sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

The Simsin (1) pelailua

Jeaaaah, meikäläinen omistaa edelleen The Sims Keräilykokoelman, jonka ostin joskus vuoden 05 tai 06 alkupuolella. Asensin sen tossa vissiin viime kesänä tähän uudestaan, koska se on loppujenlopuks ihan kiva peli. Nostalginen ainakii jos ei muuta. Kaiken lisäks löysin kerran levyltä vanhat seivit just tuolta 06 tms. ajalta, ja oon niillä sit jatkanu pelailua. Nii ja luonnollisesti TS1 ei pysty tutkimaan fiksusti jos yrität ite pitää tarpeita kasassa, joten käytän Around The Simsin Mood Boostereita. Tarpeet on ykkösessä nii alkeelliset, et ku saat nälän pois ni sen pitää päästä jo vessaan ja suihkuun ja nukkumaan ja tarttee sosiaalisuutta ja hauskaa, ja sit ku ne on vihreellä, onkii taas nälkä.

Kuvat sitten ON pieniä, tän lähemmäks ei simejä pääse, ja vähänkö se on outoa ku on tottunu kolmoseen :D

Mutta, meet Anni. Anni Kamala. Nainen, jonka oon tehny tollon ku oon ostanu Keräilykokoelman.


Kuvasta näkee, et Anni on vähän mustanpuhuva nainen, ja alunperin tehty Taikaa-lisäriä silmälläpitäen. Oikeella puolella olevassa kuvassa säätääkii sen taikomispöydän tms. kanssa. Pöydän vieressä on tuo tötterö, millä taas saa tehtyä ja ladattua sauvaan taikoja.
Vasemmalla näkyy myös puutarhaa, jossa Anni kauniisti seisoo keskellä istutuksia.


Kohottajalla saa tollasia jumalattoman kokosia vihanneksia aikaan :D:D:D:D Niitten kuvaukset repussa on kans aika mahtavan hauskoja, taas Simssin tapaan :)

Papuja, rypäleitä ja seljanmarjoja en ookkaa tainnu vielä nähä jättimäisinä. Saattaa niitä kyllä Annin repussa olla, hmm.


Tää oli kans jotain jännää. Käytin movea hiiriin, niitten raatoihin (kissat) ja kärpäsiin (argh), ja tässä on kyseessä siis torakat. SSRI-virtuaalitodellisuuspakkaus :D En tajuu ku elukoita tulee taloon, sit lentää kärpäsparvia niiku 24/7 joka puolella, ja kissat kantaa hiirten raatoja (sellanen pieni haiseva, kärpästen suosima möykky) ja hermot palaa. Miten yks kissa voi oikeesti niin paljon tuoda niitä raatoja???

Kissoista puheenollen...Annillahan tosiaan oli kissa. Musta kissa nimeltä Mandy (kyllä, se on tuo outo rääpäle alemmassa kuvassa Annin takana). Ja siis OLI. Käytin siihen jotain taikaa....................................


 .................ja siitä tuli simi :D:D:D Nooo, ihan kiva. Nuo kyllä meni ja ihastu toisiinsa wtf. Silti Annia ei kiinnosta. Häh?Anni säätää taikojen kanssa. Teen nuo kaikki taikajutut (niitä on MONTA), ja kerään ne yhteen huoneeseen. Ku ei ne enää tarttee telkkaria ni se on sit taikajuttuhuone :D Ja siis se taikakalu mikä lie on tuossa kuvassa tuo blumbobin muotonen väkkärä alasimen päällä, Annin edessä.

Klaara-karhu on ihan sikapelottava. Mitään muuta en oikeestaan pelissä pelkää, en tulipaloja (no okei, on ne aika hurjia...) enkä murtovarkaita tai niitten musiikkeja. Koskaan en niistä traumoja ottanu, ja Viikatemieskii on aika ihana vaikka ykkösen versio on kaikista karmein. Mut tää karhu... se tulee jos hunajaa tekee ja ne jää siihen lootaan, se tulee syömään ne. Huhu.

Ei sit yhtään enempää gargoileja Anni tehny...


Päätin sit et kerran Anni on "noita" ja tutkii Taikakaupunkia, miksei Mandy vois sitte olla se joka pyrkii Studiokaupunkiin.


Eiks oo hieno?
Siispä Mandy harjottelee luovuutta ja karismaa. Ihan hienoo, tuon ekan kuvan se on maalannu about 5 kertaa jo, ja jälkimmäisen suunnilleen saman verran.


Yleisöäkii jo vetää!


Studiokaupungissa voi myös vähän rentoutua: muta-, maito- ja rikkikylvyssä (kyllä :D), tuossa saunakoppisysteemissä ja käyttää happibaaria. Mitäänhän noi ei periaatteessa kai simiin vaikuta kyllä...

TS1:seenhän tuli Livin' Large (toiselta nimeltään Livin' It Up) -lisärin mukana kaikkia kivoja lisukkeita Viikatemiehestä lähtien. Tässä nyt pari.

Lampunhenki!

Aina se ei ihan osaa...

Mut joskus tulee ihan kivoja juttuja :D:D:D

Tässä lisärissä tuli myös se Kemistinpöytä, josta simi voi muuttua hetkeks Frankensteinin hirviöks. Ekaa kertaa kävi itelle näin, Annille :D


Here you go.

Ja se hajottaa kaiken mihin koskee :D Ja sit se rages siitä yksinään.


Sit on vielä yks hahmo, hahmo, joka tosin tais tulla jo peruspelissä. Muistatteko pelletaulun? Ja sen surullisen kuuluisan Surullisen pellen, joka tuli itkemään simin taloon, ja lähti pois vaan, jos sen taulun poltti tai kutsu pellenkarkottajat tms.? Tässäpä tyyppi.Ja pari randomia tähän loppuun. Nimet ihastuttaa tässäKIN versiossa :DHiemanko hajoilin noille vessoille yksinäni :D:D:D:D


Jees. Ehkä se ois siinä. Osa noista kuvista, lähinnä noi Annin kuvat ja pellet ym. on otettu aijemmin ja löytyy myös Radolasta (Muut Sims-pelit tms -> The Sims kuvia), mut nää myöhemmät on sit, no, myöhemmin eli siis toissapäivänä kuvattu. Mut arvaatteko mitä? Alkaa olla jo naurettavaa :D Mut siis menetin kaiken toissapäiväsen ku peli päätti sipata kesken kaiken :D:D:D Siis ei tää oo enää edes todellista! Jopa Sims YKKÖNEN kaatuu, palas vaan työpöydälle, ihan yllättäen :D En tietenkää tallentanu, mut eipä toi mikään kuolemanvakava juttu ollu ku en kuitenkaan pelaa niin vakavissani ku kolmosta, lähinnä tutkin ja otan selville asioita, mitkä jäi tutkimatta sen jälkeen ku olin kakkosen ostanu :P Ja mitkä on saatu selville, on saatu selville kuitenkii jo :)

Kakkostakii oon pelaillu tällä periaatteella. Kattoo nyt jos joskus postais siitäkii tänne jotain. Joskus.


2 kommenttia:

 1. Ihanaaa! Sims 1 kuvia<333333 (ei, en suinkaan ole lukenut radolan sims 1-kuvia topaa miljoona kertaa kuolaten)

  Kauhee ikävä tulee Sims 1 ku näkee näitä kuvia. Harmi ettei levy enää toimi mulla;(

  Mutta toi sun simisi Anni Kamala on ihan paras! Ja sen "kissa". Nyt huomaa aika paljon kaikkea tavaraa mitä on kolmosessaki, esim toi kemistinpöytä, lampunhenki, ja noooh, siinä se olikin:D Mutta eikös toi kolmas maalaus oo sama mitä ne maalaa kolmosessa? En oo varma...

  Ja noi ihanat rikkikylvyt<3 Tekee hyvää iholle! Kaikkein paras on toi surullinen pelle, itellenikin tuli se enkä ikinä saanut sitä lähtemään...

  Ootko pelannu sillä yhellä perheella (ainoa minkä muistan) jossa on mies ja nainen, asuvat kahdestaan ja mies on vähän lihavempi ja kalju? Vai pistelenkö ihan omiani?

  En ikinä muista miten se surullinen marsu-runo meni...

  Varmaan pystyt lukemaan rivien välistä että rakastan tätä postausta? Etenkin rakastan kuviaa<333

  VastaaPoista
 2. Olipa nostalgista lukea Sims 1:sestä! Mäkin rakastan noita huumoria täynnä olevia tavaroiden kuvauksia kaikissa simsseissä :D Repeilin noille vessakuvauksille.

  Miten olisi linkkivaihto? Linkitin sut jo joka tapauksessa uuteen Sims 3 -tarinaani Lehtola Stoori ( http://lehtolastoori.blogspot.com/ )

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)