lauantai 17. marraskuuta 2012

(Puuroa) Vuodenaikoja odotellessa

Ennakkotilasin cdon.comilta Vuodenajat joskus viime viikolla ja se on vissiin tiistaina tai keskiviikkona lähteny matkaan, mut ei posti kerenny tuomaan sitä perjantaillekaan. Joten kärvistelen täällä sit taas ens viikkoon, mut sit tulee kyllä kuvia kuhan sen saan :D Tosin viikolla on töitä ja tiistaisin ja torstaisin saksaa, mut kaipa sitä on pakko pelata heti ku peli vaan suvaitsee kotiutua hetkeks postilaatikkoon.

Mut päivitin pelin joskus viime viikolla ja kävin kuvailee Puolukka Puuron talon ja samalla testasin uutta blueprint-toimintoa (mistä ei kylläkään kuvia ku ei ollu rahaa :'''DDD) ja luonnonvesissä uimista. PP asuu Riverviewissä missä ei noita rantoja ole kylläkään yhtäkään, joten se uiskenteli sit lähinnä joessa.

 
***

Ja Riverviewistä puheen ollen, siellä ei oo tietenkään mitään hienouksia joten piti tehä sinne oma alueensa Showtime-tonteille ja päätin samalla tehä sinne oman puiston. En oo kovinkaan hyvä noitten yhteisötonttijuttujen rakentelussa ja kaikenlisäks tajusin just et toi on vielä keskeneränen versio siitä. Tein tohon vielä leikkipuiston ja kaikki. No, anyway, tossa noi kuvat nyt silti. Pitää toiste kuvata toi uuestaan ja PP:llä pelatessa eikä rakennustilasta. Klikatkaa ni näkyy kuva alkuperäsessä koossaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)