tiistai 30. joulukuuta 2014

PÖLINÄÄ: Vuoden viimenen!

Viimesestä postauksesta on näköjään kulunu nyt reilut kaks kuukautta. Syy on yksikertanen: koulu ja "työt" (yhteistyötalli) kouluun liittyen. Aattelin et tällänen monimuoto-opiskelu ois suht rentoo, mut mitä vielä :D 2-3 viikon välein viikoks kouluun, etätehtäviä etätehtävien jälkeen, näyttöihin valmistautumisia ja lopulta näyttöjä... Ekat näytöt oli tossa viikolla 51, arvosanoja en vielä tiedä ku muutaman, toivottavasti tulis joskus ens viikolla ne jo Wilmaan. Viimesen näytön jälkeen oli illalla kyllä niin huojentunu ja kevyt olo, ei sitä ees tajunnu miten paljon se valmistautuminen otti voimille, ennen ku se oli ohi :D
Joululomakii tuli ja meni ja se kesti miulle vaan 5 päivää. Ois voinu olla pitempikii mut parempi sekii ku ei mitään. Eilen palasin taas töihin pyörimään heppojen pariin. Nyt oon tässä seuraavat pari, kolme viikkoa vähän helpommalla ja on iltasinkii ehkä jopa aikaa ittelleen, mut sit sen jälkeen alkaakii jo valmistautumiset seuraaviin näyttöihin ja ne on luultavasti helmi- tai maaliskuussa. Eli aika hektisesti menee varmasti tää kevätkin, mut se taas tarkottaa sitä et se menee myös nopeesti ja kohta on jo kesä (jollon meinasin pitää vähintään kuukauden kesälomaa).

^Tämä kaikki tarkottaa siis sitä, et ei oikein oo aikaa keskittyä simssiin. En koskaan työkokeiluittenkaan aikana, jotka kesti kello 8-14, jaksanu pelata edes viikonloppusin, saatika sitten nyt ku työt loppuu about puol viideltä.

MUTTA, se on ihan positiivista et ehkä kuukaus takaperin muutin lopultakii tähän omaan kämppääni. Puuttuuhan täältä vielä seiniltä asioita ja oon ollu erittäin neuroottinen ja vainoharhanen harva se päivä ja säikyn ihan kaikkia ääniä ja ties mitä, mut kyl se tästä asettuu. Toivottavasti pian, en jaksa tätä ku sydän on kurkussa siks et pyyhe tipahtaa lattialle :DDD
Tää hiljasuus ja "yksinäisyys" on varmaan vaan niin ahistavaa, vaikka rakastankin omaa rauhaa ja oon niin introvertti henkeen ja vereen, mut ku on asunu 23 vuotta talossa, jossa on neljä muuta henkee ja lisäks koira ja kissoja, ni kyllähän se tuntuu oudolta. Mut SAATAN hommata tänne kissan, jos vaan vuokranantajalle sellanen käy. Mut sekään ei oo ajankohtanen vielä, on niin kiire koko ajan ja meinasin muutenkii et ottasin löytökissan ja sellanen tartteis alussa niin paljon aikaa, mitä miulla ei tässä vaiheessa ole antaa. Varsinkaan, ku muutaman viikon välein häivyn jonnekii korpeen opiskelemaan heppajuttuja.

Ja sitten on tietty vielä se itte sims. Jokainen hardcore-simssittäjä tietää, ettei sitä peliä voi avata vaan tunniks tai pariks vaan on pakko pelata kerralla vähintään 8 tuntia ja pitää sellanen 2 viikon intensiivinen peliputki, jollon tuskin poistuu edes kotoa. Viikonloppu on 2 päivää. Ja vaikka pelaisit 48h simssiä putkeen (don't try this at home, kids, onneksi minäkään en ole koskaan ollu niin hullu vaikka lähellä on käyny, ennätys saattas kuitenkii olla hmmm maybe ~20h?), se tuntuu siltä ku oisit pelannu vaan hetken. Ja sit täytyy miinustaa siitä kaikki se ylimääränen, hukkaan heitetty aika, joka häviää sen takia et peli ei oo suostunu tallentamaan, on kaatunu tai keksiny läntätä ruudulle virhekoodin. Ja sillon vasta riemu repeekii. Mut pointti oli se et tää peli ei ole pelkästään koneelle raskas, vaan se on aivan järkyttävän raskas henkisestikin ja koko ajan on olo niinku kävelis jossain kallion reunalla ja aina sillon tällön meinais astua harhaan ja pudota rotkoon. Uuden koneen haluaisin koota, mut se maksaa ja opiskelijana ei ole liikaa rahaa, pitäs ostaa kaikkia asioita jo töitä varten + uus puhelin, koska tää vanha alkaa olla jo liian hidas ja mitään siihen ei enää mahu ku teknologia kehittyy ja sovellusten koot kasvaa. Koneprojekti on varmaan projekti, joka kestää pitempään, ku pitää säästää rahaa ja ostella osat yks kerrallaan. En haluu yhistää osia vanhaan vaan asentaakseni Windowsin uudestaan kerta toisensa jälkeen, koska uusia osia saapuu jonain kauniina päivänä. Windowsin asentaminen uudestaan jo kerran vuodessa on liian usein! Pelien asentelu on tuskaa!


Mut ehkäpä se vuoden viimenen pölinä vois olla tässä. Nyt tiiätte vähän liikaakin siitä, mitä miulle kuuluu (voisin kertoo lisääkin, mut tuskin ketään kiinnostaa XD Mut jos nyt kiinnostaa joku asia ni kysy ihmeessä, vastailen innolla! ::D)HAUSKAA UUTTA VUOTTA 2015!!! 


Nähään ens vuoden puolella, toivottavasti myös simssin merkeissä! Viimestään kesällä on oikeesti aikaa pelailla, mut vielä en uskalla luvata mitään keväälle :)

10 kommenttia:

 1. Piilolukija astuu esiin! Oon lukenu sun blogia about puolisen vuotta(?) ja nyt hyppäsin esiin :D
  Hyvää uutta vuotta sullekkin! :)

  Psst, saa käydä kurkkimassa mun simsblogin, pistää kommenttia tai liittyä lukijaksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yay for you! :D

   Ja pitää käytä joskus, tiiä vaikka oisin joskus pistäytynykii blogissa. Mut en oo viime aikoina edes lukenu simsblogeja, välistä ei tehny mieli ja nyt ku ois tehny mieli ni ei oo kerenny :D Mut pistän korvan taakse, on muitakii blogeja mitkä pitäny tsekata!

   Poista
 2. Et ookkaa kuollu!!!!!!!!!!! :o

  Tykkäisin tästä postauksesta jos se olisi mahdollista koska termi "hardcore-simssittäjä" :D

  Ja seuraavaa postausta ei kyllä venytetä sinne kesään asti o.O Se o vissi ja varma! Ihanaa uuttavuotta sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo en :D I've got a life nowadays :o

   Ja yritän olla venyttämättä, mut on vaikee postata jos ei oo kuvia :DDD Ja on vaikee hommata kuvia jos ei kerkee pelaamaan XD

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta sinnekkin!! Mukavaa kuulla jotain siustaki pitkään aikaan :D Mut hei, vaik sulla on hommia, etkä kerkee pelaamaan simssiä, niin ethän polta sitten itseäsi loppuun? c: Toivotan nyt hyvää uutta vuotta uudestaan, ku en muutakaan keksi tähän lopetukseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän!
   Ja en polta ;) Niin monta kertaa on käyny niin et oon tehny enemmän ku jaksan, enkä oo tajunnu kuunnella itteä ennen ku on ollu liian myöhästä ja tartennu tavalla tai toisella sairaslomaa. Mut vielä ei ainakaan tunnu siltä ja huomaan ne merkit kyllä jo ajoissa ja osaan vaatia lomaa sillon ku siltä eniten tuntuu. Ja voin pyytää vapaapäiviäkin pelkille tehtäville, pitää joitain etäpäiviä koska noita tehtäviä kerran on ja edellisiin meni aina yhteen yleensä 2 päivää ni siitä voi sit laskee et jos deadline oli 2-3kk päästä ja lähinnä viikonloput aikaa tehä ja tehtäviä yhteensä 7 kappaletta ja joskus piti saada aikaa vaan ittelleen, niin ei ihan hirveen montaa vapaapäivää viikonlopussakaan ollu :D No niistäkii kaks tai kolme meni yli deadlinen mut parempi myöhään ku ei millonkaan! Eikä niitäkään olis pakko tehä, mut teen silti koska tykkään panostaa :D

   Poista
 4. Nyt on sitten KESÄ, saammeko postinkia? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei ainakaan vielä, en oo kerenny pelaamaan yhtään :p Ens viikolla itseasiassa viimeset koulupäivät, mut jatkan kuitenkii vielä töissä. Mut viikonloput ja arki-illat on vapaana koulutehtäviltä aina elo- tai syyskuuhun asti. Heinäkuussa pien pari viikkoa lomaa. En uskalla luvata mitään, aina välillä tekee mieli pelata mut ei tarpeeks paljon, että jaksasin kokeilla joudunko taas kattelemaan pelin kenkkuilua. Inspistä ootellessa...

   Poista
 5. Täällä ihan uus sims blogien lukija, tässä yksi kerrallaan lueskelen blogeja läpi. Melkein koko sun blogi luettu tässä parin kuukauden aikana ja odottelen innolla etenkien Rogetien uusia postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista ja pahoitteluni hitaasta vastausvauhista :D
   Uutta postinkia sainkii yllättäen ulos eilen - Rogeteja nimenomaan!

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)