perjantai 5. elokuuta 2011

Roget - Osa 1: Roget, mikä Roget?***
Tässä Alice Roget. Miun toinen ite tekemä simi kolmosessa koskaan.
Alice on dramaattinen, taitava kuvanveistäjä, kasvissyöjä, ympäristötietoinen ja viherpeukalo. Asuu Twinbrookissa, joten on tehty aika lailla Unelmaduunin ilmestymisen aikoihin. Työskentelee opetusuralla, ei tosin kovinkaa pitkälle edenneenä, vielä.
Alicella alotin sellasen... hmm, haasteen? Tai ei ees haasteen, mut Radolassa tuli joskus vaan sellanen ehotus et tekee simin ja sukuun saa aina syntyä vaan yks simi per sukupolvi, ja sen on jatkettava sukua vaikka ois kuin ruma. Samalla teen tän suvun kanssa sitä, et nimeen polvet aakkosjärjestyksessä.
Alotin sen perinteisen mies-ehdokas-ajojahdin ja juoksentelin ympäri Twinbrookia ettimässä Alicelle puolisoa. Paikalle sattu sit Marko Vaitila, kerkesin saamaan niille suhteen hyväks ja jopa muuttamaan Markon Alicen luokse. Ei kai ne seurustellu vielä kuitenkaa... Anyway, vein Markon stylistille ja alta paljastu aivan järkyttävän ruma mies. Älkää koskaan hankkiko sitä isäks ellette halua rumia lapsia! Puhun kokemuksesta! :D
Kaverin kanssa sit naureskeltiin kaikelle ja päätin vetää överiks, Marko sai tosi "kauniit" meikit, joku on vissiin vejelly sitä vähän turpaan? Ja tuollaset hienot viikset. Yllä olevalle kuvalle hajosin pelissä ku näin ilmeen ekan kerran: Marko lähti kyseinen ilme naamallaan tuijottaen Alicea tuolleen murhaavasti sinä iltana, ku Alice pisti sen kanssa poikki (aka pyyti olemaan vaan ystäviä) ja käski muuttamaan pois Alicen luota!
Mut koska päätin heittää överiks, "vahinko" oli jo sattunu ;D
Synnytys alko kesken jonki tehtävän ravintolan kulmalla.
Ja Alicesta tuli (miun ensimmäinen) yksinhuoltajaäiti. Tytär Beatrice synty. Tytöstä tuli sekopää ja yksinäinen susi.

Kaikesta siitä kiukuttelusta sun muusta huolimatta, Alice hoiti kyllä Bean ihan... öö, kohtuullisen hyvin? Kai se oli sitten se Alicen tapa dramatisoida ihan kaikkea ja kaikkialla... Mut kyl se tytöstä tykkäs paljon ja ne on muistaakseni "parhaat ystävät" edelleen.
Beasta tuli ihan jännä taapero.

Ja vielä jännempi lapsena. Itseasiassa tykkäsin sen lapsenkasvoista. Yleensä simlapset on jotenkii ärsyttävän näkösiä, kaikki sellasia samallaisia pullaposkia, Beassa oli jotain erilaista. Mut teininä...
...peruin puheeni. AIVAN JÄRKYTTÄVÄ! Isäänsä tullu tyttö todellakii :D Silmien väri on kyllä äidiltä. Tuo nokka on jotain järkyttävää.

Joten päätin pistää myös leikiks Bean kanssa, ja siitä tuli ihan veikee likka. Ja kyllä, se ON sen perusilme.
Mut kyl se tykkää ilmeillä myös. Ekassa kuvassa metästetään kärpästä. Mikä myöhemmin sit syötiin. Huoh, sekopäät... *muminaa*
Kuten myös osataan tää tuijotan-murhaavasti-bussikuskia! -katse. Liekkö isältä peruja?
Mut kyl sitä ihminen silti kiintyy simeihin, vaikka ne ois kuin petolinnun perän näkösiä. Beassa myös on jotakii (henkistä?) mistä tykkään.

---

Tällä hetkellä Alice on aikuinen ja edelleen kärvistelee opetusuralla, vanhuus on aika lähellä. Bea käy lukiota (eli on teini) ja vielä ei oo poikaystäviä kiikarissa. Vai oliko? En muista! Mut ei vissiin. Piirteet tytöllä on tällä hetkellä sekopää, yksinäinen susi, taiteellinen ja sikeäuninen. Kuhan seuraavan kerran pelaan, Beakii varmaan kasvaa nuoreks aikuiseks ja sit pitää alottaa miehenmetsästysoperaatio ja toivoo vaan ettei miun peli heitä taas uusia kaksosia tai kolmosia! Muuten tyssää tavallaan siihen. Paitsi ei jos miusta on kiinni, mut se on sit sen ajan murhe mikäli nii sattuu käymään.

Rogetien taloha on se pien valkonen koppero siinä aika lailla koulun takana, ja sisältä se on aika kurja edelleen ku rahaa ei oo ollu ihan ylettömiä määriä koskaan, ja siitä syystä molemmat nukkuu vielä samassa huoneessa. Mut eipä nuo oo mitään valittanu, joten antaapi olla vaan.

Katotaan mitä ens kerralla Rogeteilla tapahtuu, kirjottelen sit tänne taas :D

10 kommenttia:

 1. Beatrice näyttää ihan yheltä mun peliin syntyneeltä ja ihme, että juuri sillä taloudella pelasin juuri niin, että yhteen sukupolveen syntyy vaan yks lapsi :DD

  Lapsena se on kyll kaunis!

  VastaaPoista
 2. Heh, kiitos :D Ja kaunis??? :DDD Emt, ettei vaan oo sit sama isä lapsella, Marko Vaitila Twinbrookista? :)

  VastaaPoista
 3. Tää blogi on kiva ja erilainen :) Innostuin tuosta `yksi lapsi sukupolveen` jutusta, heti kun oon kirjoittanut kommenttini niin --> pelaamaan! Toivottavasti aiot jatkaa vielä pitkään! Ois ihana kuulla lisää Alicesta ja Beasta...?

  Bea on kyllä oikeesti nätti lapsena, oon samaa mieltä pullanaamajutusta. CAS:issakaan ei oikeen voi tehä kauniita lapsia kun niistä tulee ensinnäkin sit aikuisena kurttunaamoja (pieni nenä y tuppisuu), ja sitten kauniista vanhemmista tulee niin... peruskauraa?

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos, nimetönihanainen! Ja aijon jatkaa! Just olin tulossa kirjottelemaan vähän lisää :D

  En muuten oo koskaan tehny CASissa lapsia! Ja miulla Sunset Valleyssa vähän jyllää jotku samantyyliset geenit et tuntuu et kaikki on just peruskauraa ja sellasia perinteisen TS3 simien näkösiä.

  VastaaPoista
 5. Nimetönihanainen (Furney)6. marraskuuta 2011 klo 15.17

  Se on todella ärsyttävää, kun esim. just Sunset Valleyssä on tosi nättejä naisia, melkeen kaikista saa siedettäviä, mutta sitten taas miehet... Ne nenät. Siksi on tullut tavaksi aloittaa suku aina miehellä.

  Yritin aloittaa tuollaisen suvun, mutta sille sattui jotain. (Öö, en muista yhtään mitä) Jotain sotkua tuli. Uudelleen? Heti!

  VastaaPoista
 6. Niin, tuosta lasten luonnista että yritin kerran aloittaa suvun sillä tavalla että tein yberkauniin lapsen CASissa ja laitoin sen asumaan ilkeän setänsä ja tätinsä kanssa ja kasvatin sitä aikuiseksi, mutta lapsen luonnissa liukusäätimet on rajoitetunpia, eli lapsella normi nenä näyttää aikauisella pieneltä ja lapsen sopiva suu taas saattaa olla aikuisilla hirveä möllykkä.

  VastaaPoista
 7. Anteeks tää nyt ei liity asiaan oikeestaan mut mistä saat noin siistejä hiuksia ja >>nuo lävistykset>>? Upeita, eikä kyllä peruspelin?

  VastaaPoista
 8. Tää sun blogi on ihan hurjan kiva :) !
  En oo kauaa seurannu, mutta pikkusiskon vinkistä tulin lukemaan ja huomasin että on tosi kivaa lukea välillä muutakin kun tarinoita, mutta saada silti tietää mitä pelissä tapahtuu =)

  Mietin, että voisin vähän soveltaa ideaa omaankin käyttöön jos se vaan sopii?

  VastaaPoista
 9. Sori taas hiiiiitaasta vastausvauhista! Mut tässä nää vastaukset tulee.

  Furney, ne nenät on kyl joo... Ku sekii "nenän linjat", joko niistä tulee kauheen terävät ja jotenkii tylyn näköset, tai aivan järkyttävät perunanenät, ja siitä välistä ei oikein näytä hyvältä. Oon silti aina alottanu suvun naisilla :D Tykkään vaan siminaisista enemmän.
  Lasta en kuitenkaa oo koskaan ite luonu CASissa (kolmosessa), vaan nuoria aikuisia. Ainaha voi toki kokeilla, et miltä se näyttäs aikuisena, TAI tehä aikuisen jonka sit nuorentaa lapseks, et jos siitä sit kasvaa sellanen ku haluaa ;)

  fallingmermaid, joo ei se mitään :) Eipä ole peruspelin ei, oot varmaan kuullu ladattavista? Anyway, tykkään latailla nimenomaan hiuksia (ja lävistyksiä), ja suurin osa on joko Mod The Simsistä (http://modthesims.info) tai löydetty My Sims 3 Blogin kautta (http://mysims3blog.blogspot.com/).

  sarppe, mukava kuulla, ja kiitos! Ite tykkään kans lukee tälläsiä blogeja, Radolassa onkii erillinen blogilistaus. Ja tottakai saat ideaa käyttää, eihä se ole alunperin ees oma ideani, on noita muitakii simsblogeja! ;)

  VastaaPoista
 10. Joo oon kuullu, ja tarkotin lähinnä et mistä lataat :D Muotoilin asiani näköjään vähän väärin ^^ Mut en tienny että kolmoseenkin on lävistyksiä, pitää ettiä noilta sivuilta.

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)