lauantai 5. elokuuta 2023

Pantteri - Osa 8: Bugeja bugeja, kaikille bugeja

HEI I'M BACK. Tai siis. Tää postaus on ollu lähes valmiina lokakuusta 2022 mut en jaksanu, eestyny enkä muistanu ikinä tehä tälle kansikuvaa, joten se vaan jäi roikkumaan. Ja viimeks mainittin siitä et alotin opiskelun taas, ja syksy olikii melko iisi, mut keväällä oli ihan helkkaristi hommaa ja en kerenny ees omia juttuja tekemään juurikaan. Ja sit touko-kesäkuun vaihteessa kävin hyvin lyhyellä reissulla Tukholmassa, ku lempibändillä oli siellä keikka, ja sen jälkeen alkokii kesäloma :D 

Simssin oon avannu tänä aikana vissiin kerran, viime maaliskuussa, ja se pelikerta päätty siihen ku peli kaatu jonkun CC-ongelman takia. Tosin sen kerran kuvat on vasta seuraavassa osassa, josta en oo ihan vielä varma et postaanko sellasenaan vai käynkö vielä hakemassa siihen lisää kuvia. Viime yönä nimittäin kahlasin netin läpi ja latasin kaikki puuttuvat viralliset maailmat ja Storen premium-esineet itelleni, ja nyt polttelee niin kovin tän pelin pelaaminen et eiköhän se aukee ihan lähipäivinä :D Olo on ku ois uuen lisärin saanu XD Siivosin myös ladattuja vähän, ja tuolla jossain osan välissä valitan ripsiongelmasta ja voin tässä vaiheessa jo sanoa et SAATOIN löytää siihen ratkasun, mut en oo vielä testannu sitä pelissä :D

Anyway, koulu jatkuu sit taas ei ens mut seuraavalla viikolla, ja monimuotona edelleen. Kattoo ny miten meillä on hommaa ja mitä kaikkee kerkiin tekemään. Tästä eteenpäin jatkuu sitten tekstillä, jonka kirjotin lähes vuosi sitten, ellen oo välissä korjannu jotain:

 

..................MIKSEI TÄTÄ BLOGGERIA OO KORJATTU VIELÄKÄÄN. Kuvat menee vieläkii ihan miten sattuu. Latasin eka 10, tuli oikein nätisti oikeeseen järkkään, joten päätin heittää loput 130 siihen ja eikö sit alkanu väärästä päästä ne :)))))) Ja seuraavalla kerralla tuli ekat 10 väärin päin. Kolmas kerta lähtee nyt...

Jaha. Nyt ne meni oikein. Näköjään salaisuus on siinä, et vaikka tuo latausikkuna näyttäis et vikat kuvat ei oo valittuna, niin ÄLÄ MENE KLIKKAAMAAN NIISTÄ koska muuten se heittää ne ekaks ja kaiken muun ihan miten sattuu. Eli ku on ladannu ja klikkaa vaan "Lisää", niitten pitäis mennä oikein. Pitäis. En silti luota siihen, jonain kertana ne varsin menee taas ylösalasin kaikesta huolimatta.

 

 

***

Okei siis. Edellisellä kerralla öööö. En muista mitä tapahtu :DDDDDDDDDDD Ainankii kissoja adoptoitiin? Jatkuu suoraan edellisestä lol

Aamu alko kasvimaalla.

Unohin ihan kokonaan et jätin edellisellä pelikerralla pelin näin jännään paikkaan :D Ainankii tul lisävirtaa pelaamiseen XD

Ja tuli ilmo toisestakii synttäristä samalle päivälle :D Ainiin ja pahotteluni, näissä ilmotuksissa on erittäin kakka kukka, koska kovo huutaa tuskissaan ja vaihoin tiedostomuodon Frapsissa .jpg:hen tilaa säästääkseni, mut näköjään laatu kusee niin kovin et ens kerralla menee takas .png käyttöön. En ees muistanu et heivasin sieltä kansiosta edelliset kuvat jo pois kokonaan eli ei mee lataamiseenkaan enää kolmee vuotta. (Lähti varmaan kymmeniä kuvia pelkkiä TS3 _Fraps-screenshotteja.)

No niimpä niin, päivänsankari päätti alottaa päivänsä, myös, puutarhassa. Itseasiassa laitoin ton sadettin päälle kasvien takia ni Katelynin sadetintutka jossain heräs ja se ryntäs tänne samantien.

Sit tuli koulubussi.

Ja toinenkii männöö siellä :D Se vissiin kasvo edellisen osan aikana lapseks. Eikujoo, sitä edellisessähän se kasvo. Umppalumppalapsi.

Bileet pystyyn illalla! Lapset ei vaan tunne ketään :D Oisko ehkä tasan yks penska ollu tuolla listassa, eikä sekään kummankaan lapsen tuttu.

Jaa, vai että rusketus...

Miten se teikäläisessä muka näkyy?

No on siinä vissiin tollanen vähän ruosteinen kiilto karvassa.

Pitää siivota vähän ennen synttärijuhlia.

Se tais toivoo suihkun pesua ite?

Hieno tapa pitää pesusientä. (Kuplien grafiikka on muuten yllättävän hieno, 6/5.)

Tein tuohon tuommosen pienen kulmauksen (lisää pöytätilaa) + ostin kakun. Mikään palkki ei näyttäny tossa kivalta, joten tavallista seinää olkoon sit. Koitin kans seinistä tehä tuohon "palkkia" mut sekä neliö että kolmio olis ollu liian isoja ja blokannu tietä liikaa, joten olkoon nyt näin.

Luulin et meillekii iski jossain blogissa aikanaan esiintyny avoimien ovien bugi, mut se olikii vaan kissa joka kulki ovesta :D (Ja tuo oven alareunassa oleva juttu on kakku katoavasta ajatuskuplasta XD)

Ja sit Markulle jäi siivous päälle ku se alko keräämään ite kissojen leluja lattioilta pois.

Tykkään tosta miten tuo lelu on simin kädessä :D

Ja sit lähti lasten lelut??? En tosiaan ite tehny mitään, herra vaan päätti ite et nyt lattiat tyhjiks ja heti :D

Toisaalla kampattiin taas lapsia. En nähny ees mitä tässä tapahtu, katoin vaan et Lynietillä oli toimintojonossa joku "Ole kampattavana" tms. ja en nähny muuta ku et yhtäkkiä Lyniet makaa selältään lattialla, nousee ylös ja suhde putoo.

Sentään läksyjä tehään ees joskus täällä. (Tosin ei tarpeeks usein, kuten jatkossa tullaan huomaamaan...)

Vieraat tuli ja eikö nää normaalisti soita koskaan ovikelloa? Nää vaan änki suoraan sisälle taloon. Tässä joku teini joka ei ees tykänny Markusta juurikaan.

Sit täällä oli joku likka (en muista nimee nyt) joka koitti vokotella Markkua sen minkä kerkes. Mut Markku onkii kunnon mies - siivoo vapaaehtosesti ja kestää uskollisena vaimollensa!

M: "Usko jo, ei kiinnosta!"

Likka: "Kai nyt voin ees sun sähköpostiosotteen saada?!"
Markku: "Mee nukkuu."

Not impressed :D

M: "Ei kannattas ehkä pitää kurkkuja noin kauan silmillä ku iho voi vaihtaa väriä!"
Likka: "Älä jaksa, ite joit vissiin kahvia enemmän ku laki sallii :("

Ja eiku taas :DDDDDDDDD Sitkee likka! Koko ajan jotain flirttiä, Markku torjuu sen (täysin itsenäisesti!), likka hämmentyy ja pettyy, ja eiku uus yritys. Ja sama jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...

Markku halus tilata pizzaa, taas, ja saamansa pitää. Tällä kertaa pizza tuotiin ovelle asti eikä jätetty johonkii kadun varteen pyörimään.

Muppet muuten kasvo itsenäisesti tässä välissä ja lähti pihalle vissiin juhlista tuulettumaan :D (Ja ah nuo korvaavat viikset on ♥)

Syndet!!111!!!!11! Kiva muuten ku simit voi olla täälläkii takana hihkumassa ja toimii hyvin :D

Siskokii mukana menossa!

Muppet kans saapu paikalle juhlistamaan tilannetta. Ja taustalla Veera puhelimessa...

Ei nyt. Eikä koskaan.

Niin, niistä läksyistä - ei ollu tehty niitä tarpeeks. Mut ihan mielenkiintonen piirre! Tätä ei miun simeillä ookaan vielä ollu koskaan. Saas nähä mitä se tarkottaa Katelynille nyt ku en ite saa sitä ohjata ollenkaan.

Joo piirre on mikä on mut ei silti tarvii heti ekana teinipäivänä alkaa elää sen mukasesti. Vaatteet päälle ku olis jo!

Markku sai tarpeekseen.

Välihuomio: miulla on ihan SIKANA hiuksia mitkä muuten ois ihan jees mut nää grafiikat on ihan hirveitä??? En tajua miks pien näitä täällä. (Tai ehkä siks et näitten siivoominen on niin hiton vaikeeta kolmosessa... TS2 pysty poistamaan suoraan pelistä.)

TÄSSÄ ON KATELYN TEININÄ!!! Tykkään ihan hitosti! Sen lempiväri on musta, mut tykkäsin lisätä sille keltasen "aksenttiväriks", sopii kans sen silmiin tosi kivasti. Tässä sillä on päällään yöasu, mut näätte muita asuja sit myöhemmin.

Sen ylähuulella tosin on ihan oma elämä.

Tää jätkä on toinen niistä Veeran "lapsista" eli tyttöjen "velipuolista", jotka ei pelin tekstin mukaan oo Veeralle sukua mut pelin mekaanikan takia ne on samassa sukupuussa.

Mee pois.

Kissat tahto nuuhkia Katelyniä kilpaa. Ihan ongelmaks asti. Tästä lisää ihan hetken päästä. Ja huomasin muuten tässä et tuo kynslakka-accessory värjää kans varpaankynnet! :D

Välissä tyhjän kakkulautaset häiritti, mut sit piti taas yrittää nuuskia.

Se on kyl hassua ku simit vilkuttaa kissalle :DDDD Enkä tiiä mitä Mipsu taas friikkaa taustalla.

First world problems: ei pääse nukkumaan ku äiti leikkii leluilla sängyn eessä.

Miten meni, noin niinku omasta mielestä? Et tainnu päästä sieltä kulman takaa huoneeseen, vai mitä?

Perus.

EI SINNE

Tein tuonne Katelynille oman huoneen mut rahat loppu kesken ni en saanu sille ees sänkyä sinne. Enkä saanu poistettua tuota kerrossänkyä ku Lyniet kerkes jo sinne.

Niimpä niin. Tänä yönä ne sit nukku väärissä sängyissä :))))

Jos nukku. Täällä taas bondataan vessassa.

Ihan oikeesti nyt -___________-"

Muppet halus taas nuuskia Katelyniä, joka ei päässy vessaan, suihkuun eikä nukkumaan ku sen toiminnot keskeyty koko hiton ajan. Ja sit ihmettelin ku mitään ei tapahtunu ja zoomasin kissaan...

...kuvasta ei tietysti nää, mut kissa jääty ihan totaalisesti. Silleen jos käyttää poseplayeriä ja pose on päällä. En tiiä aiheuttaako joku viimesin ladattu tätä, koska tää ei ollu vika kerta ku joku sim tai eläin jäätyy tälleen. Tästä pääs yli ku klikkasin sen nuuskimisen pois toimintojonosta - kissa jatko elämää ihan normaalisti, eikä yrittäny enää nuuskia ihan koko ajan.

Ja Katelynkii pääs lopulta nukkumaan. Kello puol 7 aamulla. Lyniet oli näköjään siirtyny jossain välissä omaan sänkyyn.

Oliks tässä pelissä kettuja ees?

Koska tontillahan ei missään nimessä oo tilaa muualla ku täällä puutarhassa.

Juu käy, näitä ei tarvii ohjailla ite ni onnistuu :D

Jee! Osasinkii jo tähän varautua vähän tekemällä Katelynille myös asun tonne (todeten, et on muuten hiton huonosti juhla-asuja teineille???)

Mentiin SimFestiin ku kerrankii oli aikaa.

Saatiin lupa esiintyä!

Edellisen esitys loppu just sillä sekunnilla ku alettiin kattoo sitä :D

Nimet hieman eri maata kenties.

Eikä Markku tykänny siitä yhtään XD

Yleisö oli niin innoissaan et teki tälläsiä hyppypiruetteja ::D

Yritettiin tätä laatikotemppua seuraavaks, ja nimenomaan _yritettiin. Tästä ihan kohta lisää. Kävin tässä välissä kotitontilla syystä jota en muista.

Kotoo löyty molemmat kissat ihan paniikissa.

Joo, tosi realistista et kissa lähtee pihalle tutkimaan ukkosta, jos se pelkää sitä.

Mut Muppet on söpö ja tykkään edelleen noista viiksistä niin paljon :D (En muuten tiiä et näkyykö miulla kissojen ja koirien turkit oikein, muistan et aikoinaan joillain GPU:illa oli ongelmia näyttää ne oikein mut en osaa sanoo et kuuluuko näitten turkkien näyttää tältä vai ei. Siis tuo "pörrösyys".)

Muppet: "Ihan roskaa tää tällänen!"

Noniin, sit siirryin tuonne ja jahas. Sama jäätymisbugi, ku mikä iski kissalle, iski myös tänne. Ja en saanu tätä pois millään, nuo toiminnot ei poistunu jonosta vaikka mitä teki, molemmat simit jääty täysin paikalleen eikä mitään tapahtunu. Resetoimalla Markun (tai molemmat?) sain ne sit taas liikkeelle.

Markku teleporttas kotiin.

Aijaa. Se tais mennä kaverin luokse koulun jälkeen.

Ehkä eka kerta ku miulla kissa antaa simin nostaa ittensä syliin. (Miks ne näyttää niin samalta? XD)

Mutmutmut... mistä???

En löytäny tuota mistään...

...ja sit tajusin kattoa tuonne suhdepaneeliin ja näköjään nää ei ookaan enää niin hyvissä väleissä ku luulin. Siks ei vissiin voi tehä just mitään.

Aawww nuo takatassut! :D En oo ennen huomannu et ne menee tolleen päälekkäin! Johtuen varmaan siitä et miulla ei oo ENNEN SIMIT SAANU KISSOJA SYLIIN....................

Toivottavasti sisällä ei sentään sada vettä... Anyhow, tästä alkaakii sit tän osan Hyvin Omituisten Bugien Kerho -osuus. Tai, jatkuu. Tällä pelikerralla ei paljon muuta ollukaan ku bugeja bugien perään. Esim. tää Markun iho. Miks se on noin kelmeen värinen? Ei ollu täysikuu, ja sen rusketuskii oli jo hävinny.

Tontilla ei oo muualla tilaa part 57487689762.

Ja sit tässä tapahtu jotain hyvin, hyvin omituista. Muistatte sen työkeikan joka jäädytti simit ja josta resetoin Markun? Se HELKKARIN TYÖMUSIIKKI ALKO SOIMAAN TÄSSÄ KOHTAA PELIÄ?????? Silleen, mitä kettua?????????????

Eih, ei taas.

Ja sit huomasin et myös meijän tili päätti kirjaimellisesti tyhjentyä. Rahat tuli vähän myöhemmin takas, mut hetken näytti siis tältä wtf. Huomaa: myös se työmusiikki soi edelleen, siis tämä:

 Tässä on video, ja vielä linkki niille joille video ei näy postauksessa esim. mobiilissa.

Tää soi vielä sillon ku lopetin pelaamisen. Tätä taikurimusiikkia nonstoppina sellaset 2 simpäivää, aamusta iltaan, ja illasta aamuun. Ja aina Markun ympärillä. Oikeesti miten tää peli voi ees olla näin rikki.

No anyway, taas ois yhet synttärit luvassa näköjään.

Kaaos keittiössä.

Ja vieläkii isompi kaaos.

Ok jos nyt vaan Katelyn siirtysit pois eestä et muutkii pääsee syömään, jooko? (Tää on muuten sen arkiasu!)

Noniin, ja jono alko purkaantua. Ihme kyllä ilman et kukaan alko huutamaan!

Paitsi minä koska KUKA ON JÄTTÄNY VOHVELIT LATTIALLE

Puhelimetkii liitty huutoon mukaan.

Mitä hittoa. Puuttuuko tästä välistä kuvia, onko Blogger heittäny nää taas väärään järkkään vai enkö oikeesti kuvannu mitään? (Ei puutu, eikä ollu heittäny :D) Ilmeisesti ei vaan tapahtunu mitään sen kummempaa sillä aikaa ku tytöt oli koulussa ja Veera töissä. Markku päätti järjestää kotiin juhlat ja siivoili sillä aikaa huushollia. Ja juhlat alko ja ruokaahan tulee jo ikkunoista ja ovista!

Joku roijas koiransakii mukanaan juhliin ilmeisesti. (Ja Elmi yritti heti taas vokotella Markkua, tuloksetta lol)

Juhlijoita oli sekä vanhaa että nuorta.

Meanwhile äiti leikkii tyttöjen huoneessa.

Ja nyt seuraa Katelyn-spämmi koska voin:

Siitä tuli oikeesti ihan älyttömän kiva! Ja tässä siis muuten päällä sen juhla-asu :D Arkiasua näkyy kai paremmin joskus myöhemmin.

Sivuprofiilissa näkyy sit Markun alapurenta, mut ei se haittaa :D

Oikeesti mitä on tämä :D Veikkaan et tässä saattaa olla meijän perijä. Sillä on ihan kivat piirteetkii siihen, en tosin muista nyt et mitkä--- paitsi et lunttasin vanhoista kuvista: se on siis tällä hetkellä työnarkomaani, yksinäinen susi, ulkoilmasim sekä vastustamaton. Toisinku Lyniet joka on pelkästään epävakaa ku peli päätti et se ei tarvii muita piirteitä. (Pitää yrittää korjata tuo jossain välissä arpomalla sille puuttuvat piirteet takasin.)

Ainiin, tässä muuten myös toinen juttu: miun peli päätti myös, ettei ripsiä tarvita enää. Ne on pelissä mut ne ei toimi, enkä tajua mistä se johtuu ku en mielestäni oo tehny mitään ihmeellistä. Peli vaan yks päivä päätti et heihei ripset. CASissa jos niitä klikkaa simille ni ei tapahtu mitään, ja pelin omiakaan ripsiä ei ole koska noitten piti kai olla korvaavat tai jotain. Tässä kuvassa on siis käytössä joku ihan muu meikki, ku on tasan yks eri tekijän ripsimeikki joka ei näytä hirveeltä, mut ne 3D-ripset vaan. Ei toimi. Jos jollain on heittää vinkkejä aiheesta ni kommentoi toki. En muista ikinä googlettaa tätä ite ja sit pelissä ärsyttää ku muistan et ainiin, rip ripset. (Edit: Tämä siis se mistä mainittin yllä, saatoin löytää siihen ratkasun mut en oo vielä testannu sitä pelissä asti.)

Mut joo, palataan osan pariin nyt.

Päivänsankari nimittäin päätti ottaa unoset.

Sillä aikaa ku siskonsa piirre alkaa jo vaikuttaa ympäristöön.

Täällähän nämä.

Ja jos ihmettelitte pimeyttä - joku keksi et on kummitusjutun aika. (Hämmennyn koko ajan siitä et ulkona on valosaa vaikka sisällä näin hämärää???)

Tää oli täällä käsienpesulla...

...tosin käsien asennosta tuli enemmän mieleen pianon soitto :D

Mikä näitä saappaita vaivaa? Niitten pitäis olla mustat.

Se aiemman ilmotuksen randomkoira tunki taloon sisälle.

Ja toi kirput mukanaan. (Edelleen hämmennyn tuosta et ulkona ei oo pimmeetä. Ja vaikuttaako se kummitusjutun valaistus mustaan väriin ku nuokii kengät hohkaa samalla tavalla oudon vaaleina ku Katelynin saappaat?)

Tää oli huvittava ku olin just samana ja/tai edellisenä viikonloppuna kattonu Pirates of the Caribbean -leffoja piiiiiiiitkästä aikaa :D Osan niistä oikeestaan ekaa kertaa koskaan, olin nähny vaan kaks ekaa joskus yli 10v aiemmin.

Sit tää teinijätkä, jonka nimee en muista, alko haastella jotain Markun kanssa.

Jätkä: "Eikai haittaa, jos otan joskus Katelynin kanssa yhteiskuvia?"

M: "Eipä kai se haittaa... jos kuvat vaan pysyy säädyllisinä :|"

J: "ÖÖÖÖ TOTTAKAI--- Järkkärillä muuten saa mahtavia kuvia!"

M: "Digikameralla saa ihan tarpeeks hyviä kuvia."

Jätkä: "Mut ei niin hyviä ku järkkärillä."

Tää dialogi nyt ontuu ku oli hirmu hyvä dialogi mielessä tätä pelatessa mut en löytäny sitä enää tätä kirjottaessa.

Sit tää jätkä meni vessaan tutkimaan naamaansa ja Markku käveli sen ohi makkariin, ja en muistanu ottaa kuvaa, mut sille tuli ilmotus siitä, et sai tietää tän tyypin olevan snobi tms. :DDDD

Ei vissiin Katelyn lämmenny tarpeeks ni lähti menee.

.......no ei varmaan ku päivänsankari päätti nukkuu juhliensa ohi!!!!!!!!!!

Ja sit ku se vihdoin heräs ni ei tietenkään päässy alas sängystä koska syyt. (Syyt = äiti istuu tikapuitten eessä.)

Siellä se yksinänsä kasvaa makkarissaan aamuyöllä monta tuntia synttäreitten jälkeen, haisten ku raato. Miten meni, noin niinku omasta mielestä?

Täytyy pistää tää muistiin et jos peli taas päättää generoida tilalle tyhjän piirteen. Mut pakko kyllä oikeesti arpoo sille ne puuttuvat piirteet jossain vaiheessa, en vaan tiiä saako ne otettua jostain esim. Masterilla tai koodeilla järkevästi ja nimenomaan arpoen helposti, vai pitääkö piipahtaa ihan CASissa asti.

Katoin et sillä oli joku leipäkori päässä.

Do not like this. Also huomatkaa lempiväri - aiemmin en muistanu sitä ni kaikki oli violettia, mut tällä kertaa muistin kattoo sen ennen makeoveria ja käyttää sitä Lynietin asussa.

Aijaa. Ei kyl aiemmin oo _poistunu piirteitä :D Ehkä peli sit koitti arpoo sille tilalle piirteitä mitä lapset ei voi saada, ja sen takia sinne ei tullu mitään? Kuulostas ihan järkevältä selitykseltä kyl, ja hyvin EA-maiselta...

Jaaaaaaaaa tässä on Lyniet teininä! Väreinä tosiaan nyt turkoosi, ja tukkatyyli on sellanen et 2005 soitti ja haluaa emo- ja skenetyylinsä takas...

En tykkää Lynietistä läheskään yhtä paljoo ku Katelynistä, muutenkii tuon epävakaa-piirteen ja muitten puuttuvien piirteitten takia sen persoona on itelle vähän kysymysmerkki. Epävakaa-piirre kyllä sopis ite ISBIin ku kaikilla pitäis olla yks näistä ns. sekopäisistä piirteistä, mut en muistanu sitä ollenkaan Markkua luodessani, joten sillä ei oo mitään niistä, kuten ei toistaseks oo Katelynilläkään. Mut koska en pelaa millään varsinaisilla säännöillä lukuunottamatta sitä, et en ohjaa koskaan muuta ku tasan yhtä simiä/sukupolvi, ni en koe et se on "vastoin sääntöjäkään".

Mut joo, Lynietin asuvalinnoissa turkoosi (joka on vissiin paljon sinisempi simologiassa...) on nyt se vallitseva sävy. Päätin yhistää sen valkoseen, ja jättää myös tytön hiukset vaaleiks ja valita vaan tän jonkun ladatun tukan, jossa raidat on oikeesti raitoja.

Päivä alko nätisti hermoromahuksella, jonka syytä en tiedä. Uusia ystäviä? Ei mitään käryä.

Tässä valossa se on jo paljon kivemman näkönen, mut pakko kyllä oikeesti saaha korjattua se ripsiongelma. Ärsyttää ku ne ei toimi enää. Sanoisin myös, et Lyniet on paljon enemmän äitinsä näkönen ja jonkun verran valmiskasvonen. Jotenkii tuntuu et tää korvaava iho ei näytä koskaan niin hyvältä tummemmilla sävyillä ku mitä se näyttää vaaleemmilla, muistuttaa liikaa pelin omaa ihoa, mikä ei ole se ideaali koska sen takiahan oon ladannu sen korvaavan ihon :DDD Oon muissakii talouksissa huomannu ihan saman ongelman, et jotenkii väri on omituisen epätasanen ja pikselinen ku vähänkään menee sen tietyn tummuusasteen yli. Erikoista. (Tai sit se johtuu vaan siitä miten tää peli ylipäänsä käsittelee varjoja ja valoja...)

Tässä vaiheessa kuulu ulkoo jotain hoilotusta ja joku paparazzihan se siellä nurkan takana lymyili. Sille tosin ei ollu peli vielä generoinu titteliä, mut hyvin paparazzimaisesti se tuolla stalkkaili ja hengaili.

Ja kiitos synttäreitten ja ruokalahjojen, jääkaapista ei kyllä ruoka pääse loppumaan ihan heti.

Tässä vaiheessa sit huomasin jotain hämmentävää - jos Katelyn on valittuna ja hiiren vie sen oman kuvakkeen päälle, se näkyy ittelleen ittensä siskopuolena?????? :D (Ja en muista tuleeko tää valikko peruspelissä vai jonkun nraasin modin myötä.)

Ja tässä vielä loppuun toinen video, siitä bugista mikä jatku vissiin tähän asti peliä, ellei kuvia oo kahelta eri pelikerralta :D Ei se soinu enää sit ku seuraavan kerran avasin pelin. (Ja linkki jälleen jos video ei näy!)

 

JA TÄHÄN onkin sit hyvä lopettaa! Seuraava postaus tosiaan on tekeillä, muokkasin eilen kuvat ja niitä on yli 90 kpl, joten saatan ne postata omana postauksenaan. Se loppu viimeks kesken ku peli kaatu jonkun ladattuihin liittyvän ongelman takia (CASissa tuli jotain), mut toivotaan et oisin saanu sen jo selvitettyä. Latasin tosiaan ihan sikana kaikkee peliin, lähinnä Storen juttuja, joten niitä ihmetellessä menee kyl aikansa ja ootan innolla :D


2 kommenttia:

 1. Jiihaa, täällä on lukemista! Luin sun kommentteja omassa blogissa (kiitos niistä palijo!) niin muistin, että täytyy tulla lukemaan tää mistä kerroit.

  Heti otsikosta tuli mieleen: Oon aivan varma, että sulla on jonkin postauksen otsikko "Kissoja kissoja, kaikille kissoja". Jahas, se olikin ihan edellinen Pantteri :DD

  Jjoo mikä rusketus :D Herra vaan ruostuu auringossa xD

  Nyt on kyllä sitkeä muikkeli. Mutta Markku pysyy vahvana! Tää näiden keskustelu oikeesti XD kurkut silmillä

  Oon todennut, että niin kauan kuin simit on (pelin mielestä) samassa huoneessa synttärikakun kanssa niin homma toimii, vaikka ois mitä esteitä tiellä. Jossain tallennuksessa mulla oli talo, jossa olohuoneen ja keittiön välillä oli seinä, mutta välissä ei ollu ovea eikä kaarta vaan ihan vaan aukko ilman seinää. No, simit hihkui olohuoneessa seinälle, kun päivänsankari oli keittiössä seinän toisella puolella.

  Virva-Hilloperä XDDD

  Uuf, vastustamaton. Tästä lähtien kaikki ihmisistä elukoihin änkeää juttelemaan Katelynille, se ei tuu saamaan hetken rauhaa ikinä :DD Ainakin, jos se onnistuu ittekseen kehittämään vähän karismaa. Mutta hän on mielenkiintoisen näköinen teini! Nice!

  Ja tässähän se nyt nähdään, kissat sekos heti :DD Mulla on täysin sama ongelma yhdessä tallennuksessa. Vastustamattoman simin toiminnot keskeytyvät koko ajan, kun joku tulee juttelemaan tai nuuskimaan.

  Voi ei, synttärisankari nukkuu ohi juhlien :D Katoin kans että mikä myssy sillä on päässä!

  Epävakaa tietokonenero, täysin validi persoonallisuus :DD

  Mulla ei ainakaan näy nuo tietoruudut, jos hiiren vie simpaneelin ylle :0 Varmaan jokin modi siis.

  Markulla on ihan oma 24/7 taustamusiikkinsa xd Hyvä, että tuo joskus korjaantuu :D Mulla rasahtelee kummituksenmetsästäjän työmusiikki, aina on jossain riivattu tontti ja mökä kuuluu puolelle maailmaa.

  Jes, olipa mukavaa luettavaa viikonloppuun!

  VastaaPoista
 2. Kaivaudunpa vihdoin kolostani kommentoimaan tänne.

  ***

  Onpa outo toi kuvamuoto-ongelma. Mä oon aina käyttäny jpegiä kaikessa, enkä oo ainakaan omaan silmään huomannu eroo. Kaippa kuvanmuokkausohjelman asetukset voi vaikuttaa, mut minä en niistä yhtään mitään ymmärrä niin en sano enempää.

  Mikähän nraasin asetus mulla on päällä ku tossa juhlasuunnittelulistassa on aina kaikki kaupungin simit alieneita ja viikatemiestä myöten :D Kätevää jos haluaa kutsua sukulaisia vaikka kaikkia ei tuntis, mut auta armias jos niillä on sukunimi jota et muista.

  Ai että, avoimet ovet. Mullahan sitä tapahtu, ja tapahtuu satunnaisesti edelleen. Just eilen piti taas pitkästä aikaa resetoida yks ovi. En ymmärrä mistä ihmeestä se voi johtua.

  Ihana kissanpentukamppaus xD Elukkahan siis hyppää simin rintaan ja kaataa, et enemmän sanoisin kyllä taklaamiseksi.

  Vastustamaton tarkottaa just sitä miltä se kuulostaa, ainakin jos oon Dantesta mitään oppinu. Koko ajan on porukkaa piirittämässä.

  Onpa nostalgisen näköset hiukset :D Just tollasta 2012 Skysims tai Butterflysims -laatua. (Kyllä, muistan tekijät hyvin koska ne hiukset näytti aina kuvissa kivalta mut pelissä ei niinkään.) Toki sillon oli varmasti työkalutki pikkusen eri tasoo ku nykyään.

  Keltanen on mun lempiväri joten arvostan Katelynin vaatetusta :D

  Joo heti se alkaa :DDDD Ees kissat ei voi vastustaa vastustamattomia simejä.

  Teineille ylipäätään on tosi huonosti vaatteita. En tiiä mitä tekisin ilman sweetdeviliä.

  Kyllä noista turkeista näkee pikkusen tota rososta karvaa, eli toimii niinku pitääki. Bugaavassa karvassa oli ihan selkeet tikkusuorat rajat. Muistan hyvin koska olin ite yks niistä jotka kärsi siitä ongelmasta. Tein blogiinki sillon valituspostauksen, ja löysin siitä kauniin esimerkin.

  Mitä hittoo toi musiikki :DDD (Voin muuten raportoida et videot näky hienosti mobiililla. Eli nyt nää on vissiin korjannu sen bugin. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki...)

  Katelyn näyttää et se ois alkanu twerkkaamaan tos vohvelien edessä, en kestä XD

  Muistan et sillon ku vielä käytin noita 3D-ripsiä nii onnistuin joskus poistamaan niiden meshin, mikä rikko ne just tolleen että näky CASissa mut ei simin päällä. Muuta en osaa sanoo.

  Juu se on just se kummitustarinavalaistus. En ymmärrä kenen mielestä se oli hyvä idea. Ikkunattomassa ja valottomassa huoneessa käy samoin, mut musta tuntuu et kummitustarinan aikana näyttää vielä hirveemmältä.

  Ite käytin muistaakseni Masteria piirteiden arpomiseen. Sieltä sai jostain auki sen piirteidenvalintaikkunan mikä ikääntyessä tulee, ja siinä on arvontanappi kanssa. Muistaakseni.

  Mulla on haasteeseen sama lähestymistapa, et ainoo sääntö on se tärkein eli ohjaa vaan yhtä simiä. Ihan tarpeeksi sekopäistä menoo on ollu muutenki :D Ja tälleen ne oikeesti sekopäät/epävakaat/poikkeevat erottuu joukosta.

  Tota tummien ihojen pikselöitymistä oon manaillu pitkään. Ehkä se riippuu pelistä, ehkä ihon tekijästä tai ehkä molemmista, mut en muista käyttäneeni yhtäkään ihoo joka ei ois siitä kärsiny.

  Toi pikapuutarhurointi nopeutetun musiikin tahtiin, ei saakeli :DDDDD

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)