torstai 20. lokakuuta 2011

Roget - Osa 2: Bean teiniagst***


Tässä pääsin pelailemaan teinillä Täyttä elämää -lisärin kanssa.Alicesta tuli vanhus.
Eikä Bean nuoruus ole järin hehkeetä. Miulle tuli sillon Iltahuvien mukana se bugi, et hyvin levännyt -moodlet laski simin mielialaa koko ajan ku se kerran oli tullu (nykyään se on onneks korjattu). Siitä syystä Bea ei jaksanu tehä läksyjä eikä pärjänny koulussa järin hyvin, joten sen arvosanat on 5:n luokkaa. Ja tyttö parka, ku joka päivä kotii tullessa äiti toruu sitä huonosta koulumenestyksestä ja sit sitä kiukuttaa vähän lisää. Läksyjä se tekee kyllä, kai, mut ei se oikein auta ku vaikka se olis ahkera koulussa ni sitä kiukuttaa ja sit kotona taas Alice toruu.Tässä Bea murjottaa ruokapöydän ääressä.
Mie en ihan muista miten se meni, mut Alice on jo laittanu Bean nii jäähylle ku arestiinkiin, ja ihan ku se ois torunu sitä siitä et se meni talosta ulos siks et oli lähössä kouluun. Ja sit aamusin jos myöhästyy ni taas tulee torut.Alice istuutu pöytään ja Bea lähti litomaan.Turhautumisensa Bea purkaa melko pelkistettyihin maalauksiin.Ja ei-niin-pelkistettyihin piloihin.Yhtenä päivänä tytön toiveissa oli skipata koko koulupäivä, niimpä Bea ei suunnannu ollenkaan koululle, vaan yksinäiselle rannalle, mahollisimman kauas koulusta - ja äidistä. Seuraava toive olikii erittäin radikaali......ja nii myös toiveen toteutus. Päätin pistää kunnolla ranttaliks. Pitkä, oranssehtava tukka sai vaihtua kirkkaanvihreeseen ja lyhyeeseen. Ja meikeistä mahollisimman räikeet. Ehkä Alice ei tunnistais vaikka kävelis tytärtään vastaan kadulla? Bealla oli myös suunnitelma. Sen lisäks, että oli skipannu koulun, tyttö skippais myös kotiintuloajat ja yöpys jossain ihan muualla ku kotona.Pieni mökkerö kansankaupan takana sopi kuvaan loistavasti. Sieltä kukaan ei osais etsiä. Vai osattasko?Vaan kuinkas kävikään. Alice hälytti poliisit, ja arveli et jotain vastaavaa ois taustalla. Eikä aikaakaa ku Beaa tultiin noutamaan kotiin."Se ei kuulu sulle hittojakaan minkälainen mun tukka on! Mä vihaan sua!"Ottaa kovasti voimille olla äiti tyttärelle, joka on juuri julistanut äitinsä pahimmaksi vihamiehekseen.Alice käänty kattomaan tyttärensä tanssiaiskuvaa ja teki päätöksensä.Illan pimetessä uneton Alice lähetti sähköpostia sisäoppilaitokseen. Bea ei tulis pitämään siitä, mutta elämä ei voinut jatkua tällaisenakaan.Aamulla nuiva, kapinallinen Bea jätti kotitalonsa taakseen. Ainakin jokskikin aikaa. Ehkä sisäoppilaitos opettais tytölle tapoja?

2 kommenttia:

  1. Toi levännyt-moodlettibugi on tosi ärsyttävä>:( Toivottavasti Bea pääse yli teiniangstista, ettei Alicen tarvii ottaa järeämpiä keinoja käyttöön. Noi vihreet hiukset on aika siistit, sopii Bealle

    Jos ihmettelet kuka täällä löpisee niin MissMikaku from Radola

    VastaaPoista
  2. ElluNalle, myöhänen vastaus mut kiitoksia kaikesta huolimatta kommentista! Onneks ton levännyt-moodletbugin sai pois Modin modilla, ja myöhemmin päivitys korjas sen. En oo tän jälkeen pelannukkaa Rogeteilla, mut pitää kattoa millon taas jaksan. Viime aikoina piti keskittyä nii paljon Vihervaaroihin, ja nyt oon taas tykänny pelata pitkästä aikaa Firquilla :)
    Hah, Beassa on jotain jännää. Esim. Firquilla pelaan ns. vakavasti, ku taas Rogeteilla on kiva irrotella! Alkuun sekii oli vakavaa, mut sit tuli Marko (=Bean isä) ja sen jälkeen Bea ja päätin heittää överiks ja ottaa vähän rennommin näitten kanssa, mut se on just kivaa :D

    VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)