torstai 2. helmikuuta 2017

TS4 Quinzy - Osa 5: Pähkinäperhe laajenee

Nää kuvat on ootellu julkasua kohta kaks viikkoo ku TS4:sta kirjottaminen on kiinnostanu ihan yhtä paljon ku siivoominen - jonka takia en oo kerenny kolmostakaan pelaamaan ku en anna itteni pelata jos pitää tehä jotain järkevää, koska tiiän et se menee sit siihen et en lopulta tee mitään muuta ku pelaan. Ja on ollu vaikeuksia alottaa siivoominen ja pitää yllä keskittymiskykyä, joten oon sitten siivoillu pätkissä. Tänään jopa saaden jotain aikaankin (pesin kylppärini!!!) :DDD Viikonloppuna näillä näkymin oon vapaalla, joten riippuen vähän siitä, käynkö porukoilla molempina päivinä vai vaan toisena, saatan keretä pelaamaan. Ens viikolla ei oo vapaapäivinä mitään menoa joten jos en taas nuku koko päivää ni yritän pelata taas lisää.

Mut nyt tässä nää kuvat. Postaus on puolet lyhyempi ku kolmosen postaukset, koska halusin taaperokokeilut kokonaan omaan postaukseen, joten (jossain välissä) perästä tulee sitten toinen postaus vielä.***

Iski rakennusinto ja aloin rakentaa Quinzyille ite taloa:

Ensimmäinen idointi oli tällänen "modernisoitu linna" mut en saanu sitä toimimaan järkevästi. Kaatu siihen ku pelissä ei ookaan kierreportaita joten jyräsin koko tontin.

Seuraavaan aloin testaamaan näitä kaartuvia terasseja.

Mut ei tuossa paljon vielä asuta :DDDDD Tein kyllä tähän kokonaan pohjat valmiiks ja muutamaa huonettakin jo vähän sommittelin, mut loppu taas into kesken joten se oottelee siellä et joskus jaksan taas innostua. En muista oliko siinä jotain ärsyttävää vai menikö muuten vaan kiinnostus.

Kotona taas, ja en tiedä onko toi olevinaan lepakko vai lintu. Näitä siis vilahtelee näytön poikki vähän väliä ja grafiikka on kyllä ihan 5/5 ♥

Ja koska aloin pelaamaan pitkästä aikaa ihan vaan sen takia, et peliin tuli taaperopäivitys, piti tietysti lähtee ettimään miestä. Kyllä, Hazel saa luvan olla koekaniini. Nyt ku pelissä on (jo pitempään ollu) sukupuutkin, on jälkeläisten hommaaminen ihan jees. Tää äijä löyty sit jostain ja seurattiin sitä ympäriinsä ku hai laivaa.

Tän kuvan pointti tais olla se, miten en vaan tykkää näistä grafiikoista. Tai siis miten ne ei vaan oo meikäläisen mieleen. Tietysti sitä vois ladata jotain korvaavia, mut en oo jaksanu ku en kuitenkaan tykkää pelistä niin paljoo, että sitä vois ladatuillakaan pelastaa. (Inhoon edelleen sitä ettei repussa ja hyllyissä yms. saa tavaroita omavalintaiseen järjestykseen.)

Hazelin eka suudelma btw.

Sillä aikaa veli Almond ahkeroi töissä.

Pyydettiin äijä kylään ja heti tositoimiin!

Ei onnistanu ekalla kerralla.

En kerenny testaamaan tätä ku sen mieliala muuttu jo. Ois ollu mielenkiintosta :D

Ja uus yritys heti perään!

No nyt lykästi :D Täähän on muuten miun nelosen historiassa eka pelattava sim, joka on raskaana ja saa lapsen. Almondillahan on jo tytär jonkun Terhakaisen kanssa, mut en koskaan pelannu Venlalla. Almond kävi vaan kattomassa tytärtään pari kertaa.

Tässä muuten kyseisen hemmon tiedot.

Nopeestipa sen maha venähti ::DD

Tässä pelissä jää liikaa pelaajan mielikuvituksen varaan kaikki ;__; Rakastan kolmosen tyhmiä "Tiesitkö, että sim X Y on sikamaisen rikas?" -juoruja ja muita, osa on ylisöpöjä ja osa niin pimeetä huumoria. Nelosessa ei mitään. Joten leikitään nyt sitten, et Hazel sano sille et "hups en oo raskaana vieläkään :(" et ei tarttee nähä äijää enää sit ku kakara syntyy XD

Lol otti nokkiinsa? :DDD

Ilmeisesti se raskausasia kerrotaan jymyuutisena, ihan söpöö :D

Hazelilla viiraa vähän.

Koska oksennus ja grafiikat 5/5. Ei sentään oo sellasta neonvihreetä ektoplasmaa mitä kolmosen simit laattaa :D

Toi maha o___o

Jääkaappi meni rikki.

Ai, missä vaiheessa se kerkes jo noin korkeelle sen kehittä..?

Muuttuuko toi "Synnytykseen ???" koskaan? Pystyykö sen ajan selvittämään jollain toiminnolla? Liian myöhään huomasin kyllä et Almond ois voinu kysyä laskettua aikaa, mut Hazel saatto olla sillon just synnyttämässä niin, ettei siitä ois ollu enää hyötyä :D Yritin nimittäin ettii, et voiko toinen sim viedä simin sairaalaan samaan tapaan ku TS3:ssa voi. Ei voi ilmeisesti.

Siinä paha missä mainitaan. Vaiko maha missä painitaan? :D

Lol tälle repeilin, "sim on liian surkea", oh noes, too bad for you ::::DDDDDd

Poika tuli! Tyttö ois ehkä ollu kivempi mut nyt mennään tällä :D

Sellanen kääryle. Jatkettiin pähkinäteemalla ja nimestä tuli ehkä söpöin ikinä! :DDDD Meet Pistachio Quinzy! :D:D:D:D:D:D:D

Toivottavasti siitä ei kasva kovin häiriintyny lapsi tuon creepy norsun takia o_o

Ihana toiminto! Tosin piti siirrellä kehtoa varmaan sata kertaa ennen ku onnistu.

Keskellä huonetta sen olla pitää :))

Lol. Mamma vähän poikki vissiin :DDDDDDDDDD

Juotetaan tuttipullosta. En muuten muistanu sitäkään, et tässä on rintaruokinta. En vaan oo ladannu mitään peliin joten ei oo mitään sensuurinpoistoakaan (kai sellanen peliin on tehty?), joten en jaksanu ottaa kuvaa pikselirintaruokinnasta :D

Loppuun vielä tämä. ÄRRRRRSYTTÄVÄ! Eiks tätä saa pois mistään??? Joka ikisen kuvan jälkeen tulee tää sama ilmo silleen, tiedän?????? Go away maybe????? Tällänen himokuvaaja niinku minä ni ei saamari tota jaksa katella sekunnin välein.

Jees, lopetetaan tähän tältä erää. Seuraavassa osassa onkin sit taapero Pistachio ja se on kuvattu (ja kirjotettu?) vähän... laajemmin? Asiallisemmin? Siis enempi keskittyen nimenomaan taaperoihin ja niitten ominaisuuksiin sillä ajatuksella, et jos joku vieläkii pohtii et ostaako vai eikö ostaa peli ni voi sitten ehkä senkin pohjalta vähän mietiskellä, et tekeekö taaperot(kaan) pelistä ostamisen arvosen :p

12 kommenttia:

 1. Moi Madness! Oon perustamassa omaa The Sims -aiheista blogia, ja mulla olisi siihen liittyen vähän kysyttävää.
  Haluan siis blogata anonyymisti, mutta en ole ihan varma miten se onnistuu. Uutta Google-tiliä tehdessä kysytään etu- ja sukunimeä, ja lisäksi käyttäjänimeä. Oletko itse kirjoittanut oikean nimesi? Mihin kohtaan olet kirjoittanut Madness? Ja näkyykö nuo kaikki nimikohdat muille?
  Toivottavasti sulla on aikaa vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tere! Alright, täytyy vähän tutkiskella asiaa :p Eli meikäläisen tunnuksethan on tehty vuonna nakki, jollon ei ollu vielä Google+:aa ja oli vielä aika ku Google ja Blogger ja YouTubekin oli irrallaan toisistaan. Nykyään ne on saman tunnuksen alla. Googlessahan on omat tietonsa, mut Bloggerin saa säätää siitä eriävät tiedot.

   Blogi-/Bloggerkohtasiin tietoihin pääsee jokaisesta blogista erikseen tuolta Bloggerin "etusivun" kautta sivupaneelista kohdasta Asetukset -> Käyttäjän asetukset. Ja ainankii miulla näkyy tuossa, et voin valita profiilikseni joko Blogger-profiilin tai Google+:n, ja miulla on siis se Blogger-profiili. Sen alla lukee "Muokkaa", josta pääsee uudelle sivulle.
   Tältä sivulta löytyy sitten noita erilaisia asetuksia profiilin jakamisesta käyttäjänimeen ja sieltä voi myös valita, mitkä blogit näkyy omassa profiilissa. Jos jakamisen laittaa pois päältä, ei profiilia pääse näkemään. Voit klikata tässä tätä miun nimeä ni näät, miltä se miun profiili näyttää eli siitä ei pääse miun muihin Google-profiileihin ilman erillisiä linkkejä.

   Ite en oikeeta nimeeni kirjota netissä minnekään. Facebook on varmaan ainut ja sielläkii piilotan sen hyvin tarkasti kaikilta hauilta. Edes meikäläisen Google-tilillä ei kai oo miun koko nimee, muistaakseni ne poisti sieltä sen pakollisen nimijutun, mitä ne yritti sinne yhessä välissä (eli et ois ollu _pakko olla virallisilla etu- ja sukunimillään, mistä ei kukaan tykänny yhtään). Mut Blogger-tilillä tää Madness-nimi on siinä Näyttönimi-kohassa. Ja kaikki Toivottavasti ne asetukset on samat uudemmilla blogeilla ku näillä vanhemmillakin tileillä. Lisäks tuolta "Tekstit, kommentit ja jakaminen" -kohasta oon irrottanu tän blogin kokonaan Google+-tilistä.

   Noh, oiskohan ne vastaukset siinä. Laita lisää kysymyksiä jos jotain tulee, ja heitä toki linkillä sit ku jossain välissä saat blogin valmiiks! Mielelläni luen aina lisää ja lisää blogeja! :p

   Poista
  2. No nyt sain pullautettua blogin näkyville, kiitos vinkeistä! :>

   Mun blogi ei oikeastaan ole ns. samaa tasoa useimpien muiden The Sims -aiheisten blogien kanssa, koska omistan vain muutaman lisäosan enkä käytä ladattuja yms. Ja luultavasti en pysty postailemaan kauhean usein. Mutta saa toki käydä kurkistamassa jos kiinnostaa: www.myworldwiththesims.blogspot.com.

   Vielä on paljon opeteltavaa tuon blogin kanssa, ensimmäisten postauten teko oli tuskaa :'D Tai no ensimmäinen oli helppo tehdä kun oli vain yksi kuva lopussa, mutta auta armias kun piti laitaa monta kuvaa ja tekstiä väliin...XD Jotenkin se teksti tykkäsi lähteä huitelemaan johonkin ihan muualle kuin oli tarkoitus... Mutta ehkä se tästä :D

   Poista
  3. Ps. aloin lukea sun postauksia tässä yhtenä päivänä, nyt oon menossa heinäkuussa 2013 :D Tykkään sun tyylistä kirjoittaa, postaukset on tosi viihdyttäviä!

   Poista
  4. Kappas, en muistanu vastata näihin viimesiin o.O

   Jos se teksti taistelee kuvien kanssa, siellä editorissa sen koodipuolen kautta saa ainankii sen tekstin oikeeseen paikkaan ku heittää sen siihen niitten kuvakoodien ulkopuolelle. Ja editorissakin ku niitä kuvia saa säädettyä klikkaamalla niistä, kannattaa valita aina se sijainti "Keskellä" ni se tekstikin menee sit omalle rivilleen, muuten se änkää kuvan kanssa samalle riville. Mut siitä se lähtee, oli itelläkii ekan blogin (ei liittyny simssiin) kanssa varmasti omat hankaluutensa aikoinaan :D Ja joskus myös tää blogi kusee, mut ei auta ku mennä sinne HTML:n puolelle. Auttaa tietysti kummasti jos ymmärtää ja osaa lukea sitä HTML-kieltä, mitä ite oon opetellu enemmän tai vähemmän.

   Ja mukava kun kirjotustyyli miellyttää! :)

   Poista
 2. Pitkästä aikaa nelosta! Ite en oo kerenny viel testaamaan taaperoita, jostain syystä nekään ei oikeen iske muhun. Mutta katotaan jos jossain vaiheessa päätän testata!

  Lentävä origamikorppi!

  Wihii lapsia x)

  Hazel ootko sä ookoo? :DD

  Surkeaa xDDDDDDDDDDD

  Eikä! Pistachio on söpöin nimi ikinä!!!!! x333

  Taaperipostaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä loppu kyllä into siihenkin aika äkkiä. Tai tuli olo et jaa, nääkii on nyt nähty. Oli hauskaa niin kauan ku sitä kesti :D Saa nähä millon tekee seuraavan kerran mieli pelata, luultavasti taas joku random pieni juttu mikä tulee jossain päivityksessä kolmen vuoden päästä.

   Origamikorppi indeed :D

   Taaperi XD

   Poista
 3. Ääää tossa ku on toi eka taloidea tms. nii mä rakensin aina ton tyylisiä taloja TS2 lemmikit PS2 versiossa! :D

  Oooo kaartuvat terassit ois ollu tervetulleita kolmoseenki ;/

  Yök mä luulin et oi randomit pixeliotukset ois jääny kolmoseen ;//

  Ööö tulee nyt kyllä vähän ristiriitaisia viestejä :D

  Hyi mut ei oksennus oo yleensä tommosta oliivinvihreetäkään xD

  "Sim on liian surkea" :D Aww

  PIISTASIPOJO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D (Moderni) Linna saattas onnistuakin kolmosessa, mut ei kyllä nelosen peruspelissä :D

   No älä! Mut "onneks" kaartuvat seinät ei tullu neloseenkaan, koska sitä vasta ois ärsyttäny! :DDD

   Nope, niitä taitaa olla nelosessa enemmän ku kolmosessa </3 Tai siis jotenkii ne graffat ylipäänsä :D

   Mut entäs jos on syöny vihreitä oliiveja? ;D

   Mikä ihmeen Pistaasipojo? XD

   Poista
 4. Moi! Sulla on kyllä aivan mahtavat postaustyylit, mutta saanko sanoa Sims nelosesta, että se on ihan hyvä sit ku siihen tottuu. Vinkit multa:
  -koodi plumbobien poistoon on ensin (ns. superkoodi) testingcheats on ja sitten headlineeffects off.
  -Jos jaksaa (ymmärrän että kaikki ei jaksa, varsinkaan panostaa peliin josta ei pidä) niin internetin ihmemaasta löytyy sims neloseen hakusanalla alpha cc aika upeita hiuksia ja tavaroita, jotka muistuttaa aika paljon kolmosen hiuksia.
  -Nelosen lisärit on aika upeita. Esim. Kimppapuuhaa (meitsin lempparilisäri) on ihana, siinä tulee ainski kerhoja (ei niin upeita, mutta ihan ok), ihana maailma Windenburg, disko-, biletys- ja seuratoimintoja, vaatteita, hiuksia jotka on suurin osa paljon hienompia kun peruspelin tai muiden lisäosien hiukset, sekä saaristoa ja paremmin toteutettua maaseutua jossa voi asua.
  -Kannattaa ainakin kokeilla, koska peliin on nyt tullut uusia vaatteita, hiuksia ja tavaroita.
  -Niin, ja siihen on tulossa se kissat ja koirat-lisäri


  Mut mistä tahansa simssistä huolimatta, sä ja blogis ootte kultaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaw, kiitoksia kehuista! ♥

   Itellä ei jotenkii nappaa se nelosen kokonaisuus ja pelin perusolemus, ja vaikka tossa tulikii hyviä vinkkejä, ni nekään ei silti pelasta sitä. Miulle tää on edelleen todella sekava peli ja suurin ärsytys siinä on se et miun perfekionismi huutaa tuskissaan aina ku pelaan tätä :D Kolmosessa saa hallita about kaikkee ja mitä tahansa silleen ku ite tykkää, mut neloseen ei oo sellasta suostu ollenkaan. Tarkotan tällä just sitä et miten esim. värit on ennalta aseteltuja ja joskus on vaikee löytää sopivaa sisustusta ku värit ja tyylit ei aina kohtaa ja sit itteä ärsyttää vielä sekin jos sävyt jopa on yhtään liian väärät. Ja toinen iso juttu on just se järjestelmällisyyden puute ja et millään ei oo ns. vakiota. Kaikki arpoutuu. Silleenhän sitä nopeutta saadaan peliin ku mitään ei jää välimuistiin. Hermoille käy se et repun sisältö muuttuu aina enkä saa sitä omahaluamaani järkkään ja kaikissa kirjahyllyissä on aina se sama sisältö, ku kolmosessa taas tykkään ostaa monta kirjahyllyä ja järjestää sinne kirjat aiheen mukaan ja sen jälkeen vielä kannen mukaan. Löydän paremmin ku tiiän missä kaikki on, nelonen on vaan jotenkii sellanen... ultimaattinen kaaos jossa mikään ei oo pysyvää. Ihanku eläis jossain vaihtoehtosessa universumissa jossa todennäkösyyslaskentaa ei ole ollenkaan ja kaikki tapahtuu sattumalta jos on tapahtuakseen. Eli KAAOS :D Nelonen on miulle kaaos ja ku miun oma pää on jo valmiiks kaaos ni miusta tuntuu et on vaan niin vaikee keskittyy siihen ku mikään ei oo siellä missä sen kuuluis olla tai missä haluisin sen olevan.
   Jos ois jotain modeja jotka korjais näitä tälläsiä vikoja, jotka itelle on siis todella suuria juttuja varmasti hankalia ees "korjata", ni sitten saattasin viihtyäkii pelissä pitempään ku kaks päivää vuodessa.

   Lisäreitä en viitti ostaa just sen takia, et ne on ihan törkeen kalliita ihan koko ajan ja pelkästään se et siinä lukee "sims", laittaa siihen hintaa vähintään 20e. Siis jopa TS3 lisärit maksaa edelleen 30-40e vaikka niitten ilmestymisestä on jo vuosia aikaa, ja kuitenkii kaikkien muitten pelien hinnat laskee melko nopeesti vuodessa, parissa o.O Ja näitä on todella harvoin alennuksissa ja sillonkii hinnasta pois joku 3e. En viiti laittaa rahaa peliin, josta tiedän, et en sitä kuitenkaan pelaa ku hetken testimielessä. Kiinnostais kyllä noi lisärit ja varsinkii se joku kaupunkilisäri, mut on muutakii mihin käyttää rahat ku nelonen parin päivän ilon(?) takia. Jos oisin joku miljonääri ni varmsti ostasin vaikka kaikki lisärit sun muut :D
   Toi Lemmikkilisäri ois kyl ihan kokeilun arvonen, oon ollu aina kiinnostunu näistä simssissä ja yleensä ollu miulle se odotetuin lisäri. Mut mahollisesti sen suosion takia silläkii on hintaa enemmän ku ties millä, ja en usko et se ois siltikään yhtään sen parempi ku kolmosen vastaava. Täytyy seurata tilannetta.

   ///Tänään en näköjään osaa kirjottaa lyhyitä vastauksia kommentteihin ollenkaan.

   Poista
  2. ///Loput:

   Niin ja tohon perfektionismiin! Inhoon kans sitä tarvejuttua ku tuntuu et ne huutaa jo ku se on millin verran keskitason alapuolella. Oon niin neuroottinen et pakko aina korjata simien olo jos alkaa olla punasella ja ärsyttää todella paljon ku tuntuu et ei kerkee tekemään muuta ku simit on muka nälkäsiä vaikka on vielä puol päivää aikaa siihen et ne ois OIKEESTI nälkäsiä. Vaikka ne laskee muuten hitaasti ni sen reagoimisen takia ne tuntuu laskevan nopeemmin ku ykkösessä tai ainakaan kakkosessa, jossa siinäkään simit ei häiriintyny ku vasta ku alko olla oikeesti punasella puolella tarve.

   Monesti käykii tän pelin kanssa niin et vedän tarpeet täysille ja muuttumattomiks ja sit aikani säädän niitten kanssa jotain omiani, kunnes kyllästyn ja meen pois pelistä. En vaan saa ainakaan peruspelistä itelleni tarpeeks mielenkiintosta millään, en koodien kanssa enkä ilman niitä. Ja sen takia päädyn aina kolmoseen. Kyttään kyllä koko ajan jos ois jossain joku järkevä alennus näistä lisäreistä, mut sanat "järkevä alennus" ja "sims" ei vaan kuulu samaan lauseeseen o.O Toki Kinguin, mut ku EA keksi räpättää siitäkii et ei oo aito ostospaikka!!1! Mut eipä sielläkään oo ollu kovin kummosia alennuksia näistä. Simssillä on helppo rahastaa.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)