lauantai 18. tammikuuta 2014

TAS GOES NOSTALGIC: TS2-taloja ennen TS3:sta, osa 2

Noniin lisää taloja :DDD Tääkii on vuodelta 2008. Nimeltään Muhkura. (I know, right... XD)

Tästä vähän niinku näkee mikä miun suurin ongelma näitten talojen kanssa oli: niitten koko :D Niistä tuli aina ihan hirveen isoja kolosseja missä oli liikaa tilaa joka puolella. Ja tässä talossa asu 2 simiä, joille piti tulla useempi lapsi. Silti se oli liian iso ja monimutkanen :DDD Ja katot rumia koska TS2.

Tää oli kiva: kakskerroksinen leikkimökki!!! :DDD Tosin vinouden takia ei kauheen käytännöllinen, kakkosessa ei tavaroitakaan saanu vinoon ku vaan koodilla!

Pohjat. Ulkoo puinen levahtanu talo ja sisältä enemmän ku joku kartanolukaali.

Kellarista löyty tällänen. Tykkäsin tosta oranssista tilasta paljon :D Punanen systeemi on sauna, joka tuli Matkoilla-lisärissä, se oli aivan ihana. En tajuu miksei sitä tullu kolmoseen!

Tyhjä yläkerta. Eiks oo kiva muuten toi aulaparvi? :D Ylös pääsee siis vaan hissillä ja sit tossa on alas tollanen "aukko". Tollasta vois soveltaa joskus TS3:ssakii :D

Etupihasyvenne mikä lie, ja maailman randomein (ja epäsymmetrinen D:) kattosysteemi.

Kuisti tai joku.

Valtava ja valtavan tyhjä aula.

180° ympäri.

Vasemmalla ruokahuone ja keittiö.

Tossa on se ovi tyhjään huoneeseen.

Vähän paremmin tota pohjaratkasua.

Oikeella olohuone.

Tosta ovesta pääsee vanhempien huoneeseen.

Ovi kylppäriin.

Kylppäri. TS2 Yliopisto-lisärissä tuli noi seinäsuihkut ja en käsitä miksei niitä tehty myös kolmoseen -.-

Vanhempien makkari tässä.

Tää alakerran loungejuttu.

Tää oli kiva.

Tollaselle pihalle pääsee tuolta alhaalta.

Kylppäri. Näyttää jotenkii kauheen autiolta :DD

Tunnelmavalaistus! :DDD

Sauna ;__;♥

Ja saunan tunnelmavalaistus :D

Leikkimökki!!!


Sellanen. Älyttömän iso lukaali, ei mitään parhaimmistoani :DDD
Ja siellä asu sit melko jännän näkönen pariskunta. Ennen kuvia kerron vähän jotain. TS2:ssa tuli mukana toinen ohjelma: BodyShop. Se oli siis sellanen sovellus jossa oli CAS tavallaan työpöytäsovelluksena. Siinä oli myös muutama kasvojen säätö enemmän ku mitä ite pelissä. Ihan älyttömän kätevä ja käytin sitä tosi paljon, ärsyttää ettei ne tehny sellasta kolmoseen! BS:ssa myös pysty "huijaamaan" ja tekemään enemmän säätöjä ku säätimissä oli varaa - menemällä ensin vaikka vaatepuolelle ja sieltä takasin, se nollas säätimet vaikka kasvot pysy ennallaan. Tällä tavalla pelissä pysty myös tekemään karikatyyrejä ja ihan järkyttäviä simejä. Moni loikii tolla tavalla Hävitä ruma geeni -haasteen alottajan, koska sim oli ihan oikeesti ruma, suorastaan järkyttävä, ja geenin hävittäminen OLI haasteellista ja ne piirteet saatto jyllätä vielä vaikka 5. polvessa, ja todennäkösesti niin tekikii.

Tällä ajatuksella loin itekii kaks erittäin hurjan näköstä simiä, joille oli sit tarkotus hankkia lapsia ja nähä millasia petolinnun peräpäitä sieltä syntyy. No en koskaan jaksanu niillä(kään) pelata, TS2 lähinnä vaan loin simejä ja rakensin taloja, harvemmin pelasin :D

HUOMIO! Varmista ettet juo etkä syö mitään par'aikaa, edessä on nimittäin tukehtumisvaara! :DDD

Siispä, saanko esitellä....


.


.........


.


.

.

.
 
.

.
.
.
.


LIHAPULLA:

Ja PINOKKIO:


Sukunimenä RÖYHELÖ.

Tälläsiä komistuksia siis BodyShopissa pysty luomaan :DD Olin myös kuolla nauruun ku suunnittelin noitten lasten nimiä. Suosikit oli ehottomasti: Lihokkio ja Pinopulla.  Lisäks kirjasin ylös lähinnä ekoja sanoja mitä mieleen tuli: Pasi-Anssi, Sirpa-Leena, Masaliisa, Samppa-Anja... Lihatiski, Lihas, Munkki, Kurpitsa, Lakko, Kitarisa, Nielu, Nenä, Kukko, Tilli, Vanukas, Samurai, Ruis, Kasvi, Lehti, Talo, Seinä, Viemäri (oh yeah oisko ollu aika siistiä XD), Kynä, Mummo, Sika, Tohveli, Saapas, Kiikku, Sänki ja Juusto :D

Näin meillä.

8 kommenttia:

 1. LIHAPULLA :DDDDD

  mulla taas on se ongelma että teen liian PIENIÄ taloja x) semmosia jossa just ja just mahtuu kääntymään. Ja simit on tyyliä muumimamma. Pisimmälle olen varmaan päässyt... 3 sukupolven syntymään. Ja yks vanhuspari ollu pelissä. Jeah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kakkosessa vai kolmosessako? Vai molemmissa? :D
   Ite nykyään teen niin harvoin taloja mut sillon ku teen ni piirrän ensin hahmotelman paperille ennen toteutusta. Mut pienissä taloissa on se hyvä puoli et niitä voi aina laajentaa! Isoja talojakii voi pienentää mut joskus se vaan ei toimi :D Mut toisaalta, pienestäkii talosta voi tulla tosi irallisen näkönen.

   Poista
 2. Oo toi talo on kiva, tykkään suojaisasta sisäpihasta ♥ Ja vihree vessa x)

  LIHAPULLA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd mitvit XDDD
  Ja pinokkio XDDDDDDd

  VastaaPoista
 3. Johan pomppas, mitkä simit! :D :D :D Mäkin kokeilin tota HRG-haastetta kakkosessa, mut se vähän vesitty kun heti eka lapsi oli kaunis kun mikä! :( Taitaa muuten olla kuvakin niistä Photobucketissa. Ne ei ollu ihan noin extremejä, mut aika rumia kyllä. :D

  Tästäkin talosta tykkään. Sulla on tosi luovia ja hauskoja ideoita rakenteluun. Ite en koskaan tajua tehdä esim. käytäviä huoneiden väliin enkä varsinkaan mitään suunnitelmia! Sen näkösiä taloista sit tuleekin. :( Mä teen tosi pieniä taloja mieluiten, koska tykkään pitää kaikkia perheen simejä silmällä. Isossa talossa se vaikeutuu niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, mites se silleen? Kakkosessa yleensä oli vaikeeta saada kauniita lapsia edes kauniista simeistä :DDD

   Tai OLI luovia ideoita... ei oo oikein ollu sen jälkeen ku 5 vuotta söin mielialalääkkeitä. Näkyy myös tässä kohin ku alotin syömään lääkkeitä kesällä 2008 ja noi taloinspikset tyrehty sinne vuoteen 2009. Uusimman postauksen jälkeen on vissiin vielä 2 taloa jälellä, ja niitten jälkeen ilmestykii TS3, jossa ensimäisenä rakensin yhen talon (sekii esiteltynä täällä jossain).
   Kolmosessa en oo pitkään aikaan rakentanu. Intoa olis mut ei inspiraatiota. Ollu luovuus vähän vähissä vaikka oon nyt ollu jo 8-9kk ilman lääkkeitä.

   Miulla yleensä simien silmälläpito onnistuu sillä, et vähän väliä heitän pelin pauselle ja käyn kaikki simit läpi et mitä ne hommailee ja määritän uudet toiminnot jos vanha ei miellytä tai ne on tyhjänpanttina, ja sit taas peli käyntiin :D Ja klikkailen aina simien kuvakkeista itteni simien luokse ni ei tarvii pitää kaikkia yhtä aikaa silmällä.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)