perjantai 14. helmikuuta 2014

Päivitystä (Pölinää)

Sitä vaan et uus virtalähteeni (tai siis koneen :D) saapu tänään ja on nyt koneessa ja käytössä, ja hyvältä kuulostaa koska mitään ei kuulu!!! :D Hiljanen ku sen olla pitääkii. Jos maltan vielä tänään ni avaan varmaan kohta simssin ja kokeilen et miten pelittää, mut vähintäänkii huomenna.
Sitä en osaa vielä sanoa et millon se talo (ja seuraava postaus) valmistuu, se on kuitenkii vielä täysin vaiheessaan ja en ajatellu pelata millään perheellä (=Roget) ennen ku saan ton valmiiks - muuten en jaksa keskittyä siihen enää ikinä :DDDDD

Mut niin, toivotaan parasta ja et koneen sammuilu ratkes tällä uudella virtalähteellä. Oon kuitenkii ostamassa uuden emolevyn ja prossan ens kuussa, ja uuen näytönohjaimen sit jossain välissä myös. Tän hetkisellä kokoonpanolla kuitenkii pärjää vielä toistaseks ni en kehtaa kaikkia rahoja heti laittaa menemään :)

1 kommentti:

  1. Jeeeij! Oon ilonen puolestasi x) Toivottavasti olis nyt tässä tää räpläys ettei mee koko into siihen et pitää konetta fiksata :D

    VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)