keskiviikko 9. elokuuta 2017

Roget - Osa 75: Sekalaista settiä

Terve taas :D

Kylläpä taas vierähti nopeesti puoltoista viikkoa. Postasin viimeks toissa lauantaina, sen jälkeen kerkesin pelata vasta keskiviikkona, jollon pelaaminen oli vähän tuskasta :D Siitä lisää kohta. Loppuviikosta en kerenny kirjottamaan osaa ku migreeni vaivas.. olin lauantaina tallilla ja välissä kerkesin vähän editoida näitä kuvia, mut ilta meni tädin mökillä joten kuvien editoiminen loppuun siirty sit sunnuntaille. Ja taisin niitä editoida ja kirjotellakin jotain jo sunnuntaina, mut sit piti lähtee kai käymään porukoilla ni se taas jäi. Maanantaina kävin hammaslääkärissä (terveisin hammaslääkäripelkonen, ens tiistaina uudestaan...) ja eilen sit olin illasta niin väsyny et hetken istuin koneella mut en jaksanu tehä oikein mitään, joten menin sohvalle torkkumaan varmaan joskus kuuden maita tms. ja, noh, heräsin äsken sohvalta :D:D:D:D No nyt väsyttää sit lähinnä se et oon nukkunu aika kevyesti ja miun luonnollinen unirytmi käsittää nukkumisen kello 10 asti vähintään, mut nyt on ainankii hyvin aikaa joten kirjottelen tämän sit loppuun tänään :D Ja luultavasti sen jälkeen meen pelaamaan, joko simssiä tai sit jotain muuta. En tiiä vielä mitä. Toisaalta ois kiva testata noita säätöjä, joista kerron seuraavana.

Eli tämän osan kerkesin kirjottamaan viikonloppuna ja lisää tuosta pelin temppuilusta ja siitä, mitä säädin kokeiluna:

Keskiviikkona peli sulki ittensä kaks kertaa (virheilmotuksen kera) ja CLA:n mielestä kyse oli muistista ja et sitä ois liian vähän. Mikä ei kyllä voi pitää paikkaansa, rakentaessani tän koneen, ostin tähän 8Gb muistia nimenomaan tän helkkarin ernupelin takia... Googlettelin sit vähän ja löysin ohjeen, jonka mukaan sitten toimin, mut en oo vielä peliä avannu sen jälkeen. Joten jos tekniikka ei oo ongelma ja koneesta löytyy enemmän ku 4Gb muistia, voit soveltaa omaaskin peliin tätä ohjetta.

Toinen mitä löysin omasta koneesta oli se, et joko näyttiksen uusien ajureitten asentamisen jälkeen taikka tän uuden näytön myötä, piti tuo Windowsin järjestelmäluokitus ajaa uudestaan. Se jostain syystä nollautuu ajoittain ja en ihmettelis vaikka hämmentäis konetta ja sen takia sammuttelis peliäkin. Ja kolmantena säädin DEP:tä, olin joskus aiemminkii sitä säätäny mut en ilmeisesti (jaksanu?) kaikille lisäreille, joten kävin nyt läpi kaikki lisäritkin. Tää siis estää pelin sulkemisen, joskus ku tuntuu et peli sulkeutuu vaikkei ois ees mitään syytä, joten tää voi auttaa siihen.

Voisin melkein joskus tehä erillisen postauksen siitä, mitä kaikkee "teknistä" oikein säädän ja oon säätäny tän pelin kanssa, jotta saan tän toimimaan parhaalla mahollisella tavalla :D Oli kyl jo kauan sitten työn alla joku vastaava postaus mut enhän mie koskaan jaksanu sitä jatkaa loppuun asti. Ja ku sen piti olla "mahdollinen ratkasu Virhekoodi 12:staan", mut eihän se sit pitäny yhtään paikkansa ku omalla kohalla tää johtu loppuajasta ihan vaan siitä, et koko lisäosa-kamasettihärdelli oli jo aivan liian vaativaa pyöritettävää miun vanhalle koneelle, jossa oli jo emot ja prossat kaikki niin "ikäloppuja". Jollekin voi kertoa paljon jos sanon, et vanha emo oli Asuksen ensimmäisiä(?) 64-bittistä Windowsia tukevia emoja... että silleensä :D Joten on siis tullu tän pelin kanssa säädettyä vaikka ja mitä ja kokeiltu aikoinaan vaikka mitkä konstit ku peli on vuodesta toiseen keksiny aina ties mitä typerää jekkua. Se on vaan sellanen työmaa et on tosi vaikee keksiä, mistä alottais ja miten ois järkevää jäsennellä teksti ku tuntuu et on sitä sun tätä. Ehkä fiksuinta ois selittää miten sen ite tekee ku esim. alottaa asentamaan pelejä ni tulis sitten kaikki jo siitä selitettyä, ja sit jatkaa et mitä tekee pelin aikana et peli pyöris mahollisimman kauan siististi ilman et tarvii asentaa uuestaan koko roskaa harva se päivä. Mutta jos kiinnostaa tällänen ni voin kyllä yrittää sellasta kyhätä joskus kasaan, jos ja kun vaan jaksan keskittyä :p

Eli paljon oon taas säätäny, ladannu muutaman päivitetyn nraasin modin ja pari sellastakii mitä en oo aiemmin käyttäny, mut en oo vielä päässy testaamaan et vaikuttiko ne ite peliin millään tavalla. Eilen meni päivä lähinnä tallilla ja sit illalla tädin mökillä ja tänään meni sit nukkuessa ku oli näköjään taas kertyny vähän univelkaa (+ kaks migreeniä silleen et oli vaan pari päivää välissä, ei kiva, aiheuttaa kyl väsymystä) ja varmaan tää sääkii on taas niin masentavan pimee ja sateinen, et sit nukuttaa entistä enemmän... joten en oo tänään kerenny tekemään vielä just mitään. Ja meinasin käyä vielä porukoilla tänään joten tänään ei paljon pelata. Katotaan jos keskiviikkona kerkeis testailemaan sit. Mut nyt yritän kirjotella tämän postauksen pois alta et ei oo tää blogi ihan kokonaista viikkoa ilman postausta :D Eipäs onnistunukaan tämä, mut täältä pesee lisää nyt vihdoinkin :DD

Otsikko on tämä, koska tässä tapahtuu vähän kaikenlaista mut ei mitään hirveen erityistä missään vaiheessa.
***

Näitten pelikertojen välissä oli taas näytönohjaimeen tullu uus päivitys ja ärsyttävää ku se aina nollaa noi pelin omat asetukset - eikä pelkästään näyttöasetuksia vaan kaikki äänistä simien ja lemmikkien ikien pituuteen... joten jouduin sit taas säätämään niitä. Peliin ku menin ni jos oisin pelannu hetkeekään ennen asetuksia ni D:istä ois tullu vanhuksia </33333 :D:D:D:DD:D Onneks ei tullu XD

Tämä hämmentää aina :D Jos ne ei kuulu oikein ni tarkottaako se sillon, et ne myös on kunnossa? What is this shit XD Ja ku toi sama teksti tulee jokaiseen kohtaan ni en oikeen ymmärrä :D On miulla käyny niin et kuva stoppaa ja äänet jatkuu ja sit katkee, tai toisinpäin, ja joskus ne ei oo synkassa. Mut en oikein tiiä et mitä kuvanlaadullista eroa näissä muka on. Voi olla et pakkaamatonta voi käyttää kuvanmuokkkausohjelmissa, yleensä ku ainankaan tuo yks ei niitä avaa, mut kerran kokeilin ja äänet oli ihan hitollaan ja kuvakii rakeili niin et ei siitä saanu mitään selvää </3 Ärsyttää ihan sikana ku haluisin noista laadultaan parempia ja oisin vaan kokeillu renderöidä ne paremmin mut ei sitten :D Vissiin pitää kuvata Frapsilla videota jos haluun joskus parempaa laatua aikaan... (Ja kyllä, miun pitäs tehä sekii 70:n lukijan speciaali joskus ja lupasin tehä videon, on jo vähän ajatuksia et mitä teen mut en oo vieläkään jaksanu selvittää teknistä puolta siihen + ahistaa se videotiedostojen koko, joten en voi kyllä ihan montaa tuntia kuvata :DDD)

Kotona sitten Mainio lähesty taas Mikkee treffikutsuin. Oispa simssissäkii jotain et jotkut simit ois 110% uskollisia. Nää on ollu toistensa ihastuksia (pelin generoimina, minen vaikuttanu asiaan mitenkään) tanssiaisista lähtienja tää vieläkii soittelee Mikelle, vaikka viimeks ku tarkistin ni sillä on tyttöystävä ja jopa lapsia :D:D:D:D

Mihinkä sitä tiikeri raidoistaan pääsis...

Kriisiä pukkaa? Yks tutkinto jo takana ja toinen pitäs saada, vai? :DD

Tää nukkuu vaikka sillä on silmät auki :DDD Käskin kyl sen herätä, sen sosiaalisuus oli punasella ja Emilyn piti mennä lällyttelemään sitä. Mut tää oli niin söpöö ku toi sen tassu väpätti unissaan XD Siitä tulee ihan mieleen joku juttu jolle oon repeilly hitosti mut en muista et mikä! Ihanku joku piirretty tai animaatioleffa tai joku! Joku tyyliin ihan liikkumatta ja sit kuitenkii jalka/tassu heilahtaa pari kertaa ja se oli niin hauskaa, ihanku vielä kuulus sellanen ääni siihen :DD Missä se on???

Tehään vaihteeks jotain tällä :p Lasagne it is.

Jaaaa meillä taitaa olla taas glitchaava jääkaappi täällä. Poistin ton ja ostin uuden ja johan toimi taas.

HUIJAUSTA, täällä syödään jotain valmislasagnea! Otti sen tälläsenään jääkaapista.

Löysin Emilyn kylppäristä, meni itsenäisesti pesemään suihkua :D

Näyttää kyl aika hyvältä. Tosin toi viipale on kaks kertaa paksumpi ku ite lasagne? :DDD Pitäs varmaan itekin tehä joskus lasagnee :p (Tuntuu vaan et ne kaupan lasagnejutut on niin isoja annoksia ja en ite oo mikään italialaisen ruoan fani [tykkään lähinnä pizzasta] joten jaksasin ehkä pari, kolme päivää syödä ja sit alkais tökkimään ja ruokaa ois vielä jälellä... No onneks sen vois tietty kiikuttaa kotiin, siellä kyl joku syö varmasti :D)

Ja tulipahan taas uus bugi! Map tagit lakkas näkymästä. Ihmettelin ku Mikellä etin niitä työtehtäviä enkä löytäny mistään ja sit kokeilin muilla ja jaa, ei näkyny sit _mitkään tagit. PAITSI Emilylle näky kaikki ihan normaalisti, siitä kuvaa myöhemmin. Mut kuten kuvasta näkyy, oli tossa valittuna kaikki ja mitään ei tapahtunu vaikka klikkaili muista. Luulin tässä vaiheessa et se kuunvalon estävä modi teki tän ja lähin sit pelistä ja siirsin sen modin pois ja menin takasin, mut vieläkään ei toiminu.

Takas tullessa aloin sit käymään taas läpi noita kaupungin talouksia ja argh, taas siellä oli näitä tälläsiä kaikki talot täynnä -.- En haluis laittaa sitä muuttopainetta nollaankaan. Mut tuntuu et oli se luku sitten 3 tai 300 (trust me, kokeillu nyt molempia) ni silti SP täyttää ton kaupungin simeillä ihan yhtä nopeesti. Mitä tässä enää pitää tehä???

Sit taisin tän jälkeen innostua ja keksiä et rakennanpa tonne jonkun vip-baarin et sais lisää julkkisjuttuja. Luin nimittäin et TS3-bänditehtävät on tehtäviä ja tulee vaan tietyntyyppisiin baareihin ja enkuks ne on Lounge ja Bar, mut en tiedä yhtään mikä niistä suomenkielisistä vastaa Loungea ja sit ku siellä on kaks Baari-nimistä vaihtoehtoa ja ota sitten selvää, kumpi on kumpi :D Muutenkii noita nimityksiä on niin paljon ja enkuks löytää kyllä tietoa, minklainen mikäkii on mut ne ei mee ollenkaan yksiin suomen kanssa. Ja ei oikein voi testatakaan ku en tiiä saako noita "tonttiominaisuuksia" tietää pelin kautta mitenkään... Juu eli aloin rakentaa suolle yhtä tornitaloa. Täytyy muuten sanoa et onpa vaikee rakentaa niitä alusta asti ite, tai ainankii se yks tietyn tyyppinen, eihän sinne ylös ees saa mitään seiniä vedettyä mihinkään? o.O En tajuu miten se toimii, pitäs kai tsekata joku Iltahuvien valmis tontti et miten se oikein siihen on tehty. Muutein oisin tehny ihan tavallisen "kerrostalon" siitä mut siitä ei saa tarpeeks korkeeta, nuo tornitalot näyttää vähän hölmöltä Twinbrookin suolla :DD No mut ei tarvii huolehtia siitä et sinne mitään tornitaloa ois tullukaan, peli nimittäin keksi sammuttaa ittensä kesken kaiken joten se siitä sitten </3 (Rogetien kanssa en menettäny siis mitään, tallensin ennen ku aloin rakentaa. Rakentamisen aikana mietin kerran et pitäs varmaan tallentaa mut en malttanu :DDD)

Hetken kai ragesin sisäisesti ja sit nappasin pelin auki uudestaan :DD

Tämä kuva sitten. Noh, iski tässä sellanen... omituinen hetki. Illalla selvis sitten et mistä se johtu: migreenistä (esioireet voi olla tän kaltasia). Eli siis peliä ihan normaalisti pelatessani, yhtäkkiä kiinnitin huomiota tähän ohjauspaneeliin ja hetken aikaa se näytti täysin vieraalta. Oli tosi pelottavaa ku tuijotin tuota ja tuntu et en ollu ikinä nähny tuota "Tallenna muistoksi" -nappia ja muutenkii tuo koko käyttöliittymä näytti täysin oudolta ja luulin jo et oon ladannu vahingossa jonkun päivityksen ja mitähäh o.O Mut nyt ku tota katon ni siis toltahan se on näyttäny aina, wtf :D

No tästä järkytyksestä toivuttuani päätin sitten jättää sen kuunvalomodin unholaan ja kaivella vähän Overwatchia, jolla saa myös kuunvalon kytkettyä pois. MUTTA se ilmeisesti myös estää sen ilmotuksen täysikuusta jne... Anyway, tässä miten:

Eli ihan vaan nraas → Overwatch auki ja sieltä Asetukset.

Ja sieltä löytyy toi ympyröity teksti ja sitä klikkaamalla siihen vaihtuu Kyllä, jollon sen valon pitäis olla pois päältä. En oo nähny tätä ite vielä käytännössä mut kyl sekin päivä (tai yö) koittaa vielä :D

Tässä näkyy sit Emily ja kuin sillä näkyy kaikki karttamerkit. Kellään muulla ei edelleenkään näkyny :D Joten ei johtunu siitä modista. Sit kokeilin resetoida noista jonkun ja kappas keppanaa, ne alko näkymään! Joten seuraavana resetoin noitten koko tontin ja simit resetoituu siinä samalla (ja Emilystä herjas taas jotain script erroria emt... Latasin muuten myös ErrorTrapin pitkästä aikaa, jos se vaikka vähän selvittelis noita pelin solmuja. Se tuntuu et pari kertaa pelissä ollessaan saa sen toimimaan paremmin, mut sit alkaa viskomaan näytölle satoja error-ilmotuksia ja hidastaa peliä, jollon oon aina heivannu sen hittoon :D) ja sit toimikii taas karttamerkit kaikilla.

...oikeesti, ei miun tarvii huolehtia näitten suhteesta ku nää pitää ite siitä huolen et se pysyy hyvänä! :D:D:D:D Eihän edellisestä pelehtimisestä ollukaan aikaa edes 24 tuntia.

Ja AAAAAAAAAAAAA OON NIIN TYHMÄ XDDDDDDDDDDD Mietin tätä tähtikarttaa sata vuotta et miten se toimii ja onks se rikki ku ei toimi seinällä ja sitten tajusin sen, kokeilempa siirtää reppuun....................

TADAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDDDDDDD Joo toimii siis samalla tavalla ku keräelmäkeräin, eli siitä klikataan ja aukee valikko (josta miulla mielestäni oli kuva mut ehkä olin hautaamassa päätäni hiekkaan häpeästä niin et en muistanu kuvata?) josta valitaan et näytetäänkö kuin monen tähden julkkikset vaiko kaikki. Noh, selvishän se sitten et kaikki muut tässä kaupungissa on vaan 1 tai 2 tähen julkkiksia, paitsi nämä miun. Eli Damien on todellakin koko kaupungin kuumin julkkis XD Peräti 3 tähtee woohoo.

Testasin jääks noi karttamerkit kuvaan jos ottaa kartassa kuvan pelin kameralla ja ei :D D444, en tiiä mitä odotin?

Teki mieli kokeilla tätä joten Mikke sai mennä tonne nälkäänsä poistamaan.

Emilyn yks toive oli postata jotain blogiin ja avasin tämän ja jaaha, Kiinassa luotu blogi ei toimikaan TB:ssä? :DD

Tein sen blogin samalla nimellä ja wut, siellä oli sittenkii ne Kiinan postaukset ja kuvat :D:D:D:D Okei.

Postattiin jotain turhaa XD

Yritettiin ottaa kuvaa Paavosta mut toi teksti ei vaan suostunu muuttumaan. Mietin et mitä ihmeen hauskanpitoa. Noh, ilmeisesti pakkasessa ja lumisateessa istuvalla Devinillä on kovinkin kivaa tuolla :DDDDDDDDDDDDDDDDDD En tiiä yhtään miks se siellä oli!

Noniin. Ei mitään muuta jännää näköjään :D

Aika monta osanottajaa! Koitettiin höpötellä vähän kaikille naisille. Mut varmaan kaikki on jo varattuja :D Sit lähettiin kotiin, jossa tais melkein kaikki jo olla nukkumassa.

Ja on nää ees jonkinlaisen yhteisen sävelen löytäny. Jos ei erotu tosta lumisateesta, ni tossa vähän Paavosta ylöspäin on pallo, ne oli siellä kopittelemassa :D

Joulu Lumihiutalepäivä koitti ja rahaa sato tilille!Ihan kiva päivä :D

Paitsi Damien ei saanu mitään XDDDDD Mikä on tämä? :DDDDDDDDDDD No eipä se oo kyl tehny ees mitään rahojensa eteen XD En ikinä muista laittaa sitä keikoille mihinkään :D

Ollaan keskitytty lähinnä näihin :D

Laitoin sille pari muutakin turhaa sirua. Ekalla ei tee just mitään ku ei tuolla oo muita botteja ku Sari, ja jolla ei oo tota sirua itellään :D Ja jälkimmäistä kaduin melkein heti ku ei se nyt tee mitään muuta ku hoitaa ne yläkerran muutamat kasvit ja loput ajasta istuu rummuttamassa 24/7, kunnes akut vaatii lataamista...

Nää on aina niin musta-have!

Käpälät irti D: Kutsuttiin tää lahjabileisiin, itseasiassa DAMIEN lähetti kutsun ja sit tää keksi heti Emilyn... Ja joo, tää on havitellu tähän mennessä jo sekä Damienia että Deviniä, ihme et ei Mikkeä vielä.

Voi kuule ku oot tunnetuin julkkis tässä kylässä ::DD

Ihana toi kuvake :D Ois kyl aika hauskaa jos noilla ois Paavokii mukana bändissä XD

Voi aaawwww, niinhän se oli et häät pidettiin edellisenä lumihiutalepäivänä! ♥ Voiks simssissä muuten järjestää jonkun vuosipäiväjuhlan? :D

Noi molemmat toivo mistelinoksaa ja laitoin sen tuohon ja vasta sit tajusin et sehän roikkuu nyt käytännössä ilmasta :D:D:D:D Noooo, pikku vikoja...

Siinä ne sit imuttelee. Taas.

Lähetin nää treffeille ku ne toivo sitäKIN taas. Leffateatteri ja kaikki kiva oli kiinni vielä ku oli aamu, joten menivät sit riehaan :D Itseasiassa Mikke meni myös käymään talviriehassa, ku se oli sillä toiveena.

Ja TAAS joku järkkäs juhlat samaan aikaan ku myökin.

Ahahahahaha alan nyt ymmärtää, miks Masokisti toimii niinku toimii :DDDDDDDDD Drama queen?

Olipas halpaa ruokaa :D Alkaa jo kuuluisuus näkyä!

Lumiukkoa rakentamassa.

Ja sit Devin halus rakentaa iglun. Ja kuten tuosta näkyy, on sillä taas yhtenä toiveena pelehtiminen...

Ja kun se oli valmis... MISTÄ ARVASIN TÄMÄN? :DDD Ihanku se ois jotenkii niinku juoninu tän pienessä päässään, tää ilmesty HETI ku toi iglu valmistu.

No tuumasta toimeen sitten. Horst tottakai kameroineen aina menossa mukana.

Ei luoja mitkä äänitehosteet :DDDD Kuulu joku jäätä suihkarin tai jonkun ääni ja kulkusten kilinää XDD (Tää kuulostaa NIIIIIIN väärältä kirjotettuna mut...) Nojoo, tuota ekaa kuvaa kun kattoo ni en oo näköjään laittanu ääniä päälle, joskus luen sen jostain syystä aina toisin päin :D

Sit tää rupes huutaa :DDD Onko tää nyt sitä häiritsemistä?

Ja aaaa tässä kuulu jotain ihan hervotonta päpätystä Devinin suunnalta ja "yleisö" huutaa ja nauraa Damienille, otin videotakin mut tällä kertaa siinä ei ollu ääniä joten ei sitten </3

En ymmärrä :DDD Damien mietti Deviniä ja haukotteli silleen kyllästyneesti? XDDD Devin soittaa kitaraa ja Horst vaan huutaa. Vai onko toi biisi sitten kuultu niin monta kertaa et alkaa jo kyllästyttää? :D (Ja toi kitaransoitto oli täysin autonomista....................)

Lol mikä näitä vaivaa? Julkinen pelehtiminenkö? :D:D:D:D:D Toi vihreetakkinen likka on noitten työkaveri ja tää toinen äijä on joku randomi.

No niimpä tietysti.

Lisa? Vaughn halus ottaa kuvan Damienista :D Ja Horst hoilottaa taustalla taas... Ja edustalla voimme nähdä taas Devinin kauniin, kaljun kitaraa soittavan varjon ♥ Tän jälkeen lähetin ne kotiin lahjabileitten takia.

EI NÄIN ÄKKIÄ :D Loppu jo tämä!

Tähän väliin piti tulla kaks ilmotusta Frapsilla, mut jostain syystä kumpaakaan ei näkyny niissä kuvissa. Olin kyllä ottanu kuvat mut ne ilmotukset oli pelissä menny kiinni o.Ô Anyway, ensimmäinen oli karkkiin tai kepposeen liittyvä Mikellä...

...nimittäin tää poika tuli ihan oikeesti Karkki tai kepponen -kierrokselle LUMIHIUTALEPÄIVÄNÄ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Menny juhlapyhät vähän sekasin XDDD

Et taida olla ainoa...

No ei lähe, for fucks sake :D Tuo poika oli sitä paitsi nimeltään Aaron Parks eli oli joko Mainion veljiä tai sit peräti lapsia, mut joku sukulainen kuitenkii :D

Ja tähän väliin sit tuli vissiin ilmotus siitä, et miten talossa ei oo tarpeeks tilaa joten tuleekin tavalliset kotibileet. Oisin niin halunnu kuvan siitä tähän ku se "äänensävy" oli niin kettuileva siinä :D:D:D:D

Esteri ja joku randomi ei tykkää Mikestä :DDDDDDDD Toi toinen on sitä paitsi Miken työkaveri ja ne on parhaita kavereita? Kaksnaamasuutta ilmassa?

Äiti ja tytär juttelee puutarhanhoidosta.

Tää oli hassu, en oo kai nähny ennen? :D

Taas näitä. Vaikka juorut onkin parhaita :D

Kuten tämä XD Oikeesti en kestä tätä :D:D:D:D:D Ku näin tän ekaa kertaa tässä ni nauroin ääneen ja ihan hiton kauan XDDDD En tajua miks ku ei oo ees niin hauskaa mut oikeesti ::D::D:D::DDDd (Jos joku ei tiedä ni tää on viittaus yhteen kuuluisimmista Leevi & the Leavings -bändin biiseistä "Mitä kuuluu, Marja-Leena?", en ite oo mikään ns. Leevi-fani mut on näitä kappaleita tullu kuultua aika paljon ku porukat tykkää Leevistä ja pentuna tädin ja serkun kanssa tuli paljon kuultua ja kuunneltua :D Eikä se ole huonoa musikkia ollenkaan.)

Jätkätkii ilmesty tonne tanssimaan, luulin ensin et ne alkaa taas nuolemaan toisiaan mut onneks ei sentään 24/7 :D

Hei hyvä idea! Miulla onkin jo ajatus lahjasta :D

Hehehe. Arvaatteko jo mitä se on?

Heihei, Himmeli! Ei tarvii tulla takasin :DDDDDDDDDDDDD

Tällekin repeilin, mut joo, ymmärrettävää XD

Ja sitten Emilyn käärme meni ja kuoli :D Onneks tän terraario on Emilyn huoneessa, jonne kissat ei pääse ku ne ei (tässä pelissä) voi kiivetä tikapuita. Eli sen terraarion saa siivottua. Yleensä jos eläinperheessä pieneläin kuolee, tulee kaikki kissat ja muut itkemään vuoron perään sitä ja sit ei meinaa millään saaha sitä siivottua ku AINA joku kerkee siihen parkumaan :D

Lumiukkoa taas ja vissiin puutarhajutut mielessä :D Ja kaljut varjot.

Tätä ne varmaan repeili ja huuti siellä puistossa :D

Lisää juoruja ♥ Emilyllä on kyl parhaat juorut :D

Noilla oli keskustelu kesken ja sit yks kaks Esteri vaan päättikii et nyt pitää häipyä :D Reiluu hei.

Ja tottakai Johannes Joutsen partioi taas pihoilla ja Emily häiritsi sitä :DD

...onko tää nyt jo KOLMAS kerta ku tää kuolee? En muista ihan tarkkaan et kuin monta näitä tyyppejä oikein on siellä :DD

Sit keksin tämän, teki miel lähtee käymään tulevaisuudessa :D

Otettiin Devin mukaan.
Damien: "Alas kalppia nyt tänne sieltä!"

Tästä eteenpäin tosin tapahtumia ei enää ole, ku peli kaatu taas kesken kaiken ja en ollu tuolla tulevasuudessa tallentanu kertaakaan. Mut onneks ei vielä ainakaan hävinny mitään kovin tärkeetä.

Devinillä tää laskeutuminen ei ihan menny niinku Strömssössä :DD

No sit ne tuijotteli toisiaan huokaillen.

No siltä näyttää. Nää moodletit resetoitu tavallaan tuosta reissusta.

Löydettiin sukulaisia! Mentiin vaan käymään tuolla patsaspuistossa missä lie ja tökkäs koko Roget-lauman sinne :DDD Näitä oli tää mies Hannu ja sen vaimo Päivikki, ja niillä oli NELJÄ tytärtä, kaikki teinejä :DDD Ja koko kopla ihan saman näkösiä keskenään. En saanu ylös niitä nimiä, luulin ottaneeni taas screenshotteja mut en? Anyway, ainankii kaks tytöistä oli nimiltään Lyyti ja Irma. Just tälläsiä oikein ihania _SUPISUOMALAISIA nimiä :DDDDDDDd Kiitos, peli.

Damienin eka toive :D Viittaus Back to the Future II -leffaan 8) Tai tavallaan, ja jos en nyt sekota niitä kaikkia keskenään. Tai siis, II:sta ja III:sta. Mut muistaakseni se on II, jossa se yks pälli varasti tulevaisuudesta sen urheilutuloskirjan ja rikastu veikkaamalla kaikki oikein nykyajassa :D Mut tätä vois kyl kokeilla, ois ihan hauskaa ehkä. Noilla ei oo rahasta pulaa kyl mut osa kalleimmista autoista maksaa silti aika paljon :D

Käytiin lukee noita ja kukas se siellä onkaan? :D

No itse Damien!!! :D Katoin pitkään et tuossa sen kädessä on joku pullo, you know, sellanen minkä sisään rakennetaan pienoislaivoja, mut se onkin botin pää :::D

Jjup :D

Tälle nauroin :D

Sit lähetin ne ettimään Devinin jälkeläisiä ja näköjään Devin onnistu jotenkii raahaamaan mukanaan keikkabussin.

Onko hyvä nyt?

Sieltä se löytyi!

Janna Goncalves :D Sillä on kyl Miken hiustenväri! Ja Devinin silmät. Se asu yksin eikä sillä ollu tällä hetkellä ainakaan aviokumppania eikä lapsia. Tai oli sillä botteja ainankii yks tai kaks tuolla, isossa lukaalissa :D Goncalves on yks TB:n sukuja, niitä turkoosihiuksisia.

Lähettiin seuraavaan kohteeseen ja näköjään joku ois halunnu Damienilta nimmarin :DDD Seuraava kohde olikii Dampun jälkeläisten talo.

Ja tällä kertaa mennään limusiinilla.

Aika pähee :DD

Pakollinen matkakuva + demoni-Damien.

Ne ei ollu kotona, mut Janna seuras perässä! :DDD

Tossa näkyy nuo Hannu ja Päivikki ja niien tyttäret. Mut tässä huvitti se et tulevaisuudessaKIN tää on samassa paikassa töissä ku kotona, joten toi Hannu on sen työkaveri :DDDDD Ja joku randomi sen pomo.

Siinä näkyy Hannu. Ja Damien on uimahoususillaan ku aina ku silmä vältti, se yritti mennä kelluskelemaan uima-altaisiin.

Pari maisemaa, valaistusmodi sopii kyllä tännekin tosi hyvin ♥

Niin tässä siis näkyy se et tuolla on töissä :D

Käskin D:t menemään tonne yhteen paikkaan vähän syömään (ja juomaan) ja Hannu ilmeisesti oletti tulevansa mukaan vaikka kukaan ei sit kutsunu :DDDDDDD Ei se kyl tullu mukaan.

Aika nättiä :p

Nää jälkeläiset on ihan hauskoja mut ku ne on kerran nähty ni sit ne on vähän tylsiä. Ei niistä oikein oo muuta etua ku tää moodlet. Ei niissä vissiin oo ees mitään erityisiä toimintojakaan?

Tähän tarvii näköjään Kehittynyt teknologia -taitoa, jotta voi valita mitä tilaa. Mut naureksin noille nimille taas :D Jostain syystä toi "Harmaa huntu" huvitti suuresti, samoin Lila pila XD Ja Lämpimän ruskea laulu, ei miulle tuu mieleen mitään muuta ku jotain kakkajuttuja ::DD:D:D:D

MERENVAAHTOINEN MANAATTI mitä XDDDD Pinkki pippuri ja Tosi pinkki possu :DD

Deviniltä ei onnistunu oikein :D

Mut Damien sai tilattua randomilla ihan onnistuneenkin juoman!

OH WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Sitä kiinnosti Damien mut laitoin Devinin kiinnittämään siihen huomiota, joten se lähti sit heti Devin luo :D

Juurikin näin.

Sit niitä väsytti jo niin paljon et lähetin ne sinne tukikohtaan minnelie nukkumaan, jostain syystä kesti ihan helkkarin kauan niillä päästä yläkertaan. Tai oikeestaan ne ei koskaan päässy sinne, oottelin hirmu kauan ja välistä hävis toimintojakin, oisko sit joku ollu taas hississä yhtä aikaa... Ja sit ennen ku ne kerkes ees yrittää kunnolla ni peli sammuttikin ittensä jo ja siinä oli sit tämän kerran kuvat.

***

Nyt kello on vasta 9 aamulla joten kerkeen tekemään vaikka ja mitä - jos vaan maltan alottaa :D Vois testailla jos sims toimis noilla jutuilla, mut toisaalta tekis myös mieli pelata jotain muuta. Periaatteessa vois pelata vaikka useempaakin eri peliä mut en tiiä, saas nähä. Yleensä ku tuppaa sit aina menemään kaikki aika vaan siihen yhteen :D MUTTA miulla alkaa ens viikolla loma!!! Lauantaina on totoravit täällä Savonlinnassa ja meen tietysti sinne niinku aina, mut sit sunnuntaista eteenpäin oon 3 viikkoo lomalla! On kyl vähän jotain suunnitelmia, esim. äitin kanssa pitäs maratoonata Dexterin kaks viimestä kautta ja sit toisella viikolla käyn koulussa pyörähtämässä 3 päivän ajan, ja ens viikon tiistaina on hammaslääkäri ja siellä paikkaillaan useempaakin hammasta, joten jos en ihan kuole sinne ni pitäis olla aikaa pelata taas enemmänkin :D Tai siis, aika kivasti oon kyl nyt kerenny pelaamaan, ainankii kerran kuussa, joskus jopa kerran viikossa :p Joten, kattellaan mitä keksin, tänään pelaan ainankii jotain mut mitä lie sitten, en tiedä :D


6 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Lisää pian, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ♥ Nyt en oo pelaamalla pelannu hetkeen mut ekstraa tulee kohta :D

   Poista
 2. Voi että, kelpais kyllä tommonen teknisen säädön postaus! Mie kun en oo mikään tekniikan ihmelapsi, lähinnä ollu tuuria ettei oo tullu vastaan mitään niin isoa ongelmaa ettei googlen avulla ois saanu ratkastua xD Mulla oli tässä joku kaatumisongelma, joka johtui Windowsin päivityksestä. Siihen auttoi kun kytki asetuksista pelitilan pois päältä (en eka hoksinu että siinä oli peräti kolme juttua mitkä piti laittaa pois).
  Postauksen jäsentelyä vois auttaa että ottais vaikka ongelman kerrallaan, tai sitte just tolleen ”kronologisesti” asentamisesta pelin pyörittämiseen :D

  Meinaako se sitä että tallennuksen aikana äänet voi sekoilla pelissä, mutta sit kuvatussa materiaalissa ne kuuluu kuitenkin oikein? Ei mitään tietoa :'D

  Aww nukkuvat kissat on ihania!

  Tuo jääkaappiglitch on niin tuttu jostain alkuajoilta kun pelasin. Nyt sitä ei oo tullu pitkään aikaan :o
  Ää miten miun peli latautu jo nytten? Tuosta Windowsin päivityksestä lähtien se on ollu ihan sairaan nopee (simsiksi :D ) Ei pitäs valittaa yhtään mutta nyt ei kerkee tehdä välissä paljon mitään xD

  Muuttopaine.. mistähän sen löytää SP:stä? Ite voisin kyllä laittaa sen nollaan :'D

  No nyt mua häiritsee missä tuo ”Tallenna muistoksi” -juttu on. Mulla on yleensä muistot aina pois päältä ko niillä ei tee oikeen mitään ja lagittaa, nii en muista tota... :D

  Damien the kuuma julkkis level 3 XD Mut se on vissiin jo yli puolenvälin, onhan niitä 5 niitä tasoja yhteensä?

  Hei Paavo hei. Devin raukka istuu yksin tuolla takapihalla lumisateessa xD kovin hauskaa.

  Oho no tuo pallo sekoittuu hyvin lumihiutaleisiin :D Vähän kuin ne vaan seisois tuossa ihmettelemässä lunta (erityisesti Sari)

  ”Pihatyö ei ole mikään vihatyö” :DDDD

  Kuin pitkät vuodenajat sulla on? ^^

  Voi ei, tuo Kylmävaapun elämäntarina XDDD

  Kiljukaula-Horst saapuu jälleen.

  Kaikki muutkin huutaa :'D

  Bwöähh xD Elvis-poika on vuodenajan verran jäljessä XD

  Mitä kuuluu Marja-Leena, vieläkö sun ihanteena on - jokujoku ja jotain mistä en oo koskaan kuullukaan enkä muista enää :D

  Mitenhän siemenpurkki liittyy lumiukkoihin? Tehdään suu, silmät ja napit niistä siemenistä? :D

  Tuuleevaisuuuteeen

  Nuo vois tuossa huokaillessaan miettiä: ”Ajatella, että puolisoni näyttää vielä sadan vuoden päästäkin päin komealta!” xD

  Oho, neljä identtistä teinityttöä on melkoista :D

  Noni onhan Damien saanu patsaankin itestään tuonne :P Se näyttää vanhemmalta tuossa patsaassa :DD

  Nättejä maisemia!

  Ehkä se kuuli sivusta että D:t on menossa sinne ja selitti jotain :DD

  LÄMPIMÄN RUSKEA LAULU X'''DDDDDDD ja merenvaahtoinen manaatti :*DDDDDD

  Paparazzin työ on niin koiranvirka että se on tulevaisuudessa annettu boteille :DD

  Oletan ettet kuollu hammaslääkärin käsiin joten pallaillaan :D Siirryn nyt pelaamaan, tein eilen uuden postauksenkin. Blogimaailma hidastuu varmaan nyt koulujen alettua/alkaessa, itellä ei aivan vielä niin on aikaa pelata :D Jeps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti pitää sitten alkaa tollasta postausta/sarjaa vääntämään joskus :p
   Tuota pelitilaa ei varmaan ookaan Windows 7:ssa ollenkaan. En ainakaan ite oo koskaan kuullu :D Mut hyvä et siulla löyty ongelmiin syy ja ratkasu!

   Voihan se olla, mut ne kyllä joskus sekoilee pelissä vaikka ei mitään kuvaiskaan :D Luulen et toi tarkottaa sitä et ne äänet nauhottuu vaikka ne ei oiskaan synkassa kuvan kanssa, ku taas pakatussa äänet saattaa hävitä tai olla täydellisesti epäsynkassa. Emt :D

   Miulle toi jääkaappibugi tulee säännöllisesti :D Onneks uuen voi ostaa ihan huoletta ku se vanhan sisältö siirtyy sinne. Voi tietysti olla et tontin resetoiminen jotenkii sotkee sen, emt...

   Muuttopaine... onko siulla se joku SP:n lisäosa? Population muistaakseni. Ja itellä on myös näitten lisäks MC:n lisäosa Progression. Löytyy öööö jostain asetusvalikosta, en koskaan muista oliko se Yleiset asetukset, Asetukset vai Kaikkia koskevat asetukset. Mut jossain näistä on iso liuta kaikkia asetuksia ja se on se jossa on pisin lista. Sieltä se oli JOKO näistä kahen alla: Asetus:Simit tai Asetus:Tontit. Jommasta kummasta löytyy "Kaupunkiin muuttavien asetukset" ja sieltä Muuttopaine tms. Ja on muuten toinenkii muuttopaine-asetus jossain muualla, ja ne voi olla eri luvut mut en tiedä et mitä eroa niillä oikeesti on ees ja miks se on kahessa paikkaa :D

   Se voi olla et sitä muistonappia ei näy siinä just sen takia et on muistot pois päältä. Itellä ne on päällä mut ilmotukset pois.

   Jep, 3 tähteä 5:stä :D

   Miulla taitaa nuo vuodenajat olla 7pv per vuodenaika eli se pelin oletuspituus.

   Toi biisi jatkuu vissiin "Beatles(?) ja George Harrison" :D Jääny mieleen ku mietin jo pienenä aina sitä et ku se lausuu sen George suomalaisittain :DD

   En tiiä :D Tais äiti ja tytär höpötellä samalla puutarhanhoidosta ku tekivät lumiukkoja :D Esteri on piirteiltään joku ulkoilmasim tms.

   Jotenkii naurattaa vielä ku tän suvun idea on 1 lapsi per polvi ja noi on sit polkassu kerralla tai ainankii tosi lähellä toisiaan peräti 4 kakaraa :DDD

   Juuu en kuollu! Ens viikolla lisää </3 No mut pääasia et saa purukaluston kuntoon, vaikka olo onkii vähän ikävä suussa vielä tänäänkin. Noihin puudutusneulan pistokohtiin sattuu ehkä eniten vielä. Jahka oon vastannu kommentteihin ja kirjottanu tuon seuraavan extran ni käyn lukemassa siun (ja Jebsin) uusimmat :)

   Poista
 3. Ohh yaas annan ääneni teknisen säädön postaukselle :DD Koskaan en mene luottamaan sims kolmoseen XD

  Glitchaavat jääkaapit on jotain maailman ärsyttävintä................

  Ite pidän usein koko täysikuun pois elämästäni koska en jaksa typeriä zombeja mölisemässä pihallani </3

  Aww minunki pelissä oli just lumihiutalepäivä mut jäi lahjat jakamatta ku ei kotiin kuulemma mahtunu :DDDDD

  KULKUSTEN KLINÄÄ :DDDDDDDDDDDDDDDd aaaaaaaaaaaaa nauran

  Jaha ei teillekään sitten mahtunut lahjakasa XDD

  Aaaaaaaaaa nyt soi päässä tuo mitä kuuluu Marja-Leena :DDDD

  XDDDDDD HEIPPA HIMMELI

  LYYTI JA IRMA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en kestä

  En oo koskaan käyny kelläkään simillä tulevaisuudessa..ehkä sekin aika koittaa vielä joskus XD

  LÄMPIMÄN RUSKEA LAULU EI LUOJA :DDDDDDDDDDDDDDD

  Mitäs se nyt kaatuilee :o Phyh.

  AAA nyt syömään namnam!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, täytyy siis alkaa joku päivä kasailemaan vastaavaa postausta tai postaussarjaa :D

   Tajusin just et noitten pihalla ei paljon zombit pyöri :DDD Kannattaa vissiin aidata koko tontti ja pitää portin edusta aavistuksen rinteisenä ni ne ei mahu spawnaamaan siihen XD

   Joo ja voit uskoo et ne loppujenkii lasten nimet oli tota ihan samaa luokkaa XD

   Haha, kannattaa käydä joskus, se on ihan hauskaa :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)