maanantai 30. heinäkuuta 2012

Roget - Osa 7: Spämmätään ja kuolataan Corbinia

Pöö taas. Tää osa on vähän ehkä tönkömpi ku on vähän vähemmän kuvia ja laittelin niitä lähinnä siinä järkässä ku ne kansiossa on. Toi peli on edelleen ollu niin kiva ja toiminu just hyvin. NOT. Mut tässäpä tämä.
***

No siinä on sit Aleef vanhentuneena. Ja sen piti vanhentua siis toistamiseen ku enhä mie sitä ekalla kerralla kerenny tallentamaan.

Laajennettu eteinen-ruokailuhuone-systeemi. Tonkii jouduin kolme kertaa tekee ku aina peli sammu tai jotain muuta jännää. Tossa myös on vääränlainen keski-ikkuna, vaihoin sen kyllä ja verhotkii on laitettu. Tossa vaiheessa vaan rahaa ei jääny tarpeeks verhoihin :D

Corbin tekee läksyjä.

Ja voi Tiger. Vähän oli ärsyttävää ku simit ja kissat kaikki itki Tigerin perään 24/7 ja sit ku vihdoin ne moodletit meni pois, pelihän kerkis sammua tai muuta kivaa ja moodletit oli taas takasin.

Ja aaaahhh Corbin! En malta oottaa et nään millanen siitä tulee (nuorena) aikuisena! Ei oikeesti vois uskoo et Bea on ton äiti. Ja miusta se ei näytä edes Aleefilta paljoo yhtään.

Ja Alice vierailee ihan hemmetin usein tällä puolella maailmaa nykyään. Jälkimmäisessä se innostu leikkimään sadettimella.


Ja kyl se näköjään nii on et aina ku kasvi kuolee tai kuollu kasvi kompostoidaan, Bealta pääsee itku o_o

 
Ja Corbin-spämmiä lisää ♥

Ja se jättäyty pois töistä ku alko olee vähän liian rankkaa. Se tais olla... oliks se kirja- vai ruokakaupassa? En muista.

Ja argh voisin syödä ton nuoren miehen. Onneks minuu ei voida syyttää mistään ku Corbin on virtuaalinen hahmo :D (Meinaten, et oon ite 21 :D)

Corbinin neuroottisuus tulee melko usein esille. Se tykkää pestä hampaita ja käsiä laittoman usein. Ja toi on kieltämättä fiksuin tapa kokeilla onko hellan levyt pois päältä. Lapset, don't try this at home!

Jätkä muuten kasvattaa mystisesti ihan hlvetin pitkät hiukset suihkuun.

Ja kerran sekii lähti tanssiaisiin! Se jahtas koko jutun ajan sen "ihastusta", jota sillä ei kyllä ihan oikeesti edes ole :D Ja siitä tuli jopa tanssiaisten kuningas! Ihan niiku äidistään aikanaan tanssiaisten kuningatar.

Tähän väliin sit kuva tosta laajennetusta eteis-ruokailuhuone-systeemistä. Oikeenlainen ikkuna keskellä ja verhot paikallaan. Tossa oikeella nurkan takana on kissojen ruokakupit.

Ja kissoista (ja Beasta) puheenollen... Bean elämäntoive on saada maalaus- ja kirjotustaidot huippuun. Ensimmäinen on jo, mut kirjotus taitaa olla tasolla 4. Joten nyt keskitytään siihen et jos sen sais vaikka täyteen ennen ku Bean aika koittaa. Sitä en tiedä, miks kissat käy aina vuorotelle ihmettelemässä Beaa. Vasemmalta oikeelle: Taco, Tigress ja Tornado. Kissoja kolmessa polvessa.

 
Ja Safirin tuli aika vanheta. Kuvia vähän vaalennettu et niistä ees näkis jotain.

 
Ja kerran noitten portaille tuli pyörimään ehkä maailman söpöin kulkukissa! o_o Pitää ettii tuo uudestaan ja kokeilla jos siihen sais tarpeeks hyvän suhteen, jospa se muuttas noille asumaan.

Aleef :D Onko noin kamala peli? Se kyl just tota ennen istu pierutyynyn päälle.

Ja Taco-vanhus sylissä. Katon aina hetken sitä toimintoo simeillä ku kissan kuva ja lukee "Päälle istutaan", aina ekana ajattelen et kissan päälle istuttais :D

Ja tähän voidaan lopettaa tällä kertaa. Alice päätti jostain syystä jäädä majailee noille. On päivä ja se ei vaan lähe kulumallakaan pois.

Ja jossain tän jälkeen peli päätti jumiutua aivan täysin. Timantti vaan pyöri ja varjot etc., mitä se tekee usein ku kelaa kolmosella, mut muutaman kerran se on jättäny palautumatta. Nii myös tuollon, ja piti poistuu pelistä tehtävienhallinnan kautta. Sen jälkeen koko roska ei taas suostunu aukeemaan, alkulatauspalkki vaan jäi johonkii alkuun vaikka mitä tein. Eilen pitkästä aikaa päivitin pelin, asensin Diesel-kamasetin ja latasin modien uusimmat versiot. Saa nähä aukeeko se taaskaan seuraavan kerran, toivottavasti. Ois kiva pelata taas.

8 kommenttia:

 1. jes, uusi osa ♥ noi kissat on ylisöpöjä. kurjaa kun pelisi takkuaa :(

  VastaaPoista
 2. Corbin on ihan tajuttoman söötti! Samoin tuo kulkukissa.

  VastaaPoista
 3. Tätä sun blogia on kyllä tosi kiva lukee! Mikä iho sun simeillä on, näyttää tosi hienolt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän tätä Ephmeran WEAK-ihoa, mitä moni muukii tuntuu käyttävän. Mut se on vaan yksinkertasen hieno :)
   http://www.modthesims.info/download.php?t=475132

   Poista
 4. Ihuna blogi on siulla! Ahh Corbinn... *kuolaa* Haluu kans ;) Harmi vaan ku ei oo Maailmanmatkaajaa... (Vielä) :D Mut hei oikeesti ihana blogi! ([x]ylisanat loppuu... :P)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjjj, kiitos itelles tosi paljon ihanasta kommentista! Oon ihan otettu!
   Ja Maailmanmatkaaja on kyl kiva :p

   Poista
 5. Sun pitää laittaa Corbin ladattavaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti se ei tuu tapahtumaan ;D Oon niin omistushalunen, Corbin on minun♥ Ei vaan, en muutenkaan tykkää jaella simejäni joten ei tälläkään kertaa :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)