maanantai 9. huhtikuuta 2012

Palo esim. käämit tän pelin kanssa...

Siitä syystä miun simssinpeluu on nyt jäissä jonku aikaa. En vaan jaksa ku mikään ei voi toimia oikein ton pelin kanssa, KOSKAAN. Firquilla pelaaminen on uhkarohkeeta ja eteenpäin pääseminen suoranainen ihme. Nyt se sit kadotti Rogeteilta Tigerin ja vammaa muutenkii + näytönohjain vois haistaa kukkasen vaikka sen pitäs pyörittää tota just hyvin. Kyllähän se tekeekii, mut ku jotenkii se näyttää siltä niiku se ois tavallaan liian nopee tolle pelille. Oon yrittäny tonkii noita asetuksia (näyttiksen) ja kaikkee mut en oo vielä löytäny mikä hemmetti siinä oikein kökköää. Pitää googlailla ja katella ATI:n troubleshooting-sivuja...

Tilasin itelleni tossa loppuviikosta uuen kovalevyn. Nykysten kovojen kovasti vähentyvä tila on varmasti myös yks osasyyllinen tähän idioottaukseen, joten voi olla et jo pelkästä ärsytyksestä otan ja poistan koko roskan koneelta tässä lähipäivinä, ku kuitenkii se pitää tehä uuen kovon tullessa et saan pelit ja kaiken muun sille kovolle sit. Miusta kuullaan siis vasta...joskus, ellen keksi kertoo joistain muista simssulijutuista mitä miun pelistä löytyy. Firquille taas pitäs pystyy tekemään vähintäänkiin ekstroja ja äänestyksen pohjalta ilmeisesti tulee tässä joskus yks ihan oikeekii osa.

Mut näihin tunnelmiin... Ja Tigress lähettää bugisia terveisiä vieressään vielä bugisempi Tiger jota ei voinu klikata ja joka ei liikkunu ja sit katos. Olin saaha sydärin ku Tigress päätti vähän venytellä, onneks se kesti vaan hetken.2 kommenttia:

  1. Oon radolastakin lukenu noi sun Sims-ongelmat. Ihan tyhmää, että mahtava osa Firquja on vain yhen simssin toimimisen päässä! Mutta ei, tyhmä sims ei vaan voi toimia kunnolla, se on aivan mahdotonta. Uskomatonta, että joissakin PC-peleissä valitetaan "bugeista", jotka ovat esim. sattunaisia hahmon jumittumisia näkymättömään reunaan. Pitäisi kokeilla pelata simssiä niin näkis mitä todelliset bugit ovat!

    VastaaPoista
  2. Hei mulla oli ihan samanlainen "furry" katti pelissä. Kieltämättä oli itseltään tippua silmät päästä kun näin tommosen. Toinen ihana bugi mikä mun peliä on alkanutvaivaa on joka paikaan uiva Leighton haamu XD

    VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)