sunnuntai 9. syyskuuta 2012

SUPERNATURAL - Lisssäääää!

Pelasin vähän lisää 8) Valitettavasti kans lähes kaikki kuvat on otettu yöllä. En tiedä miks noi simit touhottaa nimenomaan yöllä. Tai miks mie laitan ne touhuumaan aina öisin.
 

Noniin, vähän parempaa kuvaa näistä Supernatural-testisimeistä. Ja kerrataampa piirteet ku tais jäädä edeltäneessä ne ihan kesken :::D Eli tässä on Rhonda R., noita ja piirteiltään siis synkistelevä, yliluonnollisen fani, viherpeukalo, yökukkuja sekä paha
Se näyttää ihan eriltä ilman meikkejä. Pitää ottaa joskus meikitön kuva :D
 

Tapahtuuuuuu.......takana Rhondan pohdinnat "elämän tyhjyydestä" näköjään kohdistuu syystä x puihin, ja etualalla keijusiskokset ei taas oikein tuu toimeen keskenään.
 
 

Kirjaston alla on näköjään tollanen käytäväsysteemi ja toi kirjahyllyovi johonkii salaiseen huoneeseen. Toi kirjahyllyovi muuten löytyy sit ovista, ei varsinaisista kirjahyllyistä. Ja tuolla pöydäll uurnan vieressä oli toi mielialalamppu, ja eri valoista tulee eri fiilis. Tää oli taas hauska moodlet:


 
 

Noitana Rhonda harjottaa alkemiaa. Onkii ammatiltaan Alkemisti (on siis uus rekisteröitävä ura), tosin vielä ei oo päässy ykköstasoa pitemmälle ku en oo puteleita myyny vielä mihinkään :D Mut noi on ihan kivoja, ja tykkään tosta tsydeemistä kuin alkemiaa opetellaan ja uusia juomia keksitään, ja sit ku erikseen voi valita luettelosta eliksiirin mitä valmistaa. Ja ilman aineksia ei pysty valmistamaan.


 
Meet: Lilian Pixie. Lili on tolanen pirtee pikku keijukainen :D Luonteeltaan herkästi innostuva, kasvissyöjä, viherpeukalo, keräilijä ja lapsenmielinen. Sen lempipuuhaa on sadettimessa hyppiminen, joka tosin ajaa miut hermoromahuksen partaalle ku aina jos en käske jotain tekemään ni se on alta aikayksikön siellä. Hoitaa ja kasvattaa yhessä Rhondan kanssa puutarhaa talon takapihalla. Ja tykkää kujeilla. Olis koko ajan omin nokkineen säikyttelemässä kaikkia -.-" Ja sadettimen ohella sen löytää usein pelleilemästä peilille. No, mikäs siinä... Töitä tällä keijulla ei ole. Vielä.Lola Pixie.Työasussaan btw. Ammatiltaan siis ennustaja, tasolla 2 tai 3. Lola on suora kopio Lilianista, muutettu vaan vähän suuta vakavamman näköseks, ajatuksena siis et nää olis kaksoset. Lola on vähän hillitympi ku siskonsa, ja hällä piirteet on yksinäinen susi, kapinallinen, yökukkuja, lastenvastainen ja kleptomaani. En aina meinais keksiä Lolalle tekemistä, mut toisaalta en haluu sitä potkia uloskaan talosta. On se ihan mukava kuitenkii. On kans vähän edistyneempi keijuna ku mitä Lilian.


 

Tyynysotaa! Noitten välillä on lähinnä tulta ja tappuraa. Kyllä ne ihan hyvin tulee toimeen, mut vähän cäliä on erimielisyyksiä. Voi olla, et Liliä lapsettaa ja Lolaa ei kiinnosta. Mut yritän parantaa niitten välejä koko ajan. Ja sit ne menee ite taas sotkemaan ne. Arvostan...not.

 

Sain ne silti tekee toisilleen suojelulupaukset. Ja onha se ihan mukava ku voivat yhessä puuhailla kaikkia keijujen juttuja :)


Aivohyhmää!

 

Nauroin ehkä.

***


Rhonda on noita joten sillä on luuta (ja sauva) omasta takaa.
 

Zombi ei pääse portista syömään kasveja.
 

Rhonda iloitsee siitä, mitä tulemaan pitää :D
 

Jääisku mikälie :D
 

Sen nenä ja korvat on jäässä :::DDD Ja simeistä putoilee ton jäljiltä lumihiutaleita. Ja keijuthan voi tehä sen kalisevat hampaat -jekun, ja siinä tulee kans lumihiutaleita ja "kylmä tuulenvire" ja toisen hampaat kalisee kylmästä. Selvästi viittaa tulossa olevaan Vuodenajat-lisäriin 8)

Ja heti perään joku tuli-isku.
 
 Zombie hyökkäääääää...


Rhondan ilme kertoo kaiken. Ja sit se ei hyökännykään. Ja Rhonda meni kotiinsa ja zombi jäi voivottelemaan ku ei pääse syömään kasveja.


Jalokivihiontamasiinamikälie. Ihan hemmetin kätevä, ei enää kalliita hiontamaksuja 8)


Back to keijut. Lilianille ostin leluarkun jos se vaikka purkas intoaan enemmän siihen ku sadettimeen. Siellä se onnessaan huoneensa lattialla istu leikkimässä uudella lelurobotilla.


Ostin sille myös Angstinallet-sarjan keijunallen. Ei se kyllä voi vissiin muuta ku kannella sitä. Onks ne joskus voinu puhua nallejen läpi myös? Ehkä ketään sopivaa ehdokasta ei sit ollu läsnä. Mut Lilian on kyl niin tui :>


Lola lueskelee maailman menosta. Eikusiis Moonlight Fallsin.


Ja Lola sai tehtäväks korjata television, ja keijut voi myös korjata asioita keijuna. Kyseinen läiskä on siis Lolan keijumuoto.

Ukko tuli hakemaan televisiotaan, ja niille tuli jotain erimielisyyksiä. Itseasiassa toi Count Tarkko meinas käydä kiinni Lolaan o.o En kyl tiedä mitä oikeestaan edes tapahtu.


Katoin noita ilkeitä toimintoja ja nauroinko ehkä tolle "Vihjaa äidin olleen chupacabra" :DDDD Just in case, jos joku ei tiedä ni El Chupacabras on Etelä-Amerikkalainen vampyyrimyytti, toiselta nimeltään myös "vuohenimijät". Go to Wikipedia.
Ja tajusin et keijua klikatessa siinä lukee "Vihjaa äidin olleen kiiltomato.", simillähän se on "Vihjaa äidin olleen laama/näyttäneen laamalta." :D

 

Ikkunan kohillanäkyy tumma läiskä, se on taas Lola. Tota tummaa on hankala nähä öisin. Anyway, siinä on toi "Esittele puruvoimaa". Tosin ne nauro sille sen jälkeen :DDD


Lola kyykyttää kuus-nolla.  


Tai sit ei. En tiiä miten se ton teki mut tais ukolle vanhalle vampyyrille riittää.

Voivoi. Pilkka osu omaan nilkkaan.

Mut toi ei silti voi tuntuu hyvältä XD

Ehkä se joskus vois osata.

Lilian löyti kakadun. Se tosin oli varmaan jonkun oma, ku sitä ei voinu ku katella.

Ja yay, viimein löysin (tai Lilian löyti) yökärpäsiä! Eiku...hetkinen. Blackout. Onks se sana yökärpänen? ///EDIT: Siis tulikärpäsiähän ne oli! Kiitos, ElluNalle! :D

Ja Lilian kehu myös ihmissuden turkkia.

Meanwhile in...

Ja pienehkö käännöskukkanen tai jotain sinne suuntaan. Ilmeisesti siis haluaa kerätä hyvää hunajaa, mut toi nyt lukee vähän hassusti tossa :D Vähän ku "viinirypäleitäletut". Tai niiku tässä on myös sauvaa klikatessa "Tee haluttu sauva" eli ilmeisesti sillä meinataan, et simistä tehdään sauvan omistaja. Luudassa lukee myös "tee haluttu luuta".

Mutta, tällästä tällä kertaa. Katotaan mitä ens kerralla :D

6 kommenttia:

 1. "Kerää hunajaa hyvä" :D Ihana<3

  Ihania kuvia, Supernatural näyttää tosi hauskalta! Keijut ovat nättejä:)

  Ja niin, eiks ne oon tulikärpäsiä?

  VastaaPoista
 2. Mut eikö toi tarkota että "kerää hunajaa LAATUA hyvä" ? Tai vähänniinkun "Tee ruokaa x ja x Täydellinen" ?:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm, voipi olla! :D Kuulostaa itseasiassa nyt fiksummalta ku sanoit.

   Poista
 3. On tää vaan hauskaa kattella toisten blogeja... Ääh. Haluisin NIIN jostai löytää tollasen oikeasti nätin noidan. Ku osais itte tehä... Mut ei me miehet osata. =( Jep, luit oikein...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei äläpäs höpsi, harjotus tekee mestarin eikä sukupuolella ole sen kanssa mitään väliä! :D
   Mie kun alottelin The Sims 2:sen kanssa (koska TS1:ssä ei pystyny muokkaamaan simien kasvoja) ni meikäläisen ensimmäiset simit kaikki oli jotain noitia ;D Ja kolmosenkin kanssa ensimmäiset simit oli aikamoisia kotkia :DDDDD Sittemmin sitä on oppinu CASin jutut ja löytäny sen oman tyylinsä luoda simejä. Klikkailee ja siirtelee vaan kaikkia juttuja niin kauan et omaa silmää alkaa miellyttää. Omani todennäkösesti kaikki näyttää pitkälti samalta.
   Lisäks tykkään käyttää korvaavaa ihoa, se saa kaikki simit näyttämään huomaattavasti paremmilta. Ja samoin ladattavat hiukset on iso bonus ja erityisesti KULMAKARVAT koska pelin kulmakarvamadot, ei kiitos. Lisäks oon ladannu paljon meikkejä, koska niillä saa kans paljon aikaan ja korostettua eri asioita, osalla saa myös tollasia asteen verran aidomman näkösiä (ala)ripsiä, jotka saa simitkii näyttämään erilaiselta. Nythän niillä on vaan yläripset ja alaluomessa ei mitään.

   Ja btw, kiitos kommentista :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)