perjantai 15. heinäkuuta 2016

Pikkupölinä: Kattokee tonne ↑↑↑ (ja tonne kans →)

Ei siis mitään sen kummempaa pölinää, samaa asiaa ku ilmotusasioissa, mut siis viime yönä ahkeroin ja nyt on siis sisältölista päivitetty sekä Rogetien kissoille luotu kokonaan uus ja oma sukupuu, sinne tästä.

Lisäks tein sen kauan kaivatun? tai ainankii kauan kaipaamani latauslistan tuonne eli sieltä löytyy nyt kaikki modit ja tärkeimmät miun käyttämät ladatut. Mitään CAS-asioita (paitsi korvaavat) yms. ei ole, koska niitä on ihan liikaa ja vaan hullu rupeis käymään läpi ja ehtimään niitä kaikkia. Enkä edes mie ole niin hullu. Tai saattasin ollakii, ellen ois niin pirun laiska :D:D:D:D Ei vaan, siellä on kuitenkii ekat ladatut ladattu varmasti jo vuonna 2009 joten niistäkii suurin osa sivustoista on varmaan jo kuollu ja kuopattu. Mutta, ompahan ainankii nyt noi tärkeimmät, haluun antaa crediittiä niille, jotka tekee pelaamisesta paljon antosampaa ♥

Eli sellanen pieni pölinä tähän väliin :)

6 kommenttia:

 1. Aaaaaaaa NICE!!! Mulla menee aina noi kissat sekasi (plus mulla on pieni pakkomielle sukupuihin :D) Nii oon tositositosi onnellinen siitä et kisseilläki on nyt oma sukupuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin hassua ku itelle taas on ihan päivänselvää, et miten ne menee :D Mut niinhän se on oikeittenkii lemmikkien kanssa, et jokainen tuntee omansa mut jos on enemmän ku yks kissa ni kukaan vieras ei ikinä muista kuka on kukakii :DDD Nimimerkillä meillä oli joskus kolme kissaa yhtä aikaa ja aina kaikki kysy et "ainiin oliko tää nyt se? Ai ei, no kukas se sit oli? o.O"

   Ja sukupuut on kivoja, itekin tykkään ja mitä suurempi, sen kivempi! Oota vaan ku teen joskus valmiiks ton Twinbrookin väestön sukupuun :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ei luoja miten sisäsiittosta sakkia. Pitäs ens kerralla käydä ne taas läpi koska varmaan puolet on jo kuollu tai eronnu ja menny uusiin naimisiin kuus kertaa ja osa on lisääntyny. Ja silti osa Alicen aikasista vampyyreista hengailee yhä kaupungissa ja siittää lisää vampyyreja kaupunkiin. Voiskii joskus ottaa siitä sukkarista pienen maistiaiskuvan tänne! :D

   Poista
 2. Sait uuden lukijan! Oon lukenut sun blogia jo kauan ja nyt vasta sain aikaseks liittyä lukijaksi :D Oon alottanut vähän aikaa sit myös simsblogin jos kiinnostaa käydä kattomassa http://simsyes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tervetuloa lukijaksi! Ja täytyykii heti käydä tsekkaamassa teikäläisen blogi! :)

   Poista
 3. Heippa taasen. Mun blogille kävi vähän ikävästi joten täällä jatkuu! https://lillasims.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ettet kadonnu kokonaan! Harmikseni en kerenny lukemaan edellisestä blogista paria vikaa postausta, mut no can do. Jatkan siis tuolta :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)