sunnuntai 25. toukokuuta 2014

The Sims Medieval, osa 4

Tätäkin peliä kaipailtiin ja eilen pitkästä aikaa pelailin. Ajattelin jatkaa vielä tänään :D
Tässä kuvasatoa reilun 90 kuvan verran.
***

Alku on aina vähän haparoiva eikä muista mittää, mut alotettiin nyt vakoojallani Emeldalla :D Kuningaskunta on sama ku edellisessä postauksessa: Xin Kingdom.

Emelda on tää vähän... emt, jonkun ylipitkän menninkäisen näkönen :::DDD Ku ei haltijakaan oo oikee sana! XD Emelda on esitelty ennenkii täällä, jossain kuningaskunnassa kiinnyin siihen sen verran et sijotin sen tännekii ja edelleen se siellä porskuttaa.

Nää interrogate-persuade-tehtävät on ärsyttäviä. En muista ikinä mistä tapahtuu mitäkii ja miten paljon ja yleensä vasta toisella kerralla onnistun. Se palkki ei saa mennä liian alas eikä liian ylös EIKÄ se niitten jaksaminen loppua kesken.

Jalka menee läpi hameesta :DD

Jouvuin istuttaa sen tuohon myös toiseen kertaan ku ekalla kerralla pääsin siihen persuade-juttuun asti (eli suostuttele), ja sit ihmettelin ku se responsibility (vastuu) ei täyty ja katoin mitä siinä lukee ni äh, sitähän pitikii KUULUSTELLA (interrogate) eikä suostutella -.-

Silti se jäi hengaamaan sinne jotain ku Emelda kävi nukkumaan. Em näkyy muuten tuolla reunassa jos tarkasti kattoo :D

Seuraavana päivänä sen piti lähtee laivalla jonnekkii tehtävää hoitamaan ja tää vartija asettu poikkiteloin sen tielle, joten haastettiin se.

Mitkään vartijat meille pärjää :D Emelda on kova tyttö :DD

Tänään meni aavelaivan kohtaaminen hyvin. Tbh, en aina jaksa lukee noita tekstejä, vaikka englantia ymmärrän. Aivot ei vaan jaksa ajatella kauaa ku kuitenkii joutuu käyttämään aivoja ihan eri tavalla ku suomee lukiessa :D Tuntuu et aivot väsyy XD

Tuo laiva on kieltämättä tosi hieno.

Seuraavan tehtävän pariin. Tällä kertaa hero'na toimi seppä Rosalinda.

Ja Peteran kirkon johtava Sister Lily.

Siinäpä ne molemmat on.
 
Joku random äijä kaivo maasta arkun. Toi toiminto tulee Pirates & Nobles -lisärin mukana.

Researching, researching...

Tehtävänä oli kehittää Lady Xana the Great'lle joku voittamaton miekka tms. En muista enää sitä tehtävää ja tein niin monta questia et sekotan ne aina keskenään :D Mut Rosalindan piti testata miekkaa tohon harjotusnukkeen.
Eka miekka tehtiin Adamantle'sta mut se oli liiankii kovaa - sitä ei saanu terävöitettyä ollenkaan :DDDDDD Toinen oli sit... oisko ollu Mithral'sta.

Kirjojen nimet on ihan yhtä hienoja ku kolmosessakii :DDDD

Rosalinda näyttää ihan siltä ku se sanois "Onks pakko...." :D:D:D:D

Lilylle iski tällänen buff, en kylläkään enää muista et oliko se questin takia vai kenties unen.


Tuumasta toimeen.

Eeeeeasy buddy...

And here we go!

Ai se oli joku kurttunen viiksivallu (jonka viiksien väri ei mätsää tukkaan...)

"Noni, mees nyt äkkiä pois ni kukaan ei saa tietää mitään."

"Kaikkee sitä..."

Käytiin tsekkaamassa viereisen, kilpailevan Jacoban-kirkon proclamation.

Makes no sense..?

Rosalinda haisee 24/7. Sen yks luonteenpiirre on Unkempt (epäsiisti) joten se löyhkää kilometrien päähän ja kaiken lisäks vielä nauttii siitä. Ompahan ainakii yks positiivinen buff (vastaa siis moodletteja) koko ajan focusta nostamassa :D (Focus vaikuttaa siis siihen miten suoriutuu questista, eli siis saako sen suoritettua hopealla, kullalla vai platinalla. Pronssikii on, mut se on vissiin sit hylky. Vastaa sitä TS3-simien mielialapalkkia).

Lisää kirjoja. "Either Udo Or Udon't" XDDDD
Ainiin, ja tässähän on nyt kyseessä Bloodletter Jessica, eli quest ja hero vaihtu :D

Se ei kovin ihmeellinen quest ollu mut sai siitä sentään ton Legendary Traitin. Se korvaa siis Fatal Traitin, joka Jessicalla oli Cowardly. Valkkasin sille ton Strong Constitution, koska se oli ehkä sopivin "lääkärille".

Seuraavaks pelasin Minstrel Joann'lla, eli siis tän Medieval-maailman taiteilija.

Oli pakko :D:D:D:D:D Aiheena Foreign Lands, Nature ja Sky and Stars. Ringin' any bells?

"Chosen by the Watcher". En muista onko Joann Jacoban vai Peteran mut toi tulee vissiin kaikille uskonnosta riippumatta. Kingdomin kulttuuri tai vastaava pitää olla täysillä että se on mahollista.

Nää laulujen nimet on kans jotain :D:D:D:D

Soitettiin Ne'er To Woohoo Again, aika tylsä biisi mut muut tanssi kyllä innoissaan :D

Keksin et kalastus vois olla kivaa. Mut mihin helkkariin toi koho oikein lentää???

Moar!

Salmon.


Noi on joko Trout tai Herring.

Ja epäsikiö Trout tai Herring. Tai joku kolmas, en muista :D

Indeed.

EEL! Yritin tätä kalastaa monesti mut ikinä ei tullu, ja sit ku viimein sen sain niin et kerkesin jopa kuvata ni tuli vissiin vielä kaks lisää...............

Juurikin näin.
Vapaa suomennos: "Muhennettu ankerias maistuu yllättävän samalta kuin kana. Kalaisa, suomuinen kana."

Asterix bongattu [x]

Voi luoja siellä on jo ennestään varmaan 20 ruoka ja juoma -teemaa, eikö alkas jo riittämään??? -.-" Niitä ku ei voi ees poistaa, pitää tehä varmaan joskus pelkkä ruokaruno :D:D:D:D

Finally got what I was looking for -.-

Tässä oli tehtävä edistämään kyläläisten hyvinvointia. Kulttuurilla piti viedä asiaa eteenpäin.

...aika rohkeeta ku kyse on kuitenkii keskiajasta :D:D:D:D Ja noi bugas jotenkii et ne olevinaan suuteli mut naamat pysy noin kaukana XDDD

Ja se oli vielä väärä näytelmä -.- Joten uutta kehiin :D

TAASKO?

Legendary Play joten tapahtu kaikenlaista.

Loppu hyvin, kaikki hyvin! Porukalla marssivat valtaistuinsaliin ja Joann luki runon kuningattarelle, joka vaikuttu runon sanomasta ja lupas parantaa kyläläisten oloja.

Tähän väliin lista Joannin teoksista :D Siinä saa (ja pitää) ite määrittää nimi teokselle ja niistä inspiraatiolätkistä valita "juoni".

Runot:
Art in the Sports
Love 'n' Kingdom - Do They Match?
Hunting For Food
Why Do We Fight
*tästä eteenpäin luotu eilen*
Thou Shall Not Pass!
War, O' War
Magic From The Sky
Don't Play With Your Food (Tähän oisin halunnu sen vanhoillisen "your", mut en muistanu enkä löytäny sitä :D Sit jossain tehtävässä tuli vastaan et se on vissiin "thy.")
Love Lost? (Tää oli sit toi viimesin tehtävä.)
We're Gonna Win
+ehkä muita
Näyelmät:
Eating Art
Hunting Lady
Better People
Where's My Food?
Help Us (Viimeseen tehtävään liittyvä)

Eteenpäin->

Tehtävä ja sankarit vaihtuu. Pelasin tällä kertaa Merchant Ronald'illa (Tasolta 1 lähettiin) ja Sister Lily'llä.

~Medievalissa ei tuu kuvattua niin paljoa joten tässä kertomus :DD ~
Ei alkanu hyvin: Ronald kävi tsekkaamassa mitä Village Shoppe'ssa on tänään eniten myynnissä ja matkalla törmäs johonkii heppuun (en taaskaan lukenu tehtävää kunnolla). Se on niitä kysymyksiä jossa on A- ja B-vastaukset ja satunnaisesti aina toinen on oikein, toinen väärin. Meni sit väärin ja se pidätettiin ja vietiin sinne jalkapuuhun häpeemään (ja jotkut kävi heittelee sitä tomaateilla). Sillä oli energia punasella ja nälkä jo keltasella. Sit ku se pääs siitä pois, lähetin Lilyn äkkiä tekee sille ruokaa ettei sen tarvii siihen kuluttaa viimesiä voimiaan. Sit ruuan jälkeen nukkumaan et aamulla jaksaa jatkaa questia.
Em. syistä sen focus oli täysin punasella ja questin kanssa mentiin hurjaa vauhtia alaspäin. Lopulta siitä kuitenkii selvittiin.

Tää tehtävä oli siis... tällänen pöhkö. Piti kysellä et mihin kyläläiset/Peteran jäsenet ei oo tyytyväisiä. Siinä oli vaatteet, juomingit ja kirjat :D

Kirjoista puheen ollen, Fireproof Folio on ehkä kovin ikinä.

Oon vielä vähän noob tän kauppiashommelin kanssa :D Siihen tuntuu kuluvan paljon enemmän tunteja ku muitten ammattien hoitoon. Pitää käyä kyläkaupassa tsekkaamassa menekki, sit käydä ostamassa niitä asioita. Sit pitäs vielä käydä naapurialueilla (ne on kaninkoloja btw), johon liikutaan laivalla ja sitä ennen sinne laivan... johonkii siirretään niitä vaihettavia asioita. Ja sit jos tästä kaikesta selviät ni yritäpä pitää omaa pihakauppaa pystyssä, jutella asiakkaille ja vielä myydä jotain.

Ja menekki saattaa olla näinkii hurjaa :DDD Mut harjotus tekee mestarin! Oon pelannu tosi vähän kauppiailla ja se on ihan mukavan haastavaakin - jos se aika ei vaan aina loppuis kesken. Ja välissä pitää simien syödä ja nukkuakin.

Siitä syömisestä puheenollen, tää äijänköriläs ei jostain syystä ikinä saa nälkäpalkkia täyteen yhellä aterialla! Kaikki noi naiset kyllä, mut tällä on koo ajan nälkä. Traumatisoitukohan se siitä edellisestä incidentistä niin paljon? :DDD Nykyään teen tällä yhen ison annoksen josta se saa vetää kaks kupillista/annosta ja loput säilötään kaappiin.

Tää kerkes just kadota ennen ku painoin nappia, siks näyttää tältä. Lilyn piti siis kirjottaa kirjota about New Peteran Faith. Mikä lie uskonpuhdistustehtävä. Siinä lukee:

"Chapter 1:

In a world where every faith you have is wrong..."

Lupaava alku :DDDD Ehkä hieman sarkastinen.

Ja tämä jos mikä on sarkastinen. Mietin et jos toi ois joku oikee uskonto (varmasti näillä on joku pohja kristinuskosta) ni vois uskovaiset vähän suutahtaa näistä lausumista.

Kohdattiin taas aavelaiva mut nyt ei menny ihan putkeen :D

Taas se vetää sapuskaa niinku ei ois koskaan saanu ruokaa.

Ette pienemmälle alueelle voinu ängetä? Kuvassa muuten punapää on Smith (tms) Rosalinda ja tää vihreepukunen on Bloodletter Jessica :D

Hello, Sorceress Lilith! ♥ On siis tason 10 noita, jolla on tullu pelailtua ehkä eniten kaikista. Noidat/velhot on kyllä meikäläisen suosikkeja tässä pelissä. Ja velhojahan ei ole ollu yhtään :DDD Noitia 2 tai 3.

Rosalinda oli main hero tässä questissa. Sillä on tyhmä tapa aina yhen esineen valmistuttua painella sängyyn rentoutumaan. AINA. Tai sit se hakee kirjan. 90% tapauksista se on kuitenkii sänky.
Sepällä on kyllä kans ihan hauska pelata.


Golem. Niin tuttu sana. Pokémon?
(Tein researchia ja kyllä se on myös Pokémon :DDD 8-vuotiaan Poksu-fanitytön tiedot ei näköjään oo hävinny ihan kokonaan :DD)

Secret box...

...ja siekö uskot et se on vieläkin SECRET box?

Lilith on agnostikko, mut sen verran monesti se on tän kirjan kaivanu esille et alan vähitellen epäillä sen puheita.


Kirjoja, kirjoja :D

Iron Man, anyone? ;D

Research rage! XDD
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA toi pallo voi tulla munille!!! XDDDDDDD Tosin, niin kyl myös naisilla :D:D:D

Tää jos mikä kertoo Lilithin synkästä luonteesta :::DDD

Tilannekuva.

Lilith (meinaan koko ajan sanoo Meredith ku yks noita oli Meredith :D) meditoi (ne "nukkuu" silleen, kätevää.) ja Rosalindalla on nyt toi Golem Discuise. Luin kyl et Golem on alunperin juutalainen olio joka on maasta ja mudasta luotu, mut tää näyttää olevan jonkin sortin peltiheikki.

Näyttää Hitleriltä.

Voi näitä kirjoja :D BARBAARIEN selviytymisopas, my ass ::::DDDD

Messenger Post on siis sellanen pieni laatikko ulkona, joka on lyhyempi ku simit ja sinne laatikkoon mahtuu ehkä pienehkö postipaketti :D:D:D:D:D

Voisssssss--- seuraavaks lähtee toi Flare-spell pois, en enää kestä sitä -.-""""""""""""

Hiemanko repeilin ku muisti Teleport-loitsun ja rupesin kokeilee sitä, ja ihmettelin ku mitään ei tapahu ni Lilith vaihtelee asentoja vaan ku ei ihan heti lähteny toimimaan XDDDD


Lopulta päästiin perille.

Ja sama toistu ku opeteltiin Golem-loitsua :D:D:D:D:D

Tähän lopetin eilen illalla. jatkan varmaan tänään vielä, jos sais tonkii Golem-questin pelattua läpi. On vähän pitempi quest ja tajusin et oon tehny ton jossain tallennuksessa aiemminkii. No, ainakii tulee yks platinapysti, which is nice.

(On muuten ihanaa kuin sulavasti tää peli toimii ku on vaan peruspeli ja yks lisäri olemassaan, ku vertaa TS3:seen ja sen hulluun lisäriarsenaaliin.)

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Jeeeess, medieval postaus! :) tää on näköjään jo tullu ajat sitte mutta en varmaan oo vaan huomannu :D

  toi on niin totta, et vaikka englantia ymmärtääki niin ei aina jaksa noita tekstejä lukee vaikka ne on usein hauskoja. niinku iteki sanoit niin aivot väsyy ja on hitaampaa ku suomee lukies :D (vähän sama homma kun venäjää puhues kieli puutuu kun niin paljo suhinaa... opiskelen siis venäjää, aika hemmetin vaikeeta seki...XD)

  questeja tehdessä otan aina ne missä on yks hero kerrallaan, ko jos on kaks niin keskityn vaan siihen toiseen ja unohan et siinä on se toinenki jonka päivittäisii tehtävii pitää hoitaa :D

  noi näytelmät olis niin upeita jos ei olis aina se sama suutelukohtaus! tai ainaki mulla on joka ikinen kerta ollu se :d

  joo, toi kauppias on varmaan haastavin noista ammateista ku on niin hirveesti kaikkee toimintaa! sit se naapurimais käyminen on niin rasittavaa ku kestää kauan. + varsinki jos yrittää pitää naapurimaitten kans hyvät välit niin se on yhtä tuskaa kun ei nouse varmaan milliäkään se pykälä kun käy jossain D:

  medievalin huumori ♥

  nyt tekee kauheesti mieli pelata tätä :D mut harmittaa et kun pelaa läppärillä niin siminluonti kaataa pelin aina eli siinä ei oo omatekemii kukaa ja se välil ärsyttää :b ja sit pöytäkoneella tulee harvemmin pelattua vaikka siinä toimis hienosti :D

  VastaaPoista
 3. Jeeeess, medieval postaus! :) tää on näköjään jo tullu ajat sitte mutta en varmaan oo vaan huomannu :D

  toi on niin totta, et vaikka englantia ymmärtääki niin ei aina jaksa noita tekstejä lukee vaikka ne on usein hauskoja. niinku iteki sanoit niin aivot väsyy ja on hitaampaa ku suomee lukies :D (vähän sama homma kun venäjää puhues kieli puutuu kun niin paljo suhinaa... opiskelen siis venäjää, aika hemmetin vaikeeta seki...XD)

  questeja tehdessä otan aina ne missä on yks hero kerrallaan, ko jos on kaks niin keskityn vaan siihen toiseen ja unohan et siinä on se toinenki jonka päivittäisii tehtävii pitää hoitaa :D

  noi näytelmät olis niin upeita jos ei olis aina se sama suutelukohtaus! tai ainaki mulla on joka ikinen kerta ollu se :d

  joo, toi kauppias on varmaan haastavin noista ammateista ku on niin hirveesti kaikkee toimintaa! sit se naapurimais käyminen on niin rasittavaa ku kestää kauan. + varsinki jos yrittää pitää naapurimaitten kans hyvät välit niin se on yhtä tuskaa kun ei nouse varmaan milliäkään se pykälä kun käy jossain D:

  medievalin huumori ♥

  nyt tekee kauheesti mieli pelata tätä :D mut harmittaa et kun pelaa läppärillä niin siminluonti kaataa pelin aina eli siinä ei oo omatekemii kukaa ja se välil ärsyttää :b ja sit pöytäkoneella tulee harvemmin pelattua vaikka siinä toimis hienosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, vastaan taas tälleen sata vuotta myöhässä mut parempi myöhään ku ei millonkaan!
   Ja Blogger joskus bugailee. Poistan vaikka ton tuplakommentin.

   Olitkohan se sie joka tykkäs nimenomaan Medieval-postauksista ja pyytikii sellasta? Muistan nimittäin et joku pyyti mut en muista et kuka :D

   Minen venäjästä tiiä, mut ite oon opiskellu saksaa :D Niillä kans on suhinaa mut yllättävän helppoa lausunta silti ku kieltä ei tarvii ihan hirveesti väännellä. Itellä englanti ei oikein sovi suuhun, osaan puhua mut lausunta on jotenkii äärimmäisen vaikeeta, lausun pieleen ja korjaan koko ajan. Ja silti tiedän et miten lausutaan, mut kieli ja suu ei vaan muotoudu oikein.

   Mie tykkään kyl tehä tuplahero-tehtäviä. Kahella ku on pelannu ni on supertylsää pelata yhellä ku joutuu oottaa et se syö ja nukkuu :D Joskus kyl itekii unohtelen, mut ku oon kolmosessa tottunu pelaamaan useemmalla ni ei sitä onneks niin usein tapahu. Mut aina ku tauon jälkeen pelaa Medievalia ni pitää vähän totutella siihen et pelaa kahella.

   Ai niissä on useinkii suutelukohtauksia :DDDD En oo ihan niin paljoo pelannu bardeilla.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)