sunnuntai 19. tammikuuta 2014

TAS GOES NOSTALGIC: TS2-taloja ennen TS3:sta, osa 3

Noniin, en tiedä mitä tapahtu mut tässä on selvä ero edelliseen "Muhkuraan". Tän nimi tais olla pelkästään "Pikkutalo", ja on myös vuodelta 2008. Tän talon tein johonkii omatekoseen naapurustoon, joka tosin oli melkosen tyhjä ja sen näkee. Sen piti kans olla kaupunkimainen joten siks tollanen betonimaasto.

Tästä myös alko se ku tein välillä taloja ihan vaan inspiraation sattuessa, ja kuvittelin niihin asukkaat mut en kuitenkaan tehny simejä. Tääkii ilmeisesti yhen hengen taikka pariskunnan talo. Puhuin tossa selvästä erosta ni tarkotan sitä, et taloissa on nyt selvempi linja ja pyrin tekemään pienen mut ei liian ahtaan talon sen ainasen liian suuren talon sijaan. Enjoy.


Tää on kyl edelleen ihan kiva, muistan vielä ku tätä ulkoasua tein :D Tän vois melkein joskus koittaa tehä kolmoseenkii! Ja keksin muuten tän kanssa peittää ton savupiipun seinien sisään, näyttää paljon kivemmalta ku se iänikunen punanen tiili! (Jota muistaakseni ei saa edes kolmosessa pois! Korjatkaa jos muistan väärin.)

Alakerta. Vasemmalla olohuone ja oikeella keittiö. Aika tyhjältä näyttää kyl. Noi raput oli ladatut, oiskohan tollasia kolmoseenkii... pitää ettiä joskus jos ois.

Yläkerta. Tässä on hauska pohjaratkasu, en ees muistanu et oon tollasta koskaan tehny. Ja taas tollanen parvi muuten näköjään! :D Mut tollasilla puoliseinillä saa oikeesti kivan näköstä jälkee aikaan :)

Eteinen. (Ja tossa Vuodenaikojen mukana tulleen naulakon takana on peili.) Ainiin ja tosta sisäkatosta päätellen tässä on vihdoin käytössä Kaupunkikämppä-lisäri - niin, kakkoseen tuli sisäkatot vasta vikassa lisärissä! Mut heti näyttää kodikkaammalta ku katot näkyy eikä taivas paista läpi.

Vasemmalla avautuu olohuone.

Ja olohuoneesta nähtynä eteinen + oviaukko keittiöön.

Keittiö. Tyhjää täynnä mut ihan kiva toi ruokailutila kuitenkii.

Maalaismainen vessa :D

Portaat yläkertaan nousee näin kapeeseen käytävään.

Josta kulman takana näyttää tältä. Eka ovi vie vessaan ja toka parvekkeelle.

Parven takaa kuvattua.

Ja näkymä aidan yli.

Parveke.

Ja käytävä toiseen suuntaan.

Ja vessa. Ylemmässä kuvassa oviaukon takana erillinen suihkutila.


Tässä talossa tosiaan on yhtenäisempi tyyli ja muutenkii jotenkii "harmonisempi" ku edelliset kaks. Ei ole kaikkea kaikkialla, kaikkia värejä, kaikkia eri tyylejä yhistelty, ja tilaa enemmän ku laki sallii, vaan pietty tollanen tasanen tyyli. Voisin jopa ite muuttaa tonne vaikka heti :DDD Ehottomasti yks onnistuneimpia TS2-tekeleitäni.

8 kommenttia:

 1. Nätti talo! Muistan kyllä liiankin selvästi millasia oli mun talot kun joskus seittemänvanhana sain kakkosen... Periaatteessa se oli neliö ilman kattoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ite olin 15 ku TS2:sen hommasin. TS1 taloista ei ees puhuta :DDD (Okei, en ees muista niitä taloja ykköseen...)
   Mut itekii joskus kakkosessa unohin katot ja Vuodenaikojen myötä sen huomas viimestään siitä ku simit paleli ja lumi sato sisälle :D

   Poista
 2. Kylläpä oli melkonen harppaus O_O Upea!

  Aw ton talon vessat on jotain aw ♥ Ja tommoset portaat saa kolmoseen, muistaakseni TSR:ssä on sellaset. Oon joskus käyttäny mut nyt ku yritän latausvimmaani hillitä ni en oo niitä ladannu xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekii pohiskelen et mitä tossa välissä oikein tapahtu :DDD Tai ehkä löysin Radolan talotopat ja inspiroiduin, dunno :D

   Poista
 3. Portaat :D
  http://www.thesimsresource.com/artists/Gosik/downloads/details/category/sims3-sets-objects-construction/title/cottage-half-landing-stairs-/id/1115099/

  VastaaPoista
 4. Ihana! Tykkään monesta jutusta, paljon kivoja ratkaisuja taas. Hyvä sinä! Ja hienoa, kun jaoit nää kuvat meidän kanssa. :)

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)