lauantai 11. kesäkuuta 2016

Pölinä: 70 seuraajan raja meni rikki!

Niin, tässä viikonlopun aikana sitten tuonne bloggerin puolelle oli ilmestyny tieto, et blogilla on nyt 70. lukija! Mistä ihmeestä teitä oikein sikiää, ku kaikkialla on niin hiljasta kuitenkii?! :D

Tän postauksen aihe on kuitenkin kysymys Teille! Eli haluaisin tehä nyt jonkun 70:n lukijan speciaalin, mut en oikein osaa keksiä, et mitä se olis. On pari ajatusta kyllä, mut mikähän niistä ois toteuttamisen arvonen ja tarpeeks kiinnostava... Sen takia kysynkin teiltä lukijoilta, koska teillehän se olis! Ja siksi tekee mieli juhlistaa 70:tä lukijaa, koska tuntuu et näinä sims3:sen lamavuosina on huikeeta saada edes yksikin us lukija/henkilö simspiireihin - ja tekee myös mieli tehä taas jotain erilaista ja erikoista blogin puolelle :)


Tässä vaihtoehdot, toistaseks:

A) Jatko-tarina Ellan aikamoiselle tarinalle, joka siis oli 50:n lukijan special. Tässä voisin käyttää TS4:sta, sen kun kerran omistan. Ainut miinuspuoli on juoni, jonka keksiminen on paljon vaikeempaa ku toi ensimmäinen osa oli kuitenkii tarkotettu olevan vaan oma juttunsa ilman jatko-osia. 

B) Videopostaus. Eli tekisin TS3:sta pelivideon - jos vaan saan nuo kaikki systeemit toimimaan niinkun pitää. Webbikameraa on turha toivoa, mut siinä olis siis videokuvaa pelaamisesta ja meikäläisen ääni kälättämässä kaikkee turhaa. Tässä kohtaa saa myös ehdottaa, mistä aiheesta video olis. Tavallisesta pelaamisesta? Talonrakennusta? Niksivideo? En oo ihan satavarma, haluaisinko pelata Rogeteilla ja videoida sitä samalla, mut luultavasti kuvaisin myös samalla ihan normaalipostausta varten jos niin tekisin. Eli jos haluut videopostauksen, kirjotathan samalla kommenttiin, et minkälaista sisältöä toivoisit videolta. 

C) Joku muu, mikä? Sana on vapaa! Eli jos on jotain muuta maan ja taivaan väliltä, mitä haluaisit nähdä blogissa. Se voi olla tavallinen pelipostaus jostain tietystä aiheesta tai joku erikoispostaus vaikka simsblogeihin liittyen eikä pelkkään pelaamiseen. Kaikki The Sims -sarjan pelit (muistakaa, et myös Medieval löytyy) käy, mut kaikista mieluiten joko TS1 tai TS3, ellei idea liity sarjaan kokonaisuutena.
Muista kuitenkin, et mie teen loppupeleissä sen valinnan ja koitan valita sellasen, josta ois iloa mahollisimman monelle. Mut jos tykkään jostain ideasta erityisen paljon, saatan tietysti tehä siitä oman erikoispostauksensa siitä huolimatta, vaikka se ei oliskaan se 70:n special. 


Kysymys-vastauspostaus ois kans kiva tehä joskus taas, mut en halua siitä kuitenkaan aihetta tähän, koska se ei liity ite peliin.


Eli "äänestäkää" kommenteissa ja kommentoikaa sanallisesti, ni koitan pähkäillä ja voidaan tarvittaessa vaikka keskustella! :)

6 kommenttia:

 1. Videopostaus!!! Ei oo mitään erityistä toivetta, haluan vaan videopostauksen. Joku rakentelu tai pelailuvideo olis kuitenkin vaihtoehdoista mieluisimmat. x)

  VastaaPoista
 2. Hmm... Tää on paha. Joku oneshot-tarina vois olla kiva. Tai hei näköissimien teko! Kommentoijat lähettelee ideoita ketkä julkisuuden hahmot voisit tehdä ja sitten yrität parhaasi mukaan tehdä ne simit. :D
  Myös videopostaus olis kivaa vaihtelua. Ja onnea tietty! Mä oon tän parin kuukauden aikana saanut jo viisi seuraajaa, kyllä mä sut pian kiinni saan xDDD

  VastaaPoista
 3. Kaikki vaihtoehdot hyviä!
  Mulle tuli mieleen, et voisit tehdä jonkun haasteen videon muodossa. Youtubesta löytyy noita Nälkäpeli-haasteita vaikka millä mitalla, et siitä vähän kattoo mallii ja tekee perässä :D

  VastaaPoista
 4. videopastaus olisi kiva joku pelailu(menasin kirjoittaa pilailu)video :)))))))
  Hyvä kun on aktiivisia blogeja vielä olemassa <3

  VastaaPoista
 5. Videopostaus! Voisit tehä joko uuden perheen, tai pelata Rogeteilla. Jos teet uuden perheen, niin olis kiva, että tekisit sen TS1:seen tai Medievaliin.
  Ja näin btw sun blogi on tosi hyvä, ja on kiva että aktiivia Sims 3-blogeja vielä jostain löytyy :)<3

  VastaaPoista
 6. Videopostaus olisi kiva, tai sitten tuo nooppusen mainitsema näköissimi-juttu! Se olisi mahtavaa :D!

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)