torstai 30. heinäkuuta 2015

Roget - Osa 30,5: JAAHA, se siitä sitten...Hello again. Kuten otsikko antaa ymmärtää, sims oli taas typerä. On miulla silti teille jopa 28 kuvaa, niitä vaan ei oo enää olemassa.

Lagimisen sain pois, arvatkaapa mistä se johtu? Latasin kaikista tarvittavista NRaasin modeista päivitetyt versiot, mut koska en käytä ErrorTrapia, sen vanha versio pääs livahtamaan muitten mukana Modseihin. Eli lagi johtu täysin siitä. Vaikka muka olin tarkka ja en kopsannu sitä :D

En kovin kauas päässy pelaamaan, yllättäen, mitään mullistavaa ei siis tapahtunu. Peli päätty melko tuttuun tapaan - Virhekoodi 12. Eli meikäläinen ei simssiä pelaa taas hetkeen.

En tiedä enää et mistä se voi johtua, mut alan epäillä tuota kovalevyä. Seriously, se on kooltaan 180Gb (toi toinen on 2T) ja ihan helkkarin vanha. Siis oon ostanu sen joskusssss... tyyliin 2007, eli se on todella vanha ollakseen kovalevy. Se rutisee ihan helkkaristi nykyään ja tuntuu et sillä on ihan omat ohjelmat menossa 24/7 ja veikkaan et koneen hidas käynnistys johtuu nimenomaan tuosta (se on C-asema). En oo varma ees et onks toi SATA-asema vai ATA-asema, mut ei sen siirtonopeus kyllä varmasti päätä huimaa oli mikä oli. Tyhjää siinä on kuitenkii reilut 20Gb eli ei oo kyse myöskään siitä et tila loppuis. Miulla on kaikki pelit J:llä, mukaan lukien TS3, mut pelihän laittaa aina kaikki tallennustiedostot Omiin tiedostoihin eli ne menee automaattisesti tonne C:lle.

Miulla kaikki muut pelit toimii moitteetta ja suurin osa täysillä tai lähes täysillä grafiikoilla (mut niissä sitä eroa ei ees huomaa, ku jo "huonot" graffat on sikahienoja). Sims on ainut jonka kanssa on mitään ongelmia. Muitten pelien ongelmat on sit taas niitten omia "normaaleja" glitchejä, jotka ei kuitenkaan vedä vertoja Simssille. *Sims kun ei myöskään osaa muistia soveltaa normaalisti (miks sen täytyy olla joku helkkarin ernu???) ja lisämuisti ei ois pahitteeks, mut sepä vaatiikii sen 64-bittisen Windowsin, mitä miulla ei ole vielä.

Ongelma vaan on se, et oon opiskelija. Miun koulu kestää vielä ainankii ens vuoden, mikä tarkottaa sitä, ettei ylimäärästä rahaa ole ku korkeintaan loppuvuonna 2016. Ja mielelläni hommaisin samalla uuden emon (nykysessä ei tarpeeks SATA-liittimiä) sekä 64-bittisen Windowsin (muisti), ni ei tartteis ku kerran asentaa Windows uudestaan.

Eli, kunhan joskus rahaa ois muuhunkii ku vaan vuokraan ja autoon, ni kattellaan sit lisää. Heilun kyllä täällä ruudun takana ja mahollisesta hiljaiselosta huolimatta pien blogiani silmällä. Aion myös lukee jossain välissä lisää simsblogeja jne., opiskellessa vaan ylimäärästä aikaa ei oo koskaan liikaa.

***********************************************


Wow, en tienny et tosta aikamatkustuksesta tulee tollanen siisti valoilmiö :D

Haha, tsekkasin tuon Riimin elämäntoiveen XD

Eeeeewwwww noi vaatteet on niin.....HYI. Miulla on aina tää ongelma et jostain syystä simien ulkovaatteet nollautuu? Tai en oo varma oonks säätäny niitä ikinä tolle (vai eiks kesällä tuu sitä vaihtoehtoo CASissa?) mut tää sama on käyny aiemmin varmaan kaikilla. Sit ku sen jossain vaiheessa on muuttanu ni se kestää, kai.

Niin se yliopisto, kuvataidelinjalle lähetään ku se kuitenkiin tukee myös musiikkialaa ja se oli vähän mielessä.

Tsekattiin sit toi deittipalsta. En ois muistanu tätä ilman edellisiä postauksiani :D Siinä oli kaks muutakii viestiä mut toinen oli puuma ja toinen vielä puumampi.

Sit kuulu vaan "*VIUH* HAHAHA" ja arvasin et mitä tapahtu ja mistä Riimi löytyykään... SIELLÄ ON TALVI HERRANJUMALA :DDDD

Haettiin yliopistoon, vaikka toi näyttää enemmän foorumilta?

Siinäpä se.

Ahaa :o

Olipas iso avustus :DDD

"Hei hei poikani! :)"

...ööööööööö Corbin? :)

Damien vammas portin kanssa ja kissalla talon parhain nukkumapaikka.

Sinne mennään.

Tuoltako pitäs oikeesti löytää pitkulainen kivenlohkare??? Epäilen et se is toi kuusen vieressä oleva kivi tossa vasemmassa alareunassa, mut en kerenny näkemään ku toi lagas ja sit se vaihtu jo :D

Latasin sen NRaasin modin millä simien kirjottamat kirjat ilmestyy kirjakauppaan.

Lollololl :DDD Tosta puuttuu nimi :D:D::D:D:D

Muutama tunti yliopistolla ja kanssaopiskelijat on löytäny opiskelun syvimmät tavotteet.

Uima-asu? Talvella? Alright.

Sellasta luvassa.

Ahaa?

Ei tainnu olla niin impressed :DDD (Anteeks oon lukenu ja kirjottanu englantia viime päivät ni en osaa enää suomee, eilen en oikeesti meinannu ees osata puhua suomee enää.)

Tehtiin tännekii nettideittiprofiili. Ku yritin lukee viestejä ni se kylläkii lagas pois siitä :DD Mut sit se toimi taas.

Jasper u okay?

Löysin blondin Nicholas Cagen.

Ehk se sit oli liikaa pelille, emt. Mut olin menossa kokkobileisiin ja koitin tallentaa. Ei sit.


Nyt meen tästä säätämään lisää Tumblrin ihmeelliseen maailmaan ja sit jossain vaiheessa pelaamaan Assassin's Creed II:sta.

2 kommenttia:

 1. Jeiii, postaus sulta! En ees ehtiny nähdä sun edellistä postausta koska lähin seuraamaan yhtä uutta blogia ja Blogger pamautti sen KAIKKI postingit kahden vuoden ajalta mun hallintapaneeliin, väittäen että ne kaikki ovat ilmestyneet "5 sekuntia sitten" XDD

  Höh, tyhmää että sun kone alkaa venkoilla :( Mut onneks pöytäkoneissa on se hyvä puoli, että siitä voi vaihtaa vaikka ja mitä, vaikka koko sisukset jos siltä tuntuu. Tulee huomattavasti halvemmaksi kuin uuden koneen osto. Toivon mukaan vaan saat koneesi jossain vaiheessa kuntoon, ennenkuin se ehtii poksahtaa (ja sitten menetät kaiken ;__; Trust me, I so know that feeling...).

  Haha, toi deittipalstan Tuija :DDD "Ei ole minua ilman sinua!". Katsoin ensin että siinä lukee "en voi elää ilman sinua!", ja mietin et se ei ees oo koskaan tavannu tota poikaa ja silti se vaan laittaa tommosia XD

  REPESIN BLONDILLE NICHOLAS CAGELLE, ei juma. Nicholas Cagen poika, jonka se siitti simsin kanssa? XD

  Yhy, typerä virhekoodi 12 >:( Mulla se nykään välillä hälyttää virhekoodi kuuttatoista, mutta se korjaantuu sillä, että mä jatkan pelaamista hetken ja toivon ettei kaadu ja sitten yritän uudelleen vaikka seuraavana simsaamuna. :D

  Uuuuh, Assassin's Creed! ♥ Kakkonen onkin ainoa jota en ole pelannut, vaikka senkin kyllä haluaisin, yhy. Noh, eiköhän nelonen ja komia James Kidd korjaa kaiken ;D Tai sitten kaunis Mary Read :33 (Toivon mukaan en spoilannut jos et oo pelannut sitä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitvit miten helkkarissa heinäkuusta on jo näin paljon aikaa??? Meinaan, jumittanu taas tän vastailun kanssa koska keskittymiskyky, ja nyt ku vastaan ni HEINÄKUU??? Anyway, kiitän kommentista, sitä suuremmalla syyllä!

   Joo vitsi tuo on ärsyttävää ku seuraa jotain blogia ja feediin ilmesty sit kaikki vanhatkii postit :D:D:D

   Noh, vanha kone on vanha :D Ja en aio ikinä ostaa pakettikonetta, oon sen verran nörtti et kokoon ite koneeni, tulee halvemmaks ja saa päättää kaikista ominaisuuksista ite. Seuraavaan koneeseen oon hommannu kotelon ja uuen näytönohjaimen (jotka ostin serkulta), näyttis onkii jo testissä tässä koneessa ku se ei vaadi Windowsin uudelleenasennusta.
   Onneks oon sen verran neuroottinen et miulla on backupit aina ja kaikesta :D Plus se korvatta kovo on tuo C-asema, et jos se posahtaa ni ei oo oikeestaan muuta hävittävää ku Windows ja EA:n pelien tallennukset, mitkä miulla on yleensä backupeina joka tapauksessa. Ja musiikit, vois niitäkii joskus siirtää turvaan takas J:lle. Miulla on siis kaks kovoa, eli nou hätä ;) (*****koputtaa aggressiivisesti puuta*****)
   Näin joulukuussa tuli veronpalautuksia, millä meinasin kustantaa osia uuteen koneeseen. En tiiä kerkeenkö vielä saamaan ihan kaikkia osia kasaan, mut ehkä. Sit alkaa vaa se miun vihaama prosessi: kaiken uudelleenasentaminen -.-"""""""""""""""""

   Virhekoodi 12 liittyy muistiin. Ja tällä kokoonpanolla sille ei oikein maha mitään, koska pitäis olla 64-bittinen Windows, jotta Windows ymmärtäis muistia enemmän ku 4Gt. Eli miulla on koneessa 4Gt muistia ja 32-bittinen Windows ja vielä tuo yks säätö tehtynä, et Sims saa käyttää muistia niin paljon ku sielu sietää. Kaikki siis tehtynä mitä tällä koneella muistin eteen voi, seuraava etappi on 64-bittisen Windowsin asennus ja vaikka sen vois tehä suoraan tähänkin, tukeehan tuo emo 64:sta, ni haluun mieluummin kasata koneen uusista osista kerralla koska tähän on saatava uus kovo. Ja uus emo myös, koska nykysessä ei oo tarpeeks SATA-liittimiä ja uudempi teknologia käyttää SATA-liittimiä, minkä takia miulla on jo kauan ollu käytössä vaan toinen miun kahesta dvd-asemasta. Ei riitä liittimiä toiselle. Että sellasta :D

   En oo pelannu vieläkään AC Brotherhoodia pitemmälle, mut et spoilannu koska nimet ei tässä vaiheessa kerro mitään :D Toi Brotherhood on edelleen kesken, oon tässä välissä pelannu niin paljon monia muita pelejä. Eilen MELKEIN avasin sen, mut päädyin sittenkii testailemaan simsin ja uuen näyttiksen yhteistyötä XD (Mikä ei alkanu hyvin, koska sims ei tunnista kyseistä näyttistä, vissiin liian uus laite :D:D:D:D Ja tekstit on puuromaista, vaikka muuten toimii aika lailla samalla tavalla ku edellisenkin kanssa.)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)