tiistai 9. syyskuuta 2014

TS4: Quinzy - Osa 2: Keräilyvimma

Tokaa postausta pukkaa. Tyyli saattaa olla välillä melko aggressiivinen, pelin sisin olemus alko tulla esiin. Ja heitin välillä ihan läskiks kertoilun kanssa koska asd. (Mut ehkä tätä on sit hauskempi lukea just sen takia..?)
***


Avaan pelin ja MITÄ, en päässy vieläkään näistä vinkeistä eroon!

Niin mitä nivelletään..?

Ja tämä. Joka helkkarin kuvan jälkeen "Kuvasi on näkyvissä Muistojanalla" JOOJOO mee pois. Typerää klikkailla tota pois joka ikisen kuvan jälkeen ku oon kuitenkii tällänen joka kuvaa ja PALJON. Niin ja ne kuvatkii tallentuu png:nä. Laatu parempi mut niin on myös koko suurempi ja latausnopeus hitaampi -> pitää muuttaa ne ensin jpg:ks koska viime postauksestakii unohtu välistä kuvia ku en muistanu joitain tallentaa jpg:nä...

No se on hyvä et jollain on kivaa.

Öhöm...

ÖHÖM.

Joku sano et esineitä voi suurentaa ja pienentää shift + Å / shift + ´, no totta tosiaan voi :D Se on vähän niinku koodi, ja EA ei ole sit laittanu sille ylärajaa joten this is what you get. Toi on peili, ja toi koodi ei toimi peilien ja ikkunoitten kanssa - kehykset nousee pilviin mut lasi/peiliosa jää seinälle normikokosena. Tästä koodista on monet jo repiny useemmat naurut mm. jättivessoilla ja ties millä, videoitakii löytyy.

Luettiin leipurikirjaa. Kovasti mainostettiin 13 reseptiä tai jotain. Pah, ruanlaittotaito vaan kohos. Mut pelissä on kyl nykyään kaks eri ruanlaittotaitoa: tavallinen ja gourmet. Ihan hauska idea.


Se päätti ruveta kokkaamaan kirjan kanssa (bugi? multitaskaus?) mut sit hylkäs molemmat tohon tiskille niinku en ois mitään ees käskeny.

Mut pyöräytettiin suklaakakku.

Ja hauska et tässä voi tehä erilaisia kakkuja ja niihin voi ite valita et onko ne hää-, synttäri- vai normikakkuja. Jotkut myös ihmetteli ruokien kanssa yleensä, miten ne säilötään. Se on outoa kyllä toi Laita pois -juttu. Ihmettelin et ku on jo siivoaminen eikä säilömistä, ni kokeilin sitä kerran ja ruoka meni sit jääkaappiin. Ja ne voi myös ite hiirellä raahata.
Hazelin kanssa päätettiin kuitenkii testata kakkua ja ottaa pala.

Sanoin PALA eikä puoli kakkua! Tosin, niin miekii oisin tehny :DDDD

Emt, taas näitä random kuvia. Joskus näissä on pointti puhekuplissa mut niinku näkyy, TS4 ei enää tallenna niitä. Mut plumpbobin kyllä. Ja siihen ei tehoo ees hideheadlineeffects.

Selfie. Tää itseasiassa varmaan selittää ne irl-haamukuvat joissa näkyy jonkun naama ihmisten takana: se on simssin pelaaja joka jättäytyny tahallaan/vahingossa kuvaan mukaan ;)

In an alternative universe: Ne on vessanpöntöt jotka kusee.

Köyhiä ritareita, anna miullekii!

Lahjotuksia voi tehä tässäkii.

Hmm, onks tää joku TS3 ladattava maailma? Nää kaikki kirjekaverit on kuitenkii TS3-maailmoja joista oon mielestäni aika hyvin perillä vaikken montaakaan omista. Mut tää on ainut mikä ei nyt tuu mieleen :D Pitänee vähän tutkailla Sims Wikiä.

Koska en jaksa kattella mantelia. Testataan uria.

Jatkoin ton tavotteitten täyttämistä ja hengattiin Niinan kanssa. Samalla kävin testaamassa Oasis Springsiä. By the way, onks EA oikeesti niin laiska/mielikuvitukseton et täytyy yhistää kahen TS3-maailman nimeä? OASIS Landing ja Hidden SPRINGS. Ja Willow Creek muistuttaa ihan kauheesti jostain (ei-sims) myös, mut en tiedä et mistä. Varmaan joku saippuasarja tms. mitä en oo koskaan ees kattonu.

Almond: "Hey gurl im gunna grab ur boob!"

EN TIEDÄ.

Ai mitä, Niina? Niin, tää on jo eri päivä. Ja se huono puoli siinä et on ystäviä: ne tulee kutsumatta kylään. Ne vaan kävelee sisään silleen MOI EN EES ASU TÄÄLLÄ MUT WHATEVER :))))

Ylennys omg.

Mitä kettua miun päässä oikeesti liikkuu ku näitä Hazel♥Ruoka ja Hazel♥Puutarha-kuvia on miljoona?

"Kulta ostin kotiteatterin!"

RAAH! Tosin tän kuvan tarkotusperän tiedän! Nimittäin simien into tehä kaikki yhteen taskiin liittyvät tehtävät: käske laittamaan roskat roskiin ni se ei riitä vaan pitää siivota KAIKKI roskat koko talosta ja lisäks vielä tyhjentää sata roskapönttöä :)))))

Hazelin piti mahtuu ovesta sisälle joten Niina kipas Almondin taakse.

Käy se juttelu sit näinkii.

Mää nyt pois siitä tanssimasta tai myyn sen radion.

Nykyään voi tehä huonekaluja ite. Vähän ku se TS3 Unelmaduunin kuvanveistojuttu, mut näistä tulee niitä tavaroita mitä voit myös ostaa.

Tollanen pöytä. Se teki baarijakkaran.

Jup, toivottavasti ei ole Vladimir III kyseessä! :D (Hint: Tsekkaa Erilaiset parikunnat -kisaselostus.)

Lohta. Kelpais miullekin.

Tylsä PELI.

Nyt nuija pois sieltä siskos sängystä! Joo niin TS4 noi simit ei muista enää omia sänkyjäänkään vaan pitää kytätä mitä ne tekee ku muuten ne menee nukkuu mihin sattuu.

Näitä yhä vaan :D Ainut joka jaksaa aidosti kiinnostaa. (Koska TS3?)

Joku multitaskauskuva tää vissiin on... Eli säätää netissä tabletillaan ja samalla kattoo telkkaria. Typerää muuten et kaikki tavarat lasketaan käsistä lähimmille pöydille etc. sen sijaan et ne vois sijottaa omaan tavaraluetteloon.

Hei hei HEI BABY ON BOARD no that's not right.

Yay voi kysyä vauvan laskettua aikaa!

MUT SIMIN PENTELEET EI SUOSTU KERTOO SITÄ TAASKAAN PELAAJALLE ASDDDBNJKGBNWRLGNWL.

Mussunmussun.

Ehkä eka ja vika kerta ku tää kuullaan tässä blogissa mut YOLO, KIHLAT.

Ja tässä näätte kuinka ihanan tunteellisia uudet simit onkaan hienon emootioskaalansa ja moodlettien kanssa ♥ Hazel: Fucks to give, 0. Hazelin peli: OH GAWD WHY??? See? Hazelin pelikii on tunteellisempi ku TS4-simit.

Tässä kohtaa Hazel käveli pariskunnan läpi niinku niitä ei ois ollu olemassakaan. HAZEL SINÄ TUNTEETON MATO!

Häähommia. Ei näille kahelle kyl.

Leikitään mikroskoopilla.

Itte oot häirikkö.

Yaaay.

SINÄKÖ TAAS?
MENE POIS.

Liz, is that you?

Ei ole samanlainen paintsössö ku TS3 - tää näyttää ennemmin siltä et se paintsössö on kumitettu pois. Ja mikä sen huulia poskia vaivaa? Joker, is that you? In a disguise? Kattokee nyt:

Heath Ledgerin Jokeri.

Tai Batman: Arkham Origins -pelin Jokeri. Btw, suuri Jokeri-fani ilmottautuu \o/ Pelasin taas eilen Batmania ja joka kerran ku on Jokerilla joku scene ni asdddd en osaa edes kuvailla. Tämän tekee kaikki Jokerit mitä oon tähän mennessä nähny (aka leffat ja Arkham-pelit ja sarjakuvat) :D En vaan pääse yli. Se on mahtava. (Ei, en ole Harleen Quinzel. Mut ehkä Hazel on? Hazel, Quinzy. Siltähän se nimensäkin sai, periaatteessa.)

///OFFTOPIC LOPPUU

Kappas, Niina heitti meitä puhelimella. Eiku siis, puhelulla. Tai jotain. Hmmm, Venla. Kiva ominaisuus kyl. MUTTA jos sim on miestenkaataja, tietääkö se automaattisesti kelle soittaa (ku ei oo sukupuitakaan gwelkmglnql)? Ai ai, EA, taas yksi pieni porsaanreikä täällä.

Venlahan näyttää realistisemmalta ku muut simit yhteensä.

TAASKO?

Naapuripuistossa ollu vissiin bileet.

Hypättiin spawnisukkulaan ja piipahettiin Terhakaisten luo. Nakertaa ku en tiiä mitä sukua noi on kellekii :D Toi on Tiina aka luultavasti Niinan ja Katariinan (teini?)sisko? Ja kylläpä Hazel on lihonu! :D

Kopkop. (Who's there? Seriously en oo ikinä tajunnu kopkop-vitsien ideaa.)

Ja miten tää TS4-koputus käytännössä toimii: sim koputtaa ja seinät putoo alas ja pääset sisään. Kukaan ei tuu vastaan ovelle niinku TS3.

Mamma dataa. Ja syykii tulolle on, missä on kakara?

Siellähän se! Kauniisti pöydän ja hyllyn väliin ahettuna. Ja tajusin just et tuo "hylly" on ilmeisesti tehty pöytätasoista ja kaapistoista.

TUITUITUI. Yhden tuin löysin kyl juu: Venla ei ole bugivauva! Mut sekii johtuu siitä et A) päivitin pelin ennen tätä tai B) miulla on AMD:n näyttis.

Ja televisiossa pyörii ohjelma joka takaa varmasti traumavapaan elämän herkälle lapselle.

Katsoja kukas muukaan ku Toni Lorula. Btw, tän pelin aikajatkumo ei ole mistään kotosin. Se ei seuraa millään lailla edellisten pelien aikajatkumoa. Siis sitä et simien tarina menee TS3-TS1-TS2. TS4 on joku aikaparadoksi jossain ajan ja tilan välissä ja se on vaan yksi syy, miks tää peli sukkaa rankasti.

Ja toinen syy: simit ei jää jumiin toistensa väliin eikä huuda jatkuvasti EN MAHU TONNE D::: koska ku tulee ahas paikka, ne "resetoi" ittensä lähimpään tilaan. Hazel kokeili just teleporttausta tonne kehdon toiselle puolelle koska Niina halus sohvalle.

Tulee mieleen The Big Band Theory (en myönnä mitään, se on ihan katottava ja koukuttava vaikka vihaan amerikkalaisia sit-comeja) ja Froot Loops.
Toi kirahvi on ihan söpö.

Kyllä koska f* realismi.

Se höyryää söpösti. Huomaa zetat :D

Niinahan se siellä.

Tää on niin typerää. Muka kasvaa nopeesti... Noi ei oikeesti kasva edes kahessa päivässä! Ja kahessa päivässä simillä on niin paljon tarpeita ettei yhestä paikasta löydy tyydytystä niihin kaikkiin! Paitsi oman kotitontin alueella, mut sielläkii on vaan tietyt kasvit aina. Noikii vissiin resetoituu aina ku matkustaa uuteen paikkaan, eli ongelma mitä TS3 ei omannu koska vapaassa naapurustossa kasvitkii sai vapaan kasvatuksen.

Sain saavutuksen jopa.

Ton drinkin nimi on Ridgeport.

Multitasking. Ja sekii kusee koska simit oikeesti hypii paikasta toiseen 24/7. Jostain syystä paikassa A ei oo hyvä istua joten täytyy siirtyä paikkaan B ja C ja D ja E ja..........................ja Å.

Ja Hazel ei söpöstele vaan sitä kusettaa.


Sammakonmetsästystä.

Noi puukepit on oikeesti nakkeja.

Kristalleja. Alkaa tää oma pelaaminen keskittyä keräilemiseen. Ja noitten kuvausten lukemiseen.

Radolalle kiitos siitä, et sain tietää et näitä keittiötasoja saa aseteltua tosi monipuolisesti. Jos joku ei tätä vielä tiedä ni ku valkkaat tasolle väriä, siinä vieressä on rattaan kuva. Klikkaat siitä ja saat selattua millasen tason haluut. Sama koskee yläkaapistoja. (Paitsi ettei niissä ole kaksipuolisia kaappeja joten en saanu tohon saarekkeen ylle mitään ._.)

Twinbrooooook! Mah little Rogets :>

Kokoelma so far. Tällä hetkellä tosin puuttuu enää kaks.

Tälläsiä lamppuja tuli yks jokaista TS3-lisäriä vastaan. Takimmainen on luultavasti ilman TS3:sta. Mut takarivi: Maailmanmatkaaja, Unelmaduuni, Iltahuvit, Täyttä elämää, Lemmikit ja Vuodenajat.
Eturivi: Superstara, Supernatural, Yliopistoelämää, Paratiisisaari ja Tulevaisuuteen.
(Ja nyt häiriinnyin koska en muista kuuluuko VA oikeesti tohon väliin o___o Simswikiaaaa!)

Bonsaipuu. Luulin kyl et ne on PIENIÄ puita eikä mikään indoor-pensasaidanpalanen.

Emt onks toi hyvä vai huono juttu...

HAAA onko tutut värit? :D

Indiana Jones! Vaiko kenties Simdiana Jones?

Lunar Lakesia miulla ei itelläni olekaan.

Hazel kalastaa. Ja toi ote näyttää ihan siltä ku se ois joku hienostoleidi joka ei haluu koskee limaseen kalaan :D (Ja miten se on lihonu noin paljon? Selittää vissiin ne ruokakuvat XD)


Jup, riittää tältä erää. Tuolla on vielä yhteen postaukseen kuvat muokattuna. Kirjottelen sen tässä jonain päivänä.

8 kommenttia:

 1. YAY postaus! x)♥

  Toi ilmoitus. Eikö sitä oikeasti saa pois millään, en kestä! Se on KAMALA, etenkin kun kuvaa harva se hetki D:

  Hiiohoi! :D:D:D:D::DD

  Cool en tienny tollasesta, pitää pistää korvan taa! Me wants jättivessa XD Pystyykö niitä sit vastaavasti pienentämään jostakin, vai jääkö ne ikuisesti tollasiksi? :D:D:D

  OMG :D:D:D:D That must be it, elämmekin virtuaalimaailmassa ja sinä sen selvitit XDDD

  En minä ainakaan oo kyllä koskaan kuullukaa mistää Littlehavenista, weird :D

  En tiedä onko kaikki urat samanlaisia mut ainaki tuolta viihdealalta saa ihan uskomattoman vähän palkkaa siihen verrattuna mitä esineet maksaa (tai kuinka paljon laskuja tulee)! Ei se riitä mihinkään, verrattuna kolmoseen jossa suurinpiirtein kolmen työpäivän jälkeen ollaan miljonäärejä :D Tai alasta riippuen ehkä neljän XD
  En kyllä päässykää tolla uralla kamalan pitkälle koska sitoutumiskammo ja sim ragetteli koko ajan siitä kuin ahdistaa ku se on kiinni samassa työpaikassa jne...

  Mulleki tuo jotain mieleen toi Willow Creek, mietin sitä sillon kun kuulin sen nimen ekaa kertaa mut en muista enää yhtään mikä se juttu oli D: disturbing

  "Hey gurl im gunna grab ur boob!" EN KESTÄ :D::D:D:D:D::D

  "Kulta ostin kotiteatterin" ei en pysty enää XDDDDDDDDD

  Mitämitämitä järkeä tossakin toiminnossa on jos pelaaja ei saa tietää mitään ;____;

  "Hazelin pelikin on tunteellisempi" :D::D:D:D:D:D:D:D:D:DD

  Ja tunteeton mato XDDDDD enkestä!

  TÖRTTÖ :D

  Vissiin joku soittaa vaan puhelun "MINULLE ON SYNTYNYT VENLA". Dude, good for you! :D:D:D: jos Almond on typerä niin eihän se ymmärrä että se muksu on sen.

  OOH toi telkkaritasohomma on hieno o_o vaikea jotenki uskoo et EA olisi keksinyt jotain tällasta :D

  "Noi puukepit on oikeesti nakkeja" NYT KUOLEN :D

  Ihanan piristävä postaus! x) Lisää odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie en ainakaan oo löytäny et mistä sen sais pois...

   Ne pienenee shift + ` -yhistelmällä. Siis toi backspacen vieressä oleva heittopilkku. Mut kannattaa olla varovainen ku toi on kuitenkii "koodi" joten sillä saa myös tuhoa aikaseks, esim. vessanpytyn sisälle juuttuvat simit jne. XD

   HAA muistin vasta nyt ettii ja Littlehaven on The Sims Social'in kaupunki :DDDD

   En oo kyylänny palkkaa ku hommasin rahakoodin jo heti alkuun :D TS3 se ei tulis kuuloonkaan. Mut tässä pelissä kyllä kaikki on ihan helkkarin kallista, tuntuu et rahan arvo on... öö, emt onks se pienempi vai suurempi mut kuitenkii ihan eri ku kolmosessa.

   Muistin eilen et ite muistelin varmaan mm. sarjaa Dawson Creek, ittehän en moisia oo ikinä kattonu ees mut joskus aikanaan pyöri telkkarissa. Ja sit jostain syystä toi nimi on vähän aavemaisen kuulonen ja tulee mieleen Sleepy Hollow (Päätön ratsumies), vaikka muuten ei oo lähelläkään sitä :D
   Tai ehkä se on sanallisesti lähellä Pottereita... Shrieking Shack tai Whomping Willow... En tiedä :D

   Emt, ihan typerää ku ei tuu enää niitä TS3-tyylisiä ilmotuksia salaisuuksista eikä juoruista ;___;

   Hahaha :D

   Itseasiassa tykkäsin kyllä siitä et on erikseen tv-tasot ja televisiot. Eli ne ei oo enää sidottu pöytiin niinku TS3, vaan ne voi asettaa eri pöydille. Ja simit laskee kaiken käsistään tv-tasolle -.-

   Haha, kiitän kommentista :D

   Poista
 2. hihii postausta :3

  mitä jos nuo vinkit on vaan harjotuspelissä (jos se ees on harjotuspeli o___O), ku kolmosessahan ainaki aina eka kerta ku pelaa uudella "pelillä" tulee automaattisesti se harjotuspeli. okei hyvähän se minun on sanoa kun en omista nelosta :D

  juuu hermot varmaan menis mullaki jos joka kuvan jälkeen tulee tuo ilmotus x((

  haluun to koodin kolmoseen!!! xDD

  "Hey gurl im gunna grab ur boob!" manteli on tahdikas :DD

  "Kulta ostin kotiteatterin!" mullekki tommonen telsu :3

  "Hazelin pelikii on tunteellisempi ku TS4-simit." hahah xD

  "TUNTEETON MATO" en tiedä miks mutta repesin tolle jutulle ihan liikaa :DD varmaan liian pitkä päivä tai jotain mutta hihitän täällä tolle jutulle xDD

  siis mistähän ne simit tajuaa että se on sen lapsi, jos joku tulee ilmoittamaan että "jee synnytin Venlan"
  sims logic o__O

  tuo hylly kaapisto ideahan on ihana, ei EA tuota ole voinut keksiä o__O

  söpö vaavi :3

  "Noi puukepit on oikeesti nakkeja." total repeäminen :DD

  epäreiluu mieki haluun kolmoseen tollaset keittiö tasot x((

  kiitos postauksesta ja väsyneen päivän piristyksestä, hihiän täällä vieläkin sille madolle :DD
  seuraavaa odotellessa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmonen sentään kysyy et haluutko pelata harjotuspeliä vai et, ja ymmärtää jos et. Tää vaan tuputtaa noita ohjeita ja en löytäny mistään et miten ne saa pois. Ne voi vaan resetoida niin, et ne alkaa taas alusta -.-

   Toi suurennus-pienennys-koodi ois kyl kiva kolmoseenkin :D

   Joo, EA yllättää joskus! Ehkä se oli bugi?

   Hyvä että viihyit ja kiitos itelles kommentista :D

   Poista
 3. Se neuvoo ainakin englannin kielisessä versiossa siinä ilmotuksessa miten sen saa pois :D eli asetukset ja peli asetukset ja sieltä sen pitäisi löytyä x]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai minkä? Ohjeet vai noi kamerailmotukset? Oon kyllä asetukset käyny läpi sata kertaa mut en vaan löydä. Muistoilmotukset kyllä saa pois päältä, mut siinä se... Valase toki tyhmää jos tiedät tarkemman paikan :D

   Poista
 4. Kiittikiittikiitti! Mä olen koko ajan pohtinut että miten ihmeessä noita kaapistoja voi asetella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä :p Ja nyt rupes tekee mieli tsekata, mitä näille tolloille mahtaa kuulua. Mut en jaksa, TS4 on tylsä :(

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)