tiistai 31. heinäkuuta 2012

Liz Mayer - Postaus nr. 1


Tää tässä on Liz Mayer, Lemmikit-testisimi, luonnollisesti asustelee Appaloosa Plainsissa. Tehty tosiaan sinä päivänä ku Lemmikit viimein sain postista, mut en oo tyypistä jaksanu kirjotella kamalasti yhtään. Empä ihan kauheesti oo kyllä pelannu edes, kun yksittäisillä simeillä on niin tylsää pelata.

Selasin vihon läpi ja huomasin, etten oo kirjottanu ollenkaan ylös Lizistä mitään. Kerron siis piirteet....joskus :D Ainakii se on ammatiltaan se hevosten ystävä tai se.


Lizille loin samalla kissan, nimeltään Helmi.


Noi kissat on nii ihanan realistisia nukkuessaan!


Ja aaaw :D Helmi on ainakii seikkailunhaluinen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Helmin leikkituokio ♥


Ja se on kiva et ne kissat peseytyy myös erittäin realistisesti :D

***

 

Ja yhtenä yönä törmäsin ekaa kertaa peuraan. Se on todella realistisen näkönen o_o
Myös vähän pieneläin-bongailuja:

 
 
 
 
 
 
 

Ja pulunmetsästystä. Joka kyllä epäonnistu.

 
 


***

 

Hevosihmisenä (minä siis :D) lähetin Lizin melkein heti vierailemaan läheisellä hevostallilla.

 

Ja aika nopeesti Liz hankkikin löytöeläinkeskuksesta vähän epäröivän ja kouluttamattoman tamman, nimeltään muistaakseni Hallava. Ajattelin kouluttaa Hallavan suht hyvin ja teettää sillä varsoja. Yritän edelleen miettiä, mikä olis hyvä kasvattajanimi näille.


Nykyään Lizillä ja Hallavalla menee aika hyvin. Ne harjottelee yhdessä ja yksin, ja on jo voittanu muutamat kilpailut. Ovat parhaita ystäviä keskenään ja motivaatio korkeella molemmilla. Hallava myös oppii koko ajan uusia asioita ja alkaa olla "siedettävämpi" luonne.


Damn you, hevosen-luonteenpiirre-merkki.

***


Heeetkinen, kaks kissaa?!

 

Kyllä! Helmiltä putos kerran sosiaalisuus ihan liian alas ja se oli jossain aivan liian kaukana kotoa, en kerenny ajoissa saamaan sen sosiaalisuutta ylös joten Helmi ja Hallava vietiiin pois. MUTTA, ehä mie sellasta sietäny joten poistuin tallentamatta ja hankin samantien Helmille kaverin, ja joista tulikii heti ihan parhaat kaverit. Saanen esitellä...

 

Vanha herra Harmi! Adoptoidessa sen nimi oli ensin Saapas.


Ne kyl tykkää toisistaan kovasti :)


Ja kerran sit tapahtu taikoja.

 

Ja tuloksena oli kolme pientä kissavauvaa. Tyttöjä kaikki, joista identtiset nimiltään Rinna ja Renada, ja pesueen musta lammas on Rolanda.

 
 
 

On ne vaan niin aaawww ♥


Jees, katotaan millon seuraavan kerran pelaan. En oikein keksi noille, tai siis Lizille, tekemistä :D

4 kommenttia:

 1. Aww ihana tääkin! Noi kaikki lemmikit on niin sulosia... <<3 Ja maailman söpöintä oli Saapas-Harmi -kisuli :p <3 :D Ihanaa! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana, musta lammas on valkoinen kissanpentu<3 Mä joskus kun kokeilin lemmikkejä ni en jotenkaan kissoista tykänny, mut sit älysin et ne on ihaniaaa C: Toi vika kuva on jotenkin ihan ku jostain hevosten mainoksesta:D Emmä tiiä, ku sitä kattoos ni tuntuu et se kohta sanoo jonkun sloganin tai jonkuin mainoslauseen:D

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvakokoelma eläimistä! Pidin myös noista tallissa sisällä otetuista kuvista..niissä on kiva tunnelma.

  -Jadeleine

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)