maanantai 16. tammikuuta 2017

Roget - Osa 52: Hääpäivä!

Tää tulee ajastettuna, kirjotettu sunnuntai-iltana.

Mietin tässä, et voisin melkein yrittää ja huom. yrittää saisinko pelattua peliä ainankii kerran viikossa tai kahessa, koska sillä saan yleensä 2-3 pelikerran kuvat kuvattua ja voisin yrittää tahtia 1 postaus/viikko :D Se vois olla ihan kivaa sekä lukijoille että itellenikin. Mut lupaa en mitään, koska en halua rikkoa lupauksiani ja jos ei lupaa, ei voi myöskään rikkoa ;D Tämän viikonlopun tosin vietin poikkeuksellisesti TS4:sta pelaten, koska uus päivitys toi mukanaan taaperot ja oli päästävä testaamaan niitä. Siitäkin siis tulee jossain välissä 1-2 postausta. Olin ihan positiivisesti yllättyny niistä, mut ei ne silti pelasta peliä. Kolmonen sen olla pittää!

Mutta, sen pitemmittä puheitta tässä edellisen pelikerran toinen puolisko! Enjoy!
***

Aloittakaamme jälleen kerran mökkihöperöllä botilla :D

Oli kerrankii aikaa, ni sai Damien harjottaa tuota toista puoltaan eli bottien rakentelua. Tässä takaisinmallinnetaan naniitteja.

Hääkellotko noi on? :DD

No nehän ne.

Tässä taas lisää bottienrakennustaidon kartuttamista.

Lähetin meijän mökkihöperön botin käymään kaupassa. Eipä noilta puuttunu oikeestaan mitään, mut osti se nyt ainankii pullon kylpyvaahtoa tms. ku sitä on talossa vaan yksi pullo ja ammeita kaks :D Ja sit osti hyttyssuihketta ku en tiiä vieläkään, mihin sitä pitäs käyttää :DDDDDD Ja ilotulitteita, jotka muuten unohin käyttää - muistin nimittäin nyt vasta et miehän mietiskelin et ois laittanu kunnon shown pystyyn häissä mut ei sitte XD

Ja tässä välissä tuli joku ihme musiikki ja satsi rahaa. Hetken kerkesin ihmettelemään et mitähän tuolla taas tapahtuu, kunnes se sitten selkis melkein heti:

Rahat johtu tästä. Ja hieman on isompi toi Damienin summa XD

Ja musiikki tästä :D Ainiin, unohinkii mainita et tarkotuksella järkkäsin häät Lumihiutalepäivälle!

Random haamu taas kylässä.

Joku kissa jättäny oravan sisälle...

Ja SARILLA soi puhelin o___o Se oli joku sen "kavereita".

Ja koitin vähän siivoilla reppuja (ja nyt tuli iha hirvee vimma avaamaan TS3, jotta pääsis järjestelemään Sarin reppua ja olemaan tyytyväinen itteensä, koska TS4 EI VOI JÄRJESTÄÄ REPPUJA EIKÄ HYLLYJÄ HHHHNGH) ja hieman noita lipukkeita :D Syynä se, et Sari on perheen "vanhin" (kyllä, vaikka on Damienin _rakentama), joten Riimin kuollessa kaikki Riimin tavarat siirty Sarille. Ja Riimillähän oli jo ennestään kaikki Corbinin tavarat ja joka taas sai osan Bealta jne. :D Sen takia tuolla on myös kävelykeppiä ja ties mitä. Pitääkii ens kerralla ottaa urakaks noitten reppujen käyminen läpi!

Emily leikkii ammeessa. Mut miks ihmeessä tosta ammeesta näkyy seinän läpi??? Ja vaan vapaan kameran tilassa, normitilassa se oli ihan normaali :DD

Mikke ei päässy tuolta pois vissiin kissojen takia.

Mut sit tää onnistuu oikein mallikkaasti (y)

No sit se jo spawnas tänne :DD

Ahaaa, taitaa kyllä olla vähän muita juttuja mielessä (=häät!!!). Ja toi asuvalinta talvella ehkä vähän hämmentää.

Postia.

Ja jo on kumma ku ei nää vaan voi loppua -.-

Ja sit muistin tsekata, et näinköhän se deittiprofiili jäi henkiin sillon edellisen kerran, ku peli kaatu. Ja näinhän se oli sitten, et poistin sen profiilin vasta tallentamisen jälkeen. Katotaan auttasko. Sitä ennen kuitenkii tsekataan taas noi viestit.

Taas miehiä vaikka muille jakaa :DDD (Ja huomaatko taas, missä kohtaa oon yhistäny kaks kuvaa? ;D)

Ja puhelin soi taas :))))))))))))))))))) Se tosin oli puhelinmyyjä tms., en kerenny saamaan kuvaa ku laitto luurin pois.

Ja nyt on profiili poissa.

Tämä kuva siksi, ku muistin vihdoinkii ottaa selvää et mistä simeille vaihetaan alastomaan asuun, noh, asu :D Siitä tulee pieni niksinurkkatutoriaali myöhemmin (ja huudelkaa jos unohan :::D).

Damien rikko suihkun.

Pojat lähti tsekkaamaan hääpaikkaa! Ja muuten hyvä kuva mut kuolin ehkä noille lumihiutaleille XD

ASddehgjwlgwmöhnelw ::::DD:D::D:DDdd

Esteriiiii!

Sen mielestä oli tylsää ku Damien intoili häistä :DDD

Tähän väliin pieni talvinen esittely tosta hääpaikasta - rakensin sen nimittäin ite. Nimeltään Hääpalatsi.
Tuolla voi siis pitää häitä sekä talvella että kesällä, ulkona että sisällä. Ensin tein noista vuodenaikaan liittyviä mut en sit lopulta jaksanukaan leikkiä sillä vuodenaikapallerolla.

Sisäänkäynti/Etuovi.

"Aula" ja toi seremoniahalli tms.

Oikeella ruokailuosasto ja sivuovi, ulkona kanssa pöytiä kesää varten.

Vessat.

Itse häätsydeemi. Laitoin tonne "kattoikkunoita" (ne läpinäkyvät laatat Tulevaisuuteen-lisäristä) mut ei se oikein toiminu tälleen talvella ku katolla on _lunta :DDDDD

Kalajutun läpi näkee tanssisaliin. Tosin noita reunimmaisia tuoleja ei voinu ees käyttää ku tuo akvaario on tiellä...

Maisema ♥

Ja vasemmalla tanssisali kattoikkunoineen. (Alemmassa kuvassa näyttää ihan ton yhen naisen hälvenevä ajatuskupla ihan siltä ku toi äijä ois tuolla akvaariossa XDDDD)

Devin soittaa kitaraa.

Ja niin tekee myös Damien.

Pitää joskus ottaa tosta paremmat esittelykuvat vaikka omaan postaukseensa, kesäaikaan mieluiten.

Ei häitä ilman Nukkumattia paparazzia :)))

Puhelin soi...

No ihan varmasti muuten soitit :DDDD

Sattuu nimittäin olemaan samalla tontilla :DDDDDDDD

Mikke pitää seuraa paparazzille, joka kuvailee Deviniä, joka soittaa kitaraa omissa häissään...

Odoteltiin aikamme ku tärkein vieras - Emily - puuttu :DDD Rakensin ton tuonne hevon kuuseen ihan vaan tuon maiseman takia, joten sinne pitää ensin ajaa autolla/jollain pitkä matka ja sen jälkeen joutuu vielä juoksemaan viis vuotta :DDD

Sari jäi kotiin. Ehkä se on parempi kaikkien kannalta :DDD

Häitten aika!

Ehkä ei ollukaan hyvä idea pitää häitä ikkunan edessä ._.

Toi Dampun ilme on niin aaawww XDDDD♥ Sellanen, ihan pää pilvissä leijailee ::DD

Ei mitään parhaita kuvia ku muistikuvakkeet tunkee kuviin ja ikkuna häiriköi hiuksia, mut no can do ♥

:)♥

Nää ne ei vaan toimi koskaan .__. Ei voi olla juhla-asuissa EIKÄ istua... en muutenkaan tajua ku viestissä aina lukee et "määrätä istumapaikat", koska eihän niitä oikeesti voi määrätä? :DDD

No voi hitto :DDDDDD Pitää vissiin tsekata SP'n asetukset, näköjään siellä on sitten vielä et samaa sukupuolta olevat parit ottaa viivan sukunimiin. Ja oho, ei muuten oo ikinä ollu millään simillä vielä noin paljon julkkistähtiä! Ja kuvitelkaa, et ollaan Twinbrookissa enkä oo koskaan tehny elettäkään noita tähtiä kartuttaakseni, ne vaan karttuu ittekseen :D Mut se ei haittaa, koska se on vaan luonnollista et muusikot = julkkiksia.

Tää on kanssa niin ihana ilme Damienilta, sellanen "No kattokaa nyt, nyt se on virallisesti mun mies :)"

Riisien tähtäys 10/10

Lol avattiin vaan toi noutopöytä :DDDD

Devin: "Oooooh me ollaan naimisissa!!! *__*"

Kaakkua! Enkä tiiä mitä asiaa Damienilla oikein oli :D

Ja koska ulkona on paras, samalla ku ikkunasta näkyy puoliso sisällä.

:DDDDD En ees tiiä mistä toi kakku on tullu, onks se Storesta vai jostain muualta?

No jo kerkes tääkii neiti leikkimään kuninkuusleikkejään -.-

PUHE-ELIN >:|

REKGNLWNGLWRNWL

"Mikä teitä kaikkia vaivaa??? EN."

"OOTTEKS TE KAIKKI PÄÄSTÄNNE IHAN VIALLA???"

"Lopettakaa se soittelu. Mä oon just häissä. MUN häissä. Mä menin just naimisiin. End of story."
Tykkään muuten tästä kuvasta hirveen paljon, en tiiä miks mut tossa valaistuksessa toi iho ja silmät näyttää jotenkii tavallista paremmilta :o

Ei menny niinku Strömssössä :D:D:D:D:D

"Mitä hel*?"

Häävalssitanssi! Ainoona yleisönä paparazzi, koska kaikki muut lähti veke jo :DDDDD Ja ääää en muistanu laittaa Emilyä antamaan äitilleen lahjaa! ;__; No pitää pyytää se vaikka kylään joku kerta.

Eipä oo miun simit kovin usein tanssinu hitaita :D Vähän harmi ku siinä ei oo mitään tanssiin sisällytettyjä toimintoja niinku TS2 muistaakseni on et voi pussata tai vastaavaa. Jos muistan oikein.

Ja tää oli ihan uus ele miulle, kuuluu siis tohon tanssiin, vaikka näyttääkii vähän kyseenalaiselta XD Varsinkii toi Damienin ilme, ööööö :D:D:D:D:D:D

Tykkään tästä! ♥ Ja Damien on selvästi ihan fiiliksissä :DD

Noh, hääjuhlia ON aika vaikee järjestää ku tuntuu et kukaan ei tee niinku ois hyvä ja häitä on vaan lähinnä nimessä ja siinä, et ne menee naimisiin. Ei niihin saa oikein kunnolla tuntua, se pitää luoda mielikuvituksellaan.

Loppuun vielä tää lempparitoimintoni ♥

Ja tää kans ihana, onnistuin pysäyttämään just oikeella hetkellä 8) Tää on siis ton edellisen taivutussuudelman loppuosa :D

Kotona of course tämä. Vaikka näähän on jo ihan vanhoja konkareita :D:D:D:D

Tuo on niin koominen ku ne ei keskustele normisti vaan toinen tekee tollasen kutitushyökkäyksen XD

Damien oikein puhkuu intoo :DDDDDDDDDDDD Ja näyttää ihan pieneltä pojalta o_o

On muuten kiva et noi eleet on vissiin ihan aavistuksen erilaiset ku normaalissa pelehdinnässä, tai ainankii niin luulen :D Ja huomatkaa - nyt ne ei oo enää outokarvasia ja karvattomia, alastikaan :D

Sinne hävis.

Melite väärään aikaan väärässä paikassa :DDD

Hyvää yötä ♥

Loppuun vielä muutama moodletti:

Viimenen pätee myös kirjaimellisesti

Ja lopettakaamme tähän kuvaan, jossa SP haluais taas tunkee kaupunkiin lisää simejä, ku ei mahu ku on edellisetkii vissiin siellä </3 Pitää nääkin siivota ens kerralla. Taas.


***

Seuraavan kerran tulee sitten luultavasti TS4:sta se postaus/ne postaukset. Vähän taaperoita esittelen erityisesti niille, joita ehkä kiinnostaa nelonen nyt ku saatiin taaperotkin. Kolmosta taas, en tiedä, mietiskelin et maanantaina saattas olla hyvä sauma pelaa koska tiistain oon varmaankin taas vapaalla. Tiistaista en vielä tiiä et juoksenko asioilla vai en, mut saattahan sillonkii olla aikaa pelata. Kattellaan :)

12 kommenttia:

 1. Jee, häät! Oon odottanut niitä kuin kuuta nousevaa.

  Jostain syystä mun eka ajatus ton haamun nähtyäni oli "salkkareiden Ismohan se siinä"... :D

  Kissoja ei voi kiertää mutta käden survominen tuolin läpi on helppoa kuin mikä. :)

  Mua nauratti kerran kun olin järjestäny simssissä jotkut juhlat (oisko ollu lahjabileet) missä oli paikalla puoli naapurustoa ja samalla mun simille tulee juhlakutsu joltain naapurilta joka oli ihan innoissaan mukana mun bileissä. :D

  Ai hitto mä hajosin tolle Vaarille. :DDD On siinä miehellä nimi!

  Mä vähän luulen että Esteri on vieläkin vähän katkera noiden erosta.

  Ihana hääpaikka! Itelläkin häiden lavastaminen just meneillään mutta meni hyvin nopeasti hermo koska en vaan osaa niin pystytin sellaisen pienen hääpaikan simien takapihalle. :D

  Miks mä nauran aina tolle Nikumatille, ei se nyt niin hauska ole? :DD

  Siis toi on niin ärsyttävää kun lasi/akvaario/joku vesijuttu pilaa hiuksia. ._.

  Ihanat häät! Vieraiden perseily on kyllä rasittavaa, tän takia en pidä isoja häitä juuri koskaan.

  Siis toi on ehkä maailman rasittavinta jos laittaa ulos pöydän niin jonkun on pakko tunkea sinne, ihan sama vaikka olis omat häät tai mikä vaan juhla meneillään. .___.


  Hajosin ääneen tolle "mitä helvettiä"-kuvalle. :D Onneks täs ei oo kukaan lähistöllä kuulemassa ja näkemässä mun nauramista.

  Mullakin simit tekee tota elettä tosi harvoin, mutta enpä mä noita kyllä pahemmin tanssitakaan. :D

  Taivutussuutelu on paras romanttinen toiminto. ♥ Käytän sitä kyllä ihan hemmetisti liikaa. :D

  Jee, ei enää rumia alastonhiuksia! Ja toi kissa oli aika priceless tossa. Ei sentään mennyt väliin. :D

  "Vastanainut"... :D No joo.

  Olipas harvinaisen levoton kommentti, pistetään kellonajan piikkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei :DDDD Ite en ees kato salkkareita :DDDDDDDDDDDDD Vaikka tiedän kyllä hahmoja ehkä vähän liikaakin. Pentuna oisin kyllä halunnu kattoa ku ne alko pyörimään telkkarissa ja olin vissiin 8v. sillon, mut äiti inhos kaikkee saippuaoopperaa (vaikka katto joskus 90-luvun alussa useemman vuoden Kauniita ja rohkeita wtf) ja sen sarjan aiheita muutenkii, joten se ei antanu miun kattoo. Joskus yritin salaa, mut äiti kävi aina nappaamassa telkun kiinni. Sit katoin niitä serkun luona ku se katto niitä ainankii nuorempana päivittäin ja sen äiti anto meijän kattoa niitä joten vähän oli siistiä :D Mut ku en ollu sitä pentunakaan kattonu ni en koskaan oppinu siitä tykkäämään enkä jäämään koukkuun joten en kato vieläkään, enkä muitakaan saippuasarjoja.

   Onkohan se Vaari se sama Vaari Bakshi, jolle repeilin joskus Rogetien alkuaikoina ja lehestä joku luki et "Potra poika syntynyt, ja se sai nimekseen Vaari", on vaan niin tyhmän kuulosta et vauvan nimi on VAARI :DDDDDDDDDD

   Poista
 2. Aika Hmm mielenkiintoinen osa :)
  Tiedätkö miten saisin TS3:sesta bugiset asut poistettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä voi olla apua. Tutorialin alta löytyy ohjeet siihen, miten ja mistä nää löytää. Tuossa listassa taas näkyy niitten tiedostonimet. Toivottavasti on apua tästä! Saa toki kysyä lisää, jos tulee tarve.

   Poista
 3. Tää oli ihana postaus kaikinpuolin...semmoinen hyvänmielenpostaus tämmöiseen myrskyiseen iltaan mikä itellä on siis (ilman puolesta ulkona...) menossa. Tää pariskunta sopii jotenki tosi hyvin toisilleen ja hääpaikka oli kivasti toteutettu. Sari blumbotti näytti myöskin tosi hienolta tuossa yhdessä kuvassa kun hän oikein kiiltää...very stylish!

  Kisuleista oli mukava nähdä kuvia, lisää lisää kiitos vaan tulemaan :)!

  - Jadeleine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Ja kiva muuten kuulla siustakin pitkästä aikaa! ^_^

   Poista
 4. Siis mä en tiedä onko mulla joku modi joka poistaa ton mökkihöperö-moodletin kokonaan XDD Ei oo nimittäin näkyny piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkään aikaan?? Jännä!

  Katoin et Damienilla on joku taikasauva kädessä tossa missä se tekee tota naniittijuttua :DDD

  XDDDD miksi nauran näin paljon tolle haamulle noi lasit päässä.

  Awww toi taivas tossa autokuvassa! Niin nätti. Mut noi lumihiutaleet tho XDD

  HERRAISÄ miten hieno toi hääpaikka! Aww ihana toi ..meinasin kirjottaa naimishetki mut sit tajusin että NOPE se ei ole se :DDDDDD siis toi VIHKIMINEN sitä meinasin että ihana oli XDD

  Siellä sydämet lentelee vähän joka puolella XDD Jippijaijei, odotan taaperopostausta koska nelosen taaperot =♥

  Ja siis se että ne tuli ilmasena päivityksenä ja niin hyvin tehtynä hämmästyttää edelleen XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sit siun himit hengaa tarpeeks tontin ulkopuolella, sehän riittää et käy vaikka seisoskelemassa kadun reunassa :::::DDDDdd

   Naimishetki :D:D:D:D:D:D Niitäkii kyllä ollu näillä kahella jo liikaa eiku

   Ja taaperopostauskin on nyt ulkona :p Ja kyllä, on oikeesti tosi erikoista et näkivät noin paljon vaivaa ja vielä antovat ilmatteeks koko paketin :D

   Poista
 5. Mä olen niin hidas kommentoimaan, mut tää bloggerin uus järjestelmä on hyvin häiritsevä enkä sen takii jaksa lukea postauksia aktiivisesti D:

  Ihan muutama markkinapalkintolipuke :DD

  "pikkulintu kertoi, että sinulla ei ole suunnitelmia tälle illaksi" xDDD Ei ne häät mitenkään tärkeät ole!

  NOI LUMIHIUTALEEN EI XDDDDDDDDDDDDDDDD

  Hyvä juhlien järkkääjä kun ei itekkään oo omissa bailuissaan :'D

  Toivottavasti tallensit heti naimisiinmenon jälkeen, ettei tääkin hetki katoa kun peli kaatuu :D

  Kakun nimi on ainakin mielenkiintoinen

  Näin se halaus toimii xD

  Jes viimein normaalia alastomuutta!

  Vastanaineet :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut parempi myöhään ku ei millonkaan, vai mitä? :D Mut oon kyllä samaa mieltä, tää uus järjestelmä kusee, en ikinä muista kattoo onko uusia postauksia missään vai ei! Aivot ku näkee tän oman etusivun ni ne automaattisesti aattelee "ai kaikki blogit on hiljaa :<" ja sit joskus viiden vuoden päästä tulee taas se ahaa-elämys, joka ei kanna kuitenkaan seuraavaan kertaankaan asti :DDD

   Ei noilla tuu ostettua ikinä mitään, just eilen tsekkasin mitä siellä on myytävänä ja kaikkee ihan turhaa, (talvi)tonttujakii on jo kaks joten ei kiitos. Ei sillä, et ne ois vielä riittäny edes kolmanteen :DDD

   KYLLÄ TALLENSIN, toistaseks toiminu taas peli ihan hyvin :D Tai toimivuudesta voidaan kiistellä, eilinen pelikerta ei muuta tehnykään ku glitchas 24/7, mut sentään se tallenti normaalisti eikä kaatunu kertaakaan.

   Normaalia alastomuutta :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
 6. ÄÄÄÄ oikeesti vihaan sitä ku en oo itekkään keksiny tota hyttyssuihkeen arvoitusta xD Mihin ja milloin sitä kuuluu käyttää???

  Ihanaa miten eri luokkaa Damienin ja Devinin keskitasoiset lomabonukset on :D:D

  Siis tosi hyviä kissoja ku kotona hyppii oravat pöydillä... Tai no lattialla ;D

  Siis mitä kavereita Sarilla muka on??

  Ehkä se on taika-amme, jos siitä kerran läpi näkyy ;D

  Hyi kauheeta pitää uima-asuja nyyttikesteillä :D:DD Näkyy vaa miten maha kasvaa joka suupalan jälkeen xdd

  Onks Mitro ja Harald jotain sukua keskenään, ku niillä on samanvärinen kuontalo? JA MIKS TON YHEN NIMI ON VAARI?!

  Oi toi hääpaikka on tosi kiva ;o

  Ääää mullekki on käyny tolleen et sim on jossain ihan muualla (esim. mun simin juhlissa) ja soitteleeki sit "pöh et tullu sit mun juhliin ::("

  Devin ja Damppu vaa höhöttelee hölmösti toisilleen :D

  Devu ja Damppu yhdistyivät hieman eri tavalla kuin kuvittelin ;DDDD

  Apua toi tanssikuva :DDD Näyttää tosi hämyltä :D:D

  Jostain syystä en oo ikinä onnistunu järjestämään kunnon juhlia :D Aina on jotain valitettavaa xD

  Melite saa vielä traumat :D


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko googletella ja ilmeisesti se on hyödyllisin lähinnä Isla Paradisossa :D Siellä tulee satunnaisia hyttysparvia, jollon tuo on hyödyllinen.

   On ne sukua!!! Nytyt täytyy ihan tsekata et mitä sukua, sen tiedän et molemmat on Goncalveseja mut mitä kautta sukua toisilleen :D HMMMMMMM nyt on mielenkiintonen, ja sekava, nimittäin:
   Antero ♥ Tuija Goncalves -> Harald Parks. Harald on naimisissa Roosa Parksin kanssa, joka on Mitro Uteloisen täti. Eli tämän mukaan ne EI ole verisukulaisia mut en kyllä ymmärrä, miten toi hiustenväri sit voi olla molemmilla sama ku sitä on vaan noilla Goncalveseista lähtösin olevilla :DDD Ellei pelissä sit ole toinenkii Harald tai Mitro, täytyy varmaan ottaa selvää ens kerralla :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)