keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Möhmöh (Pölinä)

Piti vaan tulla ilmottelemaan että HIENOA, nyt ku miulla ON intoa pelata ja vasinkii rakentaa, ja peli ite on toiminu oikein hyvin, ni nyt vika onkii koneessa! Nimittäin taitaa olla koneessa virtalähe sökönä. Kyllähän tää toimii ja simssiäkii voi pelata muutaman tunnin (joskus vähemmän), mut sit koko kone vaan sammuu jossain välissä aka jotain siinä ylikuumenee siis. Ja lisäks kone "sirittää" välillä, eka luulin et vanha kovo ois rikki menossa mut ku kuuntelee ni se kuuluu enempi tuolta takaa = virtalähde.

Eli, en uskaltais ihan kauheesti tota peliä avata ennen ku uuden virtalähteen hommaan, ettei käräytä sit emoa ja kumppaneita. Ja toistaseks ei ole rahaa, mut tänään oli erittäin tuottosa päivä ja varmaan parin viikon sisällä alotankii taas työt yhessä paikassa työkokeilun muodossa! Sit ainakii on rahaa ja vois harkita muutenkii koneeseen uuen emon ja prossan (ja ehkä näytönohjaimen) ja lisämuistin hankintaa ton virtalähteen lisäks.

Joten kattoo nyt miten ton pelin kanssa teen. Voi olla etten kamalasti viiti rasittaa koneistoa nyt.

6 kommenttia:

 1. Onko minkäännäköisiä kuvia siitä uudesta talosta, mistä puhuit viime postauksessa? C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei oo :( Ja muutenkii ajattelin pitää sen salaisuutena siihen asti et saisin sen valmiiks :D Yllätykset on kivoja - vaan jos ite on se yllätyksen tekijä >:D

   Poista
 2. Höh, no onneks on työrintamalla hyviä uutisia kuiteski! Toivottavasti saat koneen pian kuntoon ja into pysyy yllä siihen asti. Ei tosiaan kannata liikaa rasittaa konetta nyt, ettei enempää mee rikki. Itellä kans sen verran ollu kone rikki, et ärsyttää paljon jos ei pääse pelaan sillon ku haluis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää ostaa uus virtalähde heti seuraavilla rahoilla :D Se ainakii on se ykköshankinta nyt. Muutoin tää kone onkii osiltaan ollu hyvä, mitä nyt prossa alkaa olla vähän liian vanha mut kyl se silti pyörittää asioita. (Ja nyt on aika koputtaa puuta *___koputtaa puuta*)

   Poista
 3. Nof. Ma ei tukka x( Kaikki jumittaa, minä mukaanlukien ja oon ihan kiukkunen vieroutusoireideni kanssa ku haluaa pelata mut ei vaan innosta ja PLÄÄÄ :D ja sit sullaki kone kakkana, tämä on yhtä epäonnista sähellystä xD

  Mut onnee työkokeilun johdosta ja toivottavasti saat sen toosasi kuntoon x) (ei kaksimielistä.....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AHAHAHAHAHAHAHA TOOSA joo siis ajattelin tässä viikonlopun aikana tilata sen virtalähteen ku sainkii sit tänään rahaa sossusta ja en ehkä elä jos kone ei ole täysin kunnossa :D (Jos vaan omastakii päästä vois vaihtaa virtalähteen yhtä helposti eiku---) Konehan toimii kyl toki mut ku se sammuu kesken simssin peluun ja en kehtais rasittaa sitä kamalasti ettei vaan käräytä emoakii samalla.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)