keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Roget - Osa 92: Julkkiksia, nukkeja ja bugeja

Eipä tässä mitä, jatketaan Rogeteja! Miulla on vielä pari postausta tuolla oottamassa, et kirjotan ne (loppuun) ja en malttas millään ku haluaisin pelata, mut ois pakko kuitenkii tehä ne pois alta tai maltan vieläkii huonommin niihin kohta koskee :DDD

Mut joo, tässä taas perinteistä perhesekoilua, kuten edellisessä osassa lupasin. Mukaan mahtu pari lyhyttä videotakin, sen verran koomisia bugeja tuli vastaan et en ehkä kestä XD Erityisesti jälkimmäinen on tilannekomiikkaa parhaimmillaan :D Muistakaa laittaa videoon päälle HD-laatu! Löytyy sekä 720p että 1080p. Enjoy!

***


Emily tuli siis kotiin ja just ku kerkesin klikata tän pois, katoin mitä siinä lukee, ku en oo koskaan ennen kai huomannu tätä! :D

Ja nuket sekoilee taas.

Niin siis, just ne nuket.

Kokosin noita palasista koottavia juttuja tonne aka sarkofageja, lähteitä ja siirrettäviä patsaita. Niillä ei oikeestaan tee just mitään, joten poistin nuo patsaat ja lähteet ja ylimääräset sarkofagit. Löytyy niitä paloja kuitenkii jatkuvasti noista haudoista ja vieläkii jäi ylimääräsiä.

Keräänty siis neljä tavallista sarkofagia, yks Al Simhara -sarkofagi ja kolme siunattua. En muistanu ottaa kuvaa, mut jätin siis tonne yhen kutakii.

Mut ei niistä kyllä kovin ruhtinaallista summaa rahaa saanu edes...

Saatiin Egyptistä mukaan uus Kiina-tonttu, joten niitä on nyt kaksin kappalein ja tässä kuvassa koko tonttukokoelma atm.

Ja sit rakensin tonne kellarin alle kauas maan uumeniin kidutuskammion mystäville.

SE OLI VIRHE

Eikä tää paljoo naurata ku joutuu kuuntelee ton valitusta + se osaa teleportata :)

oh gawd whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy D:

Sitten aiheesta bugeihin: tää talo glitchaa jotenkii erityisen paljon ja simit eikä eläimet ei jotenkii ymmärrä, missä objektit on ja ne käyttää niitä ihan väärissä paikoissa eikä ne osaa kulkee tietyistä ovista tai lattian kohista huoneisiin ollenkaan. En tiiä, mitä ihmettä on tapahtunu ja miks niin, mut tuntuu et koko tontti glitchaa. Tässä kissa kai kattoo ulos ikkunasta, keskellä yläkerran vessaa ja lähin ikkunahan on kissan selän takana seinässä.

Kuten myös tää (Emilyn lähelle teleportannu) mystävä päätti vanhentua ja sitten kuitenkii keskeyttää vanhenemisen, mut bugitti kuitenkii sen toiminnon kaikille simeille...

Niin ikään... Kukaan ei pystyny tekemään mitään hetkeen, ku mystävä vaan seiso ku tikku p*ssa ja kieltäyty kasvamasta enempää ku kerran, eikä tota toimintoa saanu poistettua keltään. Lopulta se sit jäi tuohon kohtaan kaikille mut kaikki teki toiminnot tuosta välittämättä, eli muut toiminnot meni tuon ympärille ja päälle ihanku sitä ei ois ollukaan.

Tällä tavalla siis, tuossa Emily luki lehtee ja toi jäi tuohon väliin, mut oikeesti Emily teki tuosta kuvakkeesta seuraavaa tehtävää, eli sitä lehden lukua. En osaa selittää :D

Kammiosta sit poistin kaikki loput nuket tällä toiminnolla.

Ja löysin Shoggothin Miken sängystä pohtimasta Damienia.

Damienista puheen ollen... tällä tavalla nää objektit glitchaa! Käskin sen nukkumaan ja niitten sänkyhän on tuossa alemmassa kerroksessa tän kohan alapuolella...

Ja meinasin kuolla nauruun ku se vaan tekee tollasen ninjaliikkeen ja sit vaan liukuu nopeesti lattian läpi alakertaan, puuttu vaan sellanen WHOOOOOOOOSH-ääni :D::D:D:D::D:D:DDDDDDDdd

Ja sit se muka nukku tuolla, mut ei näkyny koko tyyppiä. Ja ku käskin sen herätä, se ilmesty takasin tonne yläkertaan tällä samalla tavalla. Ja sit tais toisenkii kerran mennä samalla tyylillä nukkumaan, kunnes kai siirsin tota sänkyä ja käskin sen kävellä alakertaan. Aiemminhan noilta lähti makkarin ovi litomaan ku tein jotain ja pelistä hävis kaikki ladatut ovet (löysin ne vasta CCMagicista disabled-ryhmästä, jälleen.............) ja sen takia ne ei voinu kulkee ollenkaan sen oven kohalta talosta, vaikka poisti siitä kohtaa myös seinät. Nykyään sen kohan kanssa ei oo enää ongelmaa ja siinä on nyt sekä seinät että ovi.


Tässä näkyy vielä tota toimintobugia, eli vasemmalla se on tuossa Sarin työtoiminnon alla ja oikeella osittain peittyy ton nukkumisen alle.


Tässä vielä aiheesta ihan video!!! Siinä näkyy kans vähän tota toimintajonobugia, mut pääpaino tuossa Damienissa:


---

Paavo kärsi mökkihöperyydestä, joten lähetin sen tonne amfiteatterille kävelylle ja keräämään jalokiviä yms.

Sieltä sen sit puskasta löysin pohtimasta itseyttä :D

Ja kotona se kai halus skannata Sarin, joka taas ei ollu ihan samaa mieltä asiasta.

Anteeks mitä??? Mut näköjään oon laittanu tälle sen piirresirun, joka mahollistaa romanttiset toiminnot, mut en kyllä tykänny siitä et tuolta vauva-vaihtoehosta löyty myös simejä. Pitää varmaan tarkistaa asetukset.

Yläkerran bugit jatkuu. Jotenkii nää "jumittaa" täällä vessassa koko ajan. Löydän Miken täältä koko ajan, samoin koira ja kissat reissaa tuolla vessassa ja Miken huoneessa 24/7 ja tässä kuvassa käskin Paavon huolehtia puutarhasta. Ja niin se siinä kitkee kasveja, jotka joko on seinän takana istutusruukuissa tai peräti ulkona tontin toisella puolella kolme kerrosta alempana. Ne pitää manuaalisesti ohjata tai teleportata niihin huoneisiin, missä nää animaatiobugien tavarat on, tai muuten ne on "kahessa paikassa yhtä aikaa".

Jostain syystä täällä tuntuu glitchaavan kaikki ne huoneet, joissa oli ennen niitä ovia, mitkä oli siinä poistuneessa ladattupaketissa, vaikka ENNEN tätä ei glitchannu mikään muu ku se yks kohta Damienin ja Devinin huoneen oven seinää. Nyt nää jotenkii ei pääse niistä ovista sisälle mut valittamisen sijaan, ne "teleporttaa" niihin huonekaluihin yms. seinien ja lattioitten läpi ja peli ei jotenkii ymmärrä tota reititystä ollenkaan, ja myöhemmin kokeilin poistaa niistä huoneista ovia ja seiniä ja myös samalla tavalla niissä se oven ja seinän kohta bugaa, mut sit niihin huoneisiin pääsee sisälle, jos oven laittaa sellasee kohtaan, jossa EI ollu sitä poistunutta ladattua ovea. Mut siitäkii huolimatta jotkut tavarat bugaa, vaikka ois ostanu uuden oven ja vaihtanu sen paikkaa. Ja simit luulee olevansa siellä missä pitää, mut välillä ne taas hahmottaa, et muut simit on läsnä eikä esim. vessan käyttö onnistu häätämättä muita ensin pois, ku simi luulee olevansa eteisessä. Anyway, tästä lisää myöhemmin.

Sillä aikaa Emily sai ryhtyy tuumasta toiseen ja opetella kirjottamista :D

Ja sit muistin et tuo miun tekemä kahvila on olemassa ja kutsuin sinne jonkun :D

Miusta tuntuu, et jossain tässä välissä oli joku pelin kaatuminen, mut en oo ihan satavarma enää... Anyway, nuket ja mystävä oli taas tuolla alhaalla ja päätin poistaa sillä kerralla koko komppanian.

Ja öööö kuka on siirtäny tuon pyykkikorin tuohon??? En minä ainakaan!

Kahvilassa tavattiin Eddy, enkä tiiä miks toi aurinko paistaa sen ylähuuleen tolleen :DDD


Ihan jees piirteet. Ja osa Egyptissä opituista tiedoista on jo unholassa, ku kai tääkii on taas kopio siitä yliopistossa olevasta versiosta. Ja ku ei tän kanssa voi mitään romanttisia toimintoja tehä vieläkään.

Nii just :D (Peli muuten ilmotti taas tässä välissä, et Ashley deSorrento tms. on kuollu. Eihän se ookaan ku kai 4 kerta tän pelin aikana Rogetien tallennuksessa?)

Onko tuo nyt teijän mielestä saman pöydän ääressä istumista??? Miulle tulee vaan mieleen tää kohtaus Austin Powers ja Kultamuna -leffasta :DDDD

R U KIDDING ME??? 2 minuuttiako se vaan viihty täällä ja sit tuli kiire kampukselle :)))))

Emily ei, nyt ei olla enää Egyptissä, et varmasti nuku kahvilan lattialla!

Damienilla ei oo enää kiinteitä työaikoja eikä työssä edistymiseen mittaria, ja sen työt on pelkästään konserteissa esiintymisiä aina ku sattuu huvittamaan ja muistamaan (eli harvoin aka sillon ku en keksi sille tekemistä ja muistan et vois lähettää sen konserttiin). Sillon tällön voi pitää myös näitä nimmarituokioita, johon se ei todellakaan saanu tiedottajalta tehtävää vaan käskin sen ite jäämään stadionille keikan jälkeen :D Oon kerran aiemminkii kokeillu tätä ja sillon ei tullu ketään paikalle XD

Mut nyt tuli sentään joku!!!

Ja pari muutakii vielä! Samalla tein ton tehtävän, missä piti suositella ravintolaa simeille :D
Da: "Muista sit pestä hampaat jos käyt siellä syömässä..."

:DD

Aikaa oli vielä mut ei näkyny enempää simejä, joten joko se keksi ite tai käskin sen piirtämään.

Ja sieltä saapu haamu hakemaan nimmaria! :DDDDDDDD

Damien hei, on aika törkeetä syrjiä toisia vaan siks et ne on haamuja :(

Nii just.

Ei muuten jää!!!!!!!!!!11!1!!

Nää näyttää niin väärältä, mut mitään ei kyl tapahtunu, perus idolirakkaus varmaan ja perussims + juoruja :D

Reiluu hei juoruta toisen ainoosta ja parhaasta kaverista.

Lähin käymään näitten kotona tässä välissä ja, noh, Mikellä oli ainankii hauskaa...

...mut tän näyn kohdatessani tuli kyl sellanen olo et I'M surrounded by idiots. (Yhestä simsblogista lukenu tästä haasteesta viime aikoina, ja mie vielä SAAN ohjata näitä muita simejä, toisin ku tuossa haasteessa :D)

Tän toiveen haluaisin jopa täyttää JOS SE EDDY VAIKKA JOSKUS VIITTIS VIIPYÄ PITEMPÄÄN KU 3 MINUUTTIA

Ihan hyvä tuotto :D

Damien tuli kotiin, oli niin hyvä ajotus XD

*facepalm*

Da: "Minä menen ainankii SÄNKYYN nukkumaan :)"

Paavo hoitaa taas puutarhaa vessasta käsin.

Ja Mikke... ai luoja et meinasin kuolla nauruun XD Käskin sen kylpyyn! Ja tää ei tahtonu onnistua, ku tuostaKAAN ovesta ei voinu kulkee ja se päätti heittää vaatteet pois tuolla aulan puolella, ja samalla hääti muita ja kaikki simit nolostu ku ne oli samassa tilassa, ja sit taas se vaan VIUUUUUUH---

---ilmesty sinne kylpyammeeseen! Sit se siirty taas aulan puolelle pukeutumaan...

...ja kusi keskelle lattiaa!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Tässä vielä tästäkii aiheesta video, en kestä noita ääniä ja muita tapahtumia, jotka vaan sopi tähän ku nakutettu XDDDD Oikeesti tukehun tänne ::DDDDDDDDDd
Tässä kohtaa veivasin tuota ovee eri kohtiin ja vessa alko taas toimimaan, ku laitoin sen tuohon nurkan puoleiseen kohtaan seinästä. Ne ei voinu käyttää tota oven kohtaa edes ilman seinää.

Ja sit se sai mennä ulos soittelemaan puhelimella, taisin järjestää sille bileet jonnekii, et vois tutustua siellä työkavereihin paremmin ja samalla kutsuin sinne myös Devinin työkavereita.

Toisaalla muistin sit tarkistaa yhen asian ja kyllä, Emilyllä oli näköjään deittiprofiili ja muutamia viestejä:

Hyväksyin noita ystäväpyyntöjä ja hylkäsin heti vanhukset. Erityisesti Lari on vähän pelottava, koska en nyt muista tuoko se on joka on yks kaupungin vanhimpia simejä (ja vampyyri), mut myös Damienin ja Devinin nykynen tai entinen työkaveri. Hyi.

Lähetettiin tekstari.

Olin myös tyystin unohtanu, et Emilyllä on blogi :DD Naurattaa tosin, ku tuo keskimmäinen viesti oli muitten mielestä ihan kakkaa, mut sit toi viimesin oli ihan huippu XD Ja tuossa alareunassa liukuvassa tekstissä luki jotain et "Jos kirjoitat nyt, saatat menettää lukijoita, sillä olet blogannut liian usein." Jaaha :D

Taisin kutsuu Eddyn TAAS kahvilaan.

Seriously? Söit oikeesti sitten koko lelun?

Tää oli vaan tyhmää ku lähetin ne sinne valmiiks ja sit sanotaan et se aukee vasta kello 14.00 (samaan aikaan ku juhlat alko), tule myöhemmin uudestaan ja kello oli tyyliin 13:30 :D

Mitkä on nuo kengät???

Mut niillä oli ihan kivat keskustelut, Eddyn lempiväri on musta ja Emilyn punane, it's a match :D

Emily vaihto kesken keskustelun juhla-asuun Miken bileitten takia (vaikken ees ollu käskeny niitä sinne), mut päätin siitä inspiroituneena lähettää nääkii kaks sinne :D

Mikke on selkeesti oma ittensä.

He's right there, u know??? Paitsi että, se pässinpää päätti hetki tän jälkeen taas et häntä tarvitaan kampuksella :)))))))

Tyhjiä ajatuksia :D

Mut arvatkaapa kenet löysin!

Elina! Se ku ei oo enää mehumestari, se on vapaata riistaa ja romanttiset toiminnot onnistuu!

Emily sai laulaa Damienin kanssa karaokea ja Devin buuaa vieressä minkä kerkee ::D

Näillä kahella sentään meni ihan jees :D (Ja ulkona on aika nätti villihevonen!)

Toiminnon nimi on "tanssi villisti" :D

SINÄKIN, Brutukseni???

Mikke hukuttakoon sit murheensa ruokaan ja viinaan.

Emilykii intoutu ryypiskelemään :D

Joudun AINA pohtii hetken et mitä kettua tapahtuu, ku saan näitä ilmotuksia, ennen ku tajuan et ne käyttää taas niitä virtuaalilaseja :DDD

Miken työkaveri, mut en tiiä miks se puhuu eroamisesta tai sitoutumiskammosta :D

Ja itseasiassa se on Miken pomo. En tosin muista mitä tässä tapahtu, en saanu kai kysyttyä tota enkä juurikaan suhteita nostettua, ku sekii päätti lähtee kotiin. Mikä näitä simejä vaivaa?

No oliko pakko, ku et kerran omaa MINKÄÄLAISTA tietotaitoa mehudrinksuista? Ja miks toi moodlet kestää NOIN kauan? XD

En ymmärrä ku nää ei ikinä silti täytä sitä toivetta kivoista juhlista.

Joko taas?

Mikelle tulee kyllä myös paljon Elinaan liittyviä toiveita :>

Päätin antaa pianistille tauon ja Damien saa soittaa vaihteeks jotain :D

Ja Emily päätti ominnokkineen lähtee kotiin. Alrighty then.

Da: "Katsos, NÄIN sitä pianoa soitetaan 😏"

Pelkääköhän se et Damien vie sen ammatin? :D

Devin sai työtehtäviä. Niinjoo, Devinhän lähti siis töihin kesken juhlien. Tässä välissä tuolla ei siis ollu Miken ja Damienin lisäks enää ku ehkä pari tyypiä. + Esteri oli muuten yksin VIP-tilassa, kai vilahti portsarin ohi :DDDDDDDDDDDDDD

Mikke miettii, oiskohan näistä juhlista positiivista vaikutusta sen uraan :D No, ehkä suhteet vähän kohos mut edelleen julkisuuspisteet huutaa hoosiannaa, ku tässä kylässä ei OLE julkkiksia tarpeeks ja kaikki julkkistehtävät tulee Devinille ja Damienille, mut ei koskaan Mikelle!

Jaa ekaa kertaa koira täällä nukkuu sängyn vieressä.

Ja pesukoneet leviää...

...ja kissat levitoi. (Se "nukkuu" Miken sängyssä mut ei voi kulkee ovesta.)


Tästä on siis hyvä(?) jatkaa seuraavalla kerralla.

5 kommenttia:

 1. Jee, lisää Rogeteja! Istun kuuntelemassa tylsähköä luentoa, joten mikäs sen mukavampaa sivutekemistä kuin lukea ja katsoa, mitä tälle hullulle perhelle kuuluu. xD Videot joudun katsomaan äänettömällä, mutta tsekkaan ne myöhemmin, jos niissä jotain oleellista ääntä on.

  Waah, noita nukkejahan on jo parikymmentä! Noista sais jo melkoisen gallerian. Sekä erivärisistä nukeista että hervottomista nimistä. Pötsi Roget. :DD
  Katoin että tuolla seuraavassa kuvassa oli jotain jääkaappeja, mutta ne olikin sarkofageja xd Ja hehei, sulla on pian oma tonttuneuvostoliitto!

  Mulla tulee useasti glitchejä kerrosten kanssa, kun oon siirrelly simejä moveobjectsilla. Perhepotretteja varten siirrän simit siististi yläkerran käytävään. Sen jälkeen lapset ei voi mennä koulubussiin yms. ennen kuin käyttää resetsimiä.
  Naurahdin varovasti videolle XD WHOOOSH

  Mmitä? Voiko botit tehdä vauvoja? :O

  Hehheei, Emilyn kirjailijanura urkenee! Odotan jo kirjojen nimiä. :D

  Damienilla on erilaisia faneja :D Kun se rupes piirtämään, ajattelin että se tekee isoa suurennosta omasta nimikirjoituksestaan. Haamu oli kai kiinnostunut :D Ei saa syrjiä yhtä faniryhmää xd

  Mikke, mitä ihmettä teet? :D

  Ja MITÄ TAAS TEET XDDDD Tuohan on varsinaista ilmajoogaa :DDD en kestä XD Pitää kattoa tuo video myöhemmin äänien kanssa.

  Ai niin, Emssillä on blogikin! Musta tuntuu että noissa seuraajamäärissä ei oo mitään logiikkaa. Pitäs kirjoittaa tyyliin vain silloin kun tulee se inspiraatiomoodlet. Mutta niitäkin tulee niin harvoista aiheista, tyyliin uudet ystävät ja pelehtiminen. En osaa bloggailla simsissä. :P

  Jee, juhlat!
  Mo onpas Eddyllä koko ajan kiire kotiin. ._. Mutta Elina sentään löytyi, jee! Onpas se muuten nätti, en muistanutkaan. Vaikka sekin lähti nopeasti kotiin, niin kerkesipä Mikke kuitenkin vähän tanssahdella sen kanssa :D

  Pätemismahdollisuuden menetys taitaa olla kova kolaus simin itsetunnolle :D

  Haaah, kissakin ilmajoogailee ja vieläpä unissaan :DD öömitä

  Mutta kyllä, tästä on hyvä jatkaa! Kiitos, tämä tuotti iloa luennollani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toka video ainankii kannattaa kattoo äänillä, jos et oo vielä kattonu :DD

   Nojoo, noita nimiä on jo ollu niin paljon et osa niistä on jo toisella tai kolmannella kierroksella menossa :DD

   Hahaha, jääkaappikokoelma tottakai XD Ja tonttuja on kertyny joo, tosin en ymmärrä, miten niitä on vieläkii noin "vähän" vaikka on 5. simisukupolvi menossa ja kaikki tontut on pidetty, mitä on aina saatu ja noista ei tunnu kuolevan muut ku normaalit ja yo-tontut. Haamutonttu otti ja katos ittestään johonkii joskus, se oli muuten kiva, mut ne random haamut tontilla oli kyl miinuspuoli :D

   Ton move-bugin tiiän itekii ja sitä on kans käyny itelle joskus, mut tähän miun peliä vaivaanaa bugiin ei auta resetoiminen. Oon aika varma, et pelissä meni koodauksessa jotain rikki sillon ku nuo ovet ja ikkunat poistu pelistä ja jouduin korvaamaan puuttuvat ovet, ja nyt ku löysin uudestaan ne poistuneet ovet ja laitoin peliin, ni ehkä peli jotenkii yritti ymmärtää kaks ovee samaan paikkaan ja se oli liikaa :D

   Toivottavasti ei, se saattaa olla modeista johtuvaa, mut ne voi kyllä rakastua. Mut tietääkseni senkään ei pitäs onnistua ku vaan toisten bottien kanssa.

   Minen ees muistanu kattoo, mitä se piirtää! :DD

   En ees tienny et moodletit voi vaikuttaa tohon, aattelin et kaikki vaan arpoutuu niinku simssissä yleensä on tapana :D Mut Emilylle ei kyl tuu muutenkaan noita moodeltteja juurikaan, saatika toiveita. Tekstareita se haluaa aina lähettää kyl kaikille...

   Jep! On jo ihan kivat suunnitelmat Miken ja Elinan varalle :) On kyllä edelleen kesken se Miken talo, pitäs käyä se tekasemassa loppuun :D

   Poista
 2. Woooo blogin 86. virallinen lukija ilmottautuu! En ikinä käyttäny tätä Bloggerin omaa lukusysteemiä vaan seurasin kaikkia Bloglovinin kautta, mut onhan se kivempi näin nii näkyy kaikki yhes paikas. Paitsi et vihaan Bloggeria mut pakko yrittää kestää :D Jouduin mm. käyttämään mun toista Google-tiliä koska kirjotan omaa blogiani mun henkilökohtasella tilillä (tein blogia perustaes hienoja päätöksiä :)))) ja Blogger imas mun koko nimen tonne lukijapaneeliin, mitä en välttämättä halua :D Seuraava steppi ois kattoo josko saisin siirrettyä ite bloginki toiselle tilille, mikä antais mulle kummasti mielenrauhaa. Mut tänä iltana ei enää jaksa.

  * * *

  Ei herrajumala mitä sun pelis tapahtuu :D:D:D:D:D:D Oot varmaa jo resetoinu tontin, mut se on aina mun ratkasu kaikkeen.

  Aww, voin jotenki samaistuu Paavoon, voisin ihan hyvin löytää itteni jostai puskasta pohtimasta itseyttä.

  WAT PYYKKIKORITKI JO TELEPORTTAA???

  Omg Eddy ja toi auringonpilkahdus XDD Se näyttää.......joltaki. En tiiä miltä, mut joltaki.

  Jaha, siellähä ollaan nuoren näkösiä.

  Ha, simit osaa kyllä olla idiootteja vaikka niitä kuinka ohjais :DDDD Makuupussit oli samaan aikaan maailman paras ja maailman ärsyttävin lisä tähän peliin.

  MIKKE EI MITÄ yritä edes XDDDD

  Luuuuuoja ku MÄ TUKEHDUIN tos videon alus ku Mikke lentää hittoon ja se HUUDAHDUS MIKÄ SITÄ SEURAA :DDDDDDDDD

  Uuuu Mitrolla on kivan väriset hiukset. Ei mulla muuta.

  Ja nyt muistan taas etten oo ikinä kokeillu tota bloggausta(kaan). Näyttää kyllä sen verran ärsyttävältä et tuskin koskaan kokeilenkaa :'D

  Voi pieniä, molempien deitit vaan karkaa xD

  Oh god noi laulujen nimet :DDDD Tää on hyvä järjestely ku voin lukee muiden blogeista kaikki parhaat palat muttei tartte itte kattoo suomen kieltä omas pelis.

  No niinpä niin, Shoggoth on saanu huonoja vaikutteita jostaki. En yhtään osaa sanoo mistä :D ja kalkkunat vaan mieles, perus.

  Jumankauta mä sain ku sainki homman valmiiks tämän päivän puolella! Eikä ees tehny tiukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa messiin 8D Mut voin samaistua, itelläkii on tän saman käyttäjän alla tyyliin sata erilaista blogia (I kid you not...) ja ärsytti ihan sikana ku en halunnu miun henk.koht. blogin nimeä tai muita tietoja tänne (nehän oli siis täällä ennen, kirjotin ennen etunimelläni myös tänne) ja toisaalta taas en halunnu mitään simsjuttuja sinne normaaliin blogiin. Mut nykyään ku en päivittele enää muita ku tätä blogia, ni ei enää niinkään haittaa ja samalla säilyypähän nuo vanhat muut blogit et ei ainakaan häviä siks et tili ei ois käytössä tarpeeks usein.

   ---

   Kyllä, resetoitu on ja kaikki konstit käytetty mut tän asian suhteen peli on erityisen sitkee XD

   Nyt jäi kiinnostaa et miltä se näyttää :D

   Ja saatoit ehkä tajuta, et viittasin siun blogiin tossa makuupussikohassa, mut ku en ollu varma et haluutko vielä et blogistas kauheesti huudellaan ku jossain sanoit, ettet tiiä vielä, tulitko jäädäkses. Mut sano toki mikäli shoutoutit kelpaa ni kyl niitä aina välistä satelee! XD (Voin editoida sen tähänkii postaukseen jos haluat :D)

   NO NIIMPÄ, repesin pelissä ja repeen joka kerta ku avaan ton videon XDDDDDDDDDDD Ajotus aivan nappiin, ja sit vielä ku amme leviää ja tää lentää pois sieltä XD

   Jos Mitro on yks niistä turkoosipäisistä ni sen joku mummi tai vastaava lennähti joskus SP:n generoimana siminä kaupunkiin ja sen turkoosi tukkakii tuli sit vissiin jäädäkseen. Jyllää aika monen simin päässä tosta suvusta tällä hetkellä. Miun pitäs joskus taas perehtyä niihin sukuihin ja koittaa tehä se kaupunkien sukupuu :D

   Nojoo, ei toi bloggaus oo ihan niin herkkua simssissä ::D

   Joo, ja mie postaan aika paljon näitä ilmotus- ja toimintokuvia yms., tyyliin puolet aina on näitä :D Ja ite taas ku en oo koskaan englanniks pelannu simssiä (paitsi ekat ~3 vuotta TS1:stä) ni siun blogista taas näkee sitä :D

   Kiitos kommenteista, vielä on pari postausta mihin pitää vastata, mut tähän väliin jo heitän kiitokset! Ja hyvinhän se onnistuu, turha pelätä, ettetkö osais kommentoida kunnolla! :) (Ja tääkii on muuten taitolaji, samalla lailla ku voi oppia kirjottamaan ihan mitä vaan tekstiä, ni oppii myös kirjottamaan kommentteja ja palautetta vaan kirjottamalla :p)

   Poista
  2. Joo oon huomannu et oot ollu vähä varovainen ku oot puhunu vanhan lempiblogin heräämisestä (kiitos btw ♥). Arvostan, koska kerkisin näin saada vähä "jalkoja alle", so to say, ilman mitään hirveitä paineita. Itelle on kuitenki täs vaihees aika selvää etten oo lähitulevaisuudes mihinkään katoomassa, joten jatkossa shoutoutit otetaan kyllä ilolla vastaan! En vaadi et mua varten pitää lähtee postausta muokkaamaan though :D

   Ja kiva kuulla et kommentit miellyttää :'D Vaikka pitäishän se omastaki kokemuksesta tietää et kommentti piristää aina, oli se sitte parin sanan mittanen tai tosi yksityiskohtanen. Oot monesti puhunu kuinka sulla on ikävä sitä vanhaa ydinryhmää joka kommentoi aina toistensa postauksiin, ja vaikka mä seurasin sillon vaan sivusta nii mulla on ikävä kans. Ja mun oli korkee aika ruveta tekemään asian eteen jotain.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)