maanantai 18. kesäkuuta 2012

Roget - Osa 6: Bugeja bugien perään
***

Mistäs alottasin? Nii joo. Iskä ei oo vieläkään asentanu tähän Windowsia uusiks joten en enää kestäny ja asensin TS3 silti takasin :D Kyllähän toi bugii edelleen, ja sammuilee. En kyl tiedä mistä on kyse, putsailin ladattuja CCMagicilla ja löysin muutaman korruptoituneen (Dashboardilla), mitkä poistin. Kyl se silti harrastaa tota sasmmuilua, mut alkaa tuntuu ettei se oo pelkät ladatut ku muillakii tekee samaa: ruutu mustaks ja ääni "levy jää päälle" -tyylinen ja sit sammuu. Välillä ilman virheilmotusta, mut aika usein sen kanssa.

No, muistatte et viime postauksessa ragesin siitä et ku peli kadotti kissan? Ja sen jälkeen CCMagic jotenkii ladatut ikkunat ja muut? Ja sen jälkeen poistin pelin? No CCMagic oli disablettanu ne ikkunat ja muut, mut ne on nyt taas takas ja toimii. Mut se kissa...Tiger tosiaan vaan nökötti tolleen tossa keskellä eteistä. Sitä ei saanu klikattua, simit meni kai sen läpi yms. Se ei liikkunu ja se ei ollu tossa simivalikossa. Tein kaikkeni mut eipä sitä tietenkään takas saanu. Ei toiminu mikään MasterControllerin ResetSimit tai mitkään, vaikka kissa oli kyllä "olemassa" edelleen. Annoin sen sit olla.


Kerran tuli ulosmittaaja. Ja se vei tietokoneen.


Ja kissat ei tykänny. Bea on maalari ja Aleef oli paparazzi ilman kameraa ja kaikki rahat meni noitten pakkomielteeseen täyttää kissojen ruokakuppeja 24/7.


Siispä päätin et Aleefin ois hyvä aika mennä ja hankkia ittelleen kunnon töitä. Se pääskii (no yllätys) töihin tohon parin korttelin päähän pikaruokalaan. Sen elämänhaave ku on olla kävelevä keittokirja (opetella kaikki reseptit), joten toi ala on hyvä valinta sille.
Ainiin, nyt otin tyypin tiedotkii esille. On, tai oli, siis egyptiläinen paparazzi nimeltä Aleef Chigaru, piirteet on seikkailunhaluinen, ruokavirtuoosi, siisti, lukutouka ja onnekas.


Eka päivä töihin menossa. Ja tajusin hienosti tälleen kolmen vuoden jälkeen, et taitaa aina miehillä olla toi sama mieskuski ja naisilla sama naiskuski.

 

Laatuaikaa between isä ja poika. Silti niitten suhdepalkki on aika lailla nollassa :D


Läksyä on kiva tehä äiskän puutarhassa. Hieman laajentunu Alicen ajoista :)

 

Mut kyl se Corbin yksinki niitä osaa. Ja pojalla on mielikuvitusystävä - ei mikään suuri yllätys. Tästä muuten huomaa, et aloin käyttämään korvaavaa ihoa. Ephmeran WEAK-iho.
Näkyy tossa lattialla myös yhä jumittava Tiger :D


Ja vihdoin tuli Tornadon aika kasvaa aikuiseks! Jäi toistaseks Tacon ja Safirin ainooks pennuks, vaikka Safir kykenis kyllä edelleen saamaan lisää pentuja. Mut ajattelin et taidan seuraavaks hankkia ihan Tornadolle puolison, mietin tällä kertaa persialaista.


Tällänen. Ruumiillisesti ihan isänsä kopio. Hauskasti noi värit liikkuu eteenpäin, ku Taco ja Tino on molemmat samanvärisiä keskenään: muuten isänsä Tigerin värisiä, mut rinta valkonen emältä. Tornado on sit saman värinen ku nämä, mut emältä tulee toi selkäläikkä ja yks ruskee sukka (toi "varjosalta" näyttävä jalka) :D
Takana näkyykii kissan emä Safir.

 

Myös veljekset toisessa polvessa vanheni. 


Iik kirppuja! Joo, amme ei mahtunu sisälle joten ulos piti se työntää. Ja oli kivaa ku ennen ku kissan pysty ottaa syliin, suhde piti olla tarpeeks hyvä. Sit ku sain sen pestyä, Aleef sai pyykkitontun ja guess what? Peli sammu. Siispä kissaveljekset joutu kasvamaan uudestaan (jostain syystä Taco kaks päivää veljensä jälkeen) enkä omista edelleenkään pyykkitonttua. Bilaukselta kerkesin jopa näkemään :D

Nii ja tietenkää sitä kissaakaa (on muuten Taco) ei oltu uudelleenkäynnistäessä pesty, eikä suhde ollu tarpeeks hyvä. Palo hermo ku kirput tarttu vuoroin simeihin ja toisiin kissoihin ja suhteet ei kasvanu tarpeeks nopeesti ja simit ja kissat tarttes ties mitä, joten tartuin koodeihin ja poistin ne moodletit niiltä joten pääsimpäs kirpuista eroon.


Kissat ei ollu suinkaan ainoita lemmikkejä talossa. Oli myös Tigerin tai Tigressin aikanaan pyydystämä käärme Bon Bon. Se vaan kuoli, joten kaikki kissat tuli itkemään terran eteen :D Bea taitaa nyrpistellä koska ei päässy kissojen ohi nukkumaan.


Eikä se suru kauaa kestäny.


Paitsi Bealla on hassu tapa kuolleita kasveja hävittäessään pillahtaa itkuun. Bon Bon voi kyllä olla tähän syyllinen, mut oon monet kerrat nähny sen itkevän kompostin eessä :D Ja se ei oo herkkätunteinen eikä omaa mitään puutarhapiirteitä.

 
 

Beasta puheenollen, sehän on siis ammatiltaan tason 8 maalari (Sivellinseppo ::D), joten maalailee suht usein. Bealle on tullu tollanen... kubistinen? Melko pelkistetty tyyli maalata. (Älkää syökö, en oo ollu koskaan kovin kiinnostunu eri taidesuunnista! Halusin vaan kuulostaa hienolta ::D)


Mussun mussun.


Ja käyhä se näinkii. Kirppukasa pöydällä.


Ja jee, Corbinin aika kasvaa!


Viimenen vilaus lapsena.


Huomatkaa nenänpää :>


Ja sellanen komistus :o En ymmärrä kuin se voi olla noin söötti! Sillei oo mitään Bean piirteitä, eikä se näytä kyllä isältäänkään niin paljoa.
Nykyään piirteinä on: Taitava kuvanveistäjä, neuroottinen, huumorintajuinen ja uutena ekstentrinen.


Sit OLIS OLLU ton ystävän aika kasvaa. Mut olin just tallentanu Corbinin kasvun jälkeen, ja toi alko kasvamaan ja kappas, peli kaatu jälleen. Ja huomaatteko Bean syövän jotain? Sillä on outo tapa, et vaikkei ois nälkä ni se saattaa vetää repustaan porkkanoita ja muita vihanneksia :D Tossa taitaa olla menossa "kehnoa kuivatua ruokaa".

Seuraavan kerran ku tulin pelaamaan, toi ystävä ei muuten kerenny kasvamaan. Se vaan juhli siinä yksikseen mut ei kasvanu. Sit Corbin meni nukkumaan joten se muuttu takas nukeks. Miun mielestä se kyllä seuraavana aamuna kasvo, sit oisinkohan ruvennu järjestelemään Corbinin huonetta ja kesken sisustuksen peli kaatu - jälleen.
Sit tossa viimeks, se oli jo pitkään ollu nukkena mut ei muuttunu enää ees ystäväks. Sit otin sen käteen ja laitoin Corbinin reppuun ja takas lattiille, ja sit randomisti numeronäppäimet ja P lakkas vastaamasta noihin ajankulkukommentteihin ::DDD Muuten näppis toimi mut ku paino noita aikanäppäimiä ni ne ei toiminu, mut pelistä käsin kyllä toimi. Sit kävin kaupungin muokkauksessa, ja ku tulin takasin ni nukke oli kadonnu. Tällä hetkellä siis ystävä on jossain kadoksissa, se ei tuu tkas resetsimillä eikä millään, mut näkyy olevan silti elossa. Noo, jos se tulis sit joskus :D Looking forward.


Koska Bea :>
Se vanheni, ilmeisesti just tässä. Menin vissiin CASiin säätää -> peli kaatu. Seuraavan kerran ku menin pelaamaan, piti sen taas vanheta. Tällä kertaa tallensin ENNEN CASia, silti se kaatu kerran tai kaks. Tutkin ja putsasin ladattuja ja poistin parit oudot asusteet ja muutaman muun ylimääräsen. Sit sainkii sen toisella kerralla jo vaatetettua loppuun asti.


Guess what? Kuvassa on Tiger! :) Twallanin Overwatch ja ErrorTrap ja sain ku sainkii kissani takasin :) (Ystävä katos muuten vasta Tigerin paluun jälkeen.)
Mut kävi tollanen hassu juttu et Tiger lähti kälppimään johonkii ja sen kohalla luki toi jonkun simin nimi ja "Eelis on menossa kotiin" :D Kai resetsim ja sit sain kissan turvallisesti takasin kotiin, yay!


Owowwo Corbin ♥ Ostin sille kemistipöydän, eka kerta ku kellään on kemistipöytä! Ton keksijäpiirteen takia ostan sille myös keksijänpöydän joskus, mut etin sellasen paikan jossa se on turvallisempi ku Corbinin huoneessa :DDD


Vastapäisessä huoneessa Bea maalailee.

 

Tollasen se maalaili. Jälkimmäinen kuva siks et se näyttää paremmalta kauempaa.


 Tollasenkii se kerran maalas. Nimesin sen "Banaanikoneisto", koska en tiedä oikeesti mitä se esittää :D

 
 

Corbinilla Bealla on muuten tosi hyvät välit. Ne on ihan parhaita ystäviä. Kyllä siitä Beasta tuli ku tulikii hyvä äiti! Nii ja Corbinilla ei oo ees muista ystäviä sen tällähetkellä-taukoavan-mk-ystävän lisäks.


Corbin on hirveen innokas kattelemaan ikkunoista ulos. En ees tiedä miks, mut jatkuvasti se kyylää pihalle. Ja simit vissiin oletettuja viisaampia ku olin just ostanu tonne puolelle taloa (kuva yläkerrasta) pari uuta sadetinta, Corbin katteli ulos ja sit sille tuli toiminto mennä tarkastelemaan sitä uutta esinettä eli sadetinta :D


Ja sitten, sitten tuli ekan Sims3:ssa luomani kissan aika siirtyä ajasta ikusuuteen! Kaikenlisäks tää viimenen kuva jäi parhaaks kuvaks Tigerista.

 
 
 

Tykkään näistä kuvista ite hirmusesti. Mut sinne siis meni Tiger.


Vaikka Aleef tuli kissojen taloon uutena ihmisenä, tuntu kissat tykkäävän siitä eniten ja se eniten noista kissoista. Aina ku Aleef tuli kotiin, ja vaikkei suhteet ollu ees mitenkään huiput, kaikki kissat juos Aleefia tervehtimään :> Tai juoksee, edelleen.


Vaikeinta se oli Tigerin "puolisolle" Tigressille :( (Toi on jotenkii nii hassua et eläimillekii tulee puolisot ja kälyt ja muut, ku ei normisti kissat, koirat eikä hevoset siitä välitä :D Paitsi luonnossa koiraeläimet ja hevoset mut en ala nyt luennoimaan niitten laumakäyttäytymisestä.)


Tigerin viimenen leposija on sit tontin kulmalla emäntä Alicen vieressä.


Joista Alice on kova kummittelemaan. Se käy usein piirtelemässä ulos piirtopöydällä.


Ja Tigress ei välitä mitään vaikka entinen emäntä on vähän hassussa olomuodossa.


Sit tuli Aleefin aika vanheta. Tän jälkeen taisin vähän laajentaa taloa ja puutarhaa, mut koska sims on sims, peli sammu ku etin Bean kanssa siemeniä. En muista tallensinko Aleefin vanhettua, tuskin, joten ens kerralla sen pitää vanhentua taas.


Mutta, aina ei voi onnistua (lue: koskaan ku kyseessä on sims). Näin tällä kertaa. Ja paljohan pelin sammumismäärät tän osan kokoomisen ajalta on? Tyyliin... 5? Tai enemmän :D Enää ei edes ketuta, naurattaa vaan koska EA, mikset osaa?

4 kommenttia:

 1. Voi ei sua raukkaa! :D Sun peli nyt ei näytä millään toimivan... D:
  Mutta aws, Corbin on ihan älysöpö teini. Ei Bean piirteitä sitten yhtään - onneksi..!
  Muutenkiiin oli taas hauska lukea Rogeteista, hyvä että sait pelin toimimaan... tai et. Mutta edes jotenkin kuitenkin :p

  -banssu

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva. Harmi että viikatemies vei sun kissan.

  VastaaPoista
 3. Pelin kaatumisen voi aiheuttaa jos kaikki Mastercontrollerin "jutut" ovat päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mut pitää tietää myös, mitä tekee. Itellä niistä on enemmän hyötyä ku haittaa, enkä enää missään nimessä pelais ilman nraasin modeja.
   Huomaa myös, et tää postaus on vanha eli tullu ulos jo vuonna 2012, jollon ei ollu vielä ilmestyny ees kaikki lisärit ja peliä päivitettiin ahkerasti, joka taas itessään aiheutti uusia bugeja ja kaatumisia. Mm. toi musta ruutu oli myös muilla ja luultavasti peliä oli vasta päivitetty ja bugi korjattu seuraavassa päivityksessä. Tekstistä ei kans käy ilmi, et tuohon aikaan miulla ei ollu vielä ees niin isoa skaalaa noita modeja, luultavasti pelkästään MC ja SP ja tossa kohtaa ku sen kissan sain takasin, olin just ladannu Overwatcherin ja ErrorTrapin (joista jälkimmäistä en enää käytä, se lagitti peliä aikanaan) joka ratkas ton kissaongelman. Eli tän postauksen bugit ja kaatuilu johtu mitä todennäkösimmin pelin epävakaasta tilasta ja päivityksien tuomista uusista ongelmista, ja voihan olla et omassa koneessa oli kanssa joku näyttis tms. päivittämättä just sillon.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)