perjantai 11. heinäkuuta 2014

COMING SOON: Projekti

NONIIN. Nyt oon saanu projektini ihan viittä vaille päätökseen, loppusilaus vielä ja sitten saan sen uunista ulos :D Luultavasti viikonlopun aikana, ellei tuu mitään erityistä mihin kuluu koko viikonloppu. Lauantaina ois kyl kämppäjuttuja mielessä mut ei mitään sen ihmeempää...

Ennen julkasua halusin kuitenkii sanoa asiasta muutaman sanan. Joita en meinaa osata koota nyt, kylläkään :D Niin moni asia on sellanen jota en voi nyt sanoa ku se spoilais, joten joudun jättämään ne "loppusanoihin" aka projektia seuraavaan pölinäpostaukseen. Pääideana vaan on, et ite projektissa ei olis mitään ylimäärästä paapatusta alussa eikä lopussa, joten siksi tämä.

Eli mitä nyt voin tässä vaiheessa sanoa, on ainakii se et syistä, jotka selviää kyllä myöhemmin, kuvat voi olla vähän "hassuja" ja eri kokosia. Leveys on kyllä kaikissa 700px (ellei joukkoon ole taas eksyny joku typerä ajatusvirhe, which do happen at the times :D) joten sen puolesta ei mitään.

Jännitän kyllä ehkä, et mitä siitä tykätään vai tykätäänkö ees. On vähän erilainen hommeli ja kaiken lisäks prosessi on kestäny varmaan useemman kuukauden. Ite luontivaihehan ei ollu niinkään hankala, sanoisinko et yhteensä siihen meni pyöristettynä ehkä reilu viikko, mut se et mistä löytää "aikaa" (=laiskuus vaivaa) ja intoa, ku on tykänny pelata niin paljon muita pelejä ja joutunu säätämään kaikenlaista projektia silmällä pitäen niin, ettei ite pelin kanssa säätö oo ollu ihan tuosta vaan mahollista.

Sen verran voin paljastaa, et se on jonkin sortin tarina :D Ei mikään perinteinen, enempi miun tyylinen pöllöily, you'll see, you'll see >:D Sellanen spesiaali jutska :D

Jees, ehkä se on tarpeeks infoa tähän alkuun. En tiiä jaksanko enää perjantaiväsymykseltä ruveta projektia käymään enää tänään läpi - perjantaisin tahtoo aivot sammua heti ku pääsee töistä kotiin ja loppu aika meneekii sit silleen öööööööömmmmmmitä..? -tyylillä ettei kaupassakaan meinaa tajuta mistään mitään :D Mut kattellaan kattellaan. Suurin työ on kuitenkii nyt tehty ja takana, which is nice :)

Olkaa kuulolla, siis! 8)


3 kommenttia:

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)