keskiviikko 16. elokuuta 2017

Roget Extra - Banianpuun drinksubaari (talvi edition)

Vähän ekstraa :D Viime pelikerta menikin sitten tätä säätäessä, joten varsinaista pelipostinkia en oo vielä pelannu kasaan. Loman ekat päivät taas pelasin Mafia III:sta. Ensin meinasin sisällyttää tän osaan, mut sit totesin et on ehkä sittenkii järkevämpi julkasta tää kokonaan omanaan.

Tää extra on siis talo-/tonttiesittely, tarkemmin yhteisötontti ja vielä tarkemmin drinksubaari, jos se ei vielä otsikosta käyny selväks XD***

Sneak peek! Ei vissiin ollu tässä kuvassa mitään muuta ideaa ku vaan ottaa kuva siitä, mitä on tulossa :D

Tein siis Twinbrookiin ite uuden drinksubaarin, ihan vaan Miken takia :D Halusin sinne tornitaloa ja alotin ensin noilla Iltahuvien tornitaloilla, mut pelihän kaatu ekalla kerralla ja mitään siitä ei jääny jälelle. Sen jälkeen sain muistaakseni Uskissimin blogista Simhengessä (käykää tsekkaa, on meinaan kiva blogi!) inspiraation, siinä oli yhessä uudemmista postauksista joku Aurora Skiesin yhteisötontti ja siinä oli pari söpöä lasitettua "kulmahuonetta" ja niistä tuli sit aivan jäätävä inspiraatio ja kesken osan lukemisen aloin piirtämään paperille jonkinlaista tornitaloa! :D Ja pelissä päätin sitten luopua ideasta käyttää Iltahuvien tornitalokuoria, koska ne ei ois toiminu ton idean kanssa ollenkaan; ja teinkii toisenlaisen tornitalon, käyttämällä vähän perustuksia luomaan mielikuvaa tavallista korkeemmasta talosta. Ja omasta mielestäni siitä tuli oikeinkin kiva ja muistuttaa silti tornitaloa!

Tässä tontin nimi ja kuvaus. Halusin siitä Twinbrookiin sopivan joten ähräsin tontille muutaman puun ja sit keksin et yhen täytyy olla mahollisimman korkee TB:n henkeen sopiva puu ja koska sen nimi sattu olemaan Banianpuu, sai tonttikin nimensä siitä :D Tosin meinaan KOKO ajan puhua siitä nimellä "Baanainpuu" joten jos välistä höpötän tällästä ni forgive me XD

Sitten kuviin. Otsikossa onkin, et "talvi edition" ja noi ulkokuvat voi olla vähän hankalia hahmottaa kaiken sen lumisateen alta :D Mut jahka kesä joskus saapuu tonne kaupunkiin taas (ja jos muistan) ni koitan napsia tästä sit muutaman kesäkuvan vielä. Mut toistaseks mennään tällä :D

Tältä se näyttää kadulta päin! Also nään leijuvia kattolaattoja....................

Tältä vähän korkeemmalta katottuna :D Katon tota vihreetä kylttiä btw koko ajan et se on timantti :DDD Vaikka miulla on modi, joka tekee siitä näkymättömän.

Ja tältä näyttää takaapäin. Tossa ne lasikopit joista koko ideakin lähti :D Välissä uima-allas koska miksi ei?

Sisälle!

Mikke esittelee teille paikkoja. Tää on siis pelkkää perustusta, josta tein ns. kahen kerroksen korkusen ja koodin kanssa vedin tuohon seiniä, et sai ovenkin paikalleen. Ja ilmeisesti suihkulähteet ei ymmärrä talvea ja se glitchaa lumen takia tolleen </3 Sisällä </33333

Ylös pääsee vaan hissillä :p Tässä on pohjakerroksen lisäks kaks käytössä olevaa kerrosta (korkeutta rakennukseen toin lisää yhellä ohitettavalla kerroksella eli on tästä pohjakerroksesta seuraava) + kattokerros eli tavallaan yhteenä 3 kerrosta käytössä. Ylempi kerros + katto on VIP-tilaa. Koska pakkohan tänne on joku vippipaikkakin tehä :D Tää on siis niistä tonttivalinnoista virallisesti "vippien drinksubaari".

Tältä näyttää ensimmäinen kerros eli joka on auki kaikille. Löytyy ne perinteiset eli baari, tanssilattia, karaokelaitteet, vähän viihykettä simeille ja vessat.

Vasemmalla myös piano ja ovi naistenhuoneen puolelle.

Pyörähetään lisää vasempaan ja siinä hissit ja vasemmalla miesten vessa ja toi suffleboard mikälie.

Ja siinä näkyy baaritiskiä vasemmalla ja tuosta pääsee VIP-alueelle vieviin portaisiin. Portsari ei ollu vielä kerenny könytä yläkertaan tässä välissä :D

Vessat näyttää tältä. Ei mitään kovin jännää, tää on miesten puolelta ja tuolta takaa löytyy pisuaari. Naisten puolella on kaks koppia ja kaks lavuaaria.

Siitä siis VIP-alueen porrastilaan.

Hähääää täällä ollaan!!11! Tää näyttää vähän hassulta mut ei kuitenkaan liian hassulta. Eli nää reunat on sitä jotain Iltahuvien aitaa ja keskellä pala seinää, jotta saatiin siihen oviaukko (jonka VIP-aita vaatii).

Yläkerta on vähän tyhjän näkönen mut... sai ne sentään ton liukumistangon :DDD

Tähän ei sitten tarvittukaan oviaukkoa mut näyttää kivemmalta näin. Kokeilin ensin ilman aitoja ja näytti jotenkii... en tiiä, nyt se on vähän eristetty tila ja se näyttää kivemmalta ku nyt se ei vie huomiota, joka kuuluu tolle muulle tilalle.

Täältä löytyy stereot ja alakerrassakin kuunnellaan just sitä mitä yläkerrassa halutaan ;D Ja pieni tanssilattia tonne nurkkaan, eihän nyt vippivieraat voi tanssia tavallisten pulliaisten kanssa samalla lattialla!

Tässä tuota yläkerran uima-allasta. Näyttäs kivemmalta jos ois yläkerran kaikki jutut päällä mut sit tän kerroksen katto ois musta joten ei </3

Digitaalinen tikkataulu ja kulman takaa löytyy...

...kuplapuhallin! Ja noi valot on muuten erivärisiä mut jostain tulee liikaa valoa, et sitä näkis. Täällä on siis lasilattia! Ja lasiseinät. Noi ikkunat näyttää vähän hassulta ku ne on jokainen irrallisia yhen ruudun palasia jotain ladattuja ikkunoita ja näköjään valo tms. heijastuu niistä vähän eri tavalla.

Hissillä pääsee katolle, mut ei mennä sinne vielä. Vasemmalla näkuu se rappukäytäväjuttu ja oikeella toinen lasitettu kulmaus.

Tästä tykkään paljonkin! Paitsi et taas kattolaatat huitelee ties missä...

Ja täälläkin lasitettu lattia :p

Korjasin kattolaatat ja, niin, tää on tällänen... noh, täällä istutaan ja hengaillaan ja ehkä muhinoidaan sen illan hoidon kanssa :D:D:D:D Väriin sain inspiraation meikäläisen omasta sohvasta! Itelläni tosin on vähän tummempi eikä ihan noin kirkas oranssi :D Mut tykkään ite tollasesta oranssista ihan hirveesti. Se näyttää jotenkii syötävän hyvältä.

Hissiiiiin.

Ja ylempään kerrokseen! :D Huomasin muuten et (ainankii) rakennustilassa hissin valon väriä voi muuttaa testingcheats-koodilla. (Ctrl + shift + hiiren vasen ja voi tehä rakennus- ja ostotilassa asioita objekteille.)

Tältä näyttää siis katto! Ja näköjään siellä taas huomionhalusia kattolaattoja leijailee </3 Mut siis oikeella baarialue, taustalla tollanen friisin päälle rakennettu poreamme (koska ilman friisiä se teki alempaan kerrokseen kattoon reijän </3), vasemmalla uima-allas ja vielä vasemmammalla (:DDD), mitä ei kuvassa näy, on istuskelualue. Niin ja tuossa vastapäätä olevan oven takaa löytyy pieni vessa. Alakerroksessa ei oo ollenkaan vessoja joten pitää käyttää tätä tai kaikille avoimen tilan vessoja.

Baarialue, vähän tyhjää. En löytäny oikein mitään kivaa tonne. Tietty ois voinu laittaa vaikka jotain tasoja tms., mut toikii on aika kiva. Ehkä lisään sinne joskus jotain.

Allas, vasemmalla se istumispaikka ja oikeella poreamme.

Tästä tuli aika kiva mielestäni :p Vaikka noi kasvit lumihangessa onkii vähän meh XD

Ja tossa tuo toinen pääty, oikeen puoleisesta ovesta pääsee tonne baaritiskin taakse ja vasemmalta vessaan. Siitä en muuten tainnu ottaa kuvaa, mut ei siellä ookaan ku vaan vissiin pönttö, pisuaari, huoneenjakaja, lavuaari ja peili (ja lamppu). Sävyt samat ku alhaalla.

Sellasta :p Noi poreammeet tekee aina alempaan kerrokseen sellasen ihme härpäkkeen ja sen takia teki kattoon reijän, vaikka sen poistaskin testingcheatsilla. Jos muuten et vielä tienny näistä friiseistä ni ne on siis perustuksia, jotka saa ihan mihin tahansa kerrokseen ja ne otetaan käyttöön "placeFriezes on/off" koodilla. Ne toimii siis perustusten tavoin, mut niitä voi laittaa huoneisiin, niillä saa esim. kerrosten väliin matalemman kerroksen, jos haluaa. Mut se myös toimii käytännössä kerroksen tavoin eli jos laitat kerroksen alemmas ni tää friisi häviää näkyvistä. Miulla taitaa Suopubissa olla yks friisi-kerros sen tavallisen kerroksen päällä, jotta sain siihen vedettyä jotain lattiaerottimia yms. et se näyttää siltä ku siinä ois kattopalkkeja :D

Kyl kelpaa lilluskella tuossa :D Talvellakin voi olla ihan jännää, mut ainankii kesällä. Kivat maisemat, halusin nimenomaan kaupunkiin päin tän takaosan.

Tolta näyttää ku katotaan takasinpäin.

Ja tuolla näkyy Miken työpaikka aka leffastudio :D Voi sitten kivasti kipasta vaikka suoraan töistä tänne lillumaan poreammeeseen 8) Jahka joskus saa niin paljon tähtiä et ees pääsee tänne, laitoin tohon et vip-alueelle raja on 4 tähteä :DDDDD Saatan tulla katumaan sitä joskus..........................

Ja loppuun vielä pohjapiirrokset. Pahotteluni lumisateesta, en tiiä, kuin hyvin niistä saa selvää sen takia :D Mut jos halutaan ni voin ottaa joskus paremmat kuvat esim. kesällä/joskus kun ei sada _mitään. Mut mennään ylhäältä alaspäin ni on helpoin selittää.

Vähän "pieni" kuva, mut tässä ei oo seuraavaan muuta eroa ku se et on ihan ylin kerros päällä eli näkyy katot ja toi poreamme friisin päällä.

Tässä katto muutoin, tuossa näkyy tuokin vessa. Tästä voi myös hahmottaa tota pohjakuviota paremmin, eli on tollanen... vähän ku risuaita # :D Eli neliö jonka kaikissa kulmissa on pienempi neliö.

Tässä seuraava kerros ja vielä helpompi hahmottaa toi muoto. On jotenkii vähän tyhjänlainen, voi lisätä tonne sohvia tms. vielä. Alko vaan taas sisustamisen kanssa loppua mielikuvitus ja keskittymiskyky kesken. Olin kaikista innokkain ton katon kanssa ja ku olin sitä tehny ni tuli sellanen taantumus et meinasin jo luovuttaa, mut sit innostuin kuitenkii jostain ja jatkoin sittenkii tän loppuun :D Silti tää näyttää paikoin vähän... keskeneräseltä. Pitäs olla veistoksia ja kukkia yms. mut en jaksa selata sitä loputonta tavaramäärää koko ajan ku en nää mitään ku on niin paljon kaikkee.
+ Oon ihan kauheen huono muutenkaan sisustamaan yleisiä tiloja. En vaan keksi mitään ikinä.

Tossa se alin bilekerros eli kaikille avoin kerros. Miks tääkin on niin tyhjä??? Sisustaminen on niin pain in the ass :D Sit se on kivaa ku kaikki toimii mut se ettiminen </3 Argh.

Ja pohjakerros. Ja nopeita nämä palvelusimit tänään :D

Lol toi joku tehostehärdelli vähän tulee seinien läpi :DDDDDDD Arvasin kyllä ku jouduin sen tonne movella laittamaan XD

Semmottii :D

Ja nyt saatiin jo portsarikin! Jostain syystä sen kasvoissa on paljon samaa ku Damienissa.

***

Juueli semmonen ekstra tänään :D Pelailen taas kunhan kerkeen. Huomenna yritän ehkä siivota (._.), perjantaina tai lauantaina lähetään ehkä äitin ja sisarusten kanssa käymään päiväseltään jossain "kesälomareissulla" ihan tässä lähikaupungissa, maanantaina taas hammaslääkäriin, tiistaina koululle päin ja sieltä pääsen vasta perjantaina kotiin. Ja sit on vielä yks viikko lomaa, saas nähä miten pelailen taas :D Kauhee lomastressi ku tuntuu et pitäs tehä sataa eri asiaa ja aika vaan kuluu eikä mitään saa tehtyä...

10 kommenttia:

 1. Nyt täytyy kyllä tunnustaa, että rakennusesittelypostaukset ovat ehdottomia lemppareitani. Niitä lukiessa vaipuu sellaiseen jännään zen-tilaan ja toisaalta näkee aina hauskoja ja inspiroivia ratkaisuja, kuten sinulla toi vip-tilaan siirtyminen. Täällä toinen eskapisti, terve! :D Mutta rakenna ihmeessä lisää yhteisötontteja(kin)! Muistaakseni sanoit joskus, että niiden kokonaisuutta on vaikeaa hahmottaa. Itse olen huomannut, että irl- ja sims-referenssikuvien hamstraus, hyvä etukäteissuunnittelu ja yksinkertaisesti rakentaminen rakentamisen perään helpottavat yllättävän paljon. Tosin noiden ulkotilojen, siis tontin ympäryksen, täyttäminen on kaikesta huolimatta kamalan vaikeaa.

  Miksi tuo sohva näyttää minusta punaiselta? D: Onko tässä taas joku sinimustavalkokulta-mekkotapaus, vai vain näytöstä kiinni? Voi, minäkin haluan oranssin sohvan!

  Muuten ihan täysin sivuhuomiona, on tosi jännä juttu, miten kolmosen lumisade rauhoittaa. Oikeakin lumisade rauhoittaa samalla tavoin, kun sitä reaaliaikaisesti sataa, mutta Simsin lumisade on niin kauniisti toteutettu, että jo pelkistä kuvista tulee sellainen -^- -olo (hukkasin sanan, siksi hymiöilmaisu XD).

  T: al-taa'ira <-- Keksin itselleni bloginimen, mutten ole muistaakseni vielä rekisteröitynyt. Kunhan saan tarpeeksi materiaalia, viitseliäisyyttä ja itseluottamusta kasaan, perustanen viimein sen oman blogini. Yaay!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ^_^ Tykkään itekin hirveesti (simssin) talo- yms. rakennuskuvien kattelusta, Radolassa on aina talotopat ollu omia suosikkeja :D Ja jaksan varmaan ikuisesti ihailla ihmisten keksimiä pohjaratkasuja, samalla ehkä tulee vähän alemmuuskompleksi ku miettii et en ite ois kyl ikinä keksiny tollasta :D Tuntuu et tän kanssa oon oikein tyytyväinen myös pohjaan, on tollanen vähän... moniulotteinen. Tai siis, tuppaan tekemään herkästi aina enemmän tai vähemmän neliöitä kaikista huoneista, mut tässä ei ainakaan oo pelkkiä neliöitä ku korkeintaan vessoissa :D Ehkä ne joskus tulee noihin miun asuintaloihinkin ::D

   Ite tykkään jonkun verran myös katella erilaisia talonrakennus yms. ohjelmia. Joskus on hirvee buumi ku vaan ahmin jotain tällästä jakso toisensa perään ja sit on pitkään, ku en kato sinne päinkään :D Viimesin tais olla sillon ku kaipasin ideoita Rogetien nykystä taloa varten ja katoin Grand Designs -sarjaa sekä UK-versiota että muitakin ja sain siitä kauheesti ideoita. Miulla vaan tuppaa aina käymään niin et muistan ne ideat sen 10s jos en niitä kirjota siinä välissä mihinkään ylös... mut pääidea niitten taloon tuli kuitenkin talosta, jonka näin vuosia sitten unessa :D Unessa, jossa rakensin jotain simssiin ja oon siitä asti halunnu yrittää tehä sitä taloa joskus pelissä ja pääsinkii kokeilemaan sitä ideaa noitten kodin kanssa lopulta.
   Nykyään piirrän aina paperille vähän hahmotelmaa siitä, mitä mahollisesti haluan talolta/rakennukselta. Tän baarin kanssa piirsin vaan tota ulkokuorta ja pohjamuotoa paperille ja pelissä sit lähin luomaan siitä lisää.
   Itellekin noi ulkotilat tuottaa aina ihan hirveesti vaikeuksia, tuntuu et ei vaan keksi mitään. Millekään tontille. Varsinkii jotkut oikeesti keskustassa olevat tontit on tosi haastavia. Twinbrook onneks on suht helppo ku siellä voi soveltaa sitä ideaa suosta ja tontille saa kivaa lisää lammilla ja "suoalueella" ja sit vaan tökkii kaikenmaailman heinikkoa ja puskaa ympäriinsä ja tökkää pari puuta ja voilá, ei paljon tarvii jalkakäytäviäkään ku ideana on et se on nimenomaan jossain keskellä suota :D

   Hmmmmm, tuo sohva onkin jännä. Itellä on näyttö, johon saa erilaisia asetuksia värin ja kirkkauksien suhteen ja tsekkasin ja tällä normiasetuksella (eli vähemmän sinistä valoa ja Flux käytössä) se näyttää oranssilta, mut sit tolla toisella asetuksella se todellakin on enemmän punanen ku oranssi. Vaikka voisin vannoa, et pelissä se näyttää oranssilta ja käytössä oli toi asetus, jonka kanssa kuvassa näyttää kuitenkii punaselta :D Voi tietysti olla et jos oon pelannu hämärän aikaan jo ja jos toi Flux sittenkii näkyy pelissä... en tiedä, mut se yrittää olla sellanen aika palanu oranssi.

   Jup, simssin lumisade ♥_♥ Vaikka joskus meinaa mennä hermot ku tuntuu et mitään ei nää kaikelta siltä tuiverrukselta, mut toisaalta, niin se on kyl myös irl :D

   Yay, heitäpä sitten linkillä, ku blogin tekemisessä sinne asti pääset!

   Poista
 2. Onpa kivan näkönen! Imo yhteisötonttien tekeminen on aina oma työmaansa, vaikka onkin ihan kivaa, mut onnistuit mun mielestä super hyvin :D Btw toi kuplapuhallin vissiin vaatii baarijakkarat toimiakseen jos oikein muistan!
  Nyt alko tekee itekki mieli avata sims ja mennä rakentelemaan xD mut en ehkä enää tälleen yöllä arkena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Ite inhoon yhteisötonttien tekemistä ku en ikinä keksi, mitä ihmettä sinne kuuluis laittaa :D Nytkii laitoin aina suodattimeen Iltahuvit ja kävin läpi kaikki sen tavarat ku mielessä ei ollu varmaan mitään muuta ku baaritiski, vessat, hissi ja uima-allas :D Sen takia meneekin aina hirveesti aikaa (ja hermoja) sisustamiseen ku en tiedä yhtään mitä haluan ja sit vaan käyn läpi kaikkia valikoita tavara kerrallaan ja silti jää puolet näkemättä :D
   Ja joo, tajusin myöhemmin et se tosiaan vaatii tuolit. En muistanu nimittäin tuossa vaiheessa ku oon melko vähän tota koskaan käyttäny kellään ja kokeilin siihen tuoleja ja ku ne ei menny, aattelin et ei ne vissiin sit tarvii. Sit näin jossain kuvassa tuoleja ja tajusin et en ollu ees kokeillu baarijakkaroita siihen. Muistaakseni TS2:ssa ne istu lattialla tyynyillä, joten sekotin siihenkin.

   Poista
 3. AAAAA vähä kiva!!!!!!!!! Nyt kelpaa tuolla drinksutella ja..noh kaikkea tehdä XDDD

  Ps oon kateellinen sun oranssista sohvasta. Oranssi on paras väri tässä maailmassa :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D

   Ja kyllä, oranssi on paras! :D Pienenä miun lempiväri oli punanen, mut sittemmin siitä tuli sittenkii oranssi. Ja joukkoon liitty myöhemmin sähkönsininen, sekä musta (ja musta ja punanen yhessä ahhh!) :D Mut siis oranssi on kyl mainio väri, itseasiassa se ei oo pelkkä sohva mikä on oranssi vaan miun olkkarin seinätkii on oranssit, itseasiassa oli yks niistä syistä, miks kiinnostuin tästä kämpästä sillon ku itelleni etin kämppää 8)

   Poista
 4. Oho oho mitä on tämä kun itse Madness mainitsee miun blogin, olen suorastaan imarreltu :DD ^^' Kiitoksia shoutoutista! XD

  Täytyy sanoa että oot tosiaankin nähny vaivaa tuossa rakentamisessa ja onnistunu :o Nostan hattua ja taputan olalle! Mikke on varmaan mielissään kun sai "oman" varta vasten rakennetun baarin :DD

  Nyt tekee itekin melkein mieli opetella rakentelua. Simsseilijät innoittavat toisiaan :D Ja noista friiseistä en oo koskaan ees kuullu, pitää kokeilla joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai hyvää blogia täytyy mainostaa :D Parhain tapa verkostoitua simsblogimaailmassa ku mainostaa toisia JA toisille omaansa ;D

   Kiitän kehuista :D

   Poista
 5. Heipsan! :3 Perehdyn mieluusti blogisi kuulumisiin paremmin kun ehdin asettua paikoilleni, mutta halusin vain tervehtiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA meinasin ehkä puota penkiltä ku näin nää kommentit! :D Ei mutta tervetuloa takasin siis!!! ^_^

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)