sunnuntai 5. helmikuuta 2017

TS4 Quinzy - Osa 6: Taaperot testissä

Taaperopostaus on täällä!
***

En jaksanu kauan katella Pistachiota vauvana ku halusin päästä nimenomaan testaamaan niitä taaperoita, joten ikäännytin sen melkein heti :D

Simeillä on erikseen taaperoajan piirteet, jotka luonnollisesti(?) säätää sitä, miten taapero käyttäytyy ja suhtautuu ympäristöön. Sitä en tiiä (en oo vielä siellä asti pelissä), vaikuttaako nää jotenkii niihin piirteisiin, mitkä simille voi valita sen kasvaessa vai ei.

Valkkasin tämän, koska se on omaan pelityyliin nähen miellyttävin. Voin testata taaperoa ja samalla aikuiset voi säätää omiaan samalla.

Ensimäinen taito! Taaperoille on siis viisi erilaista taitoa, loput tulee näkymään tässä postauksessa myöhemmin. En oo ihan sata varma, onko osassa 3 ja osassa 5 tasoa vai miten se menee, ku yhessä pelin omassa ohjeessa vaan lukee jotain siitä et "saavuttaessaan taaperotaidon tason 3 tai 5", ja se jatkuu siitä mut ku se kuulostaa siltä et kumpi vaan riittää, mut toisaalta voishan se olla et jossain taidossa 3 on huipputaso :D No, whatever.


Aika söpö Pistachio! :o Tuli vielä ihan kivannäköne!

Taas pari lisää.

Tässä se leikkii tolla lipastolla. Taaperot voi siis "leikkiä" eri huonekaluilla, ainankii lipastoilla ja kirjahyllyillä, jollon tulee tuollanen pölypilvi.

En kylläkään tiiä miks sieltä joku kaukosäädin löyty. Ja toi ilme :D:D:D:D:D Mut tällähän ei voi siis tehä mitään, sen jälkeen tulee taas pölypilvi.

Mamma opettaa sille jotain... jostain emt :D

Neljäs taito. Mitä pitemmälle noissa taidoissa kehittyy, sitä enemmän uusa toimintoja asioihin avautuu.

No tottakai taaperoille pitää olla oma (pupu)tabletti :DDD

Ja mitä lapsi edellä ni sitä äiti perässä. Eiku... eikö se meekään noin? :o

Tässä kaikki taidot ja vähän bugaa toi yks taito :D:D:D:D:D Sama kävi joskus Hazelille, mut sillä se palkki ei lähteny pois ku vasta sen jälkeen, ku suljin pelin. Tää sentään korjautu itestään. Ja ei, se ei päässy suoraan tasolle 5 :D

Erilaisia ruokia. Ja ku joku nero anto sille noita eläinkeksejä ruokana, tuli taaperolle joku ärsyttävä verensokerimoodlettunnetila ja sen piti saada uuestaan ruokaa, koska eihän sokeri ole ruokaa d44. No, ihan realistista sinänsä, mut silleen ärsyttävää et ku noi arpoo noi ruuat ite jos et käske niitten antaa niille jotain tiettyä ja sit kohta taapero ragee :D

Tää on kyllä kiva, et tuon syöttötuolin saa pöydän ääreen ja simit voi laskee taaperon siihen tuolta selkänojan puolelta!!!

Noi sängyt on söpöjä + taaperot voi mennä niihin ite, eli ei tarvii enää aikuisen nostella niitä mihinkään tai pois sieltä.

Jostain syystä ilmo tuli vasta tässä välissä, vaikka se näky jo taitolistassa :D Tässä siis viides eli viimenen taito.

Söpöä :>

Juomistakin voi antaa niille.

Jugurttia :p

Aikuiset voi leikkii taaperoitten kaa tossa nukketalossa!

Ja tietty taso jossain taidossa (mielikuvitus?) ja nuket voi nimetä. En nyt muista mitkä nimet niille annoin mut jotain (muka) hervotonta se varmaan taas oli :D:D:D:D

Torkut sohvalla ;__;♥

Ja enolla viiraa.

Ahahaha :D

Kokeilin tätä. Yllätyttekö jos sanon, et ei tullu ees mitään hurjan erikoista... moodlettia? Mitä ne on? Saatto liittyä jollain lailla sen johonkii... yleiseen makutasoon mikä kaikissa kasveissa on. Kolmosessahan ois ollu varmaan jo joku indivuaalinen hyi-yäk-moodlet ja ne ois juossu yrjöllä :DDDDD Mut ei tässä.


Ahaa o.O

Kylypyyn mars.

Aws, se meni itte tohon lukemaan :>

No niimpä :D Joku randomi oli jättäny läksyt puistoon, ei taija tulla hyviä arvosanoja.

Penskoille voi opettaa kuvakorteilla asioita :D Tässä vaiheessa oli vaan kahta, en muista sitä toista mut tässä se opettaa sille tarpeita.

Meanwhile in... Hazel kartuttaa taas taitojaan ja kokoelmiaan ja mm. lentelee avaruudessa. Tässä ois ollu useempikin kuva siitä "tekstiseikkailusta" mut ei ne ollukaan enää sit muokkausvaiheessa niin kiinnostavia et oisin niitä jaksanu cropata tai laittaa tähän.

Herneitä!

Noille jättipehmoille voi mm. puhua ja niitä voi halata :> Niitä voi myös lyödä yms. :DDD

Se leikkii, kivoja noi "mielikuvituskuvat" mitä leijailee tossa leikkien aikana :)

Lopuks kävin vielä CASissa pyörähtämässä, en ollu nimittäin tätäkään uudistusta koskaan jaksanu/muistanu testata ja halusin nähä, miten se sukupuolineutraalius on tässä toteutettu.

***

Jees, se siitä. Tossa vaiheessa ku olin taaperolla aikani pelannu, iski sellanen "se siitä sitten"-olo ja suljin pelin :D Halusin testaamaan ja pelaamaan taaperolla ja niin tein joten mission accomplished. On noi taaperot kyllä oikeesti hirmu kivasti toteutettu ja tykkään miten monipuolisia ne on. Paljon on vielä testaamatta tietysti, mut nyt toistaseks toi on riittävästi testausta itelle. Mut ei nää taaperotkaan peliä miulle pelasta, siinä on niin paljon puutteita. Tai ei voi sanoa puutteita, mut se ei vaan täytä miun vaatimuksia. TS3 taas täyttää.

TS4 on ihan jees, mut en jaksa sitä pelata kovin kauaa ja ite pelissäkii tylsistyn niin nopeesti et loppuajasta pelaan tarpeet täysillä ja keskityn edelleen pelkästään kokoelmien kerryttämiseen. Joka sekin on jokseenkii hankalaa, ku tuntuu, et kaikki tapahtuu randomilla. Esimerkkinä kalastus, on täysin mahotonta tietää, missä on mitäkin kalaa ku niitä ei kerrota missään. Arpoutuuko nekin sinne kalastuspaikkaan? TS3 tykkäsin siitä, ku kirjoista pysty lukemaan jokaisen kalan syötin, tässä ne on testattava ja samaa syöttiä syö puolet kaloista ja joku uus saattaa jäähä koukkuun ihan vaan tuurilla.
Yks lempitaitojani simssissä on puutarhanhoito, mut tässä sekii on jotenkii liian sattumanvarasta. Ulkomaailmasta löytyy vaan ne samat kasvit joka paikasta (ja niihinkii menee ikuisuus et niissä on kerättävää satoa!) ja missään ei oo halaistuakaan sanaa siitä, mitä ne loput puuttuvat ja erikoiset kasvit on ja mistä niitä saa. Jos niitä saa kasveja risteyttämällä, on niitä mahollisia komboja se miljoona enkä mie ainakaan jaksa lähtee kokeilemaan kaikkea ku sieltähän loppuu pihalta tila ja simillä menee kaikki aika pelkkään puutarhaan!

TS3 kaikki on jotenkii ihanan... järjestelmällistä. TS4 tuntuu sellaselta kasalta kaikkea eikä millään oo mitään paikkaa. On hirveen vaikee jotenkii ajatella ja toimia ku tuntuu et mitään ei löydä mistään. Tällä viittaan nyt siihen mikä miulle itelleni on pahin puute koko pelissä: se, ettei reppua ja kirjahyllyjä yms saa järjestettyä. Oon ihminen, joka ei voi ajatella jos asiat on "sotkussa". Siis en sano et miun oma kämppä ois aina täydellisen tiptop kunnossa, sen on just päinvastoin! Mut siivoominen on just siks hankalaa ku meen sekasin jos on tavaroita, joille ei oo paikkaa. Ne lojuu joka paikassa ja työnnän ne sit aina jonnekii "viimeseen laatikkoon tai kaappiin". Mut järjestän kaiken, minkä pystyy järjestämään: leffat, kirjat, pelit, paperit, vihkot. Kaikki, joille on paikka ja jotka saa järjestykseen, ne on kyllä järjestetty. Sama simssissä. Ja nelonen tuntuu kaaokselta ku siinä ei pysty. Miun päässä alkaa kaaos ku simssissä on kaaos, en pysty ajattelemaan, en tiiä mitä etin enkä löydä mitään mistään. Pakko tyhjentää aina reppu myymällä asioita ku niitä ei saa sinne järjestykseen. Tai levitän kaiken järjestettävän ympäri taloa pöydille yms. Vihaan niitä kirjahyllyjä ku se yks sisältö on kaikissa ja ne kirjat ihan sotkussa, sais ees ne järjestettyä aakkosin tai taidon mukaan (saako?) mut ei, kaikki on miten sattuu. Oon ite visuaalinen ja TS3 järjestän kirjat aina kannen (romaanit ja muut) tai nimen (taidot) mukaan ja sen lisäks on useempi hylly ja aina oma hylly tietylle kirjatyypille esim. taitokirjoille omansa ja sarjakuville omansa. Löydän heti paremmin ettimäni ku siellä ei oo kaikkee kaikkialla, vaan ne on nätisti rivissä. TS4 tuntuu niinku ettis neulaa heinäsuovasta.

Joten nelosesta tuskin saa koskaan miun peliä. Aion kyllä joskus hankkia noita lisäreitä vai mitä hittoja nyt oikein onkaan, ihan vaan uteliaisuudesta, mut en täydellä hinnalla. TS3 sen olla pitää. Jatketaan siis sen parissa seuraavan kerran, millon se lie koittaakaan.

14 kommenttia:

 1. Mua ei oo oikein TS4 kiinnostanut, paitsi ehkä siminmuokkauksen osalta, kun jokin siinä paikkojen ja simien ulkonäössä on tosi häiritsevää mun silmiini. Mutta hitsi, nuo taaperot vaikuttaa kivoilta! Ku kolmoses ne on vähä sillee "näääh", tuntuu et niillä ei oikein mitää tekemistä oo, mutta tossa neloses tuntuu et vois olla vähä mielenkiintostaki pelata taaperoilla :D Ainaki rutkasti enemmän toimintoja ku kolmosessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itteäkii sattuu usein sieluun nuo grafiikat. En vaan tykkää. Näyttää enemmän joltain DreamWorks animaatiolta ku tietokonepeliltä! '
   Ite tykkään kyllä kolmosen taaperoista, jos on lisäreitä ja ostaa Storesta jotain taaperojuttuja, ni ne on ihan kivoja :D Hauskinta niissä on se ku näkee ekaa kertaa, miten on genetiikka jakautunu vanhemmilta ja muulta suvulta, ja se jännitys et millasia niistä mahtaa tulla lapsina :D Toimintoja on kyllä nelosessa suorastaan hurjan paljon, mut kuten tuossa postauksessakin sanoin, ei ne pelasta silti miulle tota peliä, ku siinä on niin monta muuta asiaa itelle väärin tai häiritseviä. En saa siitä irti yhtä paljon ku kolmosesta, oli siinä kuinka taaperot tai ei. Ihan hauskaa vaihtelua niin kauan ku sitä kesti, mut ei sitä jaksa pelata ku kerran, pari vuodessa. Nääkii taaperot tuntu et oli jo "nähty" ku hetken pelas ja sit alko taas tekemään mieli takasin kolmosen pariin :p Mutta, se on ihan et kuka tykkää mistäkin, itelle kolmonen on Se Oikea :DDD

   Poista
 2. Tulen nyt kysymään sulta neuvoa blogiini liittyen: mulla näkyy nyt kaikki postaukset heti kerralla, siis niin että kaikki kolme on kokonaisuudessaan auki siinä etusivulla. Haluaisin saada ne samaan tapaan kuin sulla, eli että postauksesta näkyy vaan vähän ja se pitää klikata auki, että voi lukea kokonaan. Mistähän siihen löytyy asetukset? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tehään jokaisessa postauksessa erikseen, eli ei oo yhtä erillistä asetusta siihen. Eli ku teet blogipostausta, siihen kohtaan mihin haluut sen linkin, klikkaat tekstieditorissa sieltä ylhäältä kuvaketta, jossa on tollanen paperi laitettu kahtia. Jos hiiren vie siihen päälle, siihen tulee teksti "Lisää väli". Tällä saa siis sen, editorissa se näkyy viivana. Mut sen, mitä siinä linkissä lukee, voi kuitenkin muuttaa ja se on sit kaikissa aina sama. Se löytyy tuolta etusivulta kohdasta Ulkoasu. Siellä klikkaa tuota Blogitekstien laatikkoa ja siitä avautuu ponnahdusikkuna, josta saa säätää kaikennäköstä. Tää asetus löytyy siitä ihan ylhäältä, kohta "Viestisivun linkkiteksti", ja tähän voi kirjottaa sitten mitä lystää :p

   Poista
 3. Aaa, ehkä tajusi! Kiitokset avusta :)

  -tililleen kirjautumaton Dazielle

  VastaaPoista
 4. Äsken tuli lukaistua koko blogi läpi :) Kommentoin nyt välillä itse postausta enkä kysele asioita ;D (No en sentään niin hurjaksi heittäydy ettenkö mitään kysyisi, lopussa on yksi kysymys) Mutta ihan ensiksi, sun postaukset on loistavia! Sun huumorissa vaan on sitä jotain :D

  Aika mielenkiintoinen ominaisuus nuo taaperoajan piirteet. Ne ehkä tekee taaperoista vähän...(äääää koko ajan on sanat ihan hukassa, yritän tunkea tähän sanaa "henkilökohtainen" mutta ei se se ole...) moniulotteisempia? En tiedä, mutta hain sitä että ne ei ole keskenään kaikki samanlaisia luonteeltaan :D Eihän ne kolmosessakaan ole, muuta ei niiden luonteenpiirteet silloin oikein ilmene mitenkään.

  Voiko taaperot juosta, mennä portaita ja tanssia?? Mahtavaa!! :D Varsinkin toi portaitten kiipeäminen, helpottaa kummasti pelaamista.

  Pistachio *_* Aika sulonen :D Näyttää tosi paljon erille kuin kolmosen taaperot, ja tuo ilme xD Ja samaistun tuohon mitä sanoit DreamWorksin animaatiosta, koska mulle tuli ekana mieleen Toy Story. En oikein tiiä mitä mieltä oon siitä... Toisaalta näyttää jotenkin selkeämmältä, ja kun kolmosessa esim. vaatteet ja hiukset menee välillä tosi tyhmästi, niin näyttää että tässä nelosessa vaatteet/hiukset mukautuu paremmin liikkeisiin yms.

  Hmmm... Ihan kiva idea, että taaperot voi leikkiä joillain huonekaluilla, mutta tuo pölypilvi? :'D Näyttää että siellä on joku elukka tuhoamassa xD

  Kaks uutta taitoa tuo myös uusia ulottuvuuksia taaperoihin. Ihan kiva lisä :)

  Ihania ruokia :D Hauskaa että noille on enemmän ruokavaihtoehtoja, kolmosessa kun ne syö aina sitä samaa pöperöä. (Ellein muussaa niille jostain muusta ruuasta, mutta samallehan sekin näyttää)

  Toi syöttötuoli ruokapöydän ääressä -systeemi on tosi hyvä! Ja taaperon istuminen näyttää realistisemmalta.

  Sängyt on kieltämättä söpöjä. Ite kuitenkin kaipaisin myös niitä kehtoja :D Nelosen taaperot vaikuttaa itse asiassa taaperon ja leikki-ikäisen sekoitukselta, vanhemmilta kun aiemmat taaperot.

  Tuommonen hali olis kiva kolmoseenkin :3

  Nukkekoti on kyllä paljon hienompi kun kolmosessa!

  EN EHKÄ KESTÄ! *_* Taaperot pääsee sohvalle! En tiiä miks innostuin näin paljon, jotenkin vaan niin realistista :'D

  Mulla on aika ristiriitaiset fiilikset nelosta kohtaan. Jotkut jutut siinä kiinnostaa (esim. siminluonti ja nyt myös taaperot), mutta siitä puuttuu niin paljon juttuja mitä rakastan kolmosessa (esim. avoin naapurusto ja se kuosieditori-systeemi, en nyt muista sen virallista nimeä xD). Voisin kyllä kuvitella pelaavani nelosta, mutta kolmosen lisäksi, en sen tilalla.

  Nyt se kysymys sitten: Onko sulla erikseen joku ohjelma, millä otan screenshoteja sillon kun kuvaat ilmotuksia, moodletteja yms.? Katoin että mulla on tässä läppärissä joku namiskuukkeli missä lukee Prnt Scrn ja kokeilin sitä, mutta mitään ei tapahtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, kyllähän mulla toinenkin kysymys oli! Nimittäin Sims Storesta. En tiiä miten vasta vähän aikaa sitten tiedostin sen olemassa olon. Nyt kuitenkin tein tilin ja rekisteröin pelin, ja haluaisin kovasti ladata jotain. Tuolta ladattavat asiat ei ole samanlaisia ladattavia kuin muilta sivustoilta ladattavat, eihän? Kun mulle tulee ladatuista mieleen bugit ja se, että niitä ladattuja pitää välillä poistaa kun joku ei toimi ja sitten on hirveä työ ettiä, että missä ladatussa on vika. Mutta eikös noita Storen juttuja ole ihan turvallista ladata? :D JA se vielä, että edellyttääkö lataaminen esim. Originin asennusta koneelle?

   Poista
  2. Wow, siehän olit nohevana :D Tosin en tiiä, onko täällä sisältöä paljon vai vähän suhteessa muihin blogeihin :p Mut kiitän, varsinkin tuosta huumorikommentista koska ois kivaa olla hauska ja se on kivaa jos siinä onnistun :DDDDD

   Persoonallisempia? Oliko se se sana, mitä haet? :D Sitä en tiiä miten sit käy, jos pelaa taaperoilla pitempään. Rupeeko ne sit tuntumaan keskenään ihan samanlaisilta noista erikoispiirteistä huolimatta. Jaa, kolmosessa en oo kyllä koskaan ajatellu et ne ois jotenkii samanlaisia keskenään. Tai ainakaan se ei oo häirinny :D Ite tykkään taaperoista ku on hauskaa nähä se genetiikka ja vielä hauskempaa nähä se genetiikka kun niistä tulee lapsia. Se on kyllä totta et ne luonteet ei kauheesti näy taaperossa, lähinnä ehkä moodletteina ja tarpeina esim. sosiaalisuudessa.

   Joo voi ne kiivetä portaita, vissiin liikkumisen (vai kävelykö se taidon nimi on?) tasolla 3. Ja juoksevat myös. Kolmosessa ne on kyllä niin palikoita ku ahtaassa talossa ne ei saa niitä nostettua eikä laskettua ilman et valetavat ensin kymmenen huoneen päähän, mut samapa tuo :D

   Toy Story on Disney Pixarin leffa! Terveisin animaatiofriikki :D Ei vaan, oon kattonu näitä ihan pienestä asti ja TS oli ehoton suosikki aikanaan. DreamWorksilta on mm. Shrek. Ice Age taas on 20th Century Foxin elokuva :D Kyl mie nää tiiän XD

   Noi nelosen taaperot on itseasiassa tehty olemaan vähän kakkosen ja kolmosen taaperoita vanhempia. Nää kävelee jo oletuksena.

   Create A Style :D Mut joo, ite pelasin eilen taas kolmosta ja ihan kieli poskella järjestelin reppuja ja tavaroita ku KOLMOSESSA JOPA PYSTYY :D:D:D:D:D:D Ei voi ihminen nauttia niin paljon siitä, et saa virtuaalisia tavaroita omavalintaiseen järjestykseen XD Itekin pelaan nelosta vaan huvin vuoks kerran vuoteen. Tai en tiiä voiko edes huvista puhua ku enemmän toi peli aiheuttaa ärtymystä ku nautintoa :DDD

   Print Screen -napilla otetaan kyllä kuvakaappauksia, mut ne pitää liittää erikseen aina kuvanmuokkausohjelmaan. Ja se on rasittavaa, joten kyllä, miulla on tässä ohjelma. Sellanen ku Fraps, jo ilmaisversiolla saa ihan riittävän hyviä kuvakaappauksia pelistä. Googlella löytyy kyllä :) Kakkosen kanssa käytin Gadwin Printscreeniä, mut se ei enää toimi kolmosessa (kuvaa vaan mustaa ruutua tai ei mitään), joten siirryin takasin Frapsiin. Ennen kuvasin kaiken myös kakkosessa Frapsilla.

   Sim Storen sisältö on turvallista ladata, mutta huomaa, et ne maksaa simpointseja eli rahaa. Ite en oo koskaan ostanu rahalla niitä pointseja, on tullu vaan pelien mukana (alussa kai ekassa tai kahessa ekassa tuli joku 1000 pointsia mukana) ja sit oon ostanu cdon.comista alennuksesta niitä kuponkeja. Mut se on tietty jokaisen oma asia, haluaako siihen laittaa rahaa vai ei :D
   Exchange taasen on syöpää, älä mee sinne. Sieltä saa ilmatteeks pelaajien tekemiä asioita mut sieltä saa myös ihania bugiladattavia ja muita peliä hauskuuttavia juttuja, joita ei sit löydä tai saa pois kovin helposti </3 Eli Storesta voit ladata ihan huoletta, mut Exchangesta juokse niin kauas ku vaan pääset. Store ei vaadi Originia, asiat asennetaan TS3 käynnistymissovelluksen kautta.

   Poista
  3. Originia tarvitaan nykyään simpointsien ostoon, jos siis ostaa EA:lta

   Poista
  4. Ok, Anolle kiitokset tiedosta! :)

   Poista
 5. Noniin taaperot! :D

  PIstachio on SÖPÖ x3333333

  No höh, oisin toivonut sellasta hianoo ällömoodlettia mut ei sit :C

  Oon itse vahvasti sitä mieltä, että TS3 vie kyllä voiton. Juuri sen takia, että se on sellainen tuttu ja turvallinen. Kaikki menee silleen sujuvasti eteenpäin, järjestelmällistä, eikä kaikki riipu tuurista ja arvailusta. Tai jos haluaa niin voi vaan heittää aivot narikkaan ja kääntää simslandia ympäri ja tehdä kaikkea outoa. TS3 on monipuolinen. Tai, on TS4 myös, mutta se on sellaisella sotkuisella tavalla. Kaikki on sekaisin eikä kaikki oikeen toimi.
  Tykkään pelata nelosta silleen välillä. En jaksa keräillä, kasvattaa sukua tai muutakaan tällaista, myös sen takia, ettei ole erillisiä tallennuksia ja kontrollifriikkinä haluan seurata jokaista simiäni. Pelaan nelosta silleen välillä, jonku vajaan tunnin ja vaan pyörin ja tutkailen kaikkia jänniä juttuja. Mut kolmosessa sit pelaan ns. "kunnolla". Hankala selittää
  Lyhyesti sanottuna totean vaan että kolmonen on parempi kun nelonen. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TS4 ja sen non-existent moodletit </3

   Samaa mieltä tuosta, miks TS3 ON parempi. TS4 on nimenomaan sotkunen ja sekasin. En tykkää ku tuntuu, et kaikissa asioissa on heitetty arpakuutiota. Kai se on vaan helppo saaha toimimaan mahollisimman vähällä ku mikään ei ole ns. vakituista ja pysyvää, kaikki "nollautuu" paikassa X ku poistut sieltä. TS3 kuitenkii kaikki on olemassa maailmassa koko ajan, olit missä tahansa. Simit ei vaan "ole" jossain vaan ne tekee omia juttujaan koko ajan. TS4 tuntuu vähän samalta ku TS2, ku meet sinne aktiiviseen talouteen, kaikki muu vaan pysähtyy ja lakkaa olemasta. Eihän ne ees ikäänny tai ainakaan kasva itekseen... TS3 on raskas just siks ku siellä tapahtuu jotain 24/7 vaikket ite kattois sinne sillä hetkellä. Vähän niinku oikeessakin maailmassa jotain on tekeillä koko ajan naapurissa ja kadulla ja toisella puolella kaupunkia ja myös toisella puolella maailmaa. TS3 vielä sen lisäks ohjailee noitten "ulkomaitten" toimintaa kevyesti, muistaakseni noissakii matkakohteissa ne simit ikääntyy ja kuolee sen jälkeen, ku oot kerran käyny ne "aktivoimassa". Ja ku kaikki kerättävät on säädetty maailmaan niillä generointilaatikoilla ku taas TS4 kaikki on täysin sattumanvarasta. Siitä puuttuu se kolmosen hienous, et voit löytää jotain jostain koska se on loogista, esim. Kuolonkalaa saa vaan hautausmaalta. TS4 noi kalapaikatkii tuntuu menevän ihan randomilla. Kaikki tapahtuu ihan randomilla nelosessa, kolmosessa taas kaikki on harkittua ja oikeestaan melkein mitä tahansa pystyy ite säätämään ja just kontrolloimaan, aina niitten keräiltävien laadusta ja sijainnista valmissimien ulkonäköön asti. Nelonen on tylsä enkä mie jaksa niitä tarpeita ku ne laskee liian nopeesti. Tai oikeestaan ne ei ees laske liian nopeesti, simit vaan alkaa reagoimaan niihin liian aikasin, kolmosessa saa olla hyvän matkaa punasella ja moodlet on silti vielä se lievempi muoto. Kakkosessakaan simit ei häiriinny niistä yhtä aikasin ku nelosessa, vaikka ne laskee siinä nopeemmin ku seuraajissaan! Ja pakko sanoa et edes TS1 se ei mee punaselle niin aikasessa vaiheessa, vaikka siinä se laskuvauhti onkii päätä huimaava ja ite nykyään pelaan sitä mood boostereitten kanssa ku muuten ei kerkee muuta ku täyttämään tarpeita :D

   TS4 on kivaa vaihtelua TS3:seen, mut oikeesti se on kaikista paras lääke uinuvan TS3-himon herättelyyn.

   Poista
 6. Lol toi itsenäinen -piirre kuulostaa vähän joltain rebel-taapero -piirteeltä xD

  Aw onhan se herttanen PISTAASIPOJO :D

  Vähän tyhmä toi pölypilvi .__.

  Saispa kolmosessa ton syöttötuolin silleen fiksusti xdd

  Mitä supertaaperoita noi on, ku ne pääsee sänkyykin itse :D Kolmosessa ne on ihan avuttomia xD

  Hyi yök toi jätehedelmä xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa ollakin :D Tai Pistaasi ainankii jonkun verran kapinoi, vaikka ei sitä pelaajalle näy mut Almond sai vähän väliä jotain viestejä tai "moodletteja" kapinoivasta taaperosta.

   On se taas vähän et on menty sieltä mistä aita on matalin. Ois voinu vaikka avata sen laatikon ja laittaa taaperon huitomaan käsillään, ei se ois haitannu vaikka sisältö ei ois liikkunu.

   Vissiin ne on pari vuotta kolmosen taaperoita vanhempia :D Plus noi sängyt on ihan sikamatalia.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)