lauantai 24. marraskuuta 2012

Tony Charmer - Osa 1: Long time no see, Tony Charmer!

Peli on taas vähän mitä on - virhekoodi 12:sta pukkaa. Johtuu varmaan siitä et muistia on "vaan" 3Gt + näyttiksen 1Gt ja se on korkein mitä XP pystyy ymmärtämään. Mut ku Vuodenajat vihdoin viime maanantaina saapu, ni oon nyt kuitenkii pelaillu, ja tällä kertaa Tony Charmerilla ku tuli jotenkii vastustamaton himo nähä vuodenaikojen vaihtelut ja etenkii talvi Bridgeportissa :) Ja nyt kuvien pariin!


Vuodenajat :>

 Testasin tota ennustuspallojuttua :D

 Mikähän tää oli, "Kannattaako hankkia lapsia?" :D:D:D:D

 "Pitäisikö ryhtyä yliluonnolliseksi?" Ja Tonyhan on siis jo valmiiks vampyyri, edelleen :D


 Jäätelööö. Tai jäätötteröhän se on...

 Tässä huomasin et Tony oli hävittäny hampaansa. Supernaturalin myötä ku ne on poistettavissa ja valittavissa CASissa.
Tätä mieltä Tony oli tuosta villikukasta. Hassua muuten, ettei kukkia näy missään kerättävissä, ei sielläkään mikä keräilylehtinen se onkaan :o


  Leikkimistä sääkivellä. Tosin sääkivi ei tykänny tällä kertaa Tonysta. Eikä miun simssi miusta ja tän jälkeen se joko sammu tai tuli Virhekoodi 12.

 Tony oli menossa baariin, ku yhtäkkiä sille tuli "pakkotoiminto" syyttää Jessica Talonia pettämisestä. Jessicahan on se, joka muutta aikanaan Tonyn vampyyriks, ja näillä kahella on yks lehtolapsi, Pamela Talon. Tonylle tulee toiveita Pamelaan liittyen, ja tyttö on jo hurahtanu ja kasvanu teiniks asti. En tosin oo ite vielä kertaakaan nähny Pamelaa, mut aikalailla äitinsä näkönen tyttö on :D Pamela on myös toistaseks Tonyn ainoo lapsi, mut asia on hoidossa ;)
Nii ja mikä tässä oli hauskaa oli se, et Tony seurustelee Caroline Custardin kanssa, ja vokottelee naisia harva se päivä ja sit ite syyttää Jessicaa pettämisestä, vaikka kellään "Tonyn naisista" ei oo tietoa Tonyn säädöistä vaikka sen maine onkii tuhmeliini.

 Ja ton uuden vetovoimajutun takia tulee näitä ilmotuksia. Vähän äskeisen jälkeen tuli tää - Jessicalta :D:D:D

 
 Tässä on em. Caroline Custard, jolla on btw aivan ihana mekko! Ja joka näyttää ihan apinalta ku Tony ojentaa sille kukkia... Alemmissa kuvissa Tony testaa "hypnoottista katsetta" :D Randomisti vaan törmättiin siihen tuolla klubilla.

 Tony ja hissillinen naisia, mmmmmhh...;)

 (Kesä)Tervehdyskortti! :D Löytyy myös postattuna meikäläisen seinälle TS3.comissa.

 Tonyn mustaakii mustempi päivänvarjo. Okei, siitä tuli ehkä vähän liian musta... Näyttää lähinnä sieneltä. Mut huomasin et vampyyri voi ilmeisesti kulkee huoletta auringossa tuon kanssa. Tai sit se on bugi. Mut ainakaan Tonylla ei oo ollu tukalaa. Ja sehän ei siis mene ees mihinkään ilman tota.

 Mutta... 

 Mitä helkkaria tää esittää??? :D:D:D:D:D:D:D

 Vampyyrit tosiaan vaan juoksee (rulla)luisteluradalla :< Ja keijut lentää. No, ehkä toi ois jopa korjattavissa jos EA joskus viittii.

 Poimitaan kukkia ja testataan jalkapalloa. 

 Ja noista kojun ruuista ei kamalasti oo apua vampyyrille joten otetaan sit ruokaa kojun myyjästä. Nerokasta.

 
 Taas jätskii ja nyt ainakii hampaat taas toimii :p

 Päätit sit yhistää sähkö- ja etanapostin? Rakkauskirjettä Carolinelle kirjottelee. Ne on ihan söpö pari vaikka ei kovin tiiviisti pidä yhteyttä >:D Caroline tosin on lastenvastainen mikä taas tarkottaa sitä et vauva hankintaan! >>>>:)))

Sisustin vihdoin vähän Tonyn poikamiesboksia. Noi olohuoneyhistelmän huonekalut on Vuodenaikojen mukana tulleita, tosi kivoja :> Otin niistä värit ja materiaalit sit myös muualle huoneeseen. Ja hyllyillä näkyy kukkakokoelma :D Tää muuten eroaa vähän myöhemmistä kuvista, tarkkasilmäset saattaa huomata miten, mut johtuen siitä et aika lailla sisustamisen jälkeen tuli taas Virhekoodi 12. Tää ei kyllä tykkää oikein ikinä jos sisustan.
 Tää Tonyn makuusoppi on ton lentokonetauluseinän takana. Ton ovi on niitä Maailmanmatkaajan salaovia, näkyykii tossa yhessä kuvassa.

 Haha, veikee :D

 Kattellaan vähän säätä. Toi lupas torstaille sadetta mut ei sitte :< Toisaalta, yhtenä päivänä tuli tosi pieni sadekuuro vaikka piti olla aurinkoista. Muuten aika tylsältä näyttää tälleen Vuodenaikojen onnellisena, uutena omistajana.

 Luulin et sen piti soittaa rumpuja teatterin edustalla mut se tehtävä olikii ite teatterissa :D Ton teatterihommelin jälkeen tuli myös eka vesisade!!! Tosin tosi pieni kuuro, mut oli se hienoa 8)

 Söpöt vaatteet mehumestarilla...

 Ihmiset jättää kirjoja Tonyn ovelle wtf? o___o

 Kerran rikoit sen ni myös korjaat.

 Tonyn uusin "hoito", Elsebeth (tms) Cook.

Tää ei muuten oo yhtään söpöä, se on vaan täysin kieroa.

 Ja tääkään ei oo periaatteessa sitä miltä näyttää, Tony vaan muutti sen vampyyriks ;D

...ja upotti nenän tyylikkäästi sen huppuun...

 Mission accomplished. Not. Tonylla on kyllä aina toi tuuri jotain järkyttävää mitä naisiin tulee. Tällä hetkellä on lapsi vaan Jessica Talonin kanssa (ja jos ette siis muista ni Tony on sukunimensä mukasesti sarjahurmaaja ja haluun sille lapsia Bridgeportin täyteen), koska:
1. Nainen nimeltä Partala Savi-Hukki, eka vallotus MUTTA se on pizzanainen ja kaikenlisäks Tonyn naapuri, ja koska samassa talossa asuva ei ole tavallaan sellanen varsinaisesti "olemassaoleva", ei sen raskaaks saattaminen ollu mahollista -.-
2. Caroline Custard, no, ne seurustelee mut eiks se sit vaan oo onnistunu vai enkö oo ees testannu. Mut pitää hoidella se ennen ku on liian myöhästä. 
3. Tää Elsebeth Cook, huomasin et jostain syystä se ei voinu ollenkaan pelehtiä sen kanssa, ei tullu sitä toimintoa ollenkaan. Ajattelin et se ei vaan voi hankkii sen kaa lasta ku se kasvaa parin päivän päästä (ei tosin enää ku on nyt vampyyri), mut just tajusin et ne ei kyllä voinu edes pelehtiä. Esim. jos suihkua klikkas ni "tontilla ei ole sopivaa kumppania" tms. 

Mistähän lie kiikastaa...
Mutta, Vuodenaikojen mukana tuli nettideittailu...just täydellinen Tonylle! :D

 Joo jostain syystä tossa on yhtenä piirteenä onnellisuuspalkintojuttu, oikeesti se on siis noitten lisäks "tähtiainesta". Mut muutoin sen profiili on tällänen, aikalailla rehellinen.

 Mummot vainoo!!! Ja toi Caroline, jotenkii niin aaaawwwwww :>

 Noh, mistäs moinen? Se yökötteli ton koko loppupäivän oikeestaan syyttä. 

 Testasin tota jotain syömiskilpailujuttua (you know, ne mitä peruspelissä tulee) mut ku se loppu, ni tuli vaan ilmotus "syömiskilpailu meni ohi" tai jotain ja Tony tuli ulos, niiku se ei ois ollenkaan kerenny ees sinne. 

 Mut stadionin edustalla odotteli lohdutuspalkinto. Itseasiassa sama ukkeli ku joka oli myymässä aijemmin kesäriehan kojulla ::::D

 Ilotulitteita!

 Ja sit se oli joku tollanen säälittävä tussahus.

 No seuraavaa kokoa! Se tosin oli sellanen hämärä musta pötkö, meni nii nopeesti ohi etten kerenny ees kuvaamaan O_o

 Mömmmm :< Emt, sille oli kai vähän liikaa ku se katteli syömiskilpailua ja akat yrjös syömisen ohessa. 

 Se tuuras mehumestaria :D Tosin ei kerinny tekemään mitään ku kukaan ei ostanu mitään...

 Jaahas, tällänen vanhus odotteli sit kotipihan kiveyksellä...

 Ja taas kirjotellaan rakkauskirjeitä, tällä kertaa Elsebeth Cookille. Jossain näitten jälkeen peli taas sammu tai tuli Virhekoodi 12, joten jouduin taas ottaa hetken takapakkia.

 Ja sen takapakin takia alotin taas jostain tuolta kesäriehan keskeltä ja päätin osallistua syömiskilpailuun. Tony oli kyllä viimenen. No, eipä se vampyyrina kamalasti tuota syömistä harjottele.
 :>

 Mah(t)aa sattua >.<

 "Omg hyppäsinks mä tosta?"

 TOI ILME:D:D:D:D:::D::DDDD:d.d.d:fD:fgmwrkghnw

 Woooot..?

 Ahaa, Elsebeth. Alasti.

 Tony likes.

 Tony dances.
Ja yay tän jälkeen nyt ainakii tuli se Virhekoodi 12. Tuona samana iltana ton poreilun jälkeen Elsebeth muuttu vampyyriks ja päästiin syksyn ekaan päivään, mut koska sims, ni se jäi taas yritykseks.

 Seuraavan kerran leikin vähän ilotulitteilla. Kesässä jälleen.

 
 Wtf, Tony? :D

TONY WTF???!!! *facepalm*
 (Ja huomatkaa jälleen kuin joku jättää kirjoja pitkin kerrostalojen pihoja. Toi ei ees oo Tonyn talo. Mut Tony kyllä poimi kirjat parempaan talteen.)

Caroline hei, kieltämättä tosi hieno asu...

 Mut kyl siitä mukavasti janojuomaa saa myös. Sorry Caroline.

 Facepalm part 2.

 Työhommia. Mut Tony, voisit ihan oikeesti laittaa päälles jotain muuta ku pelkät uimahousut. Edes sinne töihin, vaikka kuinka yksitysetsivä ootkii -.-

Kolmesti jouduin alottaa tän laiskottelupäivän ku aina tuli Virhekoodia. Mut nyt päästiin sinne asti ja tallennettua sen aikana. Syksyä odotellessa...

(Pelaan varmaan huomenna taas 8))

8 kommenttia:

 1. Haha, tätä oli kyllä ihan älyttömän kiva lukea! Tonylla on ihan parhaat ilmeet. Toivottavasti pian saat viimein paremmin alkuun sen sun lapsiprojektinkin! :D Mulla on btw ollut ihan samanlainen idea joskus, paitsi että mies oli Hank Goddard. :D

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Ja haha, Hank Goddard taitaa olla aikamoinen naistenmies, tossa Radolan LC-projektissahan Hank oli meikäläisen vuorolla Eveliinan ensimmäisen lapsen isä, Iiro oli vähän niitten "lehtolapsi" :D

   Poista
 2. Tiiätkö voiko tolle sammumiselle? Mulla sama ongelma. :/ Ihania kuvia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en. Painin itekii kyseisen ongelman kanssa, kuten blogista voi huomata :/ Mut tietysti jos lataat tavaroita ni voi olla vika ladatuissa (meikäläisellä todennäkösesti ainakii se oli yhtenä syynä, nyt on ollu vähän parempi ku siivosin niitä), taikka jos koko kone sammuu ni siinä tapauksessa kone ylikuumenee ja kannattaa esim. jos on läppäri, imuroida sen tuuletusaukko ja hankkia joku ylimääränen tuuletin auttamaan koneen pitämistä viileenä. Mut jos pelaat pöytäkoneella ni sit avata kansi ja varovaisesti imuroida koneen sisustaa, tai jos et ite uskalla ni pyytää jotain muuta. Konetta kannattaa muutenkii putsata niiku software-puolelta (siis toi fyysinen imurointi koskee hardwarea), ja kovalevyä eheyttää yms. Kaikki nää voi auttaa asiaa, mut koskaan ei voi olla täysin varma missä se vika on.

   Ja kiitos! :)

   Poista
 3. Hyvä kuvapostaus, todella mukaansatempaavasti ja hauskasti kirjoitettu :)!

  VastaaPoista
 4. Hyvin otettua kuvia, linkkaisitko minut. :)

  VastaaPoista
 5. Aaw vähän Tony on sympaattinen kaveri :D Rakastuin heti ku näin miten se tuijotti varpaitaan xD <3

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)