lauantai 17. marraskuuta 2012

Puuron talo

Joo eli vihdoin jaksoin tossa kerran kuvata ton talon, minkä rakensin Puuroille. Tai Puolukkahan siellä vasta yksinään asuu koiransa Minjan kanssa. Ton kanssa yritän pelata sitä Erot sukupuussa -haastetta mut en oo päässy vielä kauheesti etenemään ku on ihan hemmetin tylsää aina pelata yhellä simillä ja alottaa kaikkee :D Mutta, tässä se talo. Klikkailkaa kuvat isommiks.
Sisustus on vähän tyhjää ja moneen paikkaan sopis lisää tauluja ja mattoja yms. mut Puolukalla ei toistaseks ollu enää niin paljon rahaa et ois sinne asti päässy. Ja miun into usein loppuu talon rakennuksen ja välttämättömien sisustuksien ohessa, joten verhoilen yms. ton sit sitä mukaa ku pelailen ;)
Eteinen. Vasemmalla ruokailuhuone, oikeella keittiö, portaitten vasemmalla ovi kellariin ja oikeella oviaukko olohuoneeseen.Ruokailutila:Ylemmän kuvan ovesta pääsee kodinhoitohuoneeseen:Ja sieltä pääsee autokatokseen:Ruokailuhuoneesta pääsee takapihalle:

Noi on btw Pihaparatiisi-kamasetin tavaroita.
Puolukan takapiha - ja puutarha, joka tosin toistakseks on melko tyhjillään.Pihan perältä löytyy pieni puutarhavaja. Sen rakentaminen oli ihan hiton kivaa :> Katto on vähän tyhmä mut halusin et se on viisto ja sitä ku ei voi sit värjätä...Palataan takas sisälle ja eteisen kautta keittiöön, johon ite oon tosi tyytyväinen. Jonkun maton vois tonne kyllä nakata.Olohuone, joka näkyy noitten saarekkeittenkii takana. Ton TV-seinän takana on siis puutarhapalsta, ja vaikka se ulkoota näyttää vähän tyhjältä ilman ikkunoita, tässä on syy ikkunattomuudelle.Tosta olkkarissa olevasta ovesta pääsee suklaanruskeeseen vessaan, mistä ite tykkään tosi paljon :>Ja sit siirrytään yläkertaan ja samalla siihen osaan mihin ei rahat enää paljoo riittäny :D
Makkari on ton ekan oven takana. Ovi oli alunperin tällä aidan vastapäätä olevalla seinällä mut pirun koira ei päässy kulkee siitä ovesta o_O Joten piti siirtää se tohon.

Päätyoven takana yläkerran vessan, vasen ovi taas vie tohon toiseen, toistaseks tyhjään huoneeseen.

Puolukan (ja Minjan) makkari:

Ja sänky oli alunperin tossa ikkunan eessä mut eipä tietenkään simit mahtunu menee nukkumaan joten ei sit :<


Tyhjä huone:Yläkerran mintunvihree vessakylppäri.Ja vessasta päin katottuna toi käytävä.Ja loppuun vielä kuva alakerran takkahuoneessa, joka on vielä tyhjä (ja pimee), siellon vaan takka.Et sellanen talo tällä kertaa. En ookaan aikoihin rakentanu mitään. Itseasiassa oon koko Sims3:ssa rakentanu tän lisäks öö vaan 3 taloa + yhtä LC'n myötä. Aikoinaan TS2 kanssa olin tosi ahkera rakentelemaan, ku Lemmikkielämään jälkeen se ei toiminu ollenkaan pelitilassa (oli niin hidas) joten keskityin pelkkään rakenteluun ja siminluontiin.


3 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten upeen talon oot tehny! Tosi hieno! Ala tekeen ladattavaksi :DD

  VastaaPoista
 2. Ihana talo! Ihastuin tuohon ulkovajaan, todella hyvä idea :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itekii tästä suht paljon :) Pitäs rakennella joskus lisää, ku vaan ideoita ois :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)