maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pintaremontit: Mökki Hidden Springsissä (Salaisen Lähteen kylä)

Tää talo kuuluu tulevan projektin päähenkilölle, mut koska ei ole kovinkaan oleellisessa osassa projektia, postaan kuvat jo nyt. Tarkotus oli siis vaan heittää sim jollekii tontille, mut yllättäen innostuinkii sisustamaan ja laittamaan koko huonejaon uusiks!
Talosta tuli itelle mieleen joku pieni mustalaismökki, josta nyt halusin vähän modernimman ja projektin simille sopivamman. ENKÄ muista sen nimee (=en muistanu kahtoo ees :DD) ja sitä ei oo SimsWikiassakaan et ois voinu kattoo mikä se on englanniks.

Kuvat on syystä tai toisesta tosi tummia. Tajusin et ois voinu napata talossa valot päälle, mut ei luonnonvalo pelissä ollu NOIN tumma. Noita kuvia on vielä lähes kaikkia vaalennettu ja silti ne on hirveen pimeet o.o Enkä jaksa avata peliä nyt vaan kuvien takia, mut pitää kattoa et jos niihin menee totaalisesti hermo ni saatan käydä joskus nappaamassa uuet kuvat :D
Ja mistä tajusin et ne on epärealistisen tummat? Katoin muita kuvia mitä nappasin ja yöllä ei nää oikeesti YHTÄÄN mitään, melkein pelkkää mustaa, vaikka pelissä kyllä näki o.O Saattaa kyl johtua tosta AMD Gaming Evolved -applicationista, kokeilen ens kerralla pelata ilman et se vahtii peliä (koska en tarvii sitä ku vaan laskemaan pelitunteja, yay for that!), koska koskaan ennen ei oo ollu mitään tällästä valaistusongelmaa kuvien kanssa.Mutta nyt, NAUTTIKAAAA eiku---

ENNEN:

Antexi, unohin ottaa ulkokuvan silleen et ois ollu päivänvaloa :D Mutta noi ovet ja ikkunat on räikyvän punaset ja aita tummanpinkki ja silleensä. Mut oottakaapa et näätte sisätilat!

Alakerta kokonaisuudessaan, ulko-ovelta katottuna. Nyt ku tätä kattoo ni näyttää ihan hirveen ahtaalta ja pieneltä tilalta, en käsitä miten sain uudesta versiosta niin paljon tilavamman näkösen :DDD Värien sekamelskan takia tuntuu ku seinät kaatuis päälle eikä sais henkee.

Tuolla takanurkassa oli ihan söpö vessa.

Yläkerran aulatila. Kuvattu parvekkeen ovelta katottuna.

Makuuhuone. Ja sama juttu tän huoneen ja tilan kanssa, rempan jälkeen tuntuu niin avarammalta!

Tähän väliin tällänen hauska kuva koska en tienny et ton kenkätelineen voi nostaa lipaston päälle :D


JÄLKEEN:

Pakollinen yökuva Tältä se siis näyttää yöllä. Ihanan epärealistisesti menee noi seinien valot

Ja aamulla näkyy vähän paremmin tuota ulkokuorta. Tykkään kyllä tosi paljon. Ulkoseiniä en siis liikuttanu mihinkään suuntaan, muuta ku tota parvekkeen seinää vähän sisäänpäin.

Takaseinä näyttää vähän hassulta ikkunoittensa kanssa, mut sisältä katottuna siinä on logiikkaa.


POHJAT:

Alakerta. Vessa vaihto paikkaa vasemmalta oikeelle. Keittiö tuntu ensin jopa liian avaralta, joten kavensin sitä rakentamalla vessan yhteyteen kodinhoitohuoneen. Simin lempiväri on sininen, joten se näkyy myös sisustuksessa, jota halusin kuitenkii pitää myös hillittynä.

Yläkerta. Joko osaatte päätellä asukkaan sukupuolen? :D (Hint: Sim näky ensimmäisessä ennen-kuvassa, talon edustalla. Hint2: se on nainen.)

SISÄKUVAT:

Eteinen. Toi tummuus näkyy etenkii noissa tauluissa. Muutoin toi luonnonvalo on aivan ihanan näköstä, mut tää huonopuoli siinä on! (Etenkii jos satut nappaamaan kuvat kello 5 aamulla [simssin aikaa], just ku ulkona on kirkastunu mut ei vielä niin, et päivänvalo näkyis sisällä kunnolla :D)

Just passelin kokonen keittiö. Ja matotkin on!!1!

Aula toiseen suuntaan. (Kiitos sims portaikon kattoreiästä jota ei saa piiloon ilman mustia sisäkattoja!!1!!

Kylppäri. Tulevaisuuteen-lisärin kylppärikamat on kyllä kivoja, sopii modernimpaan kotiin ilman et näyttää olevan 3000 vuotta tulevaisuudesta :D

Ja sieltähän pääsee kodinhoitohuoneeseen...

...joka on tällänen sopivan pieni :) Laajakuvan takia se näyttää tässä syvemmältä ku onkaan, oikeesti se on suorakulmion muotonen.

Ja kodinhoitohuoneesta vessan suuntaan.

Yläkertaan! Siinä näkyy kans miksei voi kuvata alakertaa niin et yläkertakii ois valittuna: sisäkatot on pikimustia.

Portaikon päässä on iso kirjahylly. Toi on siis se ikkunaton seinä. Vasen ovi vie makkariin, oikee ovi pieneen toimistohuoneeseen.


Tästä tuli tosi kiva, mut toi pimeys ei anna sille oikeutta! D: Jos ihmettelette, tossa parvekkeen oven eessä on verho. Mietin pitkään onko se sittenkään hyvä, mut ilman sitä se alko näyttää siltä, et jotain uupuu.

Kyseinen parveke tässä.

Makuuhuone.

Muistin vihdoin käyttää tota 1-2-eriväristä-seinää-huoneessa-juttua ja se toimiikii ihan hiton hyvin! Ja etenkii ku muualla talossa sitä ei ole, ni se ei oo myöskään liian kulutettu ideana! Väkipakolla piti keksiä tänne tauluja, niitä on ihan kauheesti mut silti tuntuu et niitä on liian vähän ku niitten pitäis sopia sisustukseenkin!

Kotitoimisto. Oli niin pimee huone et se on myös ainut jossa on valot päällä.


Siinäpä se. Tätä säädin pari, kolme päivää ja siihen meni enemmän aikaa ku suunnittelin kuluttavani koko projektiin! (Välissä kyl pelasin LEGO Batmania, vedin eilen sen läpi. Lego-pelit!♥) Mut ku se valmistu, sain projektin ensimmäisen osan jo kuvattua eilen illalla (mikäli ne kuvat ei oo liian tummia eikä tarttee kuvata uudestaan...), katotaan miten jatkuu ja suostuuko projektin muut osat toimimaan! Siitä on tosi paljon kiinni ja on vähän jännitystä ilmassa et entäs jos koko projekti kaatuu siihen! No, jospa tänään sais nekii jutut sit testattua!

15 kommenttia:

 1. Oi! Sounds good to me! :D Kiva nähä välistä ihan puhtaasti sisustus/rakennusjuttuja :D Ja toi kohde on kyl rempan tarpeessa hey! x)

  O_O Wow, noi sisätilat on ihanat! Alakerta on suosikkini ja sieltä ehdottomasti ihana pieni keittiö ♥ Tosi sievä. Mut hieno homma et ku tää passais ihan hyvin miehellekki (ja bongasin naisimmeisen heti alussa!), ei oo liian hempeä ihan HETEROmiehelle :D Tuo kodinhoitohuonekin on musta tosi kiva, vessasta tommosen kaaren kautta pääsee ni semmonen ihan looginen järjestys ja ihan käytännöllinenkin. Paitsi jos joku on vessassa ja toinen menee hakeen pyykkejä ni sit voi tulla draamaa xD Mut mitäs pienistä, ei nekään meistä x)

  "Ja matotkin on!!1!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd oliko tää nyt mulle??? :DDD

  ja noista matoista haluan kommentoida, huomasin heti et siellä on mattoja jotka on tosi kivasti värjättyjä! Kivan hempeitä ja evil bitch inside me hirnuu tyytyväisenä ajatukselle et jos lemmikit tois ulkoa kuraa ni vähän olis hetkessä erivärisiä mattoja xD

  Tuo makuuhuoneen seinä sopii sinänsä teemaan mut ehkä aavistuksen verran on liian sininen, pistää vähän silmään. Toisaalta taas kun taulussa ja peitossa on samaa sinistä niin se ei oo niin räikeä. x)

  Mut tosi kiva muodonmuutos, muaki alko innostaa tämmönen pikaremppa johonki taloon :DD Tosin mulla on niin hirvee peli-into Devlineissä et ei pystyehikykene x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :D

   Tollanen neutraali joo, sim on ehkä vähän sellanen androgyyni vaikka selvästi nainen onkii :D Mut ei mikään lady XD Ja ei tuu ongelmaa siitä et joku ois tulossa hakee pyykkejä ku yhen simin koti toi on 8D

   Ja mattokommentti oli ehkä enemmän itelleni mut mietin kyl sitä ku viimeks huomautit matottomuudesta XD Ja matoilla kyllä saa taloon enemmän syvällisyyttä tai jotain, näyttää lämpimämmältä. Ja tuolla sen kyllä näki ihan paljaalla silmällä et jotain puuttuu jos ei mattoja ollu.
   Hahaha XD Ja joo, koitan soveltaa noita mattojen värejä, ne tuntuu aina niin hankalilta ku mattopinta ois mattomainen mut noi kuviot taas näyttää ku lattialla ois muovinen... laatta.

   Mietin itekii tota sinisen sävyä mut sit rakastuin siihen enkä halunnu sitä enää muuttaa vaaleemmaks tai tummemmaks :D Just tollanen miun suosikki sininen.

   Poista
 2. Aivan saakutin upee talo ♡
  Ja saa minussa alemmuuskompleksin koska mun talot on ihan tylsiä omasta mielestäni x (
  Mutta mä tykkään varsinki tosta alakerrasta, tooosi upea. Ei liian hempee mut ei liian raju (???)
  Jaja mun suosikki on ehkä keittiö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!

   Ja ei kannata vaipua alemmuuskompleksin kouriin! Meikäläisellä on takana valtava harrastelijaura simssin parissa, alottanu rakentamisen viimestään TS2 kanssa ja sen hankkimisesta on nyt jo 8 vuotta aikaa :D Lisäks rakastan selata kuvia taloista, mitä ihmiset on sisustanu ja/tai rakentanu peliin (ja voi niitä alemmuuskompleksien määrää sillon joskus! XD). Ja ei oikeestaan kannata ees yrittää pelkästä omasta päästä luoda taloja, joillain se toki onnistuu mut jos tuntuu et ei vaan oo ideoita ni sit mars selaamaan kuvia oikeista taloista tai pohjapiirroksista (englannikshan löytyy varmasti kaikenlaista hakusanoilla "house blueprints"). Ite katon kans paljon ohjelmia, missä näkyy asuntoja ja taloja. Lähinnä ulkomaisia, tosin, suomalaiset ei niin inspaa. Lisäks ulkona liikkuessa kattelen taloja tai ihmisten luona kyläillessä pohjaratkasuja sun muuta, revin niistä sit ideoita. Nykyään kans oon oppinu sen et ku ideoita tulee ni ne kannattaa kirjata ylös, muuten niitä ei välttämättä muista sen koomin :D Joskus pohjien piirtäminen ja huoneitten tai ulkoasun luonnostelu paperille auttaa. Ite oon monet kerrat hahmotellu silleen taloja.

   Niin ja se kans, et ku rakentaa/sisustaa simssissä, kannattaa välillä kattoo miltä se huone näyttää simin tasolta. Ja muutenkii ajatella mielessään ja/tai myös pelissä, et jos ite kulkisit siellä ni miltä se vois näyttää. Saa vähän erilaista perspektiiviä, ku se lintuperspektiivi ei aina anna ihan samaa kuvaa :) Mut kyl omia suosikkihetkiä on ehottomasti se ku talo valmistuu ja lähet kuvauskierrokselle ja näät kättes jäljen siellä!

   Siinä nyt joitain vinkkejä vaikket niitä erityisesti pyytänykään :DDD

   Poista
 3. Tässä vaiheessa on pakko kysyä; mikä se "projekti" on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salainen Projekti ;D Selviää siis kunhan saan sen valmiiks! :D

   Poista
 4. Ahdlspaushw kadotin kommenttini -_-
  Muttaaaaa. Aivan ihanan talon onnistuit remppaamaan! Tykkään tosi paljon sun värien käytöstä, hillittyä mut ei silti mitään harmaan sävyjä pelkästään :D
  Mun oma suosikki on ehkä kylppäri+kodinhoitohuone. Rakastan aina kylppäreitä, etenki "oikeessa elämässä" (kuulostaa vajulta) :DD
  Toi yläkerran olkkariaulatsydeemi on kans tosi jees! Tykkään! :--)

  Uu haluan jo kuulla siitä projektista! 8)

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttien kadottaminen </3
   Kiitti siullekin! :D Itelle taas kylppärit on aina jotenkii vaikeimpia toteuttaa, simssin lattialaatat ja seinäkaakelit näyttää niin irrallisilta vaikka ois samat värit (paitsi noi mitä käytin tässä kylppärissä), ja kalusteitten kaa ei voi olla oikein luova. Lavuaarit on tylsiä ja keittiötasoista harva soveltuu vessaan :o Pitäs kai ladata seinäkaakeleita ja vessapöytiä :D (Ja verhoja. Niitä ei oo koskaan liikaa KOSKA ne ei ikinä satu oikein minkään kanssa...)

   Poista
 5. Aada, kui myöhään sä oot koneella? 22.58 näyttää toi sun vika kommentti :DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  Rakastuin tohon taloon Ihanan moderni ja rakastuin niihin kuviin, mis oli simssin aamu ja ku oli sumua ni <3<3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuun päsmäröimään ku Aadaki päsmäröi mulle!!! Et eihän toi nyt ees oo myöhään :o myöhään on klo 2:00 jälkeen x)

   Poista
  2. Kello 4:00 jälkeen on myöhä!!! XD Normaalisti työviikollakii käyn nukkumaan kello 23-00 välillä :D 7-8h unta riittää oikein mainiosti.

   Poista
  3. Ainiin ja kiitos kommentista! :::D Sumu oli kyl yllättävän kiva!

   Poista
  4. Mullekki riittää se 7-8h mut ku herätys on normiaamuina klo 6.30 ni sillon ei mennä nukkuun klo 00 x)

   Poista
 6. Tuskinpa se sua haittaa, mutta ilmoittelen vaan, että jos haittaisikin, että lisäsin(jos se prkl nyt uli sinne) lisäsin sivus mun "linkkilistalle" omaan blogiini. Ja niin, kommentoin tänne anonyymina jo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa mitään tietenkään! :D Kävinkii itseasiassa tsekkaamassa blogis nopsaan ku päädyin sinne muuta kautta, mut en vielä malttanu lukee tai tutkii sen enempää ku oli muita juttuja :p

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)