tiistai 3. huhtikuuta 2012

Roget - Osa 5: Corbin 2

Näitä osia on vaikee nimetä ku ei silleen keksi nimee näille ku nää ei...oo sellasia mihin ne ois helppo keksii :D Tai ku ei tapahu mitään mitä tarinoissa, vaan menee ihan pelin mukaan. Siks varmaan voisin nimetä nää aina sukupolven jäsenen mukaan tästä eteenpäin. Muuten kaikki nimet ois varmaan jotain "kasvamisia" :D Mut saattaapa tuota tulla toisenkii nimisiä osia jos on joku sana/lause joka vaan sopii osan nimeks. Mut pidemmittä puheitta, mennään osaan nimeltä Corbin 2 :P
***Viime osassahan jäätiin siihen, et Bean esikoispoika (ja toivon mukaan ainoo lapsi, ainakii pitäis olla), pieni Corbin, synty. Bea tuntuu omaavan kyllä jotain äidinvaistoja, ainakii tähän mennessä pärjänny hyvin Corbinin kanssa, eikä Corbinkaa ole mitenkää kauheen negatiivinen luonteeltaan (Eksentrinen, neuroottinen). Itseasiassa joku kysykii kommenteissa aikasemmin, ja Corbinille sain ite laittaa noi piirteet. Keksijäsimiä miullei oo vielä koskaan ollu ja neuroottinen on pieni paha luonteenpiirteissä ja ihan kiva piste iin päälle simin persoonassa. Vaikkei se vielä pojasta näykään.Corbinin synttärit koitti alta aikayksikön.Pojasta tuli tosi söpö pikku taapero! Ja tuskin mitään Bean piirteitä on nähtävissä. Silmät on vähän mysteeri, ja nii kyllä myös hiukset. Bealla on äidiltä perityt, tumman turkoosit silmät; ja hiukset oli luonnostaan kellertävän vaaleenruskeet. Nykyset hiukset on mustat vihreellä sävyllä. Tässä itseasiassa kuva jossa näkyy ne silmät vähän paremmin:


:D Beasta on lähinnä ilmekuvia joista sen silmät jopa näkee :D Ja ovat sittenkii vähän vaaleemmat ku mitä Alicella oli. Jokatapauksessa: turkoosit.
Ja sen verran paljastan et Corbinin isällä on ihanihan tummanruskeet, melkein mustat hiukset vailla raitoja, ja vaaleenruskeet silmät. Ehkä Corbinin silmät on sit joku hassu sekotus niitä. Näyttäs itseasiassa tukka tulevan ukilta ukin make-overin jälkeen. Ja ukilla eli Bean isällä, Marko Vaitilalla, on SimsWikian mukaan vihreet, tai sellaset vihreenharmaat. Näkee muuten hyvin et Bea on periny ulkonäkönsä pääasiassa isältään :DSynttärikuvasta saattokii joku tarkkasilmänen bongata taustalta vieraan kissan. Se on perheen (toisiks) uusin kissa, siamilainen tyttö nimeltä Safir. Alemmassa kuvassa tekemässä tuttavuutta tulevan puolisonsa Tacon kanssa.
Safirin loin ite, en muista loinko sen pelin valmiin siamilaisen pohjalta vai alusta asti ite. Kasvot on eestä vähän hassut, mut sivusta paremmat.Yllä Safir kattoo telkkaria (haha, telkassa Sims2:sta tuttu Sasquatch vai miten kirjotettiinkaan :D) ja alla haistelemassa Corbinia :>
Pentuja tulossa piakkoin? ;)Pieni Corbin-spämmi :) Bealla ja pojalla menee itseasiassa tosi hyvin!
Kaikesta huolimatta, yhtenä päivänä Bea päätti ottaa puhelimen kauniiseen käteensä ja soittaa.Soittaa poikansa isälle. Sille egyptiläiselle paparazzille, jonka kanssa tuli vietettyä "laatuaikaa" ennen Bean lähtöä. Mitähän Taco mahtaa pohtia alareunassa?Bea halus et oman pojan ei tartteis kokea isätöntä elämää niiku Bealle oli käyny. Siispä koska tyyppi muutti Rogetien luo, yläkertaa uudistettiin. Joo, ja kyllä niitten aikuistenkii välillä edelleen oli jotain jännitettä. Ja totesin just etten muuten muista jätkän nimee edes. En oo sitä edes ylös kirjottanu, normaalisti aina rustailen kaiken ylös mut nyt on näköjään jääny välistä.Pienen muodonmuutoksen jälkeen miekkosesta tuli itseasiassa ihan sikahyvännäkönen! En ees tajunnu et noinkii komistuksen nappasin Bealle!

Ja tähän väliin hieman random sälää:


Random kulkukoira tuli tiensä päähän Rogetien pihalla, ja sitä seuraamaan jäi Bea, kissat(?), ohikulkumatkalla ollu villihevonen ja Rogetien pihassa päivystävä paparazzi.Ja tää paparazzi on joku pervo vissiin, katoin ku Bealle tuli toiminto "Aja tirkistelijä tiehensä" tms. ku tää oli menossa suihkuun. Menin kattoo et kuka saakeli tirkistelee. No, kaikkee ne keksii, tuosta eteiskäytävän ikkunasta näkeekii varmaan tooosi hyvin suihkuun. Jotta sijainti ois vähän selvempi, sen ääressä on siis keittiön pöytä.Ja syntyhän sekii kissojen kolmannen polven edustaja taloon :) Safirin ja Tacon ainokainen. Kieltämättä hassun värinen. Tuo selkäläikkä tulee siitä ku en halunnu Safirille sellasta ihme ruskeeta läppää takapuolen päälle ja muulla tavalla sitä ei saanu pois (kuuluu hännän väriin). Ja pentu sit peri sen. Tänkää nimee en muista, jos edes kerkesin nimetä sitä. Uros se kyllä saatto olla. Ja saatto olla joku Tornado tai vastaava, tsekkaan sen sit ku seuraavan kerran pelaan.Sitten takasin perhe-elämään, ja Corbinia hieman lisää. Näissä kuvissa on noi headline effectsit päällä ku halusin nähä mitä kaikkee jännää Bea pojalle opettaakaan. "Kahvikuppi" on ihan hyvä alku. Ja vessa on toki oivallinen opetuspaikka.
Mut opetussession tuli ja keskeytti Alice-haamu!Jolle kissojen repimä sohva oli ilmeisesti kova pala.Eikä Beakaan ollu kovin innostunu äitinsä yllätysvierailusta.Ne edelleen vihaa toisiaan suoraan sydämestä. (Ja Corbin on ilmeisesti asiasta autuaan tietämätön ja keskittyy nukkekaveriinsa.)Taas oli Corbinin synttäreitten aika.Bean eläinimitaatiot ei kato aikaa eikä paikkaa.Ja sieltä tuleeeee.......Tällänen.
Okei siis tällänen söpönen. Tosiaan se on onnistunu torjumaan kaikki Bean piirteet :o Tolla isällä pojasta voi kasvaa ties millanen hurmuri!Myös isillä ja äitillä romantiikka kukkii. Bealle tuli itseasiassa Corbinin jälkeen toiveisiin päästä naimisiin.Toisinaan lakanat harrastaa lentelyä. (Tulosta ei kyllä sais syntyä suvun periaatteen - 1 jäsen per polvi - takia.)Muutoin paparazzit parveilee Rogetien talon ympärillä ja etenkii äitinsä jättämää puutarhaa (haisevana) hoitava Bea on niitten mielestä erittäin hieno kuvauskohde. Erittäin mauttomat lenkkarit muuten sulla herra paparazzi, by the way.Bean menevä luonne yksinäisestä sudesta ja Corbinista huolimatta ei ollu unohtunu, ja nainen käy aika usein baareissa ja koittaa kovasti kohottaa tähtistatustaan. Se on muuten yllättävän vaikeeta syrjäsessä Twinbrookissa."Hui kauhia mees poika nukkuu kello on jo sata.""Okei isi." (Okei jos ei muu ni toi on vissiin Beaa?)


---


:D:D:D Siihen on hyvä lopettaa (koska kuvat loppu)! Mut ei ennen tätä pientä hämmentävää juttua. Testasin huvin vuoks... "Tyypille" Firq Life:sta tutun Gastonin(♥) hiuksia ja...no, kattokaa ite:


Gaston on siis ranskalainen, tää jätkä egyptiläinen. Miunpitää vissiin katella vähän StoryProgressionin asetuksia ku tuntuu et näitä samannäkösiä miehiä on silleen 80% ukoista :D

8 kommenttia:

 1. Ihania nää tälläset osat! :) Sun simit on niin persoonallisia ja hauskoja, niiden elämää on kiva seurata.
  Corbinista kasvo tosi komea :) tui.
  On Corbinin isä ja Gaston kyllä samannäkösiä! vau! :D
  Ois muuten kiva jos simssissä pystyis pelaamaan monella perheellä samaan aikaan, kaikki sun perheet ois samassa naapurustossa :) Vähänkö tulis kiva peli muidenki seurata! :D

  VastaaPoista
 2. ihana toi Corbin :) hehheh Rogettien elämää on hauskaa seuraa :3

  VastaaPoista
 3. Awws Corbin :)

  Haha, kieltämättä repsahdin "okei isi" -kuvalle D: asdfgh.

  Mikä yhdennäköisyys Gastonilla ja "Tyypillä" (:D) :----o hämmentävää.

  -banssu

  VastaaPoista
 4. Tuitui, Corbinista tuli tosi komea nuorimies ♥ Ja tuon Safirin ja Tacon pentu on kanssa söpö ja erilainen (--:

  Jotenki kans tykkäsin, että tuo 'tyyppi' muutti Rogeteille asumaan, koska se tuo sellasta lisäelämää ja kun pelaat tuolla 1 lapsi per sukupolvi nii ei tule liikaa asukkaitakaan taloon ja on helppo pelata (verrattavissa vaikka Firquihin).

  Gaston ja 'tyyppi' on kyllä tosi samannäkösiä. + tykkään tuosta rogetien talosta (--:

  ps. innolla odotran minkänäköinen Corbin tulee olemaan teinina, ahhh.

  VastaaPoista
 5. pps. melkein unohdin .. mistä nuo tyypin/Gastonin hiukset ? ♥ todella kivannäköset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalan myöhässä siulle kans vastaan, eikä ole ees suoraan vastausta siun kysymykseen, mut:
   Miulla ei oo mitään hajua noista hiuksista, mut voin yrittää paikantaa niitä jos pelissä lukee niistä mitään. Voin yrittää kans kattoo CCMagicilla. Se on harmi ku TS3 ei nää niitä ladattujen tietoja samalla tavalla ku miten ne aikanaan TS2 kanssa näki.

   Poista
 6. mistä tollasia lävistyksii saa ja tollasii "venytyksiää"? ja miten voi laittaa monta vierekkäin, onko se jokin lisäosa mistä saa tollaset toimminnot vaaai ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahottelen ajankohtaa, mut parempi myöhään ku ei millonkaan, vai? Mut joo, noi lävistykset yms. on kaikkia ladattuja. Simssissä ku ei itessään ole muita ku korviksia - sikäli kyllä tyhmää. En oo ihan satavarma mistä kaikkialta noitten lävistykset on, mut esim täältä http://www.modthesims.info/browse.php?tag=piercing&go=Go&gs=2&f=379&gs=2 löytää jonkun verran.
   Toinen mistä voit ettiä on tämä: http://mysims3blog.blogspot.fi/search/label/Accessories%20-%20Piercings

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)