perjantai 2. maaliskuuta 2012

Roget - Yhteisötontti: Suopubi

Oon kautta aikain ollu ihan kauheen huono tekemään minkäänlaisia yhteisötontteja simssiin. Asuintaloja vielä osaan, mut yhteisöt on jotain järkyttävää. En vaan yhtään osaa hahmottaa sitä, millanen se edes VOIS olla. Toisinaan tekee mieli väsätä jotain, mut ikinä ei taho olla oikein kummosempaa ajatusta mistään.
 Kuitenkii, halusin tehä Twinbrookiin pubin, ku Beatrice Roget on yheltä piirteeltään "Tähtiainesta", ja Twinbrookissa se on hankalaa ku on vaan yks "pubi", Polskipiste, joka sekii on aivan kämänen ku vertaa Bridgeportiin. Enkä Beaa lähe muuttamaan poiskaan. Siispä päätin et teen sen pubin ite, ja koska sen piti olla Twinbrookin tyyliin sopiva, sijotin sen syrjään soiselle alueelle ja niin synty siis, yksinkertaselta nimeltään:


SUOPUBI


Ignooratkaa tuo typerä tontin raja valaistuksineen :<Noita randomeita simejä tunkee vähän joka tuutista, päättivät kaikki änkee sinne yhtä aikaa ku menin kuvaamaan.
Yritin rajata mahollisimman monta pois, mut tää käytävä oli vissiin joku kokoontumispaikka.

Lisää simimummoja ah <3

Ja kukas se siellä? Beatrice Roget!

Vähän lähemmin tuota tiskiä. Neutraalin puisen sekaan piristeenä sinistä.

Tiskin takaa. Tolla oikeella näkyvällä miehellä oli muuten järkyttävä konkkanokka.

Älkää huomioiko "ilmassa roikkuvia" lamppuja... Mut nää nurkkaukset on kyllä omat silmäteräni!


Tanssialue, tiskistä katottuna vasemmalla. Jopa tanssilattiat ja tehostekoneet ja kaikki on tonne saat, vaikka ite levysoitin onkii, no, levy soitin.
Ehkä siinä on cd:lle paikka? No ees kasetille???

Tollanen soitinnurkka sit tiskiltä päin oikeella. Oho. Ois voinu ehkä noitten soittimien värejä muuttaa. Nooo, teen sen joskus toiste. Not a big deal.

Vessat on astetta tummemmat ja kivisemmät. Mut mie tykkään. Ja jos omaa tarkat silmät, käytävällä voi nähä myös toisen oven. Se on ovi baaritiskisaarekkeen taakse.

Voi kaunis katto ku vammaa <3

Sellanen siitä tuli. Oon ite yllättävän tyytyväinen. Niiku jo sanoin, oon kuitenkii surkee näitten kaa ja tätäkii säädin ties kuinka pitkään ja muutin ties mitä kaikkee, mut kyllä  siitä lopulta ihan kiva tuli :) Ainakii erittäin Twinbrookilainen! Tuolla Beaa tullaan näkemään sit vähän enemmän. Ehkä sen tähtistatuskii sais vähän potkua? Ehkä?

5 kommenttia:

 1. hieno on ♥ .. öh, haluaisitko laittaa exchangee vai pidätkö vaa omana ilonas ?

  VastaaPoista
 2. jooo ei mitään, toihan on ihan törkeen hieno!
  just sitä twinbrookin tyyliä jajajaja ihan mahtavat sisustukset ymsyms.
  tykkäsin myös tosta portaikkokäytäväideasta :----)

  joo, hieno on.
  äläkä sano mitään ettet osais tehdä yhteisötontteja... täällä yks joka ei OIKEESTI osaa :---D

  -banssu

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni hämyinen Suopubi! Voin jo kuulla basson jyskeen kaikuvan sumuisella suolla...

  Tosi hieno, en ymmärrä miten voit sanoa ettet osaa tehdä yhteisötontteja! Noi kattopalkit ovat hieno idea, sekä toi porraskäytävä:) Haluisin hirveästi omaan peliini, muttah en omista Iltahuveja:(

  VastaaPoista
 4. Ah mä rakastuin tähän. Aivan ihana pikkuinen pub. Jos joskus laitat tämän jonnekin jakoon niin ilmoittele. Haluan ehhdottomasti tämän rakannelman omaan peliini :)

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos ihan sikana näistä kommenteista, tälleen tyylikkäästi tosi myöhässä taas :D:D:D:D

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)