lauantai 5. lokakuuta 2019

Roget - Osa 94: Kasvihuonekaaos

No ottakaa nyt vihdoin tää viiminenkii valmis postaus :D En oo vieläkään saanu aikaseks avata peliä uuestaan XD Oon nyt pelannu Sherlock Holmes -pelejä ja vähän piirtäny, ja säätäny kaikkee muuta erittäin kehittävää :D Aka lähinnä pohtinu sitä, mitä tekis ja mitä pitäs tehä mut mitään en oo tehny. Syksyt 👌
***


Noniin, edellinen pelikerta loppu siis siihen, ku yliopistokaupunkia ladatessa peli päätty taas kaatua latausruutuun. En muista kokeilinko ees lähettää Mikkeä ja Emilyä sinne uuestaan, ehkä? Mut oli miten oli, ei ne sinne kyllä päässy, ja päätin sit jatkaa kotikylässä ja kokeilla vielä kartuttaa Emilylle taitoja, jos sais Viestinnän opintopisteet vielä täyteen.

Pistin ne kattomaan kotivideoita :D

M: "Tiiätkö, tän ku tarjois lehteen ni vois saada kivasti julkisuutta :D"

M: "Tai mikä vielä parempaa, tarjois sitä elokuvastudiolle ja siitä tehtäis kässäri elokuvaan!"

M: "Sit vois nukkua valtavassa sängyssä hyvillä mielin niinku kuninkaat."

Hämmennyin ku nää kasvis-kevätkääryleet on näköjään vege-sushia :DDD

Koska Mikke on ernu, se menee ulos syömään, yöllä, sateeseen :)

Kyllä siellä sataa.

Ihmettelin, et miks kaikkia ärsyttää joku tuoli täällä. Noh, näköjään tämä tuoli ja tässä syy.

Mikä näitä vaivaa???

No nii-in, kerropa sinä miulle, mikset etene???

Ja tämän ei ees tarvii edetä. Katoa!

Tässä vaiheessa ihmettelin, ku Paavon puhelin soi vaikka eihän sillä koskaan soi puhelin! Mut tulikin tämä, jes!

Saatiinkii samantien se tehtyä :) Viimestä puutarhanhoitotehtävää odotellessa! En muista, onko miulla kukaan vielä kerenny saamaan sitä tehtävää!

Emily edistyy.

Kutsuin kylään Devinin työkavereita, et työsuoritus paranis.

JA EIIIIIIII UNOHIN SULKEE PORTIT!!! Just ku suljin ne ton paparazzin eestä ne se oli jo niin lähellä, et ne aukes itestään ja se käveli ite sisälle!

Mikke sentään ajo sen päälle autolla. (Joka btw on DAMIENIN auto.....................)

...aha.

En tiiä kenen mielestä tää oli hyvä idea mut okei.

Ja sillä aikaa, Damien kerkes riitautumaan Devinin työkaverin kanssa!

KIITOS VAAN TÄSTÄ, DAMIEN

Isa: "KYL MULLA IHAN TOIMIVAT AIVOT ON STN!!!! :("

Noh, sit meni hermo :D Mikellä siis ois työsuoritus muuten tosi hyvä, sillä on yleensä mieliala tosi hyvä ja hyvät välit työkavereihin, mut julkisuus on punasella. Vaan koska tässä kylässä ei ole julkkiksia. Niimpä puutuin asiaan ja kävin tällä tähtikartalla läpi Twinbrookin julkkikset ja lisäsin muutamille ihan reilusti tähtiä, et voidaan harjottaa persuksiennuolentaa käydä julkkisten juttusilla ja kohottaa Miken tähtistatusta.

Taas hämmennyin, mut se oli taas ne virtuaalilasit :D

Ei.

Parempi :D Jostain syystä tää kuulostaa kauheen tutulta, en tiiä onko jossain toisessa blogissa joku sim joskus kirjottanu jo kirjan samalla nimellä? :D

Lähetin Miken heti persuksiennuolentajulkkiskierrokselle :D

Luulin ihan oikeesti et tää on tyttö, ja tää näyttää tässäkii vielä niin naiselliselta, et toi rintakehä on ainut mistä tajusin, et se taitaa olla sittenkii teinipoika :D (Jos TS3:ssa olis, ni toi vois olla kyllä myös helposti nonbinary.)

Miks Mikke ei koskaan saa näitä tehtäviä?

SARI taas poissa töistä!!! Ja kaikenlisäks käskin sen käyttää virtuaalilaseja et tulis parempi mieliala, ni vielä mitä, enempi punasia moodletteja eli huonompi ku ilman mitään :))) Ja lasien takia se myös myöhästy töistä -.-"

Miten et muka tunne omaa isää tai isäpuolta??? Onks sillä oikeesti niin huonot välit niihin? XD

Jees :D Tällä oli vasta 2 tähtee kai, Mikellä vaan 1.

No sit ihan muissa asiayhteyksissä voi kyllä Devinin mainita.


Onnee vaan uralles Twinbrookissa. Suosta löytyy varmaan tosi jänniä juttuja. (Ei se muuten tainnukaan olla teinipoika..?)

Success! :D

Emily kirjottelee vaan kotona. Tssä välissä lähetin myös Miken takasin kotiin.

Ja sit törmäsin tähän...

No tottakai meillä on taas paparazzi pihalla ja se kiusaa Mikkeä!

Ilmastiin nöyryytys, mut tuo ukko vaan määki jotain omiaan vastaan.

MIKSEI koiralla voi ajaa paparazzeja tai muita tunkeilijoita pois pihasta miksiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????

Asiasta toiseen, mistä näitä autoja aina oikein sikiää? :D

Ja tapaamme jälleen, työaikabugi :) Eli Sari siis jumitti taas töissä vaikka työaika oli jo loppunu.

Eikä vieläkään tarpeeks pisteitä!

Tätä sit vähän, ku sekii kai vaikuttaa tohon pistemäärään.

Hieno on.

Mee nyt jo muualle. Kussukii vissiin alleen tohon.

Sari: "Haiset ku raato, ehkä ois aika vaihtaa puhtaisiin vaatteisiin???"

*Läpsytiläps*

Koska hippahan on tähän hetkeen paras valinta.

Good riddance. (Luulen, et se glitchas jotenkii ja jumitti tossa siks yötäpäivää. TB:n paparazzit tekee tota aina sillon tällön.)

Parempi.

Jajajajaja minä rakensin vihdoin ja viimein sen kasvihuoneen! Vaikka vihaankii tän toteutusta yli kaiken. Ja etin kasvihuoneen ovea kissojen ja koirien kanssa ja luulin et peli on jo syöny sen, ennen ku tajusin kattoo netistä ja ei, siihen ei KUULU ovea, vaan ikkunat ja kattopalat :))) Ja ne kattopalat on niiiiin pain in the ass, ne ei sovi mihinkään ja aina kaikki on väärin ja argh. Sentään sisäkatosta tulee näkymätön, mikä on hyvä ominaisuus.

Btw, rakastan TS2-kasvihuoneita!!! Niin helppoja ku mitkä, oli ovet ja ikkunat ja katto sellanen, joka vedettiin sen huoneen päälle ihan niinku tavallinenkii katto! Ja ne vielä tuli Vuodenajat-lisärissä ja niissä istutettiin asiat _maahan! Tai siis, sellasten istutuslaattojen päälle mut ne näytti maalta! Vaikka varsinainen puutarhanhoito ei itelläni siinä pelissä oo vieläkään hanskassa ja tykkään kolmosen versiosta enemmän, ni kyllä siis todellakii jäin kaipaamaan sen pelin versiota kasvihuoneista, koska tää TS3-yritelmä on ihan pelkkä vitsi sen rinnalla! (Kuten lähes kaikki erikoisesineet Storesta hmmmmmm...)

Juueli jatketaan, tollanen kulmatötterö se nyt on. Puut saa olla tuossa ylätasanteella ja sinne mahtuu myös muita kasveja kesällä, ja tohon ulos sivulle istutin kaikkia erilaisia viinirypäleitä.

Lisää valitusta: koska nää kasvihuoneet on _huoneita, ei niihin saa maahan istutettua mitään. Eli kaiken täytyy olla istutusruukuissa :) Tai sit käyttää moveobjectsia. Mut joo, tästä lisää aiemmin ku uskottekaan.

Sillä aikaa Emily koittaa nostaa Shoggothin sosiaalisuutta (ja siellä on edelleen syksy...............), miksei tää köysileikki voi vaikuttaa puruvimmaan?

Ja vihdoin saatiin se kylpyyn.

Ja niinku mainittin tossa vähän aikaa sitten, jääkaappibugi on täällä jälleen. Toihan korjautuu kyllä ihan vaan ostamalla uuen jääkaapin, sisältö kuitenkii siirtyy sinne uuteen muuttumattomana.

Ihmettelin ku ovikello soi ja simejä on pihalla (edelleen portit auki ku en muista sulkee niitä jos paparazzit lähtee), tuo nainen oli kyllä paparazzi, mut tää poika tulikii karkkikierrokselle!

Ja Sari päätti kerrankii olla kiltti ja antaa karkkia :DDD

Miten meni, noin niinku omasta mielestä?

Ja paluu tänne :DDDDDDD Juu, muutama istutusruukku. Kokeilin myös niitä Tulevaisuuteen-lisärin istutusmattoja, mut niihin ne kasvit meni jotenkii tyhmästi ja epäsymmetrisesti, et poistin ne ja vaihoin näihin. Ja jouduin laittamaan tänne lattian, koska se on _huone ja maalattia = keskeneränen huone................... Mut pointsit siitä, et Paavo ihan oikeesti mahtuu liikkumaan tuolla noitten ruukkujen välissä ja pystyy tekemään työnsä, vaikka noi on noin ahtaasti vierekkäin!

Fun fact: melkein kaikkiin tais tulla joku kasvi :DD

Mut sit tietysti sadettimesta jää lätäköitä lattialle, joka on, noh, sanotaanko et kiva yksityiskohta, mut kuitenkii ärsyttävää käytännössä :D

Mut sentään maisemat on aika nätit :D

Ja jälleen yksi kuva, syystä, jota en tiedä.

Ei jaksa. Nää on niin tylsiä ku ei siellä oo ees mitään jännää ikinä, hyvä jos ees stereoita.

Lisää valitusta: tää puutarha-asemakaan ei toimi kunnolla koskaan. Oon pari kertaa kokeillu siementen tunnistusta ja se vaan ei toimi. Kerran se nielas kaikki siemenet. Nyt se kyllä tunnisti ne, mut se jotenkii latoo kaikki eri kasvien siemenet yhen alle, tyyliin jos on "5 tunnistamatonta epätavallista siementä", ja niistä paljastuu tyyliin 3 eri kasvin siemeniä, ne on kaikki saman "siemenen" alla. Ja miulla OLI rahapuunsiemen siellä ja yritin sen irrottaa sieltä ja istuttaa, ni se... katos. En tiiä mihin se meni, mut en saanu rahapuuta. FML.

NYT POIS PAPARAZZI SIELTÄ POTKIMASTA MIUN TONTTUJA

HEI meillä on koiratonttu!!!

Käskin Paavon tai jonkun nostelemaan näitä potkittuja tonttuja ja...

...EIII joko se on vanhus??? D:

Just ku yritin nostaa sen tontun, ne spawnas kaikki tonne nektarikellarihuoneeseen :D Ja sit ku kävin hakemassa sen Vaavatontun takasin pihalle, et sen voi nostaa pystyyn, ni nää muut spawnas perässä takasin pihalle! :DDD

Damienille tuli tehtäviä vaikka se oli nukkumassa.

Harjausta ja metsästyksen opettamista täällä.

Ai sillä olikii jo taitoa siitä.

Tässäkii meni taas ikuisuus, mut oppi se lopulta sen!

Eddy vaan mielessä taas :DD

Eikä vieläkään tarpeeks opintopisteitä. Nouseeks toi ees yhtään?

Alko kyllästyttää ne normaalit aamupalat.

Damien meni tekee sen bottitehtävän. Aika kiva muuten, ku täälläkii ikkunat huurustuu :D En tiiä, oonko huomannu tota ennen. Ja tässä hetken kuuneltin ja kuulosti ihan siltä ku Donald Trump ois ollu äänessä tuolla kaupungintalolla 🤔

Voiks vesimeloneja oikeesti paistaa? Meinaan, nehän on melkein pelkkää vettä, eiks niistä haihu kaikki se vesi pois ja jää jälelle joku kuiva suikale..? 🤔

Taas se heppa! :D Lähetin Miken (joka taas vei Damienin auton.........) pesulaan ku siellä oli julkkis, mut se lähti pois melkein heti, eli ei keretty ees juttelemaan, joten lähetin Miken sit seuraavaan paikkaan.

Pyhä kolminaisuus XD Mikke siis ite toivo harhasuutta ja sairaalaan menoa yhtä aikaa. Eli miun piti oottaa tota luonteenmuutosta, jotta toive täyttyy, ja sit se voi mennä sairaalaan epävakauden vuoksi, ja täyttää ton toisen toiveen :D

Käytiin kuitenkii tossa vieressä kuntosalilla, koska siellä oli seuraava julkkis. Kaikkee sitä simi julkisuuden eteen tekeekii.

No ei ollu pitkä ilo siitä, ku se päätti sit lähtee töihin :)))))))))))

Suksi suolle.

Sinä kanssa. (Paitsi se saattaa jo asua suolla..?)

Käytiin sairaalassa.

Ja näitä tuli joku 6kpl molemmille. En ymmärrä, miks aina niin monta kerralla.

Mikke lähti sit naapurin julkkista tapaamaan ja tottakai SEKII lähti just nenän eestä jonnekii :))) Muut talossa olijat ei ollu julkkiksia.

No parempi sekii kai ku ei mitään.

Pesukarhu approves XD

Ihan nättiä.

No kyl nyt näitä huonekaluja tulee ikkunoista ja ovista.

Ja ööööö, tämä herra ilmesty sitten kesken työpäivän kotiin. Ois ihan kiva tietää, miksi? :)))) Väsymys? Ei ne kyllä normaalisti tuu väsymyksen takia KESKEN TÖITTEN kotiin. Ihmekään jos menee vähän huonosti, ku työajat keksitään omasta päästä. Koita nyt vähän vielä panostaa, ni sit oot rocktähti eikä tarvii enää varsinaisesti käydä töissä, satunnaisesti konserteissa vaan.

Kamera lennätti miut kotitontille randomisti ja säikähin et joku kuoli, mut ehei...

Ufothan ne vaan oli. Sentään eivät vieny Mikkeä, se vielä tästä puuttus XD Vaikka toisaalta, jostain syystä voisin kuvitella sille alienlapsen :D Jota se sit kasvattas Elinan kanssa ku omaansa! (Oiskohan tää muuten meinannu viedä Devinin, mut ei kerenny ku lähetin sen takas töihin? emt)

Noni, kannatti mennä töihin.

Tää oli muuten vissiin jännitysromaani :D

Sehän kävi nopeesti.

Emily halus kalastamaan ennen aamu 6:tta, mut pointti oli tää viemäri, koska miksen oo koskaan ennen tajunnu tätä? :DDD

Mut mikä logiikka on tässä, et tuolla on kalapaikka, josta ei voi kalastaa??? Vai johtuuko se siitä et on syksy ja kaikkialla muualla on jo vedet jäässä, mut ei suolla, ja peli luulee et on vaikkei oo?

En tiiä, mentiin sit kaivamaan roskiksia kaatopaikalle.

Siellä oli hitosti huonekaluja, mut löyty sentään myös yks puuttuva ötökkä!

Tässä vähän kokoelmaa. En tietenkään muista enää nimiä, mut tajusin nyt vasta, miten erilaisia nää on! :D Hämähäkki on tuossa oikeella ylhäällä. Tykkään muuten hitosti tästä hyllystä! Kivasti saa nää hyönteiset ja perhoset esille :)

Siinä lisää. En muista näitä kaikkia järjestyksessä, paitsi et alhaalla oikeella on torakka. Mut muut on ainankii jymyjäärä, jättivedensuosija ja leppäkerttu.

Ja täällä perhosia! Nää tais olla ylhäältä alaspäin, vasemmalta oikeelle: amiraaliperhonen, koi(?), sinisiipi? tms., kryptakoi, en muista? ja monarkkiperhonen.

Ja täältä löytyy yks purkki tulikärpäsiä (näitä en oo löytäny vielä muita) ja kaksin kappalein hurmeluteita.


Noniin, katotaan, millon sitä seuraavan kerran jaksaa avata ton pelin :D Joka päivä se on mielessä mut päivät menee ohi niin nopee + huomenna mennään leffaan kattomaan uus Jokeri 8) Mut ehkä tänään pelaan? Who knows :D

4 kommenttia:

 1. Sainpas vihdoinki aikaseks istua alas ja lukee tää postaus ajatuksella. Syksyt indeed.

  * * *

  Mitäs kettua en yhtää muistanu et simsis voi kuvata kotivideoita :D Pitääpä joskus kokeilla, vois olla ihan hauskaa.

  Lars Parks iskee jälleen XDD

  Sari opettamas rentoutumiskurssia ei helkkari :DDDDD Osallistuisin.

  Mietin täs joskus ihan hiljattain et oispa kolmoses sukupuolivähemmistöjä! Ulkonäön kans pystyis varmasti vähä kikkailemaan mut siinä se. Nelosessahan on vissiin aika laajatki mahollisuudet transsimien luomiseen, mikä houkuttais ihan saakelisti mut yhyyyy nelonen :D:D:D

  Sen koirien takaa-ajotoiminnon laajentaminen muillekki ku postikantajille ois varmasti ollu ihan helppoo (ja yhtä järkeenkäypää) mut eeeeeei .____.

  Mä en tota kasvihuonehommaa omista, ja vaikka usein ärsyttääki ku pihaan sopis se niin hyvin nii en vissiin jää paljosta paitsi. Kakkoses mulla oli kasvihuone melkee joka pihalla (vaikkei siellä ois kukaa mitää kasvattanukkaa), mut oli vissii liian vaikeeta siirtää täydellisesti toimiva konsepti seuraavaan peliin :):):):)

  Tavallaan ymmärrän et talvella ku maa jäätyy nii eihän siinä mikää kasva, mut hnnngggh, ne pelin istutusruukut ei sovi kasvihuoneeseen :D

  Tsiiiiisus, muutama ruukku :DDDD Se keskeneräsen huoneen moodletti on kyllä just tollases tilantees ärsyttävintä ikinä. (Saatoin tehä pientä googlailua ja löytää modin jonka ite laitan ainaki talteen jos joskus tuloo tarvetta.)

  Yritin myös googlata et mitä toi lavuaarilogiikkakehä vois tarkottaa/mihin se on viittaus, mut ei googlesta ollu mitää apua :DDD Kuulostaa niin tutulta ja tuntuu et oon ihan ymmärryksen rajoilla, mut EA on kai vaa heittäny hienon kuulosia sanoja yhteen. Ois sittekki pitäny ottaa pääaineeks robotiikka XD

  Lol en kestä et alienit näki vaivaa sen eteen et ne voi kidnapata Paavon :DDDDD Onhan se tietty tulevaisuuden teknologiaa mut en tiiä mitä uutta ne luuli siitä oppivansa.

  Yyh, toi viemäri. Joo tää on vaan peli mut sieluun sattuu silti ku tota kattoo, varsinki ku olin kesällä töiden puolesta pari päivää vesilaitoksella :'D

  Vitsi mikä simsfiilis jäi taas päälle. Mä oon vastuullinen aikunen, kyllä tähän aikaan voi vielä pelin avata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kettua mihin hävis 2 viikkoa??? No, parempi vastata myöhään ku ei millonkaan :D

   Nojoo, en kyl muista itekään koskaan et voi, vaikka noilla taitaa vielä olla se videokamera keskellä olkkarin pöytää ::D

   Joo nelosessa toi on ihan kivasti toteutettu, mut tosiaan, nelonen yäk :D

   No et jää kovin paljosta paitsi. Toi on melkein sama ku rakentasit vaan jonkun kopperon pihalle, lataisit siihen isot ikkunat ja jonkun lasikaton ja sillä selvä. Ihan samat hyödyt tulee tosta. Noi Storen esineet AINA kiinnostaa hitosti mut joka hiton kerta ne on pieni pettymys, vaikken enää niiltä ees odota just mitään :D (Terveisin ikuisesti katkera siitä, ettei saatu toimivaa TS2 Kauppa auki -lisärin ominaisuutta peliin, Midnight Hollown mukana tuleva systeemi on kuulemma myös aika typerä... silti se kiinnostais ::D)
   Joo ja tuossa ei edes ole kyse talvesta vaan siitä, et tuo on RAKENNUS = pelin mielestä sisätilat eli lattiaan ei voi istuttaa vaikka se ois nurmikko seinien sisällä :))))))))))))))

   Ok kiitos linkistä, toi laatta nyt sopii tonne suht hyvin ni en ainakan tähän hätään tarvii :D

   Minen tiiä robotiikasta mitään enkä oo koskaan kuullu tota(kaan) XD Vaikka muuten oonkii kyl nörtti ja tekniikan ihmelapsi, mut mielenkiinnonkohteet on vähän eri maata vissiin :D

   Ja vielä ku luulis et alienteknologia on kehittyneempää KUIN tulevaisuuden simteknologia :DD

   Poista
 2. Pläräsin tän läpi taas jollain luennolla, mutta jos nyt alkaneen syysloman kunniaksi ehtis kirjoittaa kommentinkin :D

  Ai niin, nyt ei mentykään ihan vielä yliopistoon ^^
  Ihan loistavia nuo Miken kotivideojutut XD

  Kun työkaverisi ilmestyy hienoon kotiisi remppavehkeissä pelaamaan pleikkaa ja saa lähtöpassit puolisolta~
  Ja paparazzi jää auton alle :DD On muuten siisti kaara!

  Hämmentävän näkönen teinipoika. Tai ilmeisesti mies ainaki.

  Mikke ei osaa ees ajatella, että D&D (ei siis Dungeons and Dragons) vois olla tunnettuja henkilöitä xd Sehän näkee niit kotona melkee joka päivä :') En tiiä oliko tässä mitään järkeä :D

  Totta!!! Koiralla vois olla paljonki enemmän käyttöarvoo kuin mitä sillä nyt pelissä on. Muun muassa tuo ei-toivottujen vieraiden pois ajaminen. Ja NIINPÄ, miksei köysileikki vaikuta puruvimmaan? -_- Niin kätevästi nousis sosiaalisuus ja puruvimma samaan aikaan.

  On hieno ja esteettinen maisema. :D

  Uu kasvihuone! Onko tää siis joku Storen juttu? Tää on taas niitä sisältöjä, joiden olemassaolosta en oo ees tienny! :D

  Tontut on kivoi. Mutta mitä koiratonttu oikeen tekee puoliksi tuon Hippulan päällä :DD

  Shoggoth on kyllä nätti koira! ^^

  Äkkiä sairaalaan, ennen kuin Mikestä tulee hullu kissamies -

  Kaikki vaan lähtee Mikkeä karkuun :( On sentään pesukarhu seurana :D

  Kyllä! Alienlapsi Mikelle! Kumpikin yhtä outoja XD Xana on tuonu kivaa lisätwistiä Shalom-Loboseille, siis suosittelen lämpimästi.

  Kalastus on kielletty, koska suolle valuu ydinjätettä ja kalat on radioaktiivisia :)))

  Alright, hauskaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä ei, sitten vasta, ku peli siihen suostuu :D (Spoiler: suostu vihdoin ja viimein! Tää postaus onkii jo ulkona :D)

   Oon ladannu noita autoja jostain, perustuuvat ihan oikeisiin autoihin. Toi on joku Ford Mustang tai vastaava, en muista nyt :D (Sie et vissiin ladattuja käytäkään, mut täältä kuitenkii oon ladannu noita: https://www.freshprincecreations.com/ts3vehiclespg)

   Joo. En vieläkään oo ihan varma, minkä ikänen se on :D Pitäs vissiin jossain vaiheessa vähän heilauttaa taikasauvaa noitten townieitten kanssa ku tota lettikansaa alkaa olla jo liiaks asti.

   Luulen et kyse on niinkin tylsä ku se, että sillä on vaan niin huono suhde (käytännössä ei yhtään) niin kaikkiin, et sen takia ei voi pudotella nimiä :D Vaikka ois kyllä ihan Miken tyylistä, jos se ei vaan tajuais asiaa XD Mut on kyl vähän omituista et ku tolla on hitosti ystäviä joka puolella mut sit kotiväen kanssa kaikilla on suhteet ihan nollissa :D Ei siis punasella, vaan siinä keskellä nimenomaan. Huomasin tän viimeks pelaillessani, et Emilynkii kanssa ne on käytännössä vaan tuttavia vaikka lapsena ne oli melkein ystäviä.

   Joo, Storesta saa ostettua tuon. On kyl äärimmäisen epäkäytännöllinen, niinku tuossa jo selitinkii, et ei kyl kauheesti menetä mitään, vaikkei tätä omistaiskaan.

   Hmmmm, hyvä kysymys :D En tiiä, aika usein noi säätää kaikkee ihan hämärää. Ei oo eka kerta ku ne loikkaa samaan ruutuun toistensa kanssa, mut Masokisti (se toinen talvitonttu :D) on kuitenkii pitäny huolen siitä, et suurimman osan ajasta seisoskellaan puoliks seinien ja aitojen sisällä. Siis muutkin, ku vaan se ite.

   Alienlapsi ois kyl aika hauska mut Miken tuurilla se ei varmaan nää niitä koskaan vaikka kävelis kadulla vastaan :D Jostain syystä ne tykkää aina viiä Paavon tai sellasia simejä, jotka ei tuu raskaaks niille. Damien vietiin kerran aikoinaan, mut siihen eivät nähny tarpeelliseks istuttaa sikiötä :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)