tiistai 5. heinäkuuta 2016

Vastaus 70-spesiaalipölinän kommentteihin

 Pientä hiljaiseloa ollu taas, kahtena lauantaina olin töissä ja nyt menneenä viikonloppuna olin reissussa äitin kanssa. Suunnattiin nimittäin perjantaina täältä savosta Ähtäriin asti, jossa yövyttiin sunnuntaihin asti ja lauantaina käytiin vielä pyörähtämässä Seinäjoella Provinssissa! :D Rammsteinia kattomassa ♥__♥ Ja sieltä sitten ajelin yön pikkutunteina takasin Ähtäriin. Oikeesti oltiin takas Ähtärissä vasta joskus 4:n aikaan aamulla, ja saman päivän aikana piti sit lähtee vielä ajelemaan takas kotiin. Tien päällä tuli oltua varmaan vähintään 5 tuntia ellei enemmän pelkästään sunnuntaipäivänä, ku Pohojanmaalla oli revitty teitä auki ja sit täällä Savossa ajeltiin ukkosrintaman alle ja välillä sato vettä niin helkkaristi, et mitään ei nähny ja tuntu ku ois ennemmin ajanu venettä ku autoa ::DDD Mut oli kyllä hieno reissu! Rammstein ei petä koskaan (y)

Mut nyt paluu blogin aiheen pariin, eli simssiin. Ja hieman tavoista poiketen, vastaankin tuon spesiaalikyselypölinähommelin kommentteihin tässä. Varsinaista pelipostausta on tulossa ihan lähipävinä, sammutin just äsken pelin saldona lähes 200 uutta kuvaa (y)

Asiaa mietiskeltyäni ja kommentteja luettuani päädyin siihen, et taidan tosiaan toteuttaa spesiaalipostauksena videopostauksen. Näillä näkymin vaan kuvaan sitä ku pelaan ja samalla varmaan kuvaan itte blogiakin, ni samalla tulee mielenkiintonen(ko?) katsaus siihen, miten kuvaan blogiin :D Tää sai varmaan enemmistön äänistäkin.

TS1 ja Medievalkin mainittiin (videopostauksen yhteydessä), se on kanssa ihan varteenotettava vaihtoehto. Ja vaikkei tulis tehtyä 70:n spesiaalina, ni ainahan niistä voi tehä kokonaan omat videopostauksensa, mikäli videoitten kuvaaminen ei tunnu liian vaativalta puuhalta :D Näillä näkymin kuitenkin kuvaan sen kolmosessa, jos ei oo koneelle liian raskas ajatus.
Haasteita en välttämättä jaksa ite pelata, joten niitten kuvaaminenkin ois melko hankalaa :D Mut ainahan sitä voi selata vaikka YouTubea, jos sieltä tuliskii vastaan joku kokeilemisen arvonen haaste. 

Näköissim-spesiaali oli kanssa hauska ideana. Näköissimejä on yllättävän kiva tehä, mut miinuspuolena on se, et vaikeinta ei suinkaan ole simien muokkaaminen vaan se just oikeenlaisen ladattavan löytäminen. Oon monta kertaa istunu tunteja koluamassa nettiä, ku ei vaan löydy sopivaa kuontaloa simille X :DDDD Eli periaatteessa tätäkin vois joskus toteuttaa, mut ehkä fiksuinta ois jos näköissimiä ehottava ois jo ettiny valmiiks kyseiselle henkilölle sopivat ladatut :)

Oneshottiakin pyydettiin, ongelmana on vaan se, etten keksi tarinoita ilman erillistä inspiraatiota. Ja sellasta ei oo ollu vuosiin. Kirjottelin nuoruudessa paljon fanfictionia ja sarjakuvia ja sitäkii nuorempana rakastin ainekirjotuksia koulussa, mut jostain syystä muunlaisiin novelleihin/tarinoihin ei vaan koskaan tullu mitään ideaa tai inspistä. Enkä edelleenkään osa nyhjästä tyhjästä :D Silleen osaisin, jos ois joku otsikko annettu ja rupeis sen ympärille kehittää tarinaa; tällä tavalla synty kaikki ala-asteen aineetkin.


Eli meikäläinen on nyt seuraavat kaks viikkoa lomalla JIPIIII, ja kokeilen joku päivä, mitä tää Rohjo sanoo pelin pelaamisesta ja kuvaamisesta yhtä aikaa ja mikäli se ei tuota ongelmia, sitä seuraa sitten videopostaus...joskus :D Koska vaikka videon sais kuvattua, on sen jälkeen vielä luvassa isompi prokkis eli videon editointi. Ja korvat kuolee ku joutuu omaa ääntä kuuntelemaan eiku

Kiitoksia kommentoineille! Näkyillään lähipäivinä! ^__^

4 kommenttia:

 1. Jeyaaaaa! Videopostaus kuulostaa mahtilta :D Itsekin intouduin säätämään ja sain homman hoidettua niin, että seuraavassa Dumpset-postauksessani nähdään (jos onnistun) ensimmäinen video koskaan mun blogissa! Saa nähdä mitä käy. Ja nyt lukaisemaan pelipostinki!

  Ihanaa kun edes joltain tulee postinkia, kun itse on kesän takia jättäny koneella olon ja simssin kanssa taistelun vähemmälle.
  *Tähän joku hyvä loppulause*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä :D Uuuu, ootan innolla videota! Jos onnistut! :D

   Mie oon sellanen kotihiiri et en paljon lomallakaan poistu täältä :DDDDD Perus "yksinäinen susi" :D

   Poista
 2. Tuo videopostaus kyllä on kieltämättä tosi kiva spessupostaus, oikeesti! Innolla ootan, että kyseinen postaus tuleepi julki tänne. c: Ja niin kun Nooppunenkin sano, nii kiva, että joku postaa jotain tänne blogimaailmankin puolelle. Ihan ymmärrettävä tuo hiljaiselo, onhan kesä paljon mukavampi viettää muualla, kuin koneella ollessa. Meki käytiin perheen kaa pari päivää sitten (oikeestaan eilen tulin kotiin xd) Latviassa piipahtamassa. Hyvää kesää vielä sinulle! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et tykkäät :)

   Ja kuten nooppusellekii yllä sanoin, itte taas viihyn kotona erittäin paljo, kesättalvet :D Uuuu, Latviassa! Itte oon käyny vaan kerran Ruotsissa (Tukholmassa) ja kerran Virossa jossain Tallinnan kupeessa.

   Ja kiitos ja samoin! :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)