaa, vähänniinku taaperot ja uima-altaat ja sukupuut ja kaikki muukin EAn mielestä niin "turha"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin mites se olikaan se TS2 vauvagrilleineen? XDDDD TS4 Exclusive: ur baby grills oneself!

   Emt XD Ehkä puhekuplat, joita ei näy? Tai ruoka itessään? XD

   Ei itseasiassa Almond oo kussu maahan vaan kasvit :DDD Siis niitä ku kastelee ni maahan tulee tollanen lätäkkö. Simit osaa vettäkään säästää prkl -.-" XD

   Niitä kirjekavereita on öööö... oisko niitä jopa 15 tms. Kaikki TS3-kaupunkeja paitsi se yks The Sims Social -kaupunki.

   Hahaha, olin kyl itekii silleen et wooooooot ihanko oikeesti on tehty salatontti TÄHÄN peliin :D:D:D:D

   Miusta Hippulat on hauskoja kaikessa rasittavuudessaan XD Mut niistä saa revittyä hauskaa huumoria blogiin.

   Nojoo, onkohan noi sammakotkii jotain taiottuja TS3-simejä? ;____; (Miiiitä..?)

   Luultavasti :DDD

   Poista
 4. Mua häiritsee kun nelonen näyttää ihan kakkoselta ._.
  Itselläni kolmonen ei paljoa bugaile, joten siinä taidan pysytellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Jo ku jotain videoita katoin ennen ku pelin ostin, ni kiinnitin huomiota ilmeisiin jotka oli samanolosia ku kakkosessa.
   Itelläkii kolmonen bugii yllättävän vähän, mut ku omistan kaikki lisärit ja kamasetit ni se vaatii koneelta sen verran paljon et vaikka on hyvä kone ni simssille se ei oo täydellinen silti. Ni se välillä jäätyy ja kaatuiluahan se harrastaa vähän kaikilla, mut Virhekoodi 12 on ärsyttävin ikinä.

   Poista
 5. Mua alkaa ärsyttämään se, kun lähes kaikki haukkuu Sims 4-peruspeliä niin paljon. Onko paha juttu, jos tykkään siitä pelistä paljon? ONKO? En tarkoittanut tätä kysymystä suoraan blogin kirjoittajalle, vaan yleisesti ottaen kaikille joilla on jotain valittamista nelosesta. Jos ei tykkää pelistä, niin kannattaako vaivautua ostamaan sitä? Tai miksi monet menee The Simsin virallisille foorumeille valittamaan että "HALUAN RAHAT TAKAISIN!" Ja sellaista...
  Tiedän, ettei Sims 4-peruspelissä ole monia asioita, joita monet halusivat siihen. Mutta se on vasta PERUSPELI, joten sehän on epäreilua verrata peruspeliä esim. Sims 3-peliin kaikkine lisäosineen. Katsotaan neljän-viiden vuoden kuluttua, millainen peli on silloin. Mä muistan, kuinka monet haukkuivat Sims kolmosta silloin, kun se julkaistiin. Ja oikeesti minkä takia Simsin pitäisi olla "REALISTINEN"??? En mä ainakaan tykkäisi sellaisesta Sims nelosesta, jossa on hypermegamahtavat grafiikat, ylirealistiset, vakavat simit, ja synkkä maailma. Grand Theft Auto 5 on varmaan sellainen peli, ja jos haluat realistiset grafiikat, katso ikkunasta ulos! :D
  Itse omistan Sims 4-pelin, ja uskon että siitä tulee parempi ajan myötä. Onhan se tietty melko kurjaa, jos joudutaan odottamaan lisäosia korjaamaan joitakin asioita, mutta sellaista se elämä on. Elämä on :D
  Joten en itse ainakaan muuta mielipidettäni pelistä, joka on minulle hyvin tärkeä/viihdyttävä. That´s it! :)
  -Sims3Pelaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä et on mielipiteitä ja niitä saakin olla. Jos tykkäät nelosesta, sit tykkäät. Se että tykkää tai ei tykkää, ei oo keltään pois.

   Miks sit vaivauduin ostamaan pelin? Koska kuvia ja videoita kattomalla ei tälläsessä pelissä pysty sanomaan mitään. On pakko kokeilla, että voi tietää, tykkääkö siitä. Kuitenkii kaikki edelliset simssarjan pelit läpi käyneenä tiedän miten erilaisia ne on ja miten erilainen nelonenkin tuli olemaan, mut halusin silti kokee sen ite vaikka tiesin et tuun luultavasti pettymään.
   Ja ihmiset on varmaan valittanu tosta rahasta sen takia, et Originissa luvattiin et jos ei pidä pelistä ni saa rahat takasin. Sinne vaan oli tehty taas sellanen "ansa", et jossain luki pienellä präntillä "7 päivää ostopäivästä" ilman et kukaan sitä pysty näkemään tiirailematta tarkkaan kaikkea mahollista.

   Ite oon itseasiassa koko ajan verrannu näitä peruspelejä keskenään ja jättäny lisärit huomioitta. Mut nelosen peruspelistä puuttuu paljon sellasia asioita, jotka on joko ollu aina simssissä mukana tai kakkosessa ja/tai kolmosessa. Esimerkiks ne uima-altaat on jo TS1 lähtösin, taaperot ja sukupuut tuli TS2:seen, kuolemat on ollu yks "hauskimpia" juttuja simssissä aina, ja tässä ei vissiin niitäkään oo enää samalla tavalla; ei putkimiehiä tai rosvoja, joista ainakii rosvot oli jo ykkösestä tuttuja; ei ulosottomiestä... Kolmosen peruspelin taitoluettelon taitojen yksityiskohtaset tiedot oli sellanen, jota ite kaipasin. Oon niin "kontrollifriikki", et on äärimmäisen typerää ettei repun sisältöä voi ite enää vapaasti järjestellä eikä kirjahyllyjen kirjaluettelo ole enää hyllykohtanen.
   Erityisesti petyin siihen, ettei niitä sukupuita tosiaan ole. Tykkään kasvattaa simejä ja suurista sukupuista, ja tässä se on periaatteessa mahotonta. Lapsetkaan ei peri enää molemmilta vanhemmiltaan, vaan kasvonpiirteet toiselta ja muut jutut toiselta. Ei hyvä juttu.

   Ero realistisen ja simsmäisen kohalla on valtava. En itekään välttämättä tykkäis pelata simssiä jollain Skyrimin tai GTA:n grafiikalla. Mutta TS3 on mahtava ja siitä jos ois ihan pikkasen paranneltu ni se ois ollu jo ihan hyvä. Nyt toi on grafiikaltaan enemmän TS2 ja TS3 välimaastossa ja simit näyttää parannelluilta TS2:sen simeiltä.

   Mutta, kiitän mielenkiintosesta kommentista! :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)