tiistai 9. lokakuuta 2012

Roget - Osa 8: Voihan keinutuoli!

Oho, onko edellisestä osasta jo NOIN kauan??? :o No, näköjään en ton jälkeen saanu peliä auki mut kyl se nyt on auennu ihan normaalisti, ja tässä tulee uus osa. Valitettavasti aika lyhyt koska peli ei taaskaan tykkää miusta.
***


 
 
 

Se tuli sit Tigressin aika myös. (Ja voi että kuin rakastankaan tota Viikatemiestä ja sen kuvaamista!!!)


Tuossa on toi valmis ruokailuhuone-eteinen. Supernaturalin myötä tossa kulmassa Corbin-taulun alla on nykyään keinutuoli.


Ja tässä on olohuone. Vähän köyhä se edelleen on mut on se nyt viihtysämpi ku mitä se joskus oli. Ja televisio on tollanen koska Bea.En tiiä miks oon tän kuvan napannu.


Paparazzit... Kerran yks tuli sisälle kuvaamaan ku Aleef söi - jes.

 
 


Siinä on nyt sit se keinutuoli. Jälkimmäisessä Corbin torkkuu.

 

Parit moodletit.


Alice tuli taas kummittelemaan ja haamutkii tykkää istuskella tossa tuolissa. Itseasiassa ainoo mikä tuossa tuolissa oikeesti ärsyttää on se, et jos simeillä on vapaa tahto päällä (pelaan vahvalla) ni tuntuu et jokainen luppoajan seuraava toiminto simin toimesta on istua keinutuolissa. Ja jatkuvasti tulee toiveisiin keinutuoli. Jonain päivänä vielä myyn sen ku en vaan oikeesti jaksa ku vähän silmä välttää ni taas sitä istutaan keinutuolissa.


Aleef sai töistä (Ravintola-ala, kuten varmaan asusta näkee) mukaantuomisina kasvispurilaisia. Tossa yks päivä se toi mukanaan grillattua lohta.


Keksit paistuu uunissa.


Mato!!!111! Tosin tota ei enää ole ku jossain ton jälkeen tais tulla Virhekoodi 12 yay. Jälkimmäisen kuvan hohde johtuu täysikuusta. Joskus se ärsyttää ku tuntuu ettei nää mitään ku vaikka kuin ois valot ni silti se täysikuu saa talon näyttää siltä ku ois UV-valot päällä. Muuten kyllä tosi kiva ominaisuus toi kuunkierto.

 

Tigress tuli moikkaamaan maanpäällistä elämää, ja on edelleen hyvät välit pentuihinsa ja jälkimmäisessä kuvassa ne Tacon kanssa puuhastelee jotain :>


Bea oli just nousemassa ja sit rupes huitomaan tai huutamaan jotain, ku se ei Tigressin takia "mahtunu" pois sängystä :D Ei oo ennen tullu vastaan tota et simi ei pääse pois sängystä toisen simin/eläimen takia. Ihan hauska.


Haamubugeja. Aikasemminhan Alice jäi maan päälle, mut en muista miks se ei enää ollu. Joko peli jämähti tai sammu tai jotain. Mut tälläkertaa Tigress. Ikkunasta näkee et on päivä, mut kissa ei vaan päättäny palata haudan taakse :D Lopulta en jaksanu enää tota ja häädin sen resetsimillä sinne minne kuuluukii.


Huomasin kans kissalla tälläsen toiminnon, ku Tigress tai Alice, kuka lie, taas päätti riehua kasvissa, ni kasvia ku klikkas kissalla ni tuli tollanen "Manaa henkiä". En kylläkään kokeillu sitä.


Corbin on vähän kuriton kakara eiku— Koska se on teini, sille tulee aika ajoin erilaisia keppos- ja ansatoiveita, tässä se on menossa laittamaan koulua tulvimaan. En tienny et niin voi tehä myös sunnuntaisin :D

 

Et sellasta. Tosta ekan kovan vikasta lauseesta tulee ihan mieleen Kummelien sketsi "Paras A-ryhmä".


Oops. Ton jälkeen Bea sai korjailla ton koneen.

 

Zombi(t) pelottelee paparazzeja. Jotain hyötyä niistäkii (molemmista. Kunnon symbioosi.)


Tigressin kello ei edelleenkään taida oikein toimia. Tää tais olla muuten sen jälkeen ku olin sen resetsimillä häätäny ja sit tuli Virhekoodi 12, ja Tigress oli taas maan päällä. Taas tein saman eli häädin sen uudestaan ku alko ärsyttää ku simit kaikki lopetti toimintonsa ku oho, haamu!


Löysin ihanan maiseman ja tän jälkeen Virhekoodi 12.


Tästä eteenpäin onkii sit jälleen eri päivänä pelattua. Bea parantelee sadetinta ja saatiin siihen sit automaattikastelu.

 

Bea istu pierutyynyn päälle. Toi ilme :D:D:D:D:D:D:D


Bea hei ihan oikeesti! ::::'‘DDDDDD (Eikä oo omenakaa kauas puusta pudonnu...)


Kaikesta huolimatta ekaa kertaa elämässäni jollein (eli Bealle siis) tuli plussa-moodletti ansan kohteeks joutumisesta :D


Koko perhe koolla :> Bea ja Corbin pelaa ja Aleef lukee.


Nyt vuorostaan Tiger tuli kummittelemaan! Tiger ei oo käyny ku kai ihan kerran, pari kummittelemassa, ku taas Tigress tuli suunnilleen heti seuraavana yönä kuolemastaan.

 

Ja Alice tuli taas kummittelemaan. Ja TAAS istuskelemaan keinutuoliin. Taco pohtii entisen emäntänsä olomuotoa. Noi kissat kyllä jatkuvasti tulee möllöttää Alicee haamuna. Sentään tuon yön jälkeen molemmat tajus häipyy takas tuonelaan.


Sitten tuli taas Virhekoodi 12 ja sen pituinen se.

Tallentelin ahkerasti mut ei toi tunnu tykkäävän tallentaa ku 3-4 kertaa ja sit työntää virhekoodia. Oon myös yrittäny nyt kartottaa tota Supernaturaliin ku sen jälkeen toi on tota Rogeteilla tehny aika ahkeraan ja viimeset 3-4 kertaa on kaikki loppunu nimenomaan ton takia. Ja oikeestaan kahella tai kolmella kerralla pyörin pitkin kaupunkia, ja sehän nimenomaan on joku maailmatiedoston virhe... Nojaa, saa taas nähä onko vika tiedostoissa vai tuleeko se taas EA:n päästä. Tiedän itteni lisäks nimittäin ainakii yhen jolla tekee samaa Supernaturalin jälkeen.
Nyt ois yllättävän paljon peli-intoa ja haluisin pelata nimenomaan Rogeteilla, mut just nyt peli ei tietenkään tykkää miusta yhtään.

10 kommenttia:

 1. Noi Bean pierutyyny-ilmeet! :D:D:D:DD
  + aaaa, noi haamut kyllä osaa olla ärsyttäviä. (virhekoodeista ja muista ongelmista nyt sitten puhumattakaan... :D)

  -banssu

  VastaaPoista
 2. Hei, postauksia useammin ?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulis kyllä jos vaan pelaisin useemmin. Ja sit vaikka pelaisin ni tää peli ei oo aina kauheen yhteistyökykynen :< Mut yleensä aina ku pelaan ni kuvailen, mut ku tässäkii postauksessa on about 3:n pelikerran kuvat.

   Poista
 3. Ihania kuvia! Sie kyllä osaat sisustaa, ihastuin Rogejen keittiöön!

  VastaaPoista
 4. hei miten oot saanu noi pikselit pois sen simin edestä ku se menee esim. suihkuun tai kylpyyn? :)

  http://2.bp.blogspot.com/-PRnH-hq-UPw/UBbLrN6dLRI/AAAAAAAABkM/F_WthBoxbG8/s1600/kuva13.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on sensuurinpoistohack. ModtheSimsistä löytyy yks (http://www.modthesims.info/download.php?t=444692) mut ite käytän twallanin Decensoria (http://nraas.wikispaces.com/Decensor). Toi Modista löytyvä ilmeisesti edelleen hävittää joitain erikoistehosteita näkyvistä.

   Poista
 5. "Jonain päivänä vielä myyn sen ku en vaan oikeesti jaksa ku vähän silmä välttää ni taas sitä istutaan keinutuolissa."

  Tää kuulosti niin ihanalta että nauroin ääneen :D

  VastaaPoista
 6. Lueskelen tässä hiljalleen kaikki vanhat postaukset täällä. Kaikkia kivoja juttuja on ollu! Sulla on niin mahtava tyyli kirjottaa. :D Mut tohon piti kommata, ettei sulla ollu aiemmin kukaan sängyn vieressä, niin ettei simi pääsis ylös. Mulla on harva se kerta! Varsinkin kissojen kans. Jos ei kissa ite tönötä sängyn vieressä edessä, se on tuonu siihen jonkun raksupussin/vaahteranlehden/käärmeennahkan, joka (muka!) on edessä!! Pikkasen kerran hermostuin, kun mitään ei näkyny siinä lattialla ja simi vaan huitoo sängyssä. Melkosen kovan työn sain tehdä, että löysin sen käärmeennahkan siitä, joka MUKA edessä oli... Murr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kehuista :D
   Jaa, hassua :D Miulla noi kissat taitaa olla enempi tollasia sisällä viihtyviä löllyköitä ku niinkään metsästäjiä (ensimmäiset oli kyllä), joten en oo nytkään hetkeen nähny yhtäkään raksupussia, käärmeennahkaa tai vaahteran lehtee :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)