keskiviikko 22. tammikuuta 2014

TAS GOES NOSTALGIC: TS2-taloja ennen TS3:sta, osa 4

Ei ne vielä mihinkään loppunu.

Tämä(kin) syksyltä 2008 eli ku meikäläinen oli jo 17.
Kaupunkikämppä-lisärin myötä ilmeisesti rakennettu kolmen asunnon rivitalo. Sama betoninaapurusto ku edellisessä postauksessa.


Ulkoo tollanen... no, en oikein tiiä miten sitä pitäs kuvata :D Kai vähän ulkosesti muistuttii niitä brittien taloja? Voi muuten olla et katoin just tollon paljon Skinsiä ja inspiroiduin siitä. Niin ja noi punaset tossa on muuten autoparkkeja.

Tästä siis näkee et asunnot on tismalleen samanlaiset. Sisustettuna on vaan toi meikäläisen simille vuokrattu asunto. Kakkosessa btw tällänen vuokra-asuminen oli ihan mahtavaa, Sim oikeesti siis VUOKRAS asunnon (ensin siis siirryttiin tontille ja postilaatikkoa tai ovea tms. klikkaamalla siis vuokrattiin) ja muihin muutti joku random sim asumaan. Vähän ku Yliopisto-lisärikii, naapuriasunnoista hävis tavarat ja simit näkyvistä pelitilassa.

Tossa meikäläisen simin asunto.

Tähän väliin esittelen tän simin :DDDD
Okei eli loin joskus Yöelämän mukana tulleeseen "downtowniin", Stadiin simin Samantha Ablo ja tälle tyttären, Melindan. En muista oliko Melinda lapsi vai teini sillon, mut jokatapauksessa tässä kuvassa Melinda on nuori aikuinen ja Yliopistolla - TS2:ssahan nuori aikuinen oli ikävaihe, joka oli pelkästään yliopistolla. Muutoin kehitys oli suoraan teinistä aikuiseks. Ei mikään edustavin kuva mut valitettavasti ainoa :D Se heittää siinä tikkaa.
Yliopiston jälkeen se muutti Stadin sijaan tonne betoninaapurustoon, joka vihon perusteella on nimeltään Outokaupunki - eli tää naapurusto että toi Stadi on Outolaakson yhteydessä.

Jees, jatketaan kierrosta:

Ulko-ovesta aukee eteisen ja olohuoneen yhistelmä. Melko tyhjää, johtuen siitä et Melinda oli just yliopistosta valmistunu köyhä ex-opiskelija :D

En koskaan keksiny et mitä tohon syventeeseen vois laittaa.

Melinda ei ollu mikään kaunein sim :D Teininä oli vielä, mut ei enää aikuisena... Anyway, valkonen ovi vie tohon ylimääräseen huoneeseen ja oviaukko keittiöön.

Keittiö. Jostain tuntemattomasta syystä vallitseva väri on pinkki. (En tykänny pinkistä sillonkaan. Tosin, ajattelin kai et voi sitä silti käyttä niitäkii värejä mistä ite ei tykkää, vaihtelu virkistää :D)
Sohvatoimintokuvake toimii oppaananne.

Tyhjä huone.

Toiseen suuntaan. Vasemmalla vaatehuone. Tässä tuli mukana niitten liukuovikaappien lisäks sellasen "komeroon istuvan" hyllyn/naulakon/minkälie, et sai siis tollasen pienen vaatehuoneen aikaan. En vaan käsitä miksei sitä tehty kolmoseen!!!

Vähän utopistinen vessa.

Vessan ovelta olohuoneen suuntaan katottuna.

Makuuhuone. OIKEESTI RAKASTIN tota liukuovikaappia mikä tossa oikeella on!!! Siitä oli toi peiliversio kuten myös peilitön versio, se toimi ihan niinku tavalliset vaatekaapit + siellä pysty pelehtimään! Toi sai oikeesti niin monen asunnon ja talon näyttämään kodikkaammalta ja ehkä modernimmalta et käytin sitä ihan liikaa. Oon ikuisesti katkera siitä ettei niitä tullu kolmoseen, ei edes Storeen (kai)!


Sellanen rivitaloasunto. Ei mikään mestariteos, mut parempi ku ne päättömät lukaalit :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva, ihan aidonolonen rivari! :) Tykkään, kun kaikki on tolleen kompaktisti ja kivasti. Erityisesti tykkään autopaikoista ulkona. Oijoi, näistä tuli monta kivaa juttua mieleen, mitä odotan noista vielä asentamatta olevista lisäreistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :D Varmaan on inspiroinu sekii et sukulaisia on asunu rivitaloissa ja itekii pienempänä, ni tietää vähän et millasia ne VOIS olla.

      Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)