perjantai 14. syyskuuta 2012

Updating

Joo eli kävin Radolan sims3-blogilistan ja tarinalistan läpi ja VIHDOIN sain jopa tehtyä jonkillaiset linkkilistat jopa. Kauankohan nekii on ollu työn alla? Lisäsin myös tossa muutama päivä sit ton archiven tonne ku huomasin et tää on alkanu muotoutuu enemmän blogiks niin, et on enemmänkii randomposteja, mitä ei kehtaa erikseen listata kuitenkaan :D

Tossahan ei todellakaan ole kaikkia LC'itä ja tarinoita. Oon tohon listannu nyt ne mitä oon ite lukenu ja joista tykkään paljonkii, Radolan listassa on paljon hienoja LC'itä mitä en oo vielä edes ehtiny lukemaan. Pitää olla tietty fiilis et jaksaa lukee. Ja tarinoista taas en oo ite koskaan ollu niin kamalan innoissani, joten niitä vähemmän luen, mut kyllä tohonkii näköjään kerty ihan kiitettävät määrät non-LC-juttuja.

Jos joku siellä nyt ehottomasti haluaa linkitystä, ni kysykää ihmeessä. Tykkään linkittää, ja linkitän monesti vaikkei tuliskaan vastalinkitystä. Mut SAA linkittää tämänkii jos haluaa :D Kuten myös Firqut köhköh.
Mut joo, pointti oli siis et mikäli nyt unohin jonkun tai joku haluu ehottomasti linkitystä (toistanko vielä kerran?) ni kommenttia tulemaan.


P.S. Säädin jotain jännää äsken et tohon linkkilistaan tuli jokaisen LC'n ja tarinan linkki 7 kertaa. Miten sen tein? EN TIEDÄ. Mut lista oli hyyyyvin pitkä.

P.S.S. Pelasin myös eilen Simssiä, Rogeteilla. En nyt ihan hirveitä määriä pelaillu, mut nyt ku peli pysy hyvin auki ja tähän mennessä Supernatural toiminu yllättävän hyvin, ni lopulta homma kaatu siihen et tuli se iki-ihana Virhekoodi 12. No, eiköhän se taas tästä. On se pari kertaa ennenkii tullu Rogeteille. Kattoo nyt onko kuvissa vielä tarpeeks materiaalia uutta osaa varten. Ja eipä se haittaa vaikkei oliskaan mikään miljoonan kuvan postaus :p
Nii ja yritinhän mie myös Firquilla pelata tossa ennen Supernaturalia, sisustin ja se oli yhtä tyhjän kanssa ku sain niille myös sen Virhekoodi 12 yay -.-" Parempi onni ensikerralla...ko? Ei mikäli on EA'han luottaminen.

Siinä vähän havainnollistavaa kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)