maanantai 5. syyskuuta 2016

Pölinää: Hiljaisuus (loppuu piakkoin)

Hups, niin se vaan melkein 2kk vierähti ihan huomaamatta o___o En tiiä mitä tapahtu. Tai elämä vissiin tapahtu, en tienny et miulla sellanenkii on.
Anyway, sillä 3 viikon kesälomallani en kerenny avaamaan simssiä ku vaan tasan 2 kertaa, osittain kyl johtu siitä et aloin maratoonaamaan Netflixistä sarjaa Arrow :D Sitten taas ku "työt" alko ni olin ensin 8 päivää putkee töissä ja sit pein "viikonloppuvapaan" keskellä viikkoa, mut en muista enää mitä tein - simssiä en ainakaan pelannu. Hirvee vimma ois ollu koko ajan, mut tbh en oo oikeesti kerenny pelaamaan ku

- Arki-iltoina ei kehtaa avata peliä vaan muutaman tunnin takia, koska ei sitä voi ikinä pelata vaan muutamaa tuntia + aina pitää kerran viikkoon tehä ruokaa eli sinä päivänä ei voi pelata; tai sit on suihku- tai kauppailta.

- Ja jos on ollu aikaa pelata ni oon sit pelannu muita pelejä, esim. L.A. Noiree aloin pelaamaan tässä pari viikkoa sitten.

- Viikonloppuina oon ollu kiinni jossain koko ajan. Parina sunnuntaina töissä ja jos en siellä ni sit ollu jotain muuta menoa, ja sit toisena päivänä oon käyny porukoilla ku muutoin ei tuu niitäkään nähtyä ikinä vaikka välimatkaa on alle 1km. Tää oli eka päivä varmaan yli kuukauteen tai jopa kahteen, ku oon ollu koko päivän pelkästään kotona. Ja ai että tuntuu hyvältä ♥

Pyhitin siis tän päivän simssille, vaikka alkuun tuntukii et ääääh, en jaksa. Avasin sen silti sillä ajatuksella, et ainahan sen saa kiinni jos ei jaksa pelata. Mut kyllä siinä vierähti ku vierähtikii sellanen ~8 tuntia ja kuvamateriaaliakin synty :D Sen verran, et saan niistä joko kaks pitempää postausta tai kolme vähän lyhyempää (n. 80 kuvaa per osa), näillä näkymin toi 3 postausta tuntus kivemmalta ku en saa niitä kuvia kahtia mistään järkevästä paikasta :D

Eli uusia postauksia luvassa piakkoin. Varmaan jo huomenna (tai siis tänään koska keskiyö~) ensimmäinen koska en ehkä malta olla editoimatta kuvia ja silleen. Miun vaan pitäs tosissaan työstää noita koulun kirjallisiakii juttuja, mut jostain syystä keskittymiskykyä ei taho löytyy oikein muille ku peleille </3

Jees, näkyillään taas tällä viikolla :)

7 kommenttia:

 1. No täähän on hiano uutinen! Joskus tuntuu itelläkin, että aikaa ei ole, mutta loppujen lopuks kyllä mä sitä jostain aina lyödän. Harmillisesti sims vaan on peli, mitä ei voi pelata ainoastaan tuntia, siihen vierähtää melkein puolet päivästä, jos ei enemmänkin :D Kivaa jos kohta tulee postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, ei oikeesti voi avata illalla silleen "pelaan vaan hetken :)" ku sit ittensä löytää tästä vielä kello 2 aamulla silleen "aamulla ehkä kaduttaa MUT WHATEVER NYT SIMSSITTÄÄ DEAL WITH IT" ja sit aamulla on silleen "eih ._." Joten ennakoin ja minimoin kadutuksen enkä pelaa arki-iltoina simssiä :DDD Ja sit ku vkloppuina tulee juostua millon missäkii ni hups, kohta on vierähtäny taas viikkoja eteenpäin.

   Poista
 2. Mä näin viime yönä unta, että lopetit tän blogin pitämisen ja olin sitten herätessäni ihan kauhuissani kun tajusin ettet oo postanu kahtee kuukautee :D No onneks saadaan pian uutta postausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääää :D En lopeta, voin melkein luvata sen. Yleensä ku johonkii asiaan tykästyn ni en luovu siitä. Peleissä on parasta just se et vaikka pelais jonkun läpi, siihen on aina kiva palata myöhemmin. Ite rakastan nostalgiaa ja muistoja ja peleissä on parasta just se, ku ne muistot on niin paljon elävämpiä ku mitä ne pelkkinä muistoina ois. Kaikki musiikki ja kaikki, ah ♥ Jos en oo vielä 16 vuoden jälkeen lopettanu Sims1:kään pelaamista ni en varmaan ihan heti lopeta kolmostakaan, jos ikinä :) Pelaan joskus vieläkii ihan täysillä Toy Story 2 -peliä, joka on sellanen vanha ja ihana 3D grafiikka vuodelta -99, mut ku se on vaan niin mahtava peli :D Ja hirveesti himottais pelata kans 102 Dalmatians: Puppies to the Rescue -peliä, koska on suunnilleen samalta ajalta ja tuli pelattua miljoona kertaa läpi.
   Ja sit tälleen parikymppisenä (asd 25 mitä o_o) on ihana palata omiin lapsuuden peleihin myös siks, ku niistä näkee ihan toisenlaisen puolen ja myös koska nyt voi ne vaikeimmatkii kohat ja tasot päästä läpi ihan helposti >:D Esim. Oddworld tai Grim Fandango.
   Ah, pelit ♥__♥

   Mut jos niin kävis et lopettaisin ni ilmottasin täällä tietysti, mut tällä hetkellä lopettaminen ei ole vaihtoehto. Sims on elämä. Aina ku on vaan aikaa pelata :D

   Poista
 3. Pakko sanoa, että Arrowin maratoonaaminen on erittäin pätevä syy olla pelaamatta simssiä! Mä vaan odottelen seuraavaa kautta kuin kuuta nousevaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montako kautta oot nähny? :D Ite oottelen 4. kautta Netflixiin (ja Gothamin 2. kautta), en oo jaksanu kaivella niitä kausia muualtakaan esiin ku Netflix on niin helppo ja telkkarista on kivoin maratoonata asioita.

   Poista
  2. Oon katellut USA:n tahtiin, eli sen neljä kautta. Neljäs kausi oli ehkä kököin kaikista, mutta toivon että viides on vähän parempi. :D Ite oon aina niin malttamaton, että en tosiaankaan pystyis odotella että kaudet tulee Netflixiin, jos ne jostain on mahdollista kaivella katsottavaks.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)