sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Roget - Osa 93: Säpinää jos jonkinlaista

Aaaaa kylläpä taas on laiskottanu! Tääkii postaus on ollu täällä jo vaikka kuin kauan valmiina, mut ku en oo jaksanu alkaa tekemään kansikuvaa enkä kirjottamaan tätä alkuhöpinää ni tää on vaan ootellu täällä sitä oikeeta hetkee :DDD Ja nyt piti sit ottaa itteä niskasta kiinni et pääsee eteenpäin! Tän jälkeen vielä yks kokonainen osa luvassa ja sit ei ookaan uusia kuvia, ennen ku pelaan. Joka päivä tekee mieli pelata mut aina oon tehny jotain muuta tai jostain syystä ei muka siihen päivään oo sims sopinu, joten en oo vielä jatkanu :D Sen sijaan oon taas hakannu tota yhtä saksan (ilmasta) verkkokurssia kirjaimellisesti yötäpäivää. Opiskelu on hauskaa sillon ku ajat ja muut saa päättää ite........... toi on ennemmin harrastus, vaikka onkii opiskelua, mut pitkälti vaan opiskelua omaks huvikseen :D Ja onhan siitä toki myös hyötyä ja tuntuu et nytkii jo parissa viikossa osaa enemmän saksaa!

Mut niin, jätän tän osan nyt vaan tähän.***

Minuu rupes kiinnostaa hirveesti, millasia pisteitä Emily sais yliopistosta. Niin ja, onhan se Eddy tietysti myös siellä XD

Ihan jees :D Tosin mikään noista aloista ei ollu mitenkään hurjan kiinnostava tai Emilylle sopiva, ja tietysti se ois just tuo "viestintä", joka liittys jollain tapaa kirjottamiseen. Ilmeisesti siinä apua on kirjotus- ja valokuvaustaidoista (ja olikohan myös sosiaalinen verkostoituminen), eli just ne, joista lähinnä vaan kirjottamista ollaan nyt harjoteltu ja valokuvaaminen ei kauheesti kiinnosta simssissä.

En ollu pitkään aikaan kokeillu tota ilmaisesine-toimintoa, ja se meni sitten ja vaihto ittelleen paidan. Näyttäähän se kyllä ihan kivalta, mut kyl se sen oma huppari silti on kivempi :D

Sai sit luvan jatkaa kirjottamista samantien.

Simssillä taas parhaat ideat :D En muista nyt nimesinkö tän "Emily Rogetin seikkailut, osa II", tais olla, mikäli edellisessä osassa oli ensimmäinen osa jo. En muista? Jos ei ollu, ni sit tämä on se osa I :D
 
Vai niin :D

Sinne vaan muitten sekaan.

Tuo Miken huoneen ovi+seinä-kombo ei toimi edelleenkään. Ja kuten ehkä voi huomata, oon vaihtanu tuosta kylppäristä myös oveneri kohtaan ja huonekalujen järjestystä vähän. Tuonne ne tosin pääs vissiin ihan ovesta sisälle, mut Emilyllä oli Shoggothing kanssa jotain ongelmia kylvetyksessä, ja jouduin järjestelemään sitä vähän uusiks. Tosin, se kylvetys ei siltikään onnistunu, ku Shoggoth valitti tilanpuutetta ja sit sillä alkokii jo olla liian kova nälkä, väsy ja kusihätä ja sosiaalisuus nollassa. Että se siitä sitten.

Oon jo niin paljon pitemmällä pelissä et en yhtään ihmettele, jos puhun läpiä päähän ku en muista enää, missä mennään!

En muistanu ollenkaan tämän moodletin olemassaoloa! Miulla ei tuu tätä nykyä tätä ees simeille töistä juurikaan :D

Emilyllä oli kyllä idea rentoutumiselle, mut ei tänään :D

Ja olin myös tyystin unohtanu, et olin tehny Emilylle joskus blogin! Se tais julkasta postauksen uudesta kirjastaan.

Halusin myös testata Miken huvin vuoks mut tietysti unohin ottaa kuvan sen tuloksista :D

Ja randomilla päätin sit kokeilla osakkuutta, ku en oo koskaan ennen kokeillu tätä! Se tais tätä ennen tai jälkeen heittää tuolla myös konsertin.

Ja samalla bongasin taustalta tän nätin heposen! Tän saman näin sillon kerran sen miun tekemän drinksubaarin tms. ikkunasta, ku Mikke ja Elina oli tanssimassa :D

Oli tylsää, joten lähetin Damienin ravintolaan samalla.

Sai enkelikakkua.

Ja oli täysikuu ja en oo varma, oonko ennen ees huomannu tätä, mut ku olin tossa ravintolassa Damienin kanssa, ni jostain kuulu suden (taikka ihmissuden?) ulvontaa :D

Tuo likka oli fani, joka halus ottaa valokuvan, mut en kerenny ottaa kuvaa ajoissa :D

Paparazzilla vähän paremmat välineet.

Pitihän sitä fania vähän tervehtiä, vaikka niillä oli konfliktaavat piirteet :D

Tässä välissä kävin ilmeisesti kotitontilla kattomassa, mitä muut puuhaa, ja lähetin Damienin tonne rantatontille käymään. Heittelin nimittäin tänne kaupunkiin eri tonteille Unelmaduunin jälkeisissä lisäreissä tulleita hyönteis-, kala- ja muita keräiltävien täppiä, et jospa niitä alkais löytyä täältäkii ku alkaa kaikki muut perusjutut olla jo löytyny. Laitoin myös tonne rannalle noita simpukka- yms. täppiä, mitä tulee Paratiisisaari-lisärissä (en kuitenkaan snorkkelipaikkoja, ku ne ei oikein sovi Twinbrookiin). No, sit ku palasin tonne rantatontille ni mitä näenkään...

...Damien päätti ottaa ilon irti meressä leikkimisestä :DDDDDDDDDDDDDDD

Mut onko sillä kengät jalassa??? En kerenny ottamaan kuvaa, mut noi oli siis LUISTIMET ja toi meri/ranta oli jäässä, mut jotenkii se silti onnistu leikkimään meressä jään läpi, ja sillä oli jalassa luistimet ilman teriä XDDD Noh, rannalla ei ollu yhtään mitään keräiltävää tai muutakaan jännää, joten lähetin sen sit vaan kotiin :D

Nyt ku Mikelle aukes mahollisuus edetä oikeesti Elinan kanssa, ni kaikki keinot käyttöön!

Mut tota... vois sen lautasen tietty ehkä ensin siirtää pois..?

Parempi. (Kyllä, se on lattialla ku en tähän hätään saanu sitä minnekään muualle mahtumaan XD)

Se on niin in löööööv :D

No niin on vissiin nääkii.
Da: "Saimpa muuten kiinni aikamoisen vonkaleen ;)"
Kissa (Lulu): "Hankkikaa huone."

Da: "Autokii vois olla joskus ihan jees."
De: "Tän jälkeen kyl sit heti tutimaan!"
Kissa (Lulu): "Yrjö lentää kohta."

Niin, se tunne, kun TS2:ssa simit pysty oikeesti pelehtimään autossa. Piti ihan kokeilla, voiko TS3:ssa, mut ei voi :D TS2 ne myös meni autoon sisälle ihan oikeesti oven avaamalla jne., ja ajo sen pois pihasta, mut toisaalta, siinä ei ollu vapaata maailmaa eli simit ei ajellu koskaan kotitontin ulkopuolella. Mut tykkään kyl TS2-autoista enemmän, vaikka TS3 se onkii kivan näköstä, ku ne ajelee niillä pitkin katuja.

Noniin, en ollu siis aiemmin vielä kokeillu tätä simeillä. Ja koska Paavo tossa yhtenä päivänä/yönä päätti haravoida varmaan kaks päivää putkeen, niin mikä ettei. Vaikka tää kasa olikii kyllä aika pienen näkönen :D

Hyvin ne silti sinne mahtu.

Lulu tuli pohtimaan XDDDDD

Nuo lopulta hiljeni ja ne hengas tuolla lehtikasassa ihan liikkumatta aika kauan, vähintäänkin siihen asti, et Lulu päätti siirtyä etemmäs :D Tai ehkä ne ei päässy pois, koska simssin logiikka ja kissa oli tiellä?

Nää ilmeet oli ihan parhaat XDDD

Ja sit eikuvaan nukkumaan.

Ylhäällä tällä kertaa ongelmia bottien huoneessa. Jos katotte tarkkaan, voitte nähä, se Sarin laturi kihelmöi. Eli Sari on "laturissa" mut oikeesti seisoo keskellä eteistä. Tätä en onnistunu muuten ratkasemaan millään, siirsin tota ovee monta kertaa ja laturien paikkoja myös, mut aina ne jäi tohon eteiseen. Tai Sarin laturi tais alkaa toimia, mut Paavo oli edelleen laturissa keskellä eteistä. Ja muut simithän kävelee niitten läpi yms., koska ne ymmärtää ne edelleen niin, et ne on siellä missä kuuluukii.

Jossain välissä myös vedin nuo kaikkien kerrosten lattiat constrainfloorelevation false -koodilla ja tasoita maastoa -valinnalla, mikäli siellä on jotain kerrosongelmia. Saatto se ehkä jotain ratkoa, mut en tiedä, ei ihan kaikkee kuitenkaan. Saas nähä ens kerralla, mitä se sanoo, ku viimeks ainankii rupes toimimaan yllättäen Damienin ja Devinin huoneen oven alue, mikä aikasemmin ei toiminu ollenkaa.

Ja tota... Mikke nyt ei kyllä osunu ihan oikee sänky saatika HUONE kohille.

Joltain randomilta (en ollu koskaan kuullukaan tästä) tuli randomisti rahaa blogiin :D

Ai se olikii tosiaan vasta se eka kirja, jota tää alko kirjottamaan! No, seuraava on jokatapauksessa edellisen jatko-osa, joten no harm done :D

No nyt tuli sit jo täysi stipendi :D Mut ei siltikään tarpeeks viestinnän pisteitä.

Kirjottaminen jatkukoon.

Mikke taas on normaali oma ittensä.

Ja sai myös vaihteeks näitä muunlaisia työtehtäviä.

Tais olla sairaala-aiheinen kohtaus töissä menossa? :D

Vaihto sitten tähän, mut mietin pitkään et mikä tuo puku oikein on...

Koska poliisiasema ja kauniisti latautuneet tekstuurit...

Sinne se menee. Ja sit tajusin et se on varmaan muuten joku laborantin tai teknisen tutkijan asu? :D

Ainankii se oli ihan onnistunu työtehtävä.

Emily oli ihan helkkarin nopee tän toisen kirjansa kanssa! :DDD

Tässä taas glitchattiin jotain, ku yritin lähettää Miken takas työpaikalleen, ku siellä näky vielä olevan työpäivä kesken, mut se ei vaan suostunu lähtemään täältä mihinkään. Ja sit yhtäkkiä työpäivä olikii merkattu olemaan ohi.

Joten soiteltiin Elinalle, mut hei c'mon!!! :D

Paparazzi: "Tuon asu muistuttaa kyllä ihan lumimiestä..."

P: "Mut kyl hitto muutaman kuvan voi silti ottaa, jos vaikka just in case..."

Kutsuttiin Elina Syysriehaan ihan muuten vaan käymään, ja neiti tuli paikalle muumiona hyvin teemaan sopien. Samalla ku Mikke kuolee nälkää.

Kukkasilla saatiin näistä sit ne treffit :D

Heiheihei, mees nyt siitä eestä!

No tottakai se on paparazzi.

Ja Lululle tuli joku ihan random metsästysvimma, näitä viestejä tuli vaikka kuin monta, tosin lähinnä se sai kiinni kaikkee muuta, paitsi eläimiä :D (Ainiin, pits vissiin tsekata joskus eläinten tavaraluettelot hmm.)

Ensisuudelma ja paparazzilla täydellinen ajotus.

Ehkä vähän nopeeta toimintaa...

...mut väliäkö tuolla ♥

Mikke ei jostain syystä suostunu ottamaan osaa tähän piirakansyöntiin. Käskin sen ja se keskeytti varmaan viis kertaa, ja sit lopulta muut alotti eikä mukaan enää päässy.

Lähetin nää sit tonne ravintolaan ja nää päättikii vaihteeks valita ton takapihan :o En muista millon viimeks miulla ois simit menny tonne! Vaikka nytkii etupiha oli ihan tyhjä.

Elinalle söi taas jotain tulista...

Ja Mikke esitteli sille yo-tuloksiaan :D

Ja just kun meinasin kutsuu sen noille kylään ni ei, se lähtikii "kotiin". Sehän on oikeesti siis ns. koditon sim.

Mut oli ne ainankii onnistuneet treffit :D

Lisää kirjoja :D

Hyvin etenee. Tän postauksen alussa oltiin vasta tasolla 2 ja alotettiin kirjottamaan ekaa kirjaa, nyt jo kolmas menossa!

Tän takia muuten vissiin jääkaapit lakkaa toimimasta. Nimittäin tän jälkeen meille iski taas se bugi, ettei jääkaappia voinu käyttää ja piti ostaa tilalle uus.

Aaaww :)

Kyl nää nyt jaksaa! Tää blondi oli muuten sen drinksubaarin mehumestari, ihan nätti typsy mut sorry, Mikke on nyt varattu mies! :D

Menkää ny jo muualle :D

Miks tää temppujen opetus kestää niin järkyttävän kauan??? Ja ois kiva jos tossa ois joku taitopalkki aina näkyvissä ni tietäs vähän, missä mennää.

NYT OIKEESTI, tää ei siis jätä rauhaan edes täällä!

Tää on aina niin söps ku elukat yrittää kattoo ikkunoista ulos :>

Ei, ei puhutti Samirin kanssa puhelimessa, vaan soitettiin pitkästä aikaa Esterille!
E: "Joo, kyllä täällä aurinko paistaa. Äiti, ollaan kuitenkii samassa kaupungissa."

E: "Mä oon ruvennu kirjottamaan kirjoja!!!"
(En tiiä mitä taustalla tapahtuu?)

E: "Ei, en oo vielä käyny treffeillä."

E: "No tottakai hyvä hammashygienia on tärkeetä. Ei, mulla ei ole kiillotettavia torahampaita."

E: "Ainiin ja arvaa mitä! Ranskassa mulla on kala-akvaario!"

E: "Noniin, äiti-annos riittää tältä päivältä."

Mikke sai yllättäen tehtävän.

Ostin kissoille ulos peuhulan ku muistin, et sellanenkii on olemassa :D

Yritin kutsuu Elinan kylään, et Mikke vois esitellä sen muille. Se lupautu ensin, mut sit tulikii tää. En tiiä miks tätä on viime aikoina tullu aika monelle! En ainakaan muista tätä nähneeni ennen. Ne siis ensin lupautuu, mut sit heti perään tuleekii peruutus. Hassua.

Devin taas sai tehtävän, missä piti lukee kirja. Tälläkii laskee jostain syystä työsuoritus koko ajan, vaikka tää sentään menee töihin joka kerta, toisin ku Sari.

Tässä nyt vihdoin se Miken soveltuvuuskoe.

Ja Emilyn näyttää tältä. Yritin tosissani tässä vaiheessa ottaa vähän hermolomaa ja lähettää nää yliopistoon. Kyllä, myös Miken, koska sieltä vois saaha kivasti uusia tuttavuuksia ja siellä on kans julkkiksia, joten vois nostaa Miken julkkispisteitä helpommin. Kotona ku ei oo julkkiksia nimekskään, Damien ja Devin on suurimmat julkkikset tässä kylässä eikä se auta Mikkee pätkääkään.

Tässä tosin huomasin hassun jutun... Kuten näkyy, viestinnästä Emilylle ei tule opintopisteet täyteen, mutta...

Jos klikkas ensin tuosta "1 lukukausi" ja siirti tota palkkia, ja sit klikkas "2 lukukautta", oli sillä yhtäkkiä tuo palkki täys, vaikka pisteitä edelleen 18/48. En tiiä, oisko toi sit toiminu kuitenkaan vai oisko sille tullu silti vajaa tutkinto. Toisaalta sillä tutkinnolla ei ees ole väliä, Eddy on se suurin syy! Mut kyl se silti ärsyttää mennä sinne, jos jää tutkinto saamatta ihan vaan parin pisteen takia :D

Mikelle taas tulee ihan helposti pisteet täyteen.

Tässä sitten YRITIN lähettää ne yliopistoon, ja paino sanalla yritin koska noh, TS3 sammui latausruutuun. Yllättäen :D4 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen. Mulla oottaa kolmen postauksen kuvat sitä et jaksaisin koota ja kirjottaa ne kasaan, mut sen sijaan pelaan vaan lisää :D Onneks lähen viikonloppuna käymään kotikotona ja pöytäkone jää tänne, nii ehkä saan jopa jotain aikaan.

  * * *

  No just, jos noi Emilyn pisteet riittää vaan osastipendiin nii vähän ihmettelen et millanen da Vinci pitää olla et saa täyden stipendin.

  Patonki leipänä ja aseena :DDDDD Oishan toi ny Ranskaan painottuvasta matkakirjasta menny.

  Kiesus noita tonttuja. Pysyyks ne oikeesti sulla siellä kellaris ja pihamaalla eikä tunge sisällä joka rakoon (ja kaada roskiksia, ja laita stereoita päälle keskellä yötä...)? Itellä meinaa mennä hermot jo kahen kans xD

  Vitsi siis mullaki tuli nyt Mistbornien kämppää rempatessa (spoiler) vastaan tollane ihan ihmeellinen kohta mihin ei pystyny laittamaan seinää tai huonekaluja, eikä simit suostu käyttämään sitä. Ja se ilmesty siihen jossai siinä välis ku siirsin vanhoja huonekaluja pois tieltä ja ku lähin kunnolla remppaamaan, koska ennen siinä kohas oli vissiin sohva ja istutusruukku, eikä niiden kans ollu mitää ongelmaa. Oon pelannu vasta pari päivää ja meinaan jo nyt repii pelihousuni ku simit kiertää ihan kummallisia reittejä et ne pääsee siitä ohi ._. Googlettelinki vähä ja paras vinkki oli muuttaa perhe pois ja takasi, ja välis vaikka raivata tonttiki (talo tietysti ensi talteen), enkä miiiiiillään jaksais....... Mut kohta on varmaan pakko ainaki kokeilla.

  Oih taas toi hevonen, on se kyllä nätti ♥ Muistuttaa mua mun toisen simperheen hevosesta. Tekis niiiiiiin pirusti mieli alkaa pelata taas niilläki.

  Kakkosen autot on kyllä best. Vaikka toisaalta tykkään kolmoses ku ei oo mitää rajotuksia mihin sen autoruudun voi työntää (tyyliin pakko olla kohtisuoras tietä vastaan et simit osaa ajaa siihen)... Molempia ei voi saada, tässäkää asias :D

  Jaa no sieltähän se täys stipendi tuli. 1800 pistettä vissii raja? Huhhuh. (Palasin vielä alkuun ku Emily teki ton testin ekaa kertaa ja lol, sillon jäi yhen pisteen päähä :DDDDD)

  Munki pitäis joskus kokeilla tota näyttelijänuraa, näyttää keskivertoo mielenkiintosemmalta ku kerran tulee noita työpaikan ulkopuolisiaki työtehtäviä. Paitsi et julkkistason kasvatus, argh :D

  Ai että miten kiva valaistus tuolla Miken ja Elinan treffeillä ♥

  "Nopeeta toimintaa", pyh, sellasta konseptia ei simsis tunneta :DDD

  JOO mä mietin täs joskus et mitä mun peli oikee bugaa ku tos temppua opettaes ei näy mitään taitopalkkia, mut se on vissiin sitte ihan tarkotuksellista :D En kyllä todellakaan ymmärrä miks.

  Yliopisto on hermolomaa parhaimmillaan, suosittelen! En tiiä mitä sun pelis sekoili noiden opintopisteiden kans, Emilyhän sai taitojen takia hyväksluettua 6 op, jollon 6 + 36 = 42 ja tutkinto ei tuu täyteen, mut sit ku vaihdoit lukukausien määrää nii hyväksiluetut op:t nousi 18:an :D

  Jaaaaaa sims teki simssit, classic.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä täällä tarkistelen et joko ois tullu blogeihin lisää tekstejä XD

   Apua, en ees tajunnu et toi patonki ois sopinu Ranskaan! :D Nykyään kyllä tykkään nimetä ite kaikki kirjat yms. ku on vähän sellanen maku jääny, et sim "feilaa" tai menestyy huonosti kaiken sellasen kanssa, jolle on jätetty simssin ehottama nimi :D Ainankii aiemmin kirjat on ollu aina huonoja jos en oo muuttanu nimee...

   Joo pysyy ne! Sillon tällön käy joku olkkarissa kuuntelemassa radiota, mut TODELLA harvoin. Pääasiassa ne hengaa ton sivurakennuksen luona joko tossa kulmassa tai sen takana aitojen vieressä, ja sit spawnaa tonne viinikellariin (eikun siis nektari-...) ja takasin. Ne harvoin käy enää edes tuolla puutarhan puolella, vaikka siellä on kaks tonttuhautaa :D Joskus satunnaisesti ne saattaa olla tuolla puitten alla, mut pääasiassa ne pysyttelee tuolla nurkassa ja kellarissa. Ja harvoin lähtee kukaan yksin seikkailemaan mihinkään, ellei tuu tosiaan joku random radiohetki jollekii. Voi toki olla, et ku itellä asuu niin monta simiä ja bottia ja eläintä samassa talossa ni harvoin nukkuu/latautuu jokainen täysin samaan aikaan, ni ehkä ne tykkää heilua enempi sillon ku kukaan ei nää? Ja tonne kellariin ne pakenee simejä, jotka häiriköi niitä (miulla se on näin päin...) ja joskus ne hengaa päivätolkulla vaan tuolla nektarihuoneessa ja siellä säätävät omiaan :D

   Hm... ärsyttäviä bugeja. Itellä taas noissa kohissa ei oo mitään näkyvää ja niihin voi laittaa seinää ja tavaroita, mut simit ei kykene liikkumaan niistä kohista. Oon itekii miettiny et varmaan se alkais toimimaan ku muuttas simit pois ja takasin tai just tyyliin joku tontin tasotus, mut... eh, on tuo talo sen verta rasittavassa paikassa :D Ja Inhoon kaikkia tollasia ylimääräsiä härdellejä. Täytyy tsekata, toimisko se ens kerralla paremmin.

   Mie en oo muuten koskaan pelannu kunnolla hevosilla. On miulla se yks Lemmikit-testisim mut ku on niin tylsää alottaa yhellä simillä ku voi saaha hermoromahuksia isomman perheen kanssa, ni ei jaksa :DD

   Niinno tuo (autoista) on tietty totta :D En muista, pystykö TS2 movella laittaa sen eri kohtaan. Ainankii sen sai ihan reunaan movella.

   Aijaa, en ees huomannu tota et oli vaan YHEN pisteen ero XD Ilmankos tuntuu et etenee hitaasti ku se vaan tuntu et nyt edettiin hitosti mut olikii vaan yks vaivanen piste ::D

   Nojoo, tuo julkkisjuttu on ainut huono puoli siinä, mut Twinbrookissa ongelma on se ku ei _oo julkkiksia missään ni ei sit omakaan simi saa kasvatettua tasoaan, vaikka asuu kahen julkkiksen kanssa :DDD Seuraavassa osassa kai vähän kävin nostamassa julkkispisteitä muilta simeiltä Masterin kanssa ni joha alko lyyti kirjottaa. Haluun edetä vaikeemman kautta sen sijaan, et oisin vaan nostanu Miken pisteitä :D

   Luultavasti jollain Masterilla saa näkyviin eläimiltäkii jonkun piilotettujen taitojen listan mut se on niin vaivalloista et en jaksa sitä ees simeillä tutkia :D Mut ois nyt hitto voineet laittaa siihen vaikka vihreen palkin ees... Oiskohan tähän modia hmmmm..?

   Kovasti kyl yritän sinne yliopistoon noilla mut ku sims :)))) Ja joo, emt, simssillä on vissiin ihan omat laskukaavansa :D En tajua miten Mikellä ees on kaikki täynnä ku sillä oon pelannu VÄHEMMÄN ku Emilyllä. Tai no, se johtuu ihan siitä tutkinnosta, ja Emilylle ei oikein sovi kunnolla mikään ja sit just se sopivin omaa tylsimmät taidot :D

   Poista
 2. Jee, sain jälleen puuhaa luennon ajaksi :DD Nyt joku roti tähän hommaan, minä.
  Kielikurssit on muuten kivoja silloin, kun saa edetä omaan tahtiin! Mieki kertailen ja opettelen arabiaa Duolingossa nykyään. Tulee joka päivä tehtyä vähän, kun sovellus lähettää uhkausv… siis muistutuksia.

  Emily on kuitenki oppinu matkoillaan vaikka mitä taitoja, vaikka kirjoittamista pitikin kehittää!
  Patonki leipänä ja aseena on kyllä mahtava nimi kirjalle!

  Lemmikit on kyllä yks työmaa Simsissä. Joskus tuntuu että tarvis yhen simin ihan vaan hoitamaan niitä 24/7. Mukava, kun kaikki tarpeet näyttää punaista, ei voi täyttää sosiaalisuutta koska on liian nälkä, ei voi täyttää puruvimmaa koska on liian väsy jne. xd

  Miltähän enkelikakku maistuu oikeasti? Mitä siinä edes on? :D Pitäs joskus koittaa tehä.

  Tääh, luistimet meressä :DD

  Ehkä Mikke halus kirjoittaa rakkauskirjeen lautaseen xD Eskarissa ja jossain, no, en ollu päiväkodissa, mutta ehkä sielläkin, tehtiin joskus tauluja kertakäyttölautaselle. Piirrettiin suttua, kirjoitettiin tikkukirjaimia ja liimattiin höyheniä. Tuli ihan semmoset tuosta mieleen :D

  Lulu ei arvosta toisten pelehdintää XDD

  Sari etälatautuu. Nykyteknologiaa.

  Mikellä on ihan mielenkiintoisia työtehtäviä :D
  Uijui - kohta on lööpeissä: Roget-Miken uusi rakas! Katso kuvat! :OO
  Ravintolan takapiha tuo yksityisyyttä paparazzeilta ja muilta kiinnostuneilta. :D

  Siis mullekin tulee koko ajan tuo jääkaappibugi ja aina pitää ostaa uus tilalle. En yhtään tiedä, mikä sen aiheuttaa. Mun simit ei saa tuommoisia lahjuskaappejakaan.

  Vähän postia :DD

  Kiinnostaa kyllä lukea, mitä yliopistossa tapahtuu! Sitä odotellessa :)

  T. Lainaläppärillä äheltävä Uskissim

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D No mut jos joskus saan noi yhet yliopistoon (spoiler: se siis feilas viimeks enkä jaksanu vielä yrittää uuestaan :D) ni sithän se vaan sopii teemaan! XD

   Totta! Itelläkii on tili Duolingossa mut se ei sovi miun perfektionismille aina ku sinne tuli sillon joskus se muutos ja pitäs käydä uudestaan MONTA KERTAA kaikki ne jo-tehdyt kohat, jotta sais niistä kaikista kultasen merkin, ja se on ärsyttävää ku pitää tehä se sama testi about 5 kertaa ja alkaa puuduttaa ennen pitkää ku samoja lauseita hakkaa monta kertaa putkeen. Varsinkii ku ne on liian helppoja. Jääpä kai siinäkii sanoja päähän ku on kertaamista sanan varsinaisessa merkityksessä, vaikkakin rasittavaa :D Ja Duolingon uhkausviestit ei todellakaan auta asiaa ku sit vaan ketuttaa ku oot pitäny taukoa ja meet takasin ja "alotapa alusta nämä ku oot varmaan unohtanu jo puolet :)" kiitos ei, muistan OIKEIN HYVIN sen, miten saksaks kirjotetaan "poika syö omenaa" jne.

   Oishan tuo toki ollu, mut jostain syystä tuntuu, et peli antaa aina huonot pisteet kirjoista yms., joille jättää pelin ehottaman nimen :D Vois joskus kokeilla piruuttaan taas, et onko näin, mut tuntuu et ennen ainankii on aina käyny noin.

   Jep. Tän takia nostankii kissoilta lähes joka kerta sosiaalisuutta koodilla, ku en jaksa sitä huutoa ja ku aina on se vaara, et ne viedään pois ja ööööö ei :D Liian arvokas kissasuku!

   Hmm. En kyl tiiä, pohjautuuko se oikeeseen kakkuun, vissiin? Toi pelin kakku ainankii liekehtii syödessä. Siinä on pelissä liekkihedelmää ja en oo ihan varma onko siinä jopa enkelikalaa? XD Miun pitää nyt ihan tarkistaa tämä :D No, ei siinä kalaa onneks ole, mut liekkihedelmä ja 2 munaa :D

   Haha, jäätyny vesi + leiki meressä -toiminto = luistimet rannassa jään läpi :D

   Meillä oli joskus yläasteella sellanen, et pahvilautasille kirjoteltiin jokaisesta jotain "hyvää", ite en saanu kyl juurikaan positiivista palautetta kiusaamisen takia, mut muuta en muista et oltas koulussa tehty.

   Alright, ehkä sen jääkaappibugin sit aiheuttaa joku muu asia/mahollisesti useempi eri syy. Ota siitäkii nyt selvää :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)