torstai 16. marraskuuta 2017

Roget - Osa 77: Himmelin comeback

Hellureeeeei, miepäs pelailin taas ja palailen Rogetien kanssa jälleen tänne blogin puolelle! :D Nyt ku sain kerrottua tosta projektista mitä työstän, ni tottakai se suurin into loppu heti sen postauksen jälkeen... niin käy aina :DDDD Mut eilen teki mieli taas ihan pelailla normaalisti, joten avasimpa pelin ja touhuilin Rogetien kanssa. Miulla on taas kuvia kahen postauksen verran, mut nyt ois taas intoa silleen et saatan viikonloppuna (ehkä jo huomenna?) pelata vähän lisää.

Viimekshän jäätiin siihen, ku Emily palas kotiin Kiinasta ja aikani Twinbrookissa pelailtuani peli sitten keksi lätkästä ruudulle Virhekoodi 12:n, jonka takia tämän kertanen peli alko niin ikään sieltä Kiinasta... Se oli muuten yks isompia syitä sille, miks en jaksanu avata peliä - latausruudut ja odottaminen, oon vähän kärsimätön ja jos tiedän et joudun odottelemaan jotain paljon, on tosi vaikee alottaa mitään! Ja se oli just sitä mitä pelissä oli odotettavissa, kirjaimellisesti:

1. Avaa peli ja tuijottele latausruutua,
2. Avaa tallennus ja tuijottele vähän lisää latausruutua (onneks on interaktiiviset latausruudut sekä kännykkäpelit!!!),
3. Lähetä Emily kotiin aka latausruutu numero 3.
4. Tallenna ja odottele sekä sammuta peli. (Tämä siis, jotta vältyttäis virhekoodeilta, ei tunnu peli tykkäävän jos samalla pelikerralla on kovin monta latausruutua ja maisemanvaihtoa.)
5. Avaa peli uuestaan ja tuijottele lisää latausruutuja.
6. Toista numero 2.
7. Lähetä Emily seuraavaan kohteeseen eli VIELÄ yks latausruutu.

Mutta asetin itelleni porkkanan tuohon ja pääsin ku pääsinkii kaikkiin 7:aa lukuunottamatta, ku en vielä malttanukaan lähtee kotoo :D (Keksin et pelaan peliä sammuttamiseen asti, käyn suihkussa ja sitten jatkan pelaamista :D Muuten hyvä mut ku sammutin pelin ni keksin et käyn netissä, menin youtubeen, sit piti vielä syödä ja lopulta istuin pari tuntia youtubessa kattomassa turhia videoita, koska ei vaan ois huvittanu mennä suihkuun :D)

MUTTAJOO, peli siis toimi kiltisti koko ajan (*koputtaa puuta* ... *okei siis itkee ja hakkaa puuta tuskissaan, eihän tää peli koskaan kestä kehumista*). Ehkä sillä oli jo vähän ikävä? Tai sitten cachejen yms. poisto puhisti peliä. Otin myös muistot pois käytöstä kokonaan ja en oo ihan varma et luulenko vaan mut ihanku pelin tallennusajat ois lyhentyny huomattavasti! o.O Siis jopa tuolla Twinbrookissa. Huomaa kyl ku menee uuteen tallennukseen tai uuteen kaupunkiin (esim. noi matkakohteet) ni tää tallentaa ihan parissa minuutissa koko roskan, mut Twinbrookissa menee yleensä joku... 5-10min? Vaikee arvioida ku pelaan kännykällä aina samalla :D Mut tuntuu et nyt menee puolet vähemmän ku ei oo muistot päällä. Interesting.

Ja nyt kun tuo odottelurumba on takana ni pelaaminenkii varmaan onnistuu taas herkemmin! :D

Anyway, ehkä vois lopettaa tän lörpöttelyn :D Ei jessus kuin oon taas ikävöiny tätä simsblogissa jaarittelua ennen (ja jälkeen) postauksen XD Mut menkääs lukemaan, emt onks tuolla mitään jännää mut ehkä jotain ihan kivaa? :D

PAITSI ETTÄ, pieni ilmotus tähän vielä! Eli tossa jonkun aikaa sitten päivittelin sukupuut Rogeteille että kissoille, eli käykääpäs nekin kurkkaamassa jossain välissä :)
***

Jatkakaamme siis Kiinasta. En jaksanu heti lähtee kotiin vaan kattelin josko ois jotain kivaa puuhaa ku oli niin monta päivääkii vielä matkaa jälellä :D

...päädyin kirjakauppaan, repeilemään taas kerran näille kirjojen ja kirjailijoitten nimille :D Nääkin on niin vanha juttu mut kuvasimpa silti XD Vitsi noi kirjat on muuten kalliita :D Varsinkii viimeset maksaa jokainen tonneja!

Meinasin nimittäin ostaa kaikki mukaan mut totesin et ei tänään :DDDD Jos vaikka koittas taas tehä loton kotona...

No ois tostakii varmaan jokusen numeron saanu pois, mut ei se ois ehkä silti pelastanu tilannetta :D

Käytiin poimimassa vähän... mitä noi on? Englanniks pomelo mut onks se simssissä joku tyyliin pummelo? :DDD Minä mitään muista.

Jaaha.

Himmelin comeback.

Mikäs se siellä?

Liskohan se siellä :D

Tän jälkeen se meni nukkumaan. Emily siis. Ja aamulla heti sängystä noustuaan tuo lisko karkas. Mut otettiin se kertaalleen kiinni.

Sit se lähti tänne keskustaan heilumaan ja yllättävän kauan muuten kerkesin tuolla pyöriä, ennen ku tajusin, et LUMET SULI MUUTEN POIS YÖLLÄ :DDDDDDDDDDDDDD

Miust tuntuu et burritoa EI syöö puikoilla? Ei ees haarukalla... (Ja miten tästä tulee niin vanha flashback? Onko Emily syöny aiemminkii puikoilla burritoa? Hmmm.)

Vai niin. Meinasin ostaa sille lomakodin mut rupes kiinnostaa et millasia nuo talot on sisältä, joten kävin läpi kaikki talot tuolta ja käytiin kurkkimassa ikkunoista sisälle :D Aika... perverssi tyyppi ku tollasen ikkunasta tirkistelyn jälkeen kiinnostuu siitä _tirkistelijästä.

Tässä sitten toinen mökki. Tajusin samalla et noi kaikki talot on samanlaisia :D Siellä on vissiin neljä näitä pienempiä ja kaks isompaa ja ainankii niissä tyhjissä on kaikissa tyhjissä taloissa on ihan samat sisustukset. Mut en lopulta sitte ottanu kuitenkaan sitä lomakotia, on vähän tyyristä enkä tässä vaiheessa ois kuitenkaan tehny mitään kiinalaisella lomakodilla. Ehkä sitten seuraavalla kerralla ku tullaan Kiinaan?

MUTTA kattokaa kuin hauskan värinen ja söpö koira tuolta talosta löyty!

Ja omistaja tuli häätämään :D Aina ku nää tuli häätämään ni Emily meinas väkisin lähtee takas tukikohtaan.

Koiran nimi on _Danny :DDDDDDDDDD Länsimaalainen koiruus. Btw, mietin aika usein näitä koiria ja kissoja et näkyykö näitten turkki oikein. Joillain näytönohjaimillahan ne näkyy väärin, mut en vaan millään osaa sanoa, kuuluuko niitten näyttää tältä vai ei :D Kyl ne ihan pörrösiä on jos laittaa karva-asetukset (:::D) tietyllä tavalla... miusta ku ne lyhytkarvaset koirat ei oo ikinä näyttäny muutenkaan kovinkaan karvasilta vaan lähinnä siltä ku niitten ihoon ois maalattu vaan kuvioita.

Tän jälkeen en enää keksiny mitään jännää tekemistä Kiinassa, joten poistuttiin kotiin. Kotona pelailinkii sit hetken ennen ku sammutin pelin.

Ja mitämitämitä, eiks täällä oo kukaan pitäny huolta elukoista sillä aikaa ku Emily oli toisaalla??? o_o

Ja Emily sai taas jälleen kerran yhen nuken lisää kotiin saavuttuaan </3 Toinen on Himmeli ja toinen Hukka. Vois kyl hukata sen. Tai molemmat. Ei haittais.

Ja täällä tottakai päivämme käynnistyy nälällä ja puhelinsoitolla :))) Kissat ja koira nälässä ja näköjään simitkin, hyvin menee. (Damienilla mielenkiintoset unet. Kannattas ehkä esiintyä vähän useemmin ni vois saaha sitä rahaakin :D)

Pitää ootella pari päivää ennen ku voi lähtee taas matkalle, joten Emily saa harjotella sillä aikaa kuvanveistoa! On tähän kyllä ihan pätevä syykin :D Haluun kaikista jalokivistä sen munanmuotosen hionnan, jotta vois saada SUUREN munanmuotosen hionnan, ja satuin sitten lukemaan et sen saa ku kuvanveisto on tasolla 6... JA MIEKU TURHAAN OON LÄHETELLY KAIKKEE HIOMOON KU AATTELIN ET SE AUKEE SAMALLA LAILLA KU MUUTKII HIONNAT! :DDDDDDDDDD Mut tää olikii helpompaa ku aattelin!

Siitähän tulee tuoli! Melkein kans kävi mielessä et pitäsköhän rekisteröidä tää kuvanveistäjän uralle, sais vähän rahaa eikä tunnu olevan liian vaikeetakaan tämä. Tai ei melkein vaan oikeesti mietin tätä. Emilyllä ei nimittäin oo ollenkaan työtä ja jos sillä ois, ni sen pitäs olla sellanen et on vapaat työajat, jotta se kerkee matkustelemaan mahollisimman paljon ja vapaasti. Matkailuun liittyvää työtä kun ei oikein ole...  Noh, saas nähä, toistaseks elellään edellisen polven rahoilla ja sit katotaan, mihin omat riittää jahka niistä joskus aika jättää! :D

Olin luova.

Ei jestas menee hermo tähän bottiin ja sen musiikkipiirteeseen -.-"""""""""""""" En vaan oo jaksanu poistaa sitä piirressirua vielä(kään).

Hei Damienillakii on kaks nukkea! Tosin toinen saattaa olla Emilyn eka, jonka se anto sille lahjaks joskus :D:D:D:D

Kevät tullee!

Tää on kyl kivan näköstä :)

Muistin myös et viime kerralla jäi pennut saamatta ku peli ei halunnu tallentaa, joten täältä pesee uusia!

Tosin, saatan olla hieman hullu. Ihan vähän vaan. (Miksihmisenpitääollaniintyhmä.fi? Eiku, eiks se nykyään oo muotia kirjottaa #miksihmisenpitääollaniintyhmä? SILLON KU MINÄ OLIN NUORI kirjotettiin kaikkee.com jne. :DDDD)

Lulu ja Soggoth on hyvää pataa keskenään :D Ja miten miusta tuntuu nyt et kirjotin Soggothin nimen väärin? Oliks se sittenkii joku Shoggoth tms..?

Mikke se ajelee ilosesti skootterillaan kohti Suopubia :DDD

No täällähän on valikoimaa! Repeilin taas mm. simin tohvelille, mut otettiin silti tuo Pysyvä pudotus :D

Vai että sellanen romantiikkaliemi se olikii.

Löyettiin ihan nätti likka :D

M: "Missäs sä kävit koulus ku olit vielä tuttipulloiässä? ;D"

Saana: "Mitä hel---?"

Oikeesti toi ilme, en kestä XDDDDd Ihanku se miettis et mikä ihmeen urpo tää nyt on :DDD

Ymmärti se silti kysymyksen :D Ja Miken ku piti olla karismaattinen!

Vaikuttaa ihan hyvältä :D

Se kertoo perheestään.
M: "Tiäksä mä oon Devinin poika. Siis Devin Roget. Ennen Devin Mitchell. Se on mun isä."

S: "Siis Devin Mitchell..? Tai siis, Roget."

S: "Siitä... mikä se nyt on, Double D -yhtyeestä? Mistä paparazzit puhuu 24/7 ku ei täällä muitakaan julkkuja oo ._."

M: "JOO JUST SE! Se on mun iskä!"

S: "Joooo, kyllähän mä Devinin tiiän! Tai siis, en tunne mut oon kuullu siitä. On kyl ihan mukiin menevä! Mut minkäs teet kun ei oo meihin naisiin päin :("
M: "Puhut nyt mun iskästä, you know..."

Mut ihan nätskä on kyl :)

Näyttää ku se ujostelis kysyä jotain arkaa aihetta :D

Mut se kysy vaan et onks se sinkku :D

Mitäh XDDDDDDd

Luulin jo et se vastas mut baarimikkomehumestari vaan häiriköi :D

No niimpä tietysti, StoryProgressionilla pyörii sukat niin villisti jaloissa et ei tässä kylässä kukaan oo vahingossakaan sinkku ._. Eikä Mikke haluu olla mikään homewrecker :(

Kotona Emily työstää juttuja :DDD

Ihan jees. Epälatautunu kuvanveistopiste.

Tätä tää tarjoo kaikille.

Olin luova pt 2.

Näin käy ku lataat muitten juttujen takia vanhanaikasempaa vaatetusta ja tottakai muut simit ihastuu niihin </3 (Tää taitaa olla muuten Sims Medievalista kolmoseen "käännetty" vaate.)

"I'm high as f*."

Joo taitaa olla ihan oikee päätös lähtee kotiin :D:D:D:D

Täällä vissiin toinenkii. Luovutettiin siis Saanan suhteen ja valmisteltiin seuraavaa iskemistä :D

Voin niin kuvitella et Mikke on niitä jätkiä, jotka pynttäytyy! :DD Johannes Joutsen teh Paparazzi pitää (huonoa) seuraa.

OMG Paparazzin sisäinen demoni tahtoo näyttäytyä!

EI HITTO TÄTÄ ILMETTÄ :DDDDDDDDDDDD Miusta alkaa tuntuu et toi ei roiku Miken perässä vaan siks et se on yhen tähen julkkis...

MIKÄ ON TUO ILME XDDDDDDDDDD MEE POIS! HETI! Mikke näyttää lievästi hämmentyneeltä :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hyi mikä irstas pappa.

Mee ny kotiis siitä jo! Se otti tossa vissiin kuvan, sitten käveli kepin kanssa pari askelta lähemmäs ja kuvas lisää.

Siis tää Twinbrook on täynnä aivan hämärää sakkia.

Geenipoolin riemuvoitto :DDDDDDDDDDDDDDDDD Tässähän vois kohta alottaa pelaamaan, ei suinkaan Hävitä ruma geeni -haastetta vaan vois kehittää siitä uudenlaisen version: Lisää ruma geeni. Haaste ois läpi heti ensimmäisen lapsen synnyttyä XD

No sitten vuodatettiin suruja mehumestarille. Lol at tuo akka tuolla taustalla alemmassa kuvassa :DDDD On tää vaan hauska kylä.

Ei mutta mitämitä! :o

No mutta katos vaan :D

Käskin sen juttelemaan sen kanssa ni hirvee kiire tuli XD Ei, se ei piereskele kuplia.

Esittäyty hurmaavasti/flirttaillen, en muista kumpi se oli ja oliko niitä ees molemmat vai vaan toinen (mut joka tarkottas kuitenkii samaa ku toinenkii). Tässä vaan repesin ku Mikke kysy aivan selvällä suomen englannin kielellä "Do you like masking?" ANTEEKS VAAN MIKKE MUT MITÄ IHMETTÄ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hieman levotonta muuten tän osan tekstit, ootteko huomannu? Nukuin viime yönä todella huonosti, pari, kolme tuntia </3

Jatketaan.

No taas esitellää perhettä :D
M: "Joo siis oot saattanu kuullakin Devin Mitchellistä tai nykysestä Rogetista, mut oon sen poika :D"

Elina: "Joo toki minä hänet tiedän! :) Monet kerrat palvellu häntä että Damien Rogetia täällä :)" (Oikeesti tää on täysin uus simi maailmassa, en tiedä mitä sille edelliselle ukolle kävi mut vissiin tää peli spawnailee näitä palvelusimejä vähän miten sattuu :D Ehkä se kuoli, oli jo vanhan näkönen viimeks.)

Niinjoo, tää moodletti tulee siistiytymisestä.

Hei täähän vaikuttaa hyvältä, part 2!

Mikke tutustuu ja se tykkää kaikille selittää lapsista koko ajan :D Oli aihe mikä tahansa, melkein aina se keksii jotain, johon liittyy joko tuttipullo tai lapsenkengät :D

Mut ilmeisesti löyti kaltaisensa! Yritin ottaa kyllä kuvaa ton piirteistä mut se ei taas jääny kuvaan, mut muistaakseni yks piirre oli huolehtivainen. Muutenkii oli ihan mukavan olonen likka, sai selville 4/5 piirrettä.

Sillä välin saatiin kevään eka(?) treffipyyntö, entiseltä paparazzilta... Onks nää kaikki hullut fanitytöt ja -pojat ryhtyny tässä kylässä paparazzeiks vai mikä näitä oikein vaivaa???

Sieltä ne kengätkii sit tuli :D

NONIIIIN nyt vaikuttaa ERITTÄIN hyvältä!

Seuraavana kysyttiin työpaikkaa, mut se nyt ei ollu yllätys, et työskentelee mehumestarina :D

Keskustelu jäi kuitenkii tässä välissä vähän kesken, koska Viikatemiehen musiikki alko randomisti soimaan ja jouduin vähän ettimään, et mistä se oikein tulee ja miksi. No, löytyhän se pian...

...siellähän se Viksu oli kotitontilla pistämässä meijän taloa palasiks. Mut kenet se vei ja miks (seinänkappaleitten lisäks...), selviää sitten ens osassa ;D Joka tulee ulos varmaan aika pian. Ehkä jo viikonloppuna, jos kerkeen kirjottelemaan :D

Btw, olipas muuten Mikke-täyteinen postaus tämä!

8 kommenttia:

 1. Whippii!!! :3

  Häröhäntälisko (y)

  Söpö hauvva! :3

  Että mua kiusaa ku noi Kiinan simit ei oo niin kiinalaisen näkösiä ku vois olla x8 möh

  Aw, Himmeli. Noi mielikuvitusystävien nimet on vaa nii lutusia, en ehkä kestä :D

  Hauskaa ku mä innostuin noista jalokivistä sillee erityisesti nyt ku löysin uuden jutun niihin, sen pääkallohionnan :D En oo aikasemmin ollu nii kiinnostunu muuten ku rahan tienaamisen merkeissä :D

  Luovuudenkukkasi on kukkeimillaan, huomaan :DDDDD

  ..... muutama sim vaan.... muutama kissa vaan... JA KISSOJA MAHTUU AINA VIELÄ YKSI!

  Epätoivon tujaus! :DD

  Luin tietenkin sanan "julkkuja" väärin XD

  Tuo poliisi XDDDDDDDDDD en kestä :D:D:DD::D:D:D:D:D

  PIERUKUPLA XDDDD

  HYI SUA! Ei voi jättää postausta tällee!!! Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin :DDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä :D Emt voikohan kolmosessa ees tehä tarpeeks itämaisen näkösiä simejä o.O Tai varmaan voi jos on sopivia ladattuja, niitähän on vissiin tehty ihan erikseen aasialaisia ihojakin. Tosin toi korvaava mikä itellä on käytössä, on vissiin tavallaan aasialainen. Tai muistaakseni ainankii siihen pysty lataamaan myös aasialaisen version, en tosin muista, onko se korvaava vai vaan tavallinen iho. Anyway, en sitä kuitenkaan itelleni ladannu.

   Nojoo :D Toi on joko sama tai sitten peräti jo toinen Himmeli.

   Ite ennen taisin keräillä niitä satunnaisesti ja myydä minkä kerkesin, mut sit pikkuhiljaa miun keräilijäpuoli otti voiton ja keksin viimestään Rogetien kanssa et vitsit, kerään jotain tiettyä hiontaa koska miksi ei :D Noi munanmuotoset on hienoja mut vitsi ku nyt muistin pallohionnan olemassa olon ja sekii on niin hieno XD Ja toisaalta kiinnostais myös toi pääkallohionta ku sen siun blogin myötä muistin uuestaan, on miulla joskus ollukii sellanen :D Luin siitä sen jälkeen simswikiasta mut en ihan sisäistäny sillon et onko siihen joku tietty selkee järjestys mitä pitää käyttää et sen saa, vai onko se ihan satunnaista... ku en haluis heittää hukkaan vaivalla kerättyjä jalokiviä ja jos haluaa ison version jostain ni sillä ainankii varmistaa et saa just sen tarvitsemansa, ku ison saadakseen pitää olla vaan se jalustatsydeemi täynnä yhtä ja samaa jalokiveä ja kaikki samaa hiontaa :D

   MAHTUU, VAIKKA KAKSIKIN. (Hint: Niitä tuli kaksin kappalein :D)

   Ha, no käys lukee seuraava ni tiiät mitä tapahtu! :D

   Poista
 2. Voisin heräillä yliopistokuplastani ja kirjoitella kommentteja tässä bussimatkan aikana :D

  Oon ite kans tosi yllättyny siitä, miten hyvin mulla toimii sims _läppärillä_, vaikka lisäosiakin on useampi. Latauksetkin pysyy kohtalaisen lyhyinä kun siivoaa cachet sun muut säännöllisesti!

  Häröhäntälisko mitä ihmettä XD Joka meni nukkumaan.

  D:t ja robotit ei onnistu pitämään taloutta pystyssä Emilyn poissaollessa :DD

  Tekee pahaa katsoa kun Emilyllä on tuollainen hullun iso veistopalikka edessä, ja se tekee siitä vain pienen tuolin ja heittää 70% aineksesta roskiin xd joo se on sims mutta tuntuu luonnonvarojen tuhlaukselta :'DD

  Mikä noita paparazzeja vaivaa XD nukkumattikin taas vauhdissa...

  Mikke on ihana! Tykkäsin kun sitä oli tässä postauksessa enemmän. Mahtavaa, että löytyi sille viimein lupaava nainen, jonka kanssa jutella tuttipulloista ja lapsenkengistä. :D Ja hyvät oli jutut tässä postingissa!

  Ooh, pitääkin äkkiä pyyhkäistä seuraavaan postaukseen. Haluan tietää, kenet Viksu pisti päreiksi.. eikun siis xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nuolase ennen ku tipahtaa, pelillä on taipumusta siihen et ku sitä kehuu ni se tulee ja kusee päälle </3

   Hahaha, mitähän noi... mikä-luonnonystävä-se-piirre-nyt-ikinä-onkaan -simit tuumaa tuosta, molemmat tulee kuitenkii Unelmaduunissa :D

   Samaa kysyn iteltäni (tai peliltä...) joka kerta ku pelissä törmään paparazziin ._.

   Pitää vaan toivoa et sen simin pystyy saamaan suhteeseen koska viimeks näytti ainankii siltä et ei onnistus... siis ei simin vaan pelin takia o.O (NPC mehumestari tai jotain?)

   Poista
 3. Otin ite kans joskus 78 vuotta sitten muistot pois käytöstä kokonaan ku luin jostain et peli jaksaa elää paremmin sillon. Ja kyllä huomaa eron!!

  Naurattaa niin paljo toi yks kirja. "Par ka muistelee:Elämäni vastoinkäymiset" :DDDDDDDDDDDDDDd voi..parkaa.

  Muistaakseni se on pummelo XDDD

  Oih ihana tirkistelijäpappa.

  SULOKAS KOIRULI!!! Vähän on vaan typerän näkönen toi raja mikä menee keskeltä rintaa :DDD

  hoooohmygod siellä on jäseniä perheessä XDDD

  HAH kyllä toi ku piti laittaa .com juttuihin :D:D:D Kultainen nuoruus!

  En kestä ku tuntuu että mikellä on aina maailman isoin hymy naamalla XDDDD Kunnon ilotyttö eiku poika höhöhöhööh

  TON ÄIJÄN ILME TUOLLA VESSASSA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd karmaisevaa.

  Viksu siellä taas sekoilemassa puoliksi seinässä. Normipäivä XDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on eroa :D

   :D:D:D:D:D:D rakastan simsin kirjoja

   Pummelo, yes XD

   Kieltämättä joo :D Ärsyttää ku kolmosessa ei muutenkaan saa laikkuja mitenkään järkevästi eläinten päälle ESIM. MAHAAN............................... (Tässä tapauksessa voisin ottaa peliin jotain nelosesta...)

   Normipäivä khyl XD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)