perjantai 7. syyskuuta 2012

SUPERNATURAL

NONIIN, sit ite pelistä kuvasia 8)
Tietääkö kukaan mikä tää on? En löytäny mitään tollasta Moonlight Fallsista o_o

Kuolintavat. Jäjrestyksessä: vanhuus, hukkuminen, nälkä, sähkö, tuli, muumion kirous, meteoriitti, sit nuo kaks on niitä taikurin temppuja, eka on joku vesitemppu ja toka sementti, en muista kuin ne nimet virallisesti menee; muuttumiskuolema aka joku yliluonnolliseks muutostaika menny pieleen; kummittelukirous ja hedelmäraekuolema.

Taas näitä iki-ihania moodletteja :>
Tosin, Rhonda, tosi yllättävää et törmäsit ihka oikeaan keijuun, ku asut kahen sellasen kanssa.


Täähän tulee siis myös päivityksessä, eli erilainen ja kattavampi "kokoelmalehtiö". Itestäni tosa hyvä uudistus, koska rakastan hamstrausta :D Klikkaa ni näät vähän isompana.

Kuu näkyy ohjauspaneelissa simin kohalla, ja kasvaa ja pienenee sitä mukaa ku normaalikii kuu. Asetuksista saa määrättyä kuin pitkään yks kuun vaihe kestää, vai vaihtuuko kuu ollenkaan. Oikeella on sit toi palkki mikä kertoo simin taikavoimista. Tuo on ainakii keijuilla ja noidilla, muilla kai ei sit oo mitään mikä vaatis "taikavoimia". Kyseinen simi on keiju :)


Uudet piirteet. Muita ei kai ollukaan sit. Mut on tossa enemmän ku jossain muissa lisäreissä ja kaikenlisäks tosi käyttökelposia eikä sidoksissa vaan johonkii tiettyyn ammattiin. Me likes!

Jos omisaa Iltahuvit, tietää et vampyyreitten kuvakkeen ympärillä suhdelootassa on tummanpunasena hohkavat reunat. Näköjään keijuilla kyseinen reunus on vihree ja noidilla oranssi. Ihmissusilla näky olevan ohuehko ruskee.

Voi näitä kirjojen nimiä ::::D Tossa tuli muutenkii ihan mielettömästi romaani-kirjoja.

Tässä ei tullu pelkästään luudat vaan onnellisuuspalkinnoilla voi ostaa myös lennettävän imurin ::'DDDDD
Ja mitä muita noita kattelin, ni ainakii Viisasten kivi siellä oli myös.


Ostotilasta:

Yay minirautatiet! :>
Aaaw keinuheppa :p
Siellon alienvauva purkissa ::::DDD Toi on siis ihan vaan koriste.


And next for something completely different pelikuvia!!!

Sirppi :p
On se kyl kieltämättä nätti kaupunki.


Siinä on Lilian Pixie, aijemmissa ohjauspaneelikuvissa esiintyny keiju, keräämässä sieniä ja heittämässä leipää (you know, leipäkivi?) Puupuistossa. Fiksuna tyttönä en tajunnu ottaa kasvokuvia :D No, kohta kuvaan nekii. Liliania meinaan koko ajan kutsua Pixie, vaikka se on vaan sen sukunimi. 
Anyway. Lilian on piirteiltään ainakii: viherpeukalo, lapsenmielinen, keräilijä,


Lilianin sisko, niinikään keiju, Lola Pixie juttelemassa taikapeilin kanssa. Jostain syystä Lolan siivet ei nyt tossa näy, kyl ne normaalisti näkyy. Ne on anyway tummanvioletit. Lilian saattaa näyttää herkältä ja kiltiltä tytöltä siskoonsa verrattuna, mut molemmat on yhtä kujeilevia, vaikka Lilian onkii vähän lapsekkaampi.
Lolan piirteet on ainakii: yökukkuja, yksinäinen susi,


Ja Rhonda R., en tiiä (lue: keksiny) sen sukunimeä, joten se on vaan R. Nimeen tolla tekniikalla aina Medievalissa simit ku ne sukunimet ei näy missään :D Kuvassa Rhonda leikittelee taikuudella, eli on siis noita. Rhonda on piirteiltään paha, synkistelevä, viherpeukalo, yliluonnollisen fani ja yökukkuja.


En oo varma onko tää sidoksissa vaan piirteeseen paha, mut se omin nokkineen taikoo noita myrkkyomenoita about koko ajan. En oo vielä uskaltanu kokeilla mitä siitä tapahtuu :D Ehkei ne ainakaan kuole, ku ei oo myrkkyomenakuolemalle haamua..? :'D


Rhonda oppi muutosloitsun ja käytti "muuttumisrituaalia" perunaan. Kyseinen peruna on kyllä kuvassa, löydätkö? Vast: se on pöydäl---köh, pöydän sisässä.

Siitä tulikii siemen. Alruunan "hirveitä" siemeniä. Joten eikun uudestaan.

Ja nyt siitä tuli toi joku harvinainen vihersiipimikälie-perhonen :D Ihan kätsyy.


ZOMBEJA!

Ja ne söi mun sienet :<

Ja toi hernekasvijuttu (Limited Edition -sisältö) ampu miun käskystä yhtä zombiks muuttunutta simiä.

 Se tuupertukii pian, "nukku" hetken (zombeiltakii tulee vampyyreitten v-kirjaimia) ja nous siitä taas normaalina siminä ja käppäs pois.

Btw, täydenkuun aikaan toi valaistus on tollanen öö hämynen turkoosi. Ja hyvä ku lukitsin noita portteja (mun sienet ja kasvit!!!) ja sit ihmettelin et miten hitossa ne pääs tonne silti syömään noita kasveja, ni huomasimpa et tolle tontille noita portteja on ripoteltu ympäri aitaa varmaan lähemmäks kymmenen. Eiku vaan lukkoon kaikki :D


Keijuista:

Nauroin niin paljon noille Kuumapää-ilmeille XDDDDDDD Aijemmin Lilian teki siskolleen Kalisevat hampaat -keijutaian/-jekun/mikä onkaan ja ne vaan nauro sille molemmat, mut ku Lola teki ton Lilianille ni sille tuli "suu palaa!" -moodlet ja se suuttu Lolalle.


Lola tekee keijuansan Lilianin vessaan.


Ja Lilian menee ansaan.


Näillä tytöillä ei turhan hyvin mene kyllä. Yritän parantaa niitten välejä mut aina ku silmä välttää ni ne haukkuu tai tylsistyttää toisiaan. Eikä niillä edes ole sellasia piirteitä! Okei, ehkä Lilianin lapsenmielisyys vaikuttaa asiaan jotenkii... Tässä kuvassa on menossa kivi-paperi-sakset. On vähän laimeesti toteutettu et piti oikein jäähä kattomaan et pelaako ne muka sitä oikeesti. Noi kädet on tosi kaukana toisistaan hmm.


Rhonda kopittelee ton hernejutun kanssa :D En muuten tiiä johtuko se "kuuhulluudesta" vai mistä, ku täydenkuun aikaan Rhonda rupes käyttäytyy tosi kummasti, meinaan se toimi niiku sekopäät ja poikkeavat eli käytti ihan "vääriä" vaatteita millon missäkii, esim. se kylpi urheiluasussa :DDDD

Mut joo, meen kohta pelailemaan ja sit jossain välissä postaan taas vähän lisää ;p

3 kommenttia:

  1. kun tossa kuvassa on toi ''Tämän verran taikavoimaa on similläsi jäljellä'' Mitäs sitten kun taikavoimat loppuu? loppuuko ne ihan kokonaan vai kerääntyykö ne uudestaan wat ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki se palautuu :) Ja aika nopee se onkii palautumaan. Aina jos se on ollu lopussa ni yhtäkkiä oon vaan huomannu et se on taas täynnä :D Aika kauan saa muutenkii asioita tehdä ennenku se kuluu, riippuu toki kai taikojen vahvuuksista, mut ei se ainakaan pelaamista häiritse.

      Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)