torstai 23. lokakuuta 2014

(Pölinää:) Pitäis ehkä ilmotella ittestään jotain~

JAAAA SORI NYT VAAN, SE HYPPÄS SINNE LIIAN AJOISSA :D:D:D:D:D:D Korjaan asian par'aikaa! Kirjottelen siis läppärilläni, jossa ei ole (erillistä) numbadia ja muutenkii nää näppäimet on ja piti klikata alt gr + ~ mut klikkasinkii vahingossa ctrl + enter :DDDDD

Mut sitä infoa vissiin pitäs kirjotella... Suunnilleen näin:
- Syyskuun puolessa välissä alko koulu. Kai kerroin ihmisille, et pääsin opiskelee hevostenhoitajaks aikuispuolelle? :D

- Syyskuussa siis olin viikon koulussa, jonka jälkeen alko työssäoppiminen - samalla ravitallilla ku missä oon ollu jo useemmin ja koko viime kesänkin.

- Em. syistä työpäivät on n. 9h pitkiä (7:30-16:30) ja en oo vieläkään oppinu siihen et miun pitäs iltasin tehä kaikki asiat 5-6 tunnissa ku niin monta vuotta miulta loppu työt kello 14. Tuntuu et aika loppuu kesken! Enkä osaa mennä tarpeeks ajoissa nukkumaan ku kello 23 tuntuu vieläkii liian aikaselta. Oman aikansa se ottaa, mut ehkä jonain päivänä (oon jo muutamana päivänä onnistunu!).

- Koulusta ois etätehtäviäkin, joitten tekeminen on täysin mahotonta arkena em. syistä ja yksinkertasesti siks, et oon ihan tolkuttoman väsyny siinä vaiheessa ku pääsen kotiin. Menee oma aikansa siihenkii et kroppa tottuu tähän päivä- ja työskentelyrytmiin. Siispä viikonloput jää parhaassa tapauksessa läksyille, vaikka aika usein ne menee vaan koomatessa internetissä ku ei jaksa alottaa _vielä.
Eka deadline ois 31. päivä (eli viikon päästä!!!) ja toinen dl on 7. päivä (eli 2vk päästä). Omg, miunhan täytyy ruveta nyt urakalla tekee noita tehtäviä!

- Osa viikonlopuista on sit menny muissa asioissa niinku auton huoltohommia yms. tai shoppailua koska kaikki vaatteet päätti hajota samalla kertaa. (Tallihousuista ratkes haarat ja seuraavana päivänä hupparin vetoketju jäi käteen :D::::DDD:D:D:D:D)

- Miunhan pitäis olla tänään taas koulussa, mut onnistuin tulee kipeeks viime torstaina/perjantaina ja oon perjantaista asti ollu kotona parantelemassa flunssaani. Joka ei vieläkään ota mennäkseen pois.
Ens viikolla ois vielä koulua ja koitan kovasti parantuu sinne et pääsisin ajelee (ja ratsastelee) hevosilla ja muutenkii oppimaan kaikkee jännää.

- Muutama viikko sitten vein pöytäkoneeni kämpälle - että siellä tulis vietettyä enemmän aikaa ja lopulta muutettua. No en ole tehny kumpaakaan. Miulla on läppäri ja kotona nettikaapeli ja varmaan arvaattekin loput. MUTTA tässä koneessa ei ole ku hevospelejä ja niittenkin levyt on kämpällä :DDD Paitsi Toy Story 2 mut hehehehe se on pelattu sata kertaa läpi ja on aika ihana 2000-luvun alkupään peli 8D Mut en ehkä jaksa niitä grafiikoita taas. Ja miun tosiaan pitäs tehä niitä ruokinnan ja lääkinnän tehtäviä!!!

- Miun itseasiassa piti viime viikonloppuna muuttaa, mut tietty tulin kipeeks -.-""""""""""""""""""""" OH the irony~

- Joulukuussa on ekat näytöt (näyttötutkinto nääs) ja pitäs siihen mennessä oppia paljon asioita.

- Ja se viimenen joka pätee edelleen: aina välillä kiinnostais pelata mut sit ei kuitenkaan jaksa alkaa tappelemaan sen kanssa. Ja poden ehkä edelleen sitä "Tulevaisuuteen oli viiminen lisäri???" -tympääntymistä ku ei ookaan enää mitään uutta odotettavaa. Ja TS4 nyt ei vaan tule kysymykseenkään. Ja TS2 on huono blogattava. Tai siis huono kuvattava.

- En oo ees simsblogeja lukenu moneen kuukauteen. On rästissä suurimman osan postauksia vieläkii. Oon lukenu lähinnä lyhyet höpötyspostaukset ja mahollisesti TS4-postaukset koska niitä on suhteellisen vähän, eikä tarvii alkaa kaivelemaan jotain puol vuotta vanhoja TS3-postauksia, jotta kestää jopa perillä siitä, mitä tapahtuu, missä ja keille ja keitä nää kaikki ees on. Luen ne kyllä heti ku on aikaa ja intoa ja jaksan keskittyä.

- Tää syksy nyt yleensäkin. Miulla syksyt on aina sellasia et on jonkin sortin kaamosmasennusta, monesti se menee ahistusten puolelle mut nyt se näkyy lähinnä tässä keskittymiskyvyn- ja kiinnostuksen puutteessa. Jaksan prosessoida töissä tapahtuvia ja opittuja juttuja ja ehkä jopa vähän koulun tehtäviin liittyviä asioita, mut en oikein sit mitään muuta. Lopun ajasta jaksan pelkästään netissä tapahtuvia aivot-narikkaan-touhuja, mm. kattomalla videoita tai sit kattomalla telkkaria (en oo ees autofani mut löysin uuden sarjan jota kattoa: Top Gear :D:D:D:D), jotka oon kyllä tällä viikolla laittanu senkii piikkiin et oon kipeenä. Nuorempana oli aina tapana, et jos olin pois koulusta siks et oli flunssa, ni otin peiton olkkariin ja katoin koko päivän leffoja VHS:iltä, myöhemmin dvd:iltä. Se pitää edelleen koska leffat ♥ Ja se tunnelma!


Jees, eli ei mitään sen jännempää ku et
 1. ei oo ollu aikaa koska koulu ja työt
 2. ei oo jaksanu koska koulu ja työt
 3. kaikkee muutakin viikonloppusin
 4. (peli)kone ei ees ole täällä porukoitten luona
 5. olen saamaton (pitäis muuttaa ~joskus jopa)
 6. koska sims
 7. koska syksy

Eletään melko kuivaa(???) aikaa nyt, mut miulla ois kyllä takaraivossa simsiin liittyviä asioita tänne blogiin, mut jotka ei ole (valitettavasti...) pelaamista. Myös niitä simsblogiesittelyitä on ehotettu ainakii kahesti (ja se ensimmäinen kerta oli joskus kauan sitten). Tän lisäks ois ainakii 2-4 muuta asiaa ellei enemmänkii, mikäli muistan matkan varrella lisää asioita. Mut toistaseks ei oo inspannu mikään niistä saatika että olis ollu edes aikaa. Nyt täytyy saada noi koulun etätehtävät pois alta (ja uusia tilalle?) ja ittensä terveeks, se on tän hetken tavote numero 1.


Palaillaan taas joskus!
(Muutin btw sittenkii sen bloginimeni, oon nyt Madness mut takana kirjottelee kyl se sama Aada. Ärsyttää vaan liikaa taas toi nimi ja se, et en alunperin koskaan ees halunnu sitä nimee nettiin saatika simspiireihin! Saa edelleen käyttää sitä nimeä omissa blogeissaan tai kommenteissa, mut nyt lähetään taas siitä mikä se oli joskus ku bloggaamisen yleensäkii alotin!)

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!

  Joo syksyn ja koulun takia ittelläniki on jäänyt toi bloggaus vähän niin ja näin, vaikka alointinkin blogin pidon pari viikkoa sitten XD Jotenki se aika vaan häviää jonnekkin ja mitään ei saa aikaiseksi :s nimittäin mulla on noin 40min bussimatka kouluun per. suunta ja päivät muutenkin jostain klo 8-16 >.> ja sit pitäis saada jotain järkevää aikaseks, vaikka ei millään jaskais :D:D

  Ja hei, onnea opiskelupaikasta ja vielä siitä asunnosta!

  Kaikkea hyvää, parane pian ja värikästä syksyä! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ja siulle kans mukavaa syksyn jatkoa!
   Täytyykii tsekata siun blogi joskus! Kamalasti on noitakii uudempia blogeja tai blogeja, jotka oli joskus uusia ajallisesti mut itelle edelleen tuntemattomia, joita pitäs käydä läpi.
   Itellä töihin menee autolla n. 10min mikä on täydellinen pituutena, kouluun taas on 3h matka suuntaansa ja meillä onkii lähiviikkoja et ollaan viikko koulussa ja muu aika sit työssäoppimispaikassa, ja oma top-paikkani onkii täällä kotipaikkakunnalla. Mut kyllä noi pitkät koulupäivät (ja työpäivät) on melkosen rankkoja eikä sillon jaksa paljon muuhun keskittyä.

   Poista
 2. Tuli muuten näin mieleen: kun simspiirit on aika pienet, niin sattuisitko tietämään, mitä Jadeleinelle on tapahtunut? Hän ei ole postaillut puoleen vuoteen ja minkäänlaista ilmoitusta ei ole tullut. Onko häntä näkynyt silti vaikka radolassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori ku en kerenny vastaamaan aiemmin, mut huomasitkohan jo et Jade tuossa marraskuun puolessa välissä päivitteli ja nyt oli tullu ensimmäinen TS4-postaus Jaden blogiin? :) Itehän en siis ollu kuullu Jadesta mitään, ei oo pyärähtäny Radolassakaan hetkeen. Mut hyvä että asiaan tuli nyt selvyys Jadelta itteltään!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kerkeispä joskus pelaamaankii! Niin, tää syksy oli aika hektistä aikaa, koulun kanssa on kiireempi ku osasin koskaan odottaa! :D Ja joululomakii (5pv vaan, vaikka saisin viettää lomia vaikka 5kk jos haluun, kunhan vaan suoriudun näytöistä) oli ja meni ihan liian nopeesti ja eilen taas palasin töitten pariin.
   Lisäks oon innostunu ihan liikaa muistakii tietokonepeleistä ja oon ostellu Steamin aleista (viimeks viikko sitten) sylillisen pelejä ja niitten kanssa on sit menny aikaa aina jos vaan on mahtunu päiväohjelmaan jotain muutakii ku töitä ja koulua :D

   Vähän väliä sims himottaa mut TS3 on henkisesti niin raastava peli ja sitä TÄYTYY pelata vähintään se 6h että siitä voi saada mitään irti, mielellään enemmänkin, ja pelin temppuilut monesti vähentää sitä varsinaista peliaikaa joskus jopa tunnilla tai parilla. TS4 toimii mut on ihan pyllystä (vaikka tekis miel testailla niitä uusia päivityksiä yms. just because) ja TS2 ei tule kuuloonkaan, se on sit oma hupipelinsä sillon ku ei innosta TS3 mut simssittää muuten vaan :D

   Vois kyl melkeen tehä sellasen update-postin taas tänne blogiin, edellisestä (eli tästä) on jo vierähtäny aikaa. Mut missään nimessä blogia en oo hylänny, sims on vaan sellanen peli et pelaan sitä äärimmäisen harvoin sillon ku on sellanen jakso et on ollu töitä. Työttömänä oon sit pelannu eniten, mut nyt ku on se tilanne et oon opiskelija ja seuraavan kerran oon työtön vasta kahen (tai reilun 1,5 vuoden) päästä :D Okei, kesälomaa meinasin pitää vähintään 1kk verran, sillon ei jaksakaan tehä muuta ku istuu varjossa aka neljän seinän sisällä. Mut niin, koitan löytää jostain aikaa simssille jonain päivänä, se vaan et sitä sit hukkaa kokonaisen viikonlopun ajassa, joka tuntuu parilta tunnilta ja koskaan ei tiedä, jääkö edes käteen mitään postattavaa :D

   Joo, näyttäs vähän tän kommentin pituuden perusteella siltä et uus update OLIS ihan ajankohtanen :''DDDDD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)