maanantai 21. lokakuuta 2019

Roget - Osa 95: Yliopistoon

Pelasin vihdoin lisää, ja kuten kuvasta voi nähä: onnistuin pääsemään yliopistoon noitten kanssa vihdoin :D***

Muistin vihdoin tsekata elukoitten inventoryt! Muilla ei ollu mitään (paitsi Shoggothilla), mut Lulu innostu joskus metsästyksestä ja siellä oli raksupussi ja kaks oravaa! :D

Muuten hyvä idea mut en varsin lähetä kissaa puistoon. Niillä kestää koko päivä päästä tontilta pois ja takasin, joten ei kiitos.

Hei Mikelle tulee vihdoin näitä julkkistehtäviä!!!

Meteoreja. Just mietin tossa et nääkii on niin turhia periaatteessa, mut just NYT tajusin et noistahan on muuten hyötyä taistelutaitojen kanssa, koska niitä voi sit rikkoa! Howardiitti on ihan varmasti viittaus johonkii EA-tyyppiin, mut en nyt muista mihin :D Mut TS2:ssa muistaakseni on se joku random sim, joka tuo aina uudelle tontille muuttavalle simille jonkun Howardnimiväännös tietokoneen.

Olkoon ne nyt sit siellä. En siis muistanu näitä aiemmin esitellä.

Aijaa?

Mitähän se on?

Aha.

Ylivoimasesti ärsyttävintä muusikkosimien omistamisessa on tämä: ne soittaa koko ajan jotain soitinta, mikä sinällään on ihan fine, mut ku sit KAIKKI MUUT SIMIT menee vartavasten kuuntelemaan niitä ja sit ne vaan idlaa jossain ja heiluu ku vois tehä jotain kehittävämpääkii.

Ja meijän vessa ei näköjään toimi taaskaan oikein. Tällä kertaa ongelma ei ollu näköjään ovessa, joten otin ja kopsasin noi kaikki huonekalut uusiks. Ei ainakaan toistaseks ollu enää ongelmia.

:D

Ei ollu muutakaan tekemistä ni Mikke saa tavotella noita julkkispisteitään.

No nyt kyllä hämmentää... ihanko oikeesti mie oon tän asun vääntäny Mikelle? :D Ei mitään muistikuvaa XD Mut kai se mie oon ollu, koska ei peli osaa generoida minkään sävyjä synkkaamaan keskenään :D Oudot värit, yleensä tykkään laittaa simien lempivärin niitten vaatteisiin ja huoneeseen jollain tavalla, ja Mikellä se on "meren vaahto", eli sellanen ihan himpan verran turkoosiin taittava valkonen.

Tämän jälkeen meillä oli jälleen ongelmia yläkerran vessan kanssa, tosin en ottanu tästä kuvia. Jostain syystä siis edelleen simit teleporttaa niihin tavaroihin mut ne ei voi kävellä sinne huoneeseen, vaikka ovi ois missä. Revin seinät alas ja lattiatkii laitoin uusiks ja ovenkii ostin kokonaan uuden (siks seuraavat kuvat) mut en siltikään löytäny siihen ratkasua. Vielä ku simit voi siis oikeesti TELEPORTATA sinne huoneeseen ja ne kyllä sillon käyttää niitä tavaroita oikein ja ne voi kävellä ovesta ulos, mut esim. suihkun jälkeen Mikke silti teleporttas seinän läpi sen sänkyyn.

Juueli...

M: "MITVIT ONKS TÄSSÄ AINA OLLU OVI VÄHÄN SIISTII???"

Jooh. No, seuraavaks innostuin leikkimään Emilyn kanssa kameralla :D

Miten meni, noin niinku omasta mielestä?

Mut eipä tällä tasolla varmaan voi paljon muuta odottaakaan :D

Hyvä idea :D Tosin unohin tehä tän ENNEN yliopistoon menoa, ja sit ku ekalla kerralla (kyllä peli kakkaili taas yliopistossa ollessa) ku laitoin sen tonne rekisteröitymään, ni tietenkään se ei täyttyny ku eihän yliopistossa olla _töissä :D

Ei lähe.

Kaduttaa, et otin tolle ne immuuni kylmyydelle ja kuumuudelle onnellisuuspalkinnot, ku nykyään se muistaa pukee päälle entistä huonommin :DDD Ois nyt ees kengät voinu laittaa jalkaan...

Tutkin sit vähän näitä ja huvittaa noi nimet, ku ekasta tulee ihan mieleen Apulannan biisi Zombeja!, ja tokasta Klamydian biisi Eliksiirii :D (Ja no, periaatteessa tosta vikasta vois tulla myös mieleen Klamydian biisi Hassut esineet.)

Mitä kettua, kuka haluaa kuvata kuollutta lintuaan??? Ja haha Lemmikkien hautausmaa on varmaan viittaus Stephen Kingin kirjaan ja siitä tehtyyn leffaan + Ramonesin biisiin :D (En itte kuuntele Ramonesia mut toi biisi on ihan jees.)

Lintulainen? Seriously :D

Oli kiva kuu :D

Minä tän postauksen jälkeen :D

Sosiaalisuus alko olla taas nollissa, joten äitille on aina hyvä soittaa.

E: "Teit mitä???"

E: "Joo, kirjotan edelleen kirjoja. Ei, en sulkakynällä."

E: "Kyl niistä rahaa saa. Niitä voi myös ostaa paikallisesta kirjakaupasta. *vinkvink*"

E: "Äiti get your shit together!!!"

Mitähän se miettii? :D Ihanku ois kaltereitten takana.

Sarille tuli randomilla tehtävä. Valkkasin vissiinkii "Ei" mut tajusin vasta sen jälkeen et en ees keskittyny tähän yhtään :D

No harm done, työpaneelissa kaikki oli vihreellä edelleen.

En ookaan aiemmin törmänny tähän animaatioon Emilyllä :D Tässä vaiheessa meni hermot siihen, ettei se voi olla koskaan pukeissa...

...ja löysin siltä peräti kaks muuta uniasua. Jälleen hämmennys, koska oonko mie TAAS muka tehny jonkun tälläsen asun??? :D Olkoot.

Täällä oli sit taas itse rasittavuus vauhissa - toi huuti varmaan 10s välein tuolla. Jostain syystä nää (paparazzit) jää aina välillä jumiin tähän portille.

NONI, tuotti tulosta ton valokuvaustaidon nostaminen ku nyt tuli vihdoin viestinnästä tarpeeks op:tä :D Oli tylsää ja Mikke oli nukkumassa, joten Emily sai jatkaa kirjottamista. Sai alottaa runokirjan, ku siitä vois saaha hyvin rojalteja. Tosin, ei tällä pelin ehottamalla nimellä:

Tästä vaihoinkii sit erittäin kliseiseen...

...sellanen :D

Tää edelleen kilju täällä ja just olin menossa resetoimaan...

Ku se päättikii itte resetoitua. Hyvä niin.

Seuraavaks keksin, et laitankii ne Lulun repussa olevat oravat Emilyn huoneeseen! Repeilin taas pelin ehottamille nimille, joita en kuitenkaan jostain syystä ottanu mut nimesin ne silti uuestaan. Näitä peli ehotti:

Ois kyl ollu aika mainio XDDD Niistä tuli silti Tikku ja Takku.

Emily innostu niin et meinas syyä terraarionkii.

En sano mitään :D

Takku: "Oo niinku et näkiskään, ehkä se menee pois :|"

Tästä ois kyl pitäny tulla Takku ton hännän takia, mut en jaksanu enää nimetä kolmatta kertaa, joten olkoot nyt näin :D

Piti kokeilla vielä Mikellä tää, ennen ku lähetän niitä mihkään.

Noniin, nyt on Emilylläkii pisteet oikein.

Ensin laitoin Emilyn ilmottamaan ne tonne, mut Mikelle tuli se toive yliopistoon menosta, joten jätinkii sen Mikelle :D

No siis pelihän kaatu tietty ekalla kerralla latausruutuun :D Ei mitään uutta ja näin~ Mut jonka jälkeen sit laitoin asetuksista ne interaktiiviset latausruudut pois päältä (joskus se auttaa) ja annoin ladata rauhassa, samalla ku tein muita juttuja. Samoin resetoin koko kaupungin ENNEN ku lähetin niitä tonne, ja tällä kertaa se jopa toimi!

Ja päästin vihdoin ja viimein tänne! Emilyn opinnot alko puhelinsoitolla syystä X, enkä muista ees kuka se oli tai mikä asia. Tästä eteenpäin voitte muuten unohtaa kaikki tapahtumat, koska peli tiletti kesken kaiken ja jouduin jatkamaan tästä kohasta uuestaan :D Onneks en päässy ku vaan saman päivän iltaan, joten ei ollu iso menetys.

Tässä niitten luentokalenterit, ylempi siis Emily ja viestinnän tutkinto, ja alempi Mikke ja kuvataiteen tutkinto.

Ja sitten, My Crooked Imagination -blogissa (kuin miun pitää kutsuu sinuu? Annika? incinerateit? :D Ja arvaa monesti tsekkasin ton nimimerkin oikeinkirjotuksen XD) oli puhe noista ulkotakoista mistä lie et mitä ihmettä ne on suomeks, ku englanniks ne on "fire pit" :D Noh, minäpä kerron!

Totuus on siis... EDES EA EI TIEDÄ :DDDDDDD Mikä hitto ees on Zeuksen stenkku? Miks noita ees on NOIN PALJON? En oo kai ikinä laittanu noita mihkään ja silti noita on enemmän ku toimivia verhoja tyyliin. Mut ilmeisesti toi on joko siirrettävä nuotio, nuotiopaikka tai tulisija :D

Ja mihinhän Mikke on menossa?

No tietysti leikkimään lehtiin :)))

HAISEVIIN lehtiin. Älä unta nää!

Saat siivota ne ennemmin :D Alta löyty muutama torakka kavereineen.

Ja heti ku silmä välttää ni _mehua on saatava. Emily, ei!

Irti siitä!

Nää alko automaattisesti juttelemaan. Vesisateesta.

M: "Kannattaa käyttää sateenvarjoa jos sataa!"

E: "Ei se kastuminen nyt niin paha juttu oo."

Mikä noita kuplia vaivaa :D

Perus.

Kämppikset ilmesty paikalle ja Mikke meni heti hieromaan tuttavuutta. En siis tässä vaiheessa ohjaillu niitä ollenkaan, oli niin saamarin tylsä sunnuntai, et annoin niitten ite viihyttää itteään ja katoin vierestä, mitä ne keksii.
M: "Onkohan täällä vielä koulubusseja?"

M: "Ja luokissa liitutauluja..."

Likka: "Osu kyllä tosi ikävä sää koulun alulle..."

M: "Sateella koulubussit on kyl niin jees!" (Mikä tää koulubussiobsessio on?)

Likka: "Mut onneks se nyt ei sada ihan koko ajan, joten ei kävely ihan niin paha juttu ole."

Random äijä sai idean.

Mikke on kyl ihmeen sosiaalinen :D

Meanwhile Emily pakeni tonne tyhjään tietokonehuoneeseen pelaamaan tietokonepelejä :D

Mood.

Nää kaks randomia oli kerenny jo suuttua toisilleen, mut Mikellä oli taas vauhissa tarinoittensa kanssa.

Ja taas se kerkes selän takana ryyppäämään.

Emilyn lähetin keilahallille, et vois treffata Eddyä kunnolla vihdoin ja viimein. Tän kuvan pointti oli tosin se, et simit liikkuu tosi paljon täällä kävellen ja yllätyin siitä, et Emily lähti juosten tuon nurmialueen läpi tonne. Missä tahansa muualla se ois karauttanu autolla tonne.

Hyvin osu toi animaatio tähän XD

No näkyykö siellä Eddyä? :D

Mikä ihme tuo kuva on? :D Liittyyks se jotenkii nörtteihin ja/tai sarjakuviin?

Ainankii romanttiset toiminnot on mahollisia täällä.

Tässä katoin et mikä noita-akka tuolla taustalla kykkii ::D:DDD::D:DDd

Ei mee eka heitto koskaan hyvin :D Ja Emilyn ja ton viereisen likan animaatiot synkassa.

Emilyn mielestä vissiin tää kuvakulma on maalauksellinen.

Kävin sit vähän valvomassa myös Mikkeä (olo on ku lapsenlikalla ku on näitten kaa yliopistolla...) ja siellä se pelaili biljardia ylhäisessä yksinäisyydessään.

Otetaan ny sitten ku ilimasiks kerran saa.

Tässä vaiheessa ei vielä ollu ihmeellistä, mut myöhemmin alko tuntuu siltä, et miun peliä vaivaa seuraava bugi: yliopiston proffat puuttuu täysin. No, tunnit kyl tuntuu silti onnistuvan.

TYLSÄÄÄÄÄÄ

Mikke halus limpparia ja koska Mikke, ni eihän mikään mee koskaan ekalla kertaa hyvin XDDDD

En oikeesti kestä tätä! :DDDDD Miten tää voi olla mahollista? Se ei oo epäonninen tai mitään, mut silti se tuntuu aina feilaavan kaiken ja olevan jotenkii ressukka :D Voiks se epävakaus aiheuttaa tätä, vaikkei siitä oiskaan mitään moodletteja päällä?

Toinen sentään onnistu.
M: "Mun pitäs saada arjesta hengissä selviytymisen Simkari..." (Simkari = Oscars koska mielikuvitus)

En vois kyllä olla enempää samaa mieltä.

Miks se näyttää ihan joltain kaljasiepolta?

Palasin sit näitten seuraan ja tietty jos tekee yhtään mitään romanttisia (tässä tapauksessa kehu luonnetta tms.) ni se muuttuu treffeiks.

Teit mitä? (Se kuunteli jonkun esitelmää.)

No sit löysin sen täältä. Se piti täällä puhetta karismasta.

No, on se ainakin positiivinen jos ei muuta.

Tarviitko Emily silmälaseja?

Huoh, ja koska yliopisto ei ookaan mitään muuta ku juhlia varten...

Vähän hajurakoa kiitos hei!!!

Hyi saasta, en kyllä ikänä usko, et toi vois olla hyvää!!!

Eikä kyllä varmaan basilikateekään mitään herkkua varsin olis...

Tää oli söpöö :D Eddy otti kirjan ja oli menossa jonnekii random paikkaan istumaan, mut sit se tulikii samaan pöytään! Yleensä miun simit istuu aina kaikkialla muualla ku samassa pöydässä, oli ne kuinka samaa seuruetta tai ei.

Sit ne jutteli ja kuunteli musiikkia, joka muuten alko naurattaa itteä, koska se biisi soi aikoinaan Damienin ja Devinin polttareissa, ja miun päähän on ikuisesti syöpyny mielikuva Damienista tanssimassa kaljuna pinkeissä (pun intended) sydän boksereissa pöydällä sen biisin tahtiin :::DDD Miulla on todisteita! Part 1 ja Part 2.

Onnee vaan jäätyneen lammen löytämiseen kesällä. Tai sit tuut vaan Suomeen eiku

No niimpä niin. Mentiin siis tonne juhliin ku ei ollu muutakaan tekemistä.

Kutsuttiin Eddy mukaan mut ku sitä ei ollu kutsuttu tonne juhliin, ni se ei päässy etuovesta sisälle ::D

Huvittaa tää, ku toi tarkottaa vaan mehun kaatamista kuppiin, mut kuvakkeessa se mehu on _kaadettu :D

Täällä oli kuvaukselliset maisemat :D

Mut vähän epäonnistuneempi juomisyritys.

Mut aiemmat yritykset tais onnistua.

Pelkäsin jo et Emilyä on purtu tai sen äidin geeneistä oli periytyny jotain mitä miulle ei koskaan oo kerrottu, mut huh, se olikii vissiin vaan joku random ihmissusi, jonka se näki :D

Tähtien kattelua. Eddy siis ei päässy tonne taloon ni piti ulkona säätää :D Toi matami tossa on muuten paparazzi :)))

Niin no, makes sense, yliopistolla ku ollaan XD Mut vois olla aika tunnelman latistaja, paitsi jos molemmat on ihan tajuttomia nörttejä tai ollaan high school -aiheisessa romanttisessa teinileffassa :DDD

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita löytyy myös, mut sentään nää kerrankii istuu niin et niitä tähtiä VOI nähä :D Vaikka osan ajasta ne kattokii kyl tota puuta...

Nojoo, tämän jälkeen tohon viereen ilmesty toinenkii paparazzi ja just ku olin ottamassa kuvaa niistä, ni peli päätti sitten tiltata muistiongelmien takia. Taisin kyl avata pelin uuestaan, joko samana tai seuraavana päivänä, ja niistä tulee sit postaus joskus toiste. En tiiä vielä, koitanko pelata siihen vielä lisää kuvia vai en, mut sen näkee sit.

6 kommenttia:

 1. Jos noi kaatumiset aiheutuu muistista, niin kannattaa ennen maailmojen vaihtoja käynnistää peli uudelleen. Samoin kans kun saapuu uuten maailmaan niin uudelleen käynnistys voi auttaa. Sims 3:n raja muistille on n. 3,7 gigaa, koska se on 32-bittinen ohjelma. https://www.nraas.net/community/chatterbox/topic7946 tässä esitelty ohjelma voi kanssa auttaa muistin hallintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan tuo auttaakii, sen jälkeen ku peli on kerran kaatunu. Välillä ei kuitenkaan tunnu mikään auttavan ja yhessä välissä tappelin Kiinan kanssa ihan järkyttävän paljon, ja ainoostaan se autto, ku tein pelille "puhtaan käynnistyksen" ja sen jälkeen siirsin kaiken takasin kansioihin. Joskus auttaa kans kaupungin resetointi (kuten tällä toisella kerralla), ja aika usein se interaktiivisten latausruutujen laittaminen pois päältä + en koske hiireen koko sinä aikana, ku latausuruutu lämähtää...ruutuun.

   Kiitokset linkistä! Tähän en ookaan varmaan vielä törmänny, pitää laittaa korvan taakse ja tutkia tota jossain välissä vielä tarkemmin :)

   Poista
 2. Ainoo Howard jonka mä tiiän on Todd Howard mut siitä ei tässä kohtaa varmaan oo kyse XD

  Ugh, ootan innolla ku tulee Kieranin aika väistyä nii se on kans ihan varmasti kitara kourassa 24/7 ja muu poppoo piirissä ympärillä.

  "Ja äiti riehuu varmaan jossain" XDD

  Aww, Tikku ja Takku :'D

  Hui helkkari noita lukkareita, muistan taas mikä työmaa täydet opintopisteet on.

  Ahahaha sori vaikeesta nimestä XDD Sano Annikaks vaan, ei incinerateitistä (:D) saa mitenkää päi järkevän kuulosta suomenkielisen tekstin keskelle. Ja voi jumaliste ny oikeesti, luulin hetken et saisin oikeesti vastauksen MUT EI SITTE :DDDD Nuotiopaikka on varmaa parhaimman kuulonen mut en silti oo ihan tyytyväinen. Ja urbaanin sanakirjan mukaan stenkku meinaa sytkäriä, wtf??? :D

  Samaistun täysillä Emilyn pakoon sosiaalisesta tilanteesta xD

  Noita-akka ai saatana :D:D:D:D Näyttää kyllä ihan siltä!!

  Ihan hyvä vaan jos proffia ei näy nii ei oo ainakaa kaikenmaaliman puumat ja sugar daddyt koko ajan kimpussa XD

  Ahahahaha, joillekki simeille kyllä muodostuu jotenki ihan oma luonne piirteiden lisäks, ja Mikke on yks niistä :DDDDD Mitä Rogetit oliskaa jos Devin ei ois itekseen hankkinu mysteerilasta tai jos oisit vaan jättäny sen oman onnensa nojaan...

  Emily ja silmälasit XDDDD En tajua miks tää oli niin hauska, pitäis kai mennä sinne nukkumaan.

  Kiitos, noi Damienin tanssivideot mä tähän perään vielä tarttinki :DDDD Ja nyt soi toi biisi sitte pääs.

  On kyllä pakko sanoo et tillintallin-suomennos on paljo parempi ku "super juiced" tai mitä se ikinä enkuks olikaa. Mut en vieläkään ymmärrä tota sanaa silmäätekevä...

  Wat, kyllä mulla Manisha pääs ihan hyvin Kieranin siivellä kuokkimaan joka paikkaan. Tai ehkä se oli supersuosittu ja kutsuttu joka paikkaan. Hmm :D

  Voi luoja ku noi muistiongelmat ei vaan voi ratketa :/ Mullaki kaatu täs äsken tunnin sisään kaks kertaa, nimenomaan tallentaes... Et eipä sitä iloo kovin kauaa kestäny :))) Mut tajusinpahan tulla lukemaan tän postauksen ku ei viittiny enää peliä avata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulle tulee kans mieleen joku Howard mut en tiiä yhtään, kuka se ees on :DDD Eikujaa, googletin ja Howard Benson onkii musiikkituottaja, joka tuottanu muutamia levyjä, mitä itekii oon kuunnellu paljon :D Ja köh, googletin nyt asiaa ja menee näköjään nimet sekasin XD Se tietokoneen toimittava NPC TS2:ssa on nimeltään Mr. Humble eli Rod Humble, joka oli sillon oikeesti simssin joku... päätuottaja? Mut en kyl löytäny mitään Howardiitista nyt ku yritin simswikiä tutkia :D

   No ainakaan ne ei sit pyöri perijän huoneessa 24/7 ja pysyy poissa jaloista :DDD Paitsi jos Kieran tulee perijän huoneeseen soittamaan kitaraa. (Onneks on lukot.)

   No kyl, ja jotenkii hölmöä, ku se mittari laskee ku lehmän häntä aina ku tekee jotain muuta ku opiskelee, erityisesti ekalla viikolla, mut sit se maagisesti tokalla viikolla rauhottuu ja on suht helppo nostaa ja pitää ylhäällä.

   Tuo nuotiopaikka on ihan sama ku joskus mietittiin jossain hitosti, et minkä nimisiä ne lasten jousivempaimet on, eikä pelillä ollu siihenkään kunnollista vastausta :D Taijettiin ihan googlettaa OIKEITA jousivempaimia (siis sellasia mitä on leikkipuistoissa), mut pelissä ne on taas vähän mitä sattuu.

   Repesin aamulla tolle noita-akka-lauseelle ku luin tätä kommenttia, ja säikähin ehkä itteäni vähän koska olin niin väsyny XD

   Kieltämättä joo, ja kyl nuo tuolla näkyy asioita oppivan ilman proffiakii XD

   Tälle lauseelle kans repesin - mysteerilapsi indeed :D Oikeesti kiinnostaa, et millä perusteella osalla simeistä tuntuu olevan joku piilotettu epäonninen-piirre! Alan oikeesti epäillä sitä epävakaata, vaikkei Mikke edes oireile koko ajan :D

   Silmäätekevä as in... emt, "LOOK AT ME Y'ALL IMMA BEST *nokka pystyssä*" varmaankin? :D Voi että ku on muuten tälle jo hirmuset suunnitelmat päässä! Ei tosin vielä pitkään aikaan, koska ei koske tätä sukupolvea ne suunnitelmat vielä :D

   Mikkekii kyllä pääs tonne juhliin kutsumatta. En sit tiiä mikä ongelma sillä ovella oli :D

   Luulen, et tää muistiongelma johtu siitä et menin säätää sitä tiedostoa ja maksimimuistin määrää :D Se siis, et ku pitää laittaa puolet siitä muistista mitä koneessa on, ja itellä on 8Gt mut oon pelannu tolla jo kauan niin, et laitoin tohon 6Gt. Ja sit kävin puottaa sen 4Gt just in case, ja vissiin kaks paparazzia oli liikaa ja peli kaatu :D Sen jälkeen nostin sen takas 6Gt ku ei siitä ainakaan haittaa oo ollu. Viimeks kyl kaatu peli taas, mut tällä kertaa CLA sano et kyseessä on CC. Ja se on kyl ihan erilainen kaatuminen muutenkii, jos muistista on kyse ni peli vaan jäätyy ja kaatuu; mut jos kyseessä on CC ni sit se toistaa äänet oudosti ja crashaa sen jälkeen. Joskus näyttää myös grafiikat oudolta tyyliin yhessä seinässä. En sit tiedä, mikä CC sen nyt tällä kertaa aiheutti, ei oo kovin pitkä aika siitä, ku siivosin tiedostoja. Varmaan joku townie päätti valkata jotkut hiukset tai vaatteet, joista peli ei tykänny...

   Poista
 3. Pikaisen googletuksen perusteella howardiitti taitaa olla ihan oikeakin meteoriitti(laji)? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä, empäs tiennykään tota! :D (Don't mind me, minä täällä taas vastailen vanhoihin kommentteihin ::D)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)