tiistai 18. helmikuuta 2014

Pidetään Lukijat Ajantasalla Oy (Pixie-related pölinä)

Häy!

Pölinää taas jälleen kerran. Ilmottelen vaan et uus virtalähde on asennettu ja eilen "pelasin" jotain... en ees tiiä kuin kauan. Varmaan jotain väliltä 8-12 tuntia. Lopetin joskus 4:ltä yöllä ja alotin varmaan joskus iltapäivällä. Täysin normaalia miulle siis! Ja kone ei sammunu kertaakaan (ja pelikii toimi nätisti *koputtaa puuta sadatta kertaa*) eli se ongelma on ainakii ratkastu - muuntaja oli siis sökönä. Ja saa nähä toimiiko toi näytönohjain nyt paremmin ku ennen, se sai nimittäin nyt kokonaan oman piuhan virtalähteestä, viimeks se oli näköjään kiinni samassa piuhassa yhen tuulettimen ja oliko vielä dvd-asemakii siinä kiinni, eli aika monta vaikken tiedäkään vaikuttaako se minkä verran sen virran jakamiseen :D

Sitten ite peliin:
Koko tän ajan säädin sitten sitä taloa mitä rakentelin jo tossa aiemmin ja mistä oon puhunu viime postaukset. Pixien keijutytöille siis talo rakentumassa. Välistä meinas hermo kyllä palaa totaalisesti ku mikään ei toiminu ja miun idea oli taas liian monimutkanen siihen nähen mihin peli kykenee :D Typerää ku vinoja seiniä ei oo oikein suunniteltu toimimaan tarpeeks käytännöllisesti rakentamisessa + katot on jotain kamalinta ikinä. Nytkii toi ylemmän kerroksen katto tekee alemman katon osasta _näkymättömän -.-" Ja seinien kaa pitää olla supertarkka ku jostain kohasta ei voiakaan vetää vinosta seinästä suoraa ja toisesta kohasta se on taas huono. Ja tavarat ei asetu nätisti seinien viereen jos huone on vino. Ja keittiötasot ja -saarekkeet on yks pain in the ass...

Mutta, kaikesta huolimatta löysin simssin kaa ees jonkun kultasen keskitien. Pitää vaan alistua siihen mikä siinä on mahollista ja joskus taas sen tahtoa on mahollista taivuttaa ;) Anyway, sain siis talon lähes valmiiks. Kaikki huoneet on nyt sisustettu sisäkattoja vaille valmiiks, muutamiin pitää varmaan vielä tehä hienosäätöä verhojen ja taulujen osalta ja Lolan huone kaipaa vielä vähän sisustamista mut en keksi sinne mitään :D Lilianin huone oli ideoinniltaan aika helppo vaikka toteutukseltaan hankala, ja en oo varma onko siihenkää ihan täysin tyytyväinen vielä.
+ Ulkokuori on vielä se minkä siihen heitin heti ekana et sain vähän tuntumaa, se pitää vielä säätää oikeenlaiseks ja ajattelin ettiä poikkeuksellisesti parit ladattavat siihen, jos haluamiani vaan mistään löytyy. JA PIHA. Siihen en oo koskenukaan vielä! Voi kyl olla et se jää toiseen kertaan, vihaan pihoja :DDD Eikä se estä kuitenkaan talon esittelyn tekemistä. Huomenna vois kuitenkii koittaa avata ton pelin taas ja kattoo jos sais tytöt muutettua taloon, talon viimeisteltyä nii ulkoo ku sisältäkii ja kuvattua postausta varten.


Loppuun vielä parit kuvat:

Tutkin BuyDebugia taas ja törmäsin luonnonkukkien kasvattimeen...

...miks se on noin vihasen näkönen? XD


Jajaja sit muistatte kai ku viimeks sanoin ja postasin kuvan et Lola hävitti hiuksensa? Nämä sillä oli ensin:Ja jaksoin sen verran säätää et kävin valkkaamassa sille uudet hiukset ja samalla meikitkii vaihoin sopivimpiin. Lopputulos näyttää tältä:


Näyttää ehkä vähän aikuisemmalta ja hillitymmältä nyt. Sopii kyllä sen luonteeseen paremmin. Mitäs tuumaatte? :p

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että peli toimii! :) Odotan innolla taloesittelyä + noi Lolan uudet hiukset ja meikki sopii tosi hyvin sille! Kuten itsekin sanoit, näyttää tosiaan aikuismaisemmalta ja hillitymmältä nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, toi kukka on niin pahiksen näkönen! Voisin kuvitella miten se on sillai "Muahahahahaa! >:D" :D

   Poista
 2. Hei jos et tienny vielä ni voit painaa altin pohjaan ja silloin klikata esinettä ja laittaa sen mihin kohtaan haluat, ilman sitä ruutupakotetta :)

  Ehkä se kukka iloitsee siitä miten helposti sim saa heinänuhan ku poimii luonnonkukkia xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo ja piti sanomani et Lola on söppänä ♥ Lola inspiroi minua tekemään taas keijukaisia mutta mun peli ei vaan halua toimia x(

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)