sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Roget - Osa 3: Bean elämää***


Voi hyvin huomata, miten pelissä aivot on koko ajan tarinamoodi päällä, ja miten toisinaan kuvaan "tarinaa" ja unohan ettei tän idea oo tarina :D Niimpä tässä pallotellaan tarinamaisesta kerronnasta normiselitykseen, koittakaa kestää :D


 

Sillä aikaa ku Bea oli sisäoppilaitoksessa, toivotti Alice tervetulleeks taloon kaks uutta perheenjäsentä. Tiger......ja Tigress, jotka on siis luotu Petsin CAP-demossa jo aijemmin ja esitely tässä blogissa myös.
Molemmat on aika sulosia tapauksia!:---Beakii tuli takasin Estetian Taideoppilaitoksesta uutena piirteenään Tähtiainesta. Ennestään Bea on siis sekopää, yksinäinen susi, taiteellinen ja sikeäuninen.Ja tein naiselle tottakai muodonmuutoksen. Nuoruuden vihreestä tukassa ei luovuttu, nyt siitä tuli vaan useempaa astetta tummempi, lähes musta. Vaatetus aika mustanpuhuvaa. Ikä sai kyllä Beasta kuoriutumaan yllättävän hyvännäkösen simin!Talon toisesta pikkuhuoneesta, joka ennen ylimääräsenä sisälti vaan piirrustuspöydän, sisustettiin Bealle oma huone (lue: kotiin päästyään Bea raahas pöydän ja tietokoneen nykyiseen huoneeseensa. Sängyt oli molemmille ostettu uutena).
Bea edelleen vihaa äitiään sydämensä kyllyydestä, eikä nukkuis samassa huoneessa äitinsä kanssa vaikka maksettais.Mihinkään "aitoihin töihin" Bea ei kuitenkaan halunnu, joten teki rakkaasta harrastuksestaan itelleen ammatin: maalari. Näin ei mikään rajota elämää ja nainen voi keskittyä huvittelemaan ja kohoamaan tähtipiireissä aina vaan korkeammalle. Elämänhaaveena Bealla on kohottaa maalaus- ja kirjotustaidot huippuunsa.
Äiti--- siis Alice, Bea huomauttaa - on edelleen töissä viereisessä koulussa, nykyään lukion opettajana tai sitä seuraavana (6 tai 7 taso).Kerran töistä tullessaan Alice järkytty syvästi huomatessaan tyttärensä juhla-asun (jossa Bea viihtyy muulloinkii ku juhlittaessa)."Beatrice Roget, mikä on tuo asu?""Mitä se sulle kuuluu?""Näytät aivan suoraan sanoen huoralta!""‘No voi kamalaa!'""Mitä väliä? Entä jos mä haluan näyttää siltä?"
"Etkö sä ymmärrä, että äitinä mä olen huolissani sun puolestas?""Mä olen aikuinen nyt eikä mun elämä kuulu sulle missään määrin enää, bitch."


 "Sinä älä puhu äidillesi tuohon sävyyn!""Et sä ole mun äiti! Et oo ollu moneen vuoteen! Mä luulin jo sun tietävän sen. Mä lähtisin täältä heti jos vaan pystysin."Alice jäi kattomaan Bean perään, kun tuo nuori nainen asteli tuo ryysy yllään nokka pystyssä ulos ovesta kohti kaupungin kuhinaa (jota ei Twinbrooksissa liioiksi kyllä ole...)Alice istahti hetkeksi keittiön tuolille ennen kuin menisi nukkumaan. Hän oli luullu, että asiat helpottuisivat, kun Bea palaisi kotiin ja teini-ikä jäisi kauas. Niin ei kuitenkaan käynyt. Bea vihasi äitiään edelleen.

---


Bea istui Twinbrookin ainoassa "pubissa", Polskipisteessä, kertoilemassa kaupungin ainoalle (ja huonolle, ei osannut tehdä kuin jekkujuomaa) mehumestarille kuinka kamala bitch hänen "äitinsä", tai biologinen synnyttäjänsä, onkaan.---


Ja pyörähteli myös muutaman kerran tanssilattialla. Tanssivan miehen kanssa vaihettiin myös epäillyttävän näköisiä katseita, hrrr.
---


Kotona:


Pentuja tulossa!Ylpeät vanhemmat, Tigress ja Tiger!Raapimapuu ollu kovassa käytössä.
Eikä kauaakaan kun kaksi pientä urospentua syntyi! (Sori oksennuksesta yäk.)
Tino,ja Taco.


Tää pentue itseasiassa synty kaikenkaikkiaan kolme kertaa, ihan niiku Beakii palas koulusta kahteen kertaan (piti koko muodonmuutos tehä uudestaan...), rakas pelini nimittäin harrastaa taas kaatuilua. Kaikki viimeset kolme pelikertaa (paitsi eilisiltanen viimenen) nimittäin on peli kaatunu omia aikojaan. Ekassa pentueessa oli uros ja naaras, seuraavassa synty nää kaks mut peli kaatu, sit ku menin takas peliin ni ei ollukkaa syntyny vielä. Ihan samannäköset ja muotoset pennut sieltä kummiskiin tuli, ku Tigress oli jo tiineenä ja vissiin päivän päässä synnytyksestä ku peli kaatu. Itseasiassa alkuperäset Tino ja Tiffany oli myös samanmuotoset mut sinisillä silmillä ja vähän erivärisellä kaulurilla.

Jännä muuten tuo Bea ku se tuntuu tykkäävän paljonkii noista kissoistaan, ku sen toiveissa on JATKUVASTI kissan ruokakupin täyttö ku se tyhjenee, ja se omin neuvoineen käy aina tyhjentelemässä niitten hiekkalaatikkoa :D
Nii ja lehtee lukiessa näky et Marko Vaitila eli siis Bean isä on kuollu, mut Alice ei kyllä reagoinu mitenkään (mieshän pisti vaan naisen paksuks ja Alice heitti [eli mie heitin] sen ulos koska oli nii järkyn ruma) ja Beaa ei vissiin vois vähempää kiinnostaa.

Mut tällästä viimeks on tullu pelailtua. Latasin kans sellasen NoIntro-modin, joten voi olla et jaksan alottaa pelin paremmin ku ei tarttee ootella sitä timanttia ja alkuanimaatiota, et lähtee suoraan siihen latauskkunaan. Jotenkii tavallaan klikkaillu tuolla takaraivossa koko ajan ku on ajatellu et pelais mut ei oo jaksanu ootella sitä introa koska oon niin malttamaton, joten voi olla et tää lisää pelikertoja :P

Mut kattellaan mitä ens kerralla tapahtuu! Bea tosiaan ravailee Polskipisteessä ja sit se viihtyy myös paljon kaatopaikalla. Ajattelin et se vois rakennella kaikkee kivaa myös. Hm, tykkään kyl Beasta paljon! :D

4 kommenttia:

 1. Haha oli kivaa lukea tätä, vaikka tavallaan mikään tarina tämä ei ollut, mutta kuitenkin oli. Tai no, tarinaa joka tapauksessa syntyy kun pelaa simssiä, tahtoi tai ei :D Itsekkin pelatessa otan kuvia juuri silleen, että niistä saisi muodostettua niitä tarinoita...

  Noi kissanpennut on aivan älyttömän söpöjä etenkin Taco. Kivan "sekavärisiä" :D Tykkään myös paljon tosta Tigressistä tai kun se vaan on niin kivan värinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Omg mikä laiska oon taas ollu näitten vastauksieni kanssa...)

   Se on totta, ku kerran alkaa pelaamaan "tarinamaisesti", se moodi vaan jää päälle :D Ja ku on Firqut joissa kuvaan ns. tarinamaisesti, ja sit nää muut joissa sillä ei oo väliä, ni sit sitä unohtaa kuvata kaikkee jännää mut miettii sitä tarinan pohjalta ja mitä kuvata. Ja sit aina tajuaa et heeeetkinen :D

   Jeah, danke :D Noi pennut on kyl kivoja. Ite oon tykästyny kauheena just Tacoon, se on ihana. Mut ihme honkkeli siitä tuli vaikka molemmat vanhemmat on (ainakii olevinaan) pitkäkarvasia.

   Poista
 2. Kaikki kisut ovat tosi suloisia! Ja hauskat nimet:) Bea on todella persoonallinen sim, pidän hänestä kovasti:) Anteeksi kovin vähäiseksi jäänyt kommentointi, olen kyllä seurannut blogiasi. Mutta tästä edespäin yritän kommentoida useammin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitooos :) Jees, eipä se mitään, tälläseen on ehkä vaikeempikii kommentoida mitään kummempaa ;)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)