maanantai 11. heinäkuuta 2016

TS4 Quinzy - Osa 4: Uusi yritys (enkä siltikään tykkää tästä pelistä)

Moro, mainihin viime postauksessa et pelasin vähän nelosta. No, niin tein enkä vieläkään lämmenny tälle pelille. Välillä tekee mieli taas jatkaa tutkimuksia mut ääh, kolmonen on silti 4572835021 kertaa parempi. Tässä kuitenkii sen pelisession kuvat (~20kpl) ja ajatuksia siitä ja itte pelistä.

Peliähän en ollu avannu ilmestymispäivän jälkeen, joten päätin kokeilla, oisko päivitykset tehny pelille yhtään parempaa.***

Jos joku ei muista enää, tässä on siis Hazel Quinzy, joka asuu veljensä Almondin kanssa... jossain. Se on se eka maailma, Willow Creek tms.?

Peliin oli tullu sukupuut päivityksessä. Niitten puutehan itteä ärsytti kaikista eniten, ku rakastan kasvattaa simejä ja iiiiiisoja sukupuita! Tässä siis Quinzyjen sukupuu omien pikku muokkauksien kera. Ihan hauskaa, et sisaruksilla näkyy vanhempi, vaikkei vanhempia ois koskaan luotukaan. Venlahan oli taas testilapsi ja asuu äitinsä luona, joka on siis joku Terhakaisista. Se punapää. Venla ite oli kasvoiltaan Almondin kopio. En tiiä onko genetiikka ja perinnöllisyys yhtään parempia pelissä nykyään.

Meemejä ei pääse pakoon edes nelosessa.

Almond testaa tätä Viihdyttäjän uraa. Tossa samalla näkyy vähän työpaneelia. Kesti ihan liian kauan löytää se namikka, mistä simit käsketään töihin :DDD Mut se ilmestyy ton kuvakkeen (eli jossa viihdyttäjällä on lava) päälle siihen kellon aikaan ku työt alkaa. Ei oikein loogista, ku kolmosessa ja kakkosessa simit tullaan hakemaan töihin jo tuntia ennen. Tässäkii tulee ilmotus et työt alkaa tunnin päästä, silti niihin voi mennä vasta sillon tunnin päästä.

Tommosen löysin Outolaaksosta Oasis Springistä vai mikä hitto se onkaan. Nyt Almond koittaa nostaa kätevyyttä, et sais ton rikki ja Hazel pääsis tutkimaan.

Ammeen reunalla löyhkäs joku ja ilmeisesti vesi voi pilaantua.

Ihmeen läpinäkyvät tekstit, mut Hazelille tuli vaihtoehtona myös "Pohdiskele lasin täyteyttä".

Bugaava? radio. Se oli rikki, mut silti se soi koko ajan. Vai soiko se just siks? No anyway, se siis säteili mut samalla soi ja sen pysty käynnistämään, jollon alko soimaan toinen musiikki samaan aikaan, ja sammuttaa, jollon se toinen musiikki sammu mut toinen jatku edelleen. Korjaantu vasta ku myin sen, ei auttanu korvaaminen uudellakaan.

Almond yleni lisää.

Lisää bugeja: Almondin pään päälle jumittu toi taitopalkki ja taitolistassa näytti tältä:

Videopelit :DDDDDDDDDDDDDD Tää lähti pois sit ku lähetin sen ja/tai Hazelin kotiin, mut vaan siirtyäkseen seuraavana Hazelille. Ja meinas palaa hermot ku laitoin sen museoon/kirjastoon lukemaan kätevyyttä. Ja jatkuvasti tuli ilmotus et "uden X-taitonsa ansiosta Almond voi..." ja siis sinne tuli niin pianonsoittoa ku kitaraakin ja argh! Ku sen piti aina heittää se kätevyyskirja mäkeen ja lukee jotain muuta -.-"""

Hazel kävi baarissa ja oli hetkellinen piiloblondi-olo, ku pysty tilaamaan drinksuja ja sit luki "Tlaa mehumestari" ja koska siellä oli jo mehumestari, aattelin et tää on joku erikoisistakin erikoisin drinkki ja klikkasin siitä, ja sit vasta tajusin et niiiiiiin... sehän siis tilaa MEHUMESTARIN, HENKILÖN paikalle tuosta :D:D:D:D

Täällä Hazel bugaavan palkin ja lehmäkasvin istutuksen kanssa. Hazelilla se palkki ei vaikuttanu taitojen nousuun, mut sitä ei myöskään saanu pois millään. Ei teleporttaamalla, ei resetoimalla sim, ei siiryymällä tontilta toiselle eikä käymällä päävalikossa. Ees hideheadlineeffects ei auttanu asiaan.

Almond ylenee edelleen ja valkkas Viihdyttäjän urahaarasta Koomikon uran.
Samalla tässä näkyy Hazelin reppua. Ja asia joka minuu ärsyttää tässä pelissä kaikista eniten ;_____; Pää hajoaa, ku en pääse järjestelemään noita asioita!!! .__________________. Haluisin laittaa ne kaikki ryhmittäin riviin, kasvit vierekkäin, kalat vierekkäin ja näin päin pois, mut ei, ne ei kestä silleen ;__; Sama ku kirjat on ihan sikinsokin ja kaikki samat näkyy kaikissa hyllyissä (ainankii viimeks näky) JA EN PÄÄSE TOTEUTTAMAAN ITTEENI. Minuu häiritsee niiiiiiiiiin paljon, tuntuu etten voi vaan keskittyä enkä ajatella, ku nuo on ___________epäjärjestyksessä!!! Kolmosessa hommaan aina miljoona kirjahyllyä ja järkkään mm. taitokirjat toiseen, tavan kirjat toiseen ja itekirjotetut yhteen jne. ja lisäks vielä värin/kannen mukaan. Ja ne pysyy siellä kauniisti rivissä ♥ Toisin ku nelonen. Hermot meni sen verran et en voinu mitään muuta ku laajentaa taloa ja järjestellä tavarat pöydille ja seinille, ku niitä ei muuten saa järkkään. Kirjat saa olla hyllyssä, vaikka onkii sekasin. Yhyy.

Ostin sit loputkii härpäkkeet eli tuon raketin ja observatorion. Tässä ei näy sitä palkkia, ku screenshoteissa ei näy puhekuplat yms. :)))) Timantit kyl näkyy...

Venla tuli kylään. Siivoomaan, nähtävästi.

Sad, kukaan ei ees puhunu sen kanssa ku Hazel värkkäs raketin kanssa ja Almond oli töissä :DDD

Ja lopuks vielä tarpeet. Tää on repun jälkeen seuraava mikä ärsyttää ihan hitosti. Helekkari ei 2 tai 3 tarpeet mee keltaselle PUOLESSA VÄLISSÄ!!! Ja jos on vapaa tahto, ni nää alkaa heti toimimaan noitten mukaan ja se vaikuttaa niitten mielialaan ja kaikkee. Oon niin perfektionisti, etten kerkee mitään muuta tekemään ku huolehtimaan noitten tarpeista, ku rupee heti häiritsemään jos on yhtään keltasta. Ja minuu kiinnosti vaan edelleen se keräily ja tutkiminen ja _kokoelmat koska oon itte joku hiton keräilijäluonne, et lopulta luovutin ja laitoin tarpeet pois päältä koodilla ja keskityin ettimään ja tutkimaan asioita.

En vaan osaa pelata tätä peliä pelaamismielessä. Niin moni juttu ärsyttää, mitkä taas kolmosessa on täydellisesti. Kolmosessa osaan pelata ilman koodeja, mitä nyt teleporttausta oon ruvennu käyttämään aika paljon, mut silti. Tätä ei vaan voi pelata vahvalla tahdolla ja tarpeet päällä, ku simit ei tee mitään tai vaihtaa tekemistä 24/7 vaan koska kusi lentää kolmen tunnin päästä. Great.

Jatkan kyllä kokoelmien kartuttamista koska se on ihan hauskaa ja oon pakkomielteinen, mut lähinnä se on sellasta päähänpistohupia.

16 kommenttia:

 1. Itekkin käytän nelosta enemmän ideoiden testaamiseen ja jos haluan vain luoda simin, en pelata.

  Toi radiobugi on ärsyttävä. Kun musiikki soi keskellä yötä ja se pilaa sen unisen ja rauhallisen tunnelman x(

  Nauroin tolle mehumestarijutulle ääneen :DDD

  Tuo epäjärejestys saa mutkin aina raivon partaalle, siks en pidä simien tavaroita niiden repuissa, kun korkeintaan muutamaa kerrallaan. D:

  Onneksi en ole ainoa jonka mielestä nelonen on kakkaa :)
  Jaa tähän on hyvä lopettaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CAS on kyl ihan kiva, se jäikii testaamatta, miten sukupuolirajojen poisto näky CAS:issa.

   Ai se on ihan yleinenkin bugi? :D

   Joo ;__; Ja kukistakaan ei oo nähtävästi mitään hyötyä, ni en jaksanu niitä enää edes kasvattaa. Vievät vaan turhaa tilaa repusta ja sotkevat järjestystä.

   Poista
 2. Nelosta en itse omista, mutta kahdella kaverillani on. En tykkää läheskään niin paljon kuin kolmosesta.
  Simit saa kyllä yksilöinä erinäköiseksi paremmin kuin kolmosessa, mutta sitten lapset/sisarukset näyttää samalta. Kolmosessa on kiva, kun kaksosetkaan ei näytä täysin samalta.
  Sit kans simit näyttää jotenkin inhottavan barbimaisilta :<
  Ja eniten miinusta siitä, että ei pysty vaihtamaan värejä miten haluaa, ja siitä, että tulee latausruudut silloinkin, kun vaan vierailee naapurissa. Ympäristöt on säälittävän pieniä ja yhteisötontteja vähän. (sitten tietty se, että paljon pienempi peli sisällöltään. Lisäosissa tulee paljon vähemmän kuin esim. kolmosessa ja maksaakin ihan saamaristi)
  Onneks en oo ainut joka suurinpiirtein inhoo nelosta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinnöllisyys vissiin edelleen kusee tässä pelissä. Tai en tiedä nyt ku ei oo omakohtasta kokemusta, mut sillon ekana päivänä ku Venla synty ni oli kyllä enemmän klooni isästään ku kahen simin jälkeläinen.

   Minen kans tykkää graffoista, tai siis simien ihosta. Se hymy on jotenkii häiritsevä, ilmeet on enemmän kakkosen ku kolmosen ilmeitä, vaikkei kolmosenkaan hymy ole mikään kaunein ::D Nykyäänhän on vissiin jo korvaavia ihoja tehty, mut en jaksa ladata ku ladatuillakaan ei saa muutettua pelin perimmäisiä ominaisuuksia.

   Create a stylen puuttuminen on kans iso, iso miinus. Oon itte tosi tarkka värien suhteen ja kolmosessa saatan sisustaa monta tuntia vaan ku en löydä sopivaa kuosia ja sävyä johonkii asiaan (kunnes kyllästyn ::D), mut nelosessa oli paluu samaan, mitä vihasin kakkosessa: pakko valita toisiinsa sopimattomat huonekalut vaan koska värit ei muuten natsaa. Ja omaan silmään väri tulee ykkösenä ja sit vasta tyyli, mut kyl se silti sattuu sieluun jos värit natsaa mut huonekalut on kaikki ihan täysin eri aikakausilta.

   Rasitti itteäkii nuo latausruudut ku samalla tonttialueella ei voinu mennä naapuritontille ilman latausruutua, vaikka oli tasan saman kadun varrella.

   Poista
 3. Ite en oo nelosta hirveemmin pelannut kun kaverin läppärillä vähäsen mutta tulin joka tapauksessa siihen tulokseen että en omia rahojani tohon tuhlaa, sen verran huono peli. Kolmonen on rakkaus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Itekii ostin pelin Kinguinista alkuperähintaa puolet halvemmalla, koska en ois missään nimessä suostunu maksamaan sellasia summia jostain, mihin jo tiesin pettyväni ku jokainen traileri laski vaan mielialaa entisestään. Mut simsfanina se oli pakko testata, et pysty sanomaan rehellisen mielipiteensä pelistä :D On se ihan hauskaa hakattavaa joskus ja täytyy sanoa, et aikamoinen TS3-moodboosteri - pelaat hetken nelosta ja sit meet kolmoseen ja ah miten osaatkii yllättäen arvostaa asioita, joitten et ees tajunnu olevan niin ihania ominaisuuksia (kuten vaikka se _vapaa maailma!!!) ♥

   Poista
 4. Haha mä taas rakastan nelosta enkä oo kolmosta avannukkaan nelosen ilmestymisen jälkeen :D Saattaa kyllä johtua siitä, et mulla kolmonen lagi ja kaatuili niin paljon ettei pelaamisesta tuntunu tulevan mitään. :/ Tykkään nelosessa siitä ettei se oo kaatunu kertaakaan eikä bugeja oo läheskään niin paljoo ku mulla oli kolmosessa. Oon myös ihan rakastunut nelosen grafiikoihin!
  Mut joo siis pointti oli että hassua miten erilaisia mielipiteitä tääkin peli on ihmisissä herättänyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ainut oikeesti hyvä puoli nelosessa CAS:in monipuolisuuden lisäks :D Se on ihan totta, et se lataa todella nopeesti eikä lagaile eikä kaatuile eikä bugaa 24/7. Mut toisaalta se toimii noin hyvin just niistä syistä, miks en tykkää siitä - se rakennettiin niin kevyeks, et oli pakko karsia todella paljon asioita, jotka taas kolmosessa on parhautta. Valitettavasti siitä poistettiin just ne asiat mitä ite tarviin simssiltä ja sen takia nelonen ei ole oikein miun tyyppiä.

   Itelläkii ollu kolmosen kanssa oikein äärimmäinen viha-rakkaussuhde, mut se vaati sen et koneen täytyy olla huomattavasti parempi ku mitä peli väittää tarvitsevansa, ja sit se ehkä toimii. Ehkä. Toistaseks on toiminu oikein kauniisti, mut arvaa vaan toimiiko enää jatkossa ku menin sanomaan tän ääneen? Ei varmaan halua toimia okein ens kerralla :D Jokaikinen tallennuskerta nousee niskakarvat pystyyn ku niin monta kertaa ruudulle on läsähtäny Virhekoodi 12. Vaikka se on kai kerran tai kaks tullu tällä uudella kokoonpanolla, ni silti hirvittää joka kerta tallennuksen yhteydessä. Mut joku juttu siinä pelissä on, mikä saa jatkamaan kaikista vastoinkäymisistä huolimatta.
   Yhessä välissä se lagas ja kaatu ja työnti virhekoodia niin paljon et en oikeesti voinu pelata ja pelihimoissani oli pakko kääntyä kakkosen puoleen, joka taas oli ku suolan kaatamista haavoihin ku mitä enemmän pelas, sitä enemmän teki miel pelata kolmosta. Mut yks hyvä puoli sentään siinä, ettei uusia lisäreitä enää tule: eipähän tarvii ainakaan päivittää koneen osia enää TS3:sen takia ikinä. Toivottavasti.

   Poista
 5. Niin. Sulla ei vissiin oo ku vaa peruspeli?
  Mä edelleen oon aktiivisesti kerännyt kaikki tähän mennessä ilmestyneet lisärit ja lisäsisältöä on mun mielestä JÄRKYTTÄVÄN VÄHÄN. En nauti. Itketäänkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pelkkä peruspeli löytyy. En osta ikinä niillä kiskurihinnoilla tuohon peliin lisäreitä, ku en kerran peruspelistäkään välitä sen kummemmin. Ehkä joskus jos tulee joku random huippuhyvä tarjous ja saa tyyliin kaikki lisärit kahella eurolla (eli ei koskaan), ni voin niitä ostella. Mut en ikinä tällä perushinnalla enkä edes puoleen hintaan. Paitsi jos voitan lotossa ni ehkä sit :DDD

   Poista
 6. Jippii, en oo ainut nelosen vihaaja! (okei, kommenteista päätellen ei olla kyllä kaksistaan tän ongelman kanssa. XD)

  Ite en oo nelosta kokeillu, enkä aiokaan. Liian jotenkin puutteellinen peli kolmoseen verrattuna ja nuo grafiikat ymv. ovat liian "vahamaisia" mun makuun. Kolmosessa on paljon paremmat! Ja aika bugiseltakin vaikutti, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi, grafiikoita katellessa silmät kyl sulaa. Muistan niitä kauhistelleeni jo trailereissa ja lopulta pelin hommattuani ja aukastuani suunnilleen itkin verta. TS3♥

   Sen verran peliä puolustakseni: Osa noista bugeista oli varmaan miun syytä, koska käytin testingcheatsia aika paljon (tarpeiden nosto ja pysäytys) ja veikkaisin et se koodi päällä kaupungissa hyppely voi aiheuttaa monenmoisia bugeja :D Ihan kuten edeltäjissäänkin (etenkii kakkosessa sillä pysty helposti saamaan koko roskan sekasin ::D).

   Poista
 7. Hah, ite omistan vaan sen siminluontidemon, joka on kutakuinkin ainut asia mikä mua nelosessa kiinnostaa :,D

  Oon kattonu välillä jotain sims 4 pelivideoita tai muuten vaan joitakin sukupuita ja ite oon ainaki sitä mieltä et nelosessa on helpompi saada paremmannäkösiä lapsia :--D

  Ilkikurisuus?? Ihme taito :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai ny jos ne lapset on melkein aina isänsä tai äitinsä kopioita ;D Ei vaan, en tosiaan tiiä onko se perinnöllisyys nykyään parempi, mut ihan alussa (kuten Venlasta näkyy) ne oli aina klooneja toisesta vanhemmasta.

   Mut TS4-pelivideot on ihan jees, mieluummin niitä kattoo ku raivoo omalle pelilleen. TS3 sit en jaksa kattoo ollenkaan videoita :D

   Joo tossa tulee jotain ihan random taitoja, ilkikurisuus on myös luonteenpiirre.

   Poista
 8. Harmi, kun niin monet eivät tykkää Sims 4:sta! :D Itse kyllä tykkään tosi paljon (voi johtua myös siitä, etten oo ikinä omistanu Sims 3:sta). Grafiikka ja pelin toimivuus on kyllä loistavia Sims 4:ssa. Lisäosien myötä tulee varmasti enemmän pelattavaa itse peliin.

  Mulla on Sims 4 -tarina, jos kiinnostaa! :) :D Toivottavasti saisin jonkun innostumaan enemmän Sims 4:sta!

  http://johannasims.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu niin paljon siitä, mihin on tottunu. Mie, kuten moni muukin TS3-pelaaja, tottu kolmosen kanssa niin hyvään (ja aika usein myös huonoon... mm. bugit ja lagit ja virhekoodit </3) et nelonen tuntu sen jälkeen todella riisutulta ja puutteelliselta. Enkä tarkota nyt sitä et verrattuna kolmoseen lisäosineen, ja jo pelkkä peruspeli oli laajempi kolmosessa. Ja ne tietyt, suurimmat ominaisuudet mitkä erottaa nää kaks peliä todella vahvasti toisistaan ja ne oli just niitä, mitkä itelle on kaikista tärkeimpiä simssissä. Ja omaa silmää nelosen graffat ei kauheesti miellytä :p

   Nelonen on varmasti oikein passeli peli jos harppaa suoraan kakkosesta kolmosen yli neloseen; mut myös niille jotka ei joko omistanu tai koskaan tykänny kolmosesta. Onhan niitäkin, jotka osti kolmosen ja palas takasin kakkosen pariin ja nyt hommasivat nelosen. Itelle kaikkia simssejä pelanneelle tuntuu, et nelonen putoo johonkii kakkosen ja kolmosen välimaastoon ominaisuuksiltaan. Jotenkii kolmonen tuntuu joskus olevan ihan eri sarjaa.

   Itseasiassa kävin joskus selaamassa siun blogia ja Dahleja! Miulla ei vaan jaksa keskittymiskyky riittää tarinoihin, joten sen takia tyksin enemmän blogeista ku tarinoista. Tarinoita luen jos vaan fiilis on oikee. Ja aika pitkälle selasinkii siun Dahleja ja lopulta selasin vaan kuvat, jo sen takia ku jotenkii nelonen häiritsee olemassa olollaan :D Mutta, kiva blogi siulla on silti ja talot on aivan ihania! :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)