torstai 17. huhtikuuta 2014

Pölinää: Väliaikatiedote (mitä h*?)

Niin, taas on kulunu viikko jos toinenkii ilman postauksia. Pahotteluni siitä, mut niinku jo kerran aiemmin mainihin, oon töissä (tai työkokeilussa) ja viikolla en jaksa ku löhötä (en ees sen vertaa ajatella ku mitä peli vaatii!) ja viikonloput sujahtaa niin nopeesti ku ajattelee "kohta pelaan. Vielä tämä. Ja tämä. Okei kello on jo paljon, ehkä pelaan hetken. Ehei, nyt se on jo liikaa, no huomenna sit." ja sama jatkuu ja sitten onkii taas maanantai :D

Nyt oon sit kehitelly pienessä(?) päässäni (joka on kyl ku pohjaton kaivo eiku---) ideaa lukijoita silmällä pitäen, ja projektia alottelinkii jo viime viikonloppuna. Se vaan tyssäs ku keksin et sisustan ensin, säädän sitten, mut väsymys vei voiton ja aivot sammu ja päätin sit vielä koneella editoida yhet kisakuvat pois alta. Mut sain ainakii pari simiä luotua: kisasim ja projektisim! Jälkimmäisestä lisää projektin valmistuttua, ensimmäisestä joskus kisan päätyttyä (ja ois edellisestäkii vielä sanasia sanottavana ups---).

Ja projektista ja viikonlopuista puheen ollen, nythän on about kaikilla pääsiäisloma, niin myös miulla! Päätin sit et vois tän pidennetyn viikonlopun pyhittää simssille, sain tohon sisutukseenkii vielä alkuviikosta idean et senkään ei pitäs tuottaa hirveemmin ongelmia.

Eli, katotaan nyt et millon saan projektia siihen kuntoon et pääsen blogiin asti postaamaan! Vielä loppuun sananen siitä: siitä tulee HAUSKAAAA! ;D

1 kommentti:

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)